2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra'cım,
reflor veriyorum, yarım bardak falan içiyor anca. hızla sü tüketiyor. akşam yoğurtlu pirinçli çorba yaptım verdim. patates haşladım onlara rağmen sabah ishaldi. 2 gündür normaldi diyor annem bugün nüksetti tekrar sanırım. sağlık ocağına gidiyolar bakim tahlil yapacaklar mı? olmazsa gece acile götürüp tahlil yaptıracağım.

Selam kızlar. Bugün accık dötü doğrulttum da oturdum yazıyorum. Dün gözcünün gözüme damlattığı damla yüzünden göz bebeğim irisin tamamını kapladı neredeyse, (bu iyi bir şey, böyle olmasaymış gözden iğne falan yapılacakmış, müdahale şart olacakmış- çok şükür!) bu nedenle görüşüm çok iyi değil. Zaten şişlik devam ediyor. Yumruk yemişim de gözüm kapanmış gibi idi 2 gün boyunca.

Boğazım desen ayrı terane! Çok feci durumda! Ateşten kafamı kaldıramadım kaç gün. Bir tek ymemk - su- wc için kalktım diyebilirim. Doruk'a da annem, Gözde ve Onur baktılar. çocukla bile ilgilenemedim. Bu sabah iyiyim çok şükür, kalktım, Doruk'un kahvaltısını yaptırdım, hemen uyumak istedi eşşek, salladım, uyuttum da 2 dk gireyim dedm. İnşallah birkaç gün içinde tam performans aranızdayım.

işyerin çok yakınmış damla'cım, büyük artı, bakıcıdan da memnunsun ne güzel Allah bozmasın. annem bakıcak sağolsun babam evde olduğu için büyük artı anneme babam cok oylıyor çünkü, alt katta da babaannem var o da yardım ediyor, 4 gün annemin evinde 1 gün bizim evde bakılacak.orda kalabalık yerde bakılması onun için daha keyifli. yataktan düşmesin diye babam onların yatağın altını kaldırmış. sünger yatak direk yerde :) oraya bi park yatak almam lazım. yazık yerde yatmaya başlamışlar.

gece uyutmama konusu son doktor kontrolünde doktorumuzda uyardı, ama ben alışana kadar böyle devam etse bişey olmaz dimi? en azında 1 ay daha 12 de yatıversin. birde erken yatarsa daha da vicdan yapıcam. kitabı bugün netten sipariş edeyim de okumaya başlıyayım. belki rahatlatır beni. sabiha 1 sene kızını bırakıp Amerika'da yaşamış. kaliteli zaman geçirmek istiyorum aktivite sıkıntısı çekiyoruz bu ara. emeklemiyor sürünüyor karnının üstünde bu sefer kusuyor, elinden tut yürü yoruluyor, hep kucakta. playskool'un ilk arabamı alsam diyorum oyalanır mı acaba? bir de bi salıncak almalıyım acilen. çok çabuk sıkılıyolar herşeyden.

temizlik ve yemek konusu da şöyle hallolucak, eşim haftanın iki günü seyahatte o günler annemde kalacağız 2 gün 4 gece eder, annemde yiyeceğiz. bana da 3 gün kalıyor zorlanmam gibi geliyor. pazar ev süpürülür olur biter gibi ama bakalım.

mendili bugün evde bıraktım :)

tzaem geçmiş olsun.
ayy yaa ne iltihapmış ya..
iyiki aamaaan geçer deyip ötelememişsin...

meltem eşin hala yurtdıındamı?
sen eşin yokken kayınvalidendemi kalıyosun.
annen size yakınmı
annen tek sanırım.
anennle siz kendi evinizde kalsanız
mama sandalyesi yatak sorunu olmas kanımca..

çok soru sormuşum yafff

Telefonunu acsan konusucaz da.. du bakalım ne saman goreceksın??

Ben de Gozde burada dıye takılmıyor buralara dıyorum.. bı gozun bu noktaya gelecegını hıc duusnmemıstım yaf.. cok gecmıs olsun.

eşim dün akşam geldi
bu akşam evimize geçiyoruz
annem bana yakın fakat ank da düğün vardı oraya gitti
annem ank da olmasaydı annem bende kalırdı normalde

kırmızı rujları sürdün gittin gezmelere nazar mı değdi acaba? geçmiş olsun tazecim

eşim dün akşam geldi
bu akşam evimize geçiyoruz
annem bana yakın fakat ank da düğün vardı oraya gitti
annem ank da olmasaydı annem bende kalırdı normalde

Meltem, mma sandalyesı,bızım babannesinde su Ikeadan aldıklarımızdan var 30 lıra cıvarı.. aklında olsun,cok kullanıslı.. ılla gerekıyorsa..

Herkese günaydın.. Bu gece uzuuunnn bir bekleyiş sonucunda eniştem ve diğer yakınlarımızı sağsalim gördük. Şu an resmen şaşkınlık içerisindeyim. Aslında 3 gün sürdü ama Bana 3 sene gibi geldi tabiri tam durumu özetliyor. Şükür hepsi çok iyi.. Tahlillerde temiz çıkarsa inşallah daha da bir rahatlyacağız.
Tabi buruk bir sevinç.. En yakın zamanda aranıza aktif bir şekilde katılacağım. Mesajıma karşılık cevap yazan ve dualarında hatırlayan tüm arkadaşlara şükranlarımı bildiririm.

çok sevindim Zehra.. sevdiklerinize kavusmussunuz. Allahım bır daha yasatmasın ınsallah.

nurdan gizeme gizmo demişsn benimde kuzenimin adı var hep gizmo derim ona
bende gizmi diyebilirm sana gizemmmm

evrimin şu fotosunuda bi ben bi güli görememiş kanımca
bana hep gizmo, gizoş,gizu derler.. gizmi yi ilk senden duydum :) nasıl istersen oyle de canım :)

ataklar devam ediyor Pervin. 34-37. haftalar arası da var.. bazen uzayabiliyormuş..

geçmişler olsuuun...

gözün aydın canım

Bugün itibariyle ıSTıFA ETMıŞ BULUNUYORUM. sonrası ne olacak bilemiyorum.. ama en az eylüle kadar kızımlayım.. belki de 2 yaşına kadar .. onu kreşe vermeden rahat çalışamayacağım. evde bir yabancıya teslim etmek çok zor..
gülizcim, yeni işin hayırlı olsun.. benim annem de sürekli burda olup bakabilseydi, çalışırdım. gözün arkada kalmaz hiç diilse..

TAZEM büyük geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş ya... biran önce iyileş özledik seni....

ZEHRA ne güzel sevdiklerine savuşmuşsun gözün aydın... rabbim bir daha kötü olaylar yaşatmasın....

DAMLA HOCAM yola devam tavuğa devam:))) artık azalttı artık almayı önceden çok sık alırdı şimdi haftada 1 e düşürdü bakalım hadi hayırlısı....

EVRıMıM 20 'lik dişim değil bu dün poğacanın içinden birşey çıktı yerken dişime çıt etti nolduysa ozaman oldu o yüzden 20 lik dişimin haricindeki azı dişleimden biri ağrıyor..... ama aklımda en kısa zamanda 20 liktende kurtulcam... burda çene cerrahı yok normal dişçilerde çekmiyor.... anca Eskişehire gimem lazım ha deyincede gidemiyorum hafta içi izin alamıyorum hafta sonları da hep birşeyler çıkıyor en kısa zamanda halletcem teşekkür ederim canım ilgin için....

GZLFB işi başlamışsın hayırlı olsun... en erken işe başlayan benim 50 günlükken başladım işe.... ve işe başladım 10 gün kadar geçti geçmedi 7 günlüğüne Ankaraya eğitime gönderildim.... düşün 2 aylık bebekten 7 gün kadar ayrı kaldım düşünebiliyormusun... alışılıyor alışıyor insan ister istemez.. koca güne 10 kere arıyorum hala ne yapıyor diye öncelere göre şimdi daha zor geliyor bana önceden daha kolaydı şimdi birbir türlü şebeklik yapıyor akşam bizi gördüğünde özlediğini bizi sevdiğini herşeyi belli ediyor asıl ben şimdi zorlanıyorum ne yapalım herşey onlar için....

günaydın zehra. en az senin kadar sevindim. söylediğin gibi buruk bir sevinç olsa da..
hayırlısı olsun gizem. kızınla olacaksın işte ne güzel. keyfini çıkar..

hakkında hayırlısı olsun tatlım belkide şuan için yapılması gereken en doğru şeyi yaptın.... ne güzel insanın kendi evladını kendi bakabilmesi... bakıcı işide şans meselesi kolay değil tabiki küçücük bebeği yabancı birine emanet etmek.... bi süre dinlen bakalım sonra kaldığın yerden devam edersin.... bizimde babaannemiz bakıyor tabiri caizse benden bile iyi bakıyor yani bazen düşünüyorum rabbim yokluğnu göstermesin ama o bakmasaydı ne yapardım yabancı birine nasıl emanet ederdim diye.... çünkü ben şuan bile babaannesi haricinde kim olursa olsun 5 dk. bile bırakamıyorum.... görümceme bileklava:

Meltem, mma sandalyesı,bızım babannesinde su Ikeadan aldıklarımızdan var 30 lıra cıvarı.. aklında olsun,cok kullanıslı.. ılla gerekıyorsa..
aa evet hiç aklıma gelmemişti alayımda kurtulayım

inşallah böyle bir durum tekrar yaşanmaz

hakkında hayırlısı olsun Gizem

günaydın arkadaşlar
dualarınızı şu bizim atama işleri için istemiştim. uzun yazmaya fırsatım olmamıştı. allaha şükür sesimizi duyan birileri oldu da bize de atama hakkı verildi. bizi de tercih telaşı sardı. olur mu olmaz mı, ya da istediğimiz yer olur mu bilmiyorum. ama bildiğim tek şey burdan gitmek istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. 11 ine kadar tercih yapacağız 15 inde de sonuçlar açıklanacak nasipse. yavru kuzumun, yiğitimin şansına yapacağız bakalım tercihleri. bize şans getirsin canım oğluşum...

senin adına cok sevindim gizem. evde olup cocuğuna bakan anneler benim gözümde dünyanın en şanslı kadınları...

off sibel nasıl zor olmuştur 7 gün ayrı kalmak, bende düşündüm bugün 1 yaşından sonra arkamızdan ağlayacaklar o zaman nasıl bırakacağız bakalım.

çok şükür zehra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…