esram canım nice mutlu yıllara, ömrün yahoyla sevdiklerinle güzel yüzünle geçsin hep. çook uzun sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür geçirmen dileğiyle iyi ki doğdun..
pervin ece çok tatlı, nasıl güzel uyumuşsunuz beraber.
gizem sana da bayıldım ama kızına daha cok :) t-shırtlerin cok yakışmış. ben üreticem artık baskıcı bulup anne oğul t-shirtlerini.
doğumgünümü kutlayan yüreği güzel canım arkadaşlarım hepinizi ayrı ayrı kucaklıyor çok çok teşekkür ediyorum
ne mutlu bana iyiki varsınız hepiniz
doğumgünüm çok güzel geçti bugün
bütün ev ahalisi annemlerde toplandık ablamlar abimler yiğenler vs curcuna bir şekilde
mumlarımı yahomla üfledim birde pastann üstüne maytap koymuşlar sevgili antika oğlum yanan maytaplara bakıp bakıp ağladı sağolsun akannehir
eski işyerindeki arkadaşlarım aradılar illa gel seni özledik dediler bende yahoyu alıp gittim
bana pasta almışlar birde orda ufak bir çaplı bir kutlama yaptık
kısacası bu seneki doğum günüm çok çok keyifli geçti
gunaydın.. cok fena bir geceydi ece surekli mızıkladı agladı dalamıo uykuya uyanmıoda surekli sallanmak istedi aksi gibi benimde oyle uykum vardıki inananamazsınız birikmisti .. tam koltukta gozumu kapıorum mızıklıo sallıorum ayagımdan bırakıorum aynı.. yine gece 4te uyandı naptıysam uyumadı aldım kucagımda gittik mutfaga mama yaptık onu icti uyudu 7de uyandı poff yıne doyurdum 8e doogru uyudu..napcamı bilmiorum bi yerde yanlıslık var ama...
ayrıca kutlamayanlarıda kın kın kınıyorum sempatiksalakcinni
gülizim işin hayırlı olsun tatlım hissetiklerini okudum okudum birdaha okudum nedenmi??
esra evin kira değildi sanırım, sakın diyorum bacım en az 1 sene daha sakın başlama.
ben yiğitim 4 ayı doldurunca başladım işe. başta çok üzülüyordum. ama sonra alışıyor insan. bebişte alışıyor. gerçi senin çalışma saatin benimkine göre çok daha fazla ama eminim siz de alışacaksınız. üzme kendini canım.
sağol canım, inşallah alışacağız...
gülizcim işe başlamışsın hayırlı olsun..
annelik zor ya...kokusunu bile özlemek.....sözün bittiği yer
güli çok zormuş, nasıl boynum bükük sabah onu anneme bırakırken, bir tarafım değil her yanım eksik onsuz... Allah yokluklarını göstermesin...
Gizemli Ada çok tatlısınız opuyorumnanaktan
Güliz allah kolaylık versin... Hayırlı olsun yeni işin...
sağol canım...
günaydın,
yine kuzumu bırakıp geldim, her gün daha zor oluyor. pazartesi ishal ve ateş vardı. gece acile gitmiştik. ilaçları kullanıyoruz ateş yükselmedi bidaha ama bu sabah yine su gibi kaka yapmıştı. şimdi annemler sağlık ocağına götürecek. kaka tahlili yaptırmıştık ama kaka yarım saatten fazla beklemişti bezinde biz gidene kadar temiz çıktı ama çok geciktiğimiz için acaba yanlış sonuç mu verdi. ne yapmam lazım. kendi doktoru da hastane değiştiriyor şuanda tatilde. hemen bi doktora götürsem mi beklesem mi?
Esrako, sana takılasım var bu aralar.. dikkat bacım :))
dualarını eksik etmeyen canım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
geçmişi okurken takılldı gözum.
bu hatun kişildr bu mjları mummy yani fatma arkadaşımıza yazmışlar ama hatlar karışmış bizim fzergun fatma zehra ilen...naniknanik:roflol:
Bugunlerde hepımız ermenıyız, yok fılıstınlıyız dıyenlerın arasından ıyı geldın sen yaa..
Ne mutlu Türküm diyene.. bunu da hatırlayana..
gülizim işin hayırlı olsun tatlım hissetiklerini okudum okudum birdaha okudum nedenmi??
bugün işyerine gittiğimde o ortam beni alıp götürdü eski günlere o kadar özlemişimki çalışmayı
bir ara patronun yanına uğradım
nasılsınız sinan bey dedim nasıl olalım esra hala yokluğunu doldurmaya çalşıyoruz ama başarılı olamıyoruz gördüğün gibi dedi..sürekli eleman değişiyor ama bir dikiş tutturan yok maalesef dedi
bilemiyorum ne yaparım ne ederim..
şimdilik böyle ikilimlerdeyim..
nurdan gizeme gizmo demişsn benimde kuzenimin adı var hep gizmo derim ona
bende gizmi diyebilirm sana gizemmmm
evrimin şu fotosunuda bi ben bi güli görememiş kanımca
günaydın,
yine kuzumu bırakıp geldim, her gün daha zor oluyor. pazartesi ishal ve ateş vardı. gece acile gitmiştik. ilaçları kullanıyoruz ateş yükselmedi bidaha ama bu sabah yine su gibi kaka yapmıştı. şimdi annemler sağlık ocağına götürecek. kaka tahlili yaptırmıştık ama kaka yarım saatten fazla beklemişti bezinde biz gidene kadar temiz çıktı ama çok geciktiğimiz için acaba yanlış sonuç mu verdi. ne yapmam lazım. kendi doktoru da hastane değiştiriyor şuanda tatilde. hemen bi doktora götürsem mi beklesem mi?
ece mızır mızır cunku gripli ilac iciriorum ama gecmio acıkcası..dun gece okadar tahammulsuzdumki inanamazsınız emrah zavallım cocugu susturuo beni teselli edio 2 dk gozum gecse zırladı 2 dk gozum gecse zırladı durdu.. diş desem agzında bisey yok hala sisme filan belkide buyume atagında ondan onu dusunmemistim artık bu devirlerde olmazmıs o ataklar die biliodum ama oluyo demekkii
bütün msjlara cvp verdimmm faceten
manyakmıyımm yooo belki yarın fırsat bulamam kıymet bilmek çok önemli herkesler zamanından çalmış yazmış banaaa
bugün çok şımardımmm yahuuuu bissürü hedayeler falan hasılat züperrr
artık ben yatar mucukkkk
gunaydın.. cok fena bir geceydi ece surekli mızıkladı agladı dalamıo uykuya uyanmıoda surekli sallanmak istedi aksi gibi benimde oyle uykum vardıki inananamazsınız birikmisti .. tam koltukta gozumu kapıorum mızıklıo sallıorum ayagımdan bırakıorum aynı.. yine gece 4te uyandı naptıysam uyumadı aldım kucagımda gittik mutfaga mama yaptık onu icti uyudu 7de uyandı poff yıne doyurdum 8e doogru uyudu..napcamı bilmiorum bi yerde yanlıslık var ama...
günaydın.....
kötü bi gece geçirdim uyuyamadım epeyce... dün sabah poğaca yerken içinden birşey çıktı dişime tak etti ama ne olduğunu göremedim ama öğleden sonra dişimde bi ağrı başladı ve sabaha kadar sürdü şimdi biraz geçti gibi ama yeniden tekrar etmesinden korkuyorum....
geçmişe dolandım.....
günaydın,
sabah kahvaltı yaptırdım oksururken yıne hopp hepsini iade etti sonra tekrar yedirdim bu sefer kaka yaptı sonra direk yıkadım calpol verdim simdi ayagımda uyuyo.ins soyle 2 saat filan uyurda rahat ederim oda bende
arkadaşlarım,
dün itibariyle çalışmaya başlamış bulunuyorum. bu özlem bu vicdan azabı azalmazsa devam edemeyeceğim. ev kira malum tek maaşla cok zor ama ikna edemiyorum kendimi bir türlü. mendili elimde koklayıp duruyorum, annemi cok kıskanıyorum oğlumla vakit geçirdiği için. uyku düzenini oluşturmuştum. 9 saat evde yokum 4 saatini uyuyarak geçiriyor minik adamım, beni 5 saat görmeyecek. dün eve gittiğimde nasıl atladı üzerime oturdum ağladım, çok özlüyorum. çalışan anneler bu duruma alışılabiliyor mu? aslında yaz sonu diye geçiriyodum içimden ama iyi bir teklif gelince cumartesi de çalışma olmayınca pazartesi anlaştık salı başladım çok ani oldu. belki de hazır hissetmediğim için bu kadar yoğun hissediyorum.
sabiha teyzenin anne iş'te kitabını okuyan var mı? netten sipariş edeceğim faydalı bi kitap mı danışmak istedim.
umarım herkes iyidir herşey yolundadır.
bu arada pazartesi günü Alperen günde 5 kez ishal olarak kaka yaptı, sabah ateşlendi calpol verdim düştü, akşam ateşlendi 2 saat düşmeyince acile gittik. ishal salgını varmış. kaka tahlili temiz ama ateş yüzünden antibiyotik verdi kullanmaya başladık. şimdi iyi ama antibiyotiği ne kadar kullanmalıyım, doktora sormayı unuttum.
bugün işyerine gittiğimde o ortam beni alıp götürdü eski günlere o kadar özlemişimki çalışmayı
bir ara patronun yanına uğradım
nasılsınız sinan bey dedim nasıl olalım esra hala yokluğunu doldurmaya çalşıyoruz ama başarılı olamıyoruz gördüğün gibi dedi..sürekli eleman değişiyor ama bir dikiş tutturan yok maalesef dedi
sen artık çalışmayı düşünmüyormusun bende seni aramak istiyordum tesadüf oldu sen geldin dedi
40 dk kadar konuştuk kapım sana her zaman açık ister 6 ay ister 1 sene düşün taşın bebeğin biraz daha büyüsün gel çalış dedi çok cazip teklifler vs maaşım zaten güzeldi dahada yükselecek kaldığın pozisyondan aynen devam edeceksin dedi
çok kafam karıştı size anlatamam
bir yanım o kadar çalışmak istiyorki
diğer yanımda yahoyu bırakmaya asla razı olmuyor
bilemiyorum ne yaparım ne ederim..
şimdilik böyle ikilimlerdeyim..
günaydın.....
kötü bi gece geçirdim uyuyamadım epeyce... dün sabah poğaca yerken içinden birşey çıktı dişime tak etti ama ne olduğunu göremedim ama öğleden sonra dişimde bi ağrı başladı ve sabaha kadar sürdü şimdi biraz geçti gibi ama yeniden tekrar etmesinden korkuyorum....
geçmişe dolandım.....
PİNKY evet karıştırmışım ama bak sen zeki hatunsun anlamışsın hemen :))))
ESRA ne güzel inşallah doğumgünün gibi koca bi senende böyle güzel geçer..... iş konusunda benim tavsiyem biraz daha bekle nasıl olsa işyerinin kapısı sana her zaman açıkmış o yüzden en azından şu yazı bi atlat bakalım zaman ne gösterecek......
TAZE yok nerelerdeki......
BABY canım ne oluyor bu ecoşa ya kaç gündür böyle hasta falan değil dimi.. huysuzluğunun sebebi dişlermi acaba..... yoksa durduk yere yavrum niye uyumasın mızırdasın.....
aklımda kalanlar bunlar malum uykusuzluk var anca toparlarım kafamı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?