2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğumgünümü kutlayan yüreği güzel canım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor çok çok teşekkür ediyorum
ne mutlu bana iyiki varsınız hepiniz
doğumgünüm çok güzel geçti bugün
bütün ev ahalisi annemlerde toplandık ablamlar abimler yiğenler vs curcuna bir şekilde
mumlarımı yahomla üfledim birde pastann üstüne maytap koymuşlar sevgili antika oğlum yanan maytaplara bakıp bakıp ağladı sağolsun akannehir

eski işyerindeki arkadaşlarım aradılar illa gel seni özledik dediler bende yahoyu alıp gittim
bana pasta almışlar birde orda ufak bir çaplı bir kutlama yaptık

kısacası bu seneki doğum günüm çok çok keyifli geçti

ayrıca kutlamayanlarıda kın kın kınıyorum sempatiksalakcinni

gülizim işin hayırlı olsun tatlım hissetiklerini okudum okudum birdaha okudum nedenmi??

bugün işyerine gittiğimde o ortam beni alıp götürdü eski günlere o kadar özlemişimki çalışmayı
bir ara patronun yanına uğradım
nasılsınız sinan bey dedim nasıl olalım esra hala yokluğunu doldurmaya çalşıyoruz ama başarılı olamıyoruz gördüğün gibi dedi..sürekli eleman değişiyor ama bir dikiş tutturan yok maalesef dedi
sen artık çalışmayı düşünmüyormusun bende seni aramak istiyordum tesadüf oldu sen geldin dedi
40 dk kadar konuştuk kapım sana her zaman açık ister 6 ay ister 1 sene düşün taşın bebeğin biraz daha büyüsün gel çalış dedi çok cazip teklifler vs maaşım zaten güzeldi dahada yükselecek kaldığın pozisyondan aynen devam edeceksin dedi
çok kafam karıştı size anlatamam
bir yanım o kadar çalışmak istiyorki
diğer yanımda yahoyu bırakmaya asla razı olmuyor
bilemiyorum ne yaparım ne ederim..
şimdilik böyle ikilimlerdeyim..

sibellll sakın selinin kafasını kazıtma yaaa nütfennn kıyma ona (

geceleri yatırıken kıyafet konusu olmuş yaho uzun süredir kısa kollu tişört ve şortla yatıyordu
çok sıcak gecelerde sadece body ile yatırıyorum

gizem çok tatlsınız anne kız ayrca şekerlerine kurabişlerine bayıldım ellerine sağlık bende bir zamanlar yapmıştım hey gidi günler

oğlumun doğum günü pastasını bizzat kendim yapmayı planlıyorum bakalım başarılı olabilcekmiyim bu konuda derin araştımalarım var

nurdan gizeme gizmo demişsn benimde kuzenimin adı var hep gizmo derim ona
bende gizmi diyebilirm sana gizemmmm

evrimin şu fotosunuda bi ben bi güli görememiş kanımca

faceten 154 tane doğum günü msjı gelmiş hönk oldum resmen hepisine tek tek cvp yazacağım ama artık yarın yazarım

ayrıca belmacım o kadar tatlı o kadar istikrarlı bir hatunsunki seviyorum seni bugünki telefon trafiğimizi unutmayacağım :))

bütün msjlara cvp verdimmm faceten
manyakmıyımm yooo belki yarın fırsat bulamam kıymet bilmek çok önemli herkesler zamanından çalmış yazmış banaaa
bugün çok şımardımmm yahuuuu bissürü hedayeler falan hasılat züperrr
artık ben yatar mucukkkk

gulizcim hayırlı olsun işin canım.. bebegine annen bakıyor bak bu cok guzel gozun hiç arkada kalmaz cok ozleyeceksin orası oyle ama bi yandanda işinde gucundesin.. yani seni cok ii anlıyorum bende baslasam senin gibi olurum kesin

cok sevindim canım sen herseyin en guzelini hakediosun cunku

gunaydın.. cok fena bir geceydi ece surekli mızıkladı agladı dalamıo uykuya uyanmıoda surekli sallanmak istedi aksi gibi benimde oyle uykum vardıki inananamazsınız birikmisti .. tam koltukta gozumu kapıorum mızıklıo sallıorum ayagımdan bırakıorum aynı.. yine gece 4te uyandı naptıysam uyumadı aldım kucagımda gittik mutfaga mama yaptık onu icti uyudu 7de uyandı poff yıne doyurdum 8e doogru uyudu..napcamı bilmiorum bi yerde yanlıslık var ama...

günaydın.....

kötü bi gece geçirdim uyuyamadım epeyce... dün sabah poğaca yerken içinden birşey çıktı dişime tak etti ama ne olduğunu göremedim ama öğleden sonra dişimde bi ağrı başladı ve sabaha kadar sürdü şimdi biraz geçti gibi ama yeniden tekrar etmesinden korkuyorum....

geçmişe dolandım.....

PıNKY evet karıştırmışım ama bak sen zeki hatunsun anlamışsın hemen :))))

ESRA ne güzel inşallah doğumgünün gibi koca bi senende böyle güzel geçer..... iş konusunda benim tavsiyem biraz daha bekle nasıl olsa işyerinin kapısı sana her zaman açıkmış o yüzden en azından şu yazı bi atlat bakalım zaman ne gösterecek......

TAZE yok nerelerdeki......

BABY canım ne oluyor bu ecoşa ya kaç gündür böyle hasta falan değil dimi.. huysuzluğunun sebebi dişlermi acaba..... yoksa durduk yere yavrum niye uyumasın mızırdasın.....

aklımda kalanlar bunlar malum uykusuzluk var anca toparlarım kafamı.....

büyüme atağında mı acaba pervin, ya da diş yüzünden mi? bugün ece uyudukça sende uyu bence, tahammülsüz oluyo insan uykusuz çünkü.

günaydın,

yine kuzumu bırakıp geldim, her gün daha zor oluyor. pazartesi ishal ve ateş vardı. gece acile gitmiştik. ilaçları kullanıyoruz ateş yükselmedi bidaha ama bu sabah yine su gibi kaka yapmıştı. şimdi annemler sağlık ocağına götürecek. kaka tahlili yaptırmıştık ama kaka yarım saatten fazla beklemişti bezinde biz gidene kadar temiz çıktı ama çok geciktiğimiz için acaba yanlış sonuç mu verdi. ne yapmam lazım. kendi doktoru da hastane değiştiriyor şuanda tatilde. hemen bi doktora götürsem mi beklesem mi?

başka doktora götürmekte fayda var
geçmiş olsun patates püresi versen işe yarar belki

ece mızır mızır cunku gripli ilac iciriorum ama gecmio acıkcası..dun gece okadar tahammulsuzdumki inanamazsınız emrah zavallım cocugu susturuo beni teselli edio 2 dk gozum gecse zırladı 2 dk gozum gecse zırladı durdu.. diş desem agzında bisey yok hala sisme filan belkide buyume atagında ondan onu dusunmemistim artık bu devirlerde olmazmıs o ataklar die biliodum ama oluyo demekkii

sabah kahvaltı yaptırdım oksururken yıne hopp hepsini iade etti sonra tekrar yedirdim bu sefer kaka yaptı sonra direk yıkadım calpol verdim simdi ayagımda uyuyo.ins soyle 2 saat filan uyurda rahat ederim oda bende

Esrako, sana takılasım var bu aralar.. dikkat bacım :))

takıl bana hayatını yasa :))

dualarını eksik etmeyen canım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

ettik dua etmeyede neye ettik fatma birsey deseydin barii
bu arada zehra diye etmisim allah biliyor kimi içimden geçirdigimi

geçmişi okurken takılldı gözum.
bu hatun kişildr bu mjları mummy yani fatma arkadaşımıza yazmışlar ama hatlar karışmış bizim fzergun fatma zehra ilen...naniknanik:roflol:

tamam tamam yahu anladık zaten yazarken tereddutteydim çunku alıntılarım uçmustuismen yazmıstım yanlıslık olmuss :) duaları cevirdik fatma ya
Bugunlerde hepımız ermenıyız, yok fılıstınlıyız dıyenlerın arasından ıyı geldın sen yaa..

Ne mutlu Türküm diyene.. bunu da hatırlayana..

al bendende ok adar ne hrant dink oldum ne filistinli. allah yardımcıları olsun ama ben ölene kadar Türk üm.

adas on kere sordum belki ama aktif calısırken tanısmadıgımız için aklımda kalmıyor
ne is yapardın sennn ??

bence otur çok çok iyi dusun artı eksileri kendi ruh halini neyi isteyip neyi istemedigini asla vazgecmek istemediklerini yaz mesela. olsada oluro lmasada olurları. maddi manevi. iyice tart
adam zaten sana demis ister simdi ister 6 ay sonra diye boyle bir avantajın var su an yana yakıla dusunmek zorunda dgilsin en azından birsey kaçırmayacaksın bunu goz onunde bulundurarak dusun.
ama yakın zamanda çalısmayı dusunceksen sayet yani 3 yasını falan beklemiyceksen sayet yaho nun. ha simdi ha 6 aysonra birsey degismez elbet bakıcı bulacaksın elbet birakacaksın. ha ama yok 3 yasını doldursun sonar yuvaya veririm vs dersen o zaman beklemeli tabi. iste tart et kendince nasıl daha mutlu olacaksan onu yap.

ama bir tane buyutmus biri olaraktan sunusoyleyebilirim sayet ise donmeye karar verirsen sakın kendini yaho ya karsı suclu hissetme. bilmiyorum her çocuk farklıdır belki ama berkeye daha rahat imkanlarla yasamakmı benim evde olmammı dedigimde ki 5-6 yasından itibaren bunu ona sorudm belki psiko olarak yanlıs yaptım dogru yaptımtam bilmiyorum kendimce fikrini aldım hep calısmamı tercih etti kararsız kaldı emin olamadı hiç banko evde otur anne benimle ol diye yapısmadı bana hiç oyle bana çok baglı bir çocuk olmadı fazlaca dısa donuk. belki bu da benim erkenden calısıyor olmamın sonucudur olumlu yada olumsuz bir durum diye anlatmıyorum ama berkenin tercihi hep benim calısmamdan daha rahat yasamamızdan yana oldu. beni birakıp ise mi gittin vay kotu anne seklinde hiç aklından geçirdigni sanmıyorum. ama çocuguna gore degisir tabi bu durum. ben yuvada buyudum çok zorlandım diye anlatan su an yetiskin arkadaslarım var mesela onu diyende var yok ben çalısan anne çocuguydum çokta mutluydum diyende var. iyi dusunmek gerek

nurdan gizeme gizmo demişsn benimde kuzenimin adı var hep gizmo derim ona
bende gizmi diyebilirm sana gizemmmm

evrimin şu fotosunuda bi ben bi güli görememiş kanımca

anacim çok yeni hamile iken bizler burda o resmi vardı sen yoktun o donem muhtemelen. guli de en basından beri yazıyormuydu sonramı katıldıydı o da hatırlayamadım ama sizler ondan hatırlamıyorsunuzdur

gulizcim dr çocugau muayne edip birsey anlamayacak onemli olan gaita tahlilinin saglıklı bir sekilde yapılması ve elinizde sonucunun olması. yoksa dr dr gezmenin anlamı yok tahlil onemli bunoktada.
sayet hiça zalma yoksa pazartesinedn bu yana hala aynı hızda siddette devam ediyorsa ishali bence tekrar tahlil yaptır. reflor veriyormusunuz ? reflor vucudun kaybettigi su mineral dengesini toparlayan takviye bir sey ilac tan sayılmıyor sanıım mineraller falan var içinde

alla allah niye boyle oldu acaba gecici olur umarım
bizimkide iki gnudur saat 5,30 da uyanıp bir okoca biberon su içiyor acıkıyordamı uyanıyor susuyormu anlamadık

Hersey hep boyle gonlunce olsun ınsallah..

Bır derdı vardır muhakkak Pervin, keske agızları olsa da konussa.

Şu dişini ihmal edıyorsun sen Sibel.. elli kere yazdım sana, gıt kurtul o yirmilikten.. bak ben gecıktırdım yasadıgımı ben bılırım..

Bence gotur kuzum.. bu işin şakası yok.. heryerimiz doktorken goturmezsek hata bızde, en azından ıcın rahat eder.

sabah kahvaltı yaptırdım oksururken yıne hopp hepsini iade etti sonra tekrar yedirdim bu sefer kaka yaptı sonra direk yıkadım calpol verdim simdi ayagımda uyuyo.ins soyle 2 saat filan uyurda rahat ederim oda bende

Aboww.. sınır sıstemın çökmüştür senin yaa.. Allah sabır versın annem..

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun. ateşinin düşmesi ne güzel, antibiyotiğin etkisidir mutlaka.
su içirebilrsin, muz yedirebilirsin, kayıplarını önlemek için.

ben deniz 2. ayını doldurduğunda işe başladım. en erken başlayanım sanırım. 6 ay annem baktı onun rahatlığı vardı tabiki. birde evimle işimin çok yakın olması. arabayla masamla ev kapısı arası 3dk. sonra annemin gidişi ve bakıcı bulma alışma dönemi korkunçtu. ama şimdi herşeyden memnunum.

çalışma konusunda herkes için geçerli tek kural şu: nasıl kendini iyi hissediyorsan öyle yapacaksın.

ev alman senin için önemli ise o zaman çalışmalısın.

sabiha teyzeyi almanıda tavsiye ederim. senin o bahsettiğin saatler dolu dolu yaşayınca tüm gün evde olmuşsun gibi oluyor inan.

ayrıca gece uyutmayıp gündüz senden ayrı olduğu saatleri kısaltmanda bana pek uygun gelmedi. gece uykusunu gece uyuması gelişimi açısından önemli. bence bu durumu bidaha gözden geçir.

haftasonu iki gün evde olman harika.

ama ev işlerinide düzene koyman gerek. alperenin gece 12 ye kadar uyanık kalmasıda bu durumu zorlaştırır gibi geliyor.

ben evle uğraşmak için denizin uyumasını bekliyorum.
akşamları ona yemek yapıyorum ama biz açız!!! anneme gör iki kaşık fazla koysam bizde yesek daha iyi ama o zaman süre uzuyor. bana zaman kazandıran herşeyi yapıyorum.

bence devam et, alışmaya çalış. baktın olmadı, alışamazsan dönersin evine. mendilide bırak, trajediye dönüştürme:))) hem annen bakıyor ne güzel bence şanslısın.

KUZUMMMMM KAPANIŞI BEN YAPAYIM .

MUTLU YILLAR UZUN SAĞLIKLI YILLAR YAHOO VE MAMİ İLE.....

HAYATINDA EN ANLAMLI DOĞUM GÜNÜN !!! DİLEKLERİN GERÇEK OLSUN.....

geçmiş olsn.

tavuktan ne haber hiç aklımdan çıkmıyor. vazgeçtimi ağbi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…