Selam kızlar. Bugün accık dötü doğrulttum da oturdum yazıyorum. Dün gözcünün gözüme damlattığı damla yüzünden göz bebeğim irisin tamamını kapladı neredeyse, (bu iyi bir şey, böyle olmasaymış gözden iğne falan yapılacakmış, müdahale şart olacakmış- çok şükür!) bu nedenle görüşüm çok iyi değil. Zaten şişlik devam ediyor. Yumruk yemişim de gözüm kapanmış gibi idi 2 gün boyunca.
Boğazım desen ayrı terane! Çok feci durumda! Ateşten kafamı kaldıramadım kaç gün. Bir tek ymemk - su- wc için kalktım diyebilirim. Doruk'a da annem, Gözde ve Onur baktılar. çocukla bile ilgilenemedim. Bu sabah iyiyim çok şükür, kalktım, Doruk'un kahvaltısını yaptırdım, hemen uyumak istedi eşşek, salladım, uyuttum da 2 dk gireyim dedm. İnşallah birkaç gün içinde tam performans aranızdayım.
meltem eşin hala yurtdıındamı?
sen eşin yokken kayınvalidendemi kalıyosun.
annen size yakınmı
annen tek sanırım.
anennle siz kendi evinizde kalsanız
mama sandalyesi yatak sorunu olmas kanımca..
çok soru sormuşum yafff
eşim dün akşam geldi
bu akşam evimize geçiyoruz
annem bana yakın fakat ank da düğün vardı oraya gitti
annem ank da olmasaydı annem bende kalırdı normalde
Herkese günaydın.. Bu gece uzuuunnn bir bekleyiş sonucunda eniştem ve diğer yakınlarımızı sağsalim gördük. Şu an resmen şaşkınlık içerisindeyim. Aslında 3 gün sürdü ama Bana 3 sene gibi geldi tabiri tam durumu özetliyor. Şükür hepsi çok iyi.. Tahlillerde temiz çıkarsa inşallah daha da bir rahatlyacağız.
Tabi buruk bir sevinç.. En yakın zamanda aranıza aktif bir şekilde katılacağım. Mesajıma karşılık cevap yazan ve dualarında hatırlayan tüm arkadaşlara şükranlarımı bildiririm.
bana hep gizmo, gizoş,gizu derler.. gizmi yi ilk senden duydum :) nasıl istersen oyle de canım :)nurdan gizeme gizmo demişsn benimde kuzenimin adı var hep gizmo derim ona
bende gizmi diyebilirm sana gizemmmm
evrimin şu fotosunuda bi ben bi güli görememiş kanımca
ataklar devam ediyor Pervin. 34-37. haftalar arası da var.. bazen uzayabiliyormuş..ece mızır mızır cunku gripli ilac iciriorum ama gecmio acıkcası..dun gece okadar tahammulsuzdumki inanamazsınız emrah zavallım cocugu susturuo beni teselli edio 2 dk gozum gecse zırladı 2 dk gozum gecse zırladı durdu.. diş desem agzında bisey yok hala sisme filan belkide buyume atagında ondan onu dusunmemistim artık bu devirlerde olmazmıs o ataklar die biliodum ama oluyo demekkii
geçmişler olsuuun...Selam kızlar. Bugün accık dötü doğrulttum da oturdum yazıyorum. Dün gözcünün gözüme damlattığı damla yüzünden göz bebeğim irisin tamamını kapladı neredeyse, (bu iyi bir şey, böyle olmasaymış gözden iğne falan yapılacakmış, müdahale şart olacakmış- çok şükür!) bu nedenle görüşüm çok iyi değil. Zaten şişlik devam ediyor. Yumruk yemişim de gözüm kapanmış gibi idi 2 gün boyunca.
Boğazım desen ayrı terane! Çok feci durumda! Ateşten kafamı kaldıramadım kaç gün. Bir tek ymemk - su- wc için kalktım diyebilirim. Doruk'a da annem, Gözde ve Onur baktılar. çocukla bile ilgilenemedim. Bu sabah iyiyim çok şükür, kalktım, Doruk'un kahvaltısını yaptırdım, hemen uyumak istedi eşşek, salladım, uyuttum da 2 dk gireyim dedm. İnşallah birkaç gün içinde tam performans aranızdayım.
gözün aydın canımHerkese günaydın.. Bu gece uzuuunnn bir bekleyiş sonucunda eniştem ve diğer yakınlarımızı sağsalim gördük. Şu an resmen şaşkınlık içerisindeyim. Aslında 3 gün sürdü ama Bana 3 sene gibi geldi tabiri tam durumu özetliyor. Şükür hepsi çok iyi.. Tahlillerde temiz çıkarsa inşallah daha da bir rahatlyacağız.
Tabi buruk bir sevinç.. En yakın zamanda aranıza aktif bir şekilde katılacağım. Mesajıma karşılık cevap yazan ve dualarında hatırlayan tüm arkadaşlara şükranlarımı bildiririm.
günaydın zehra. en az senin kadar sevindim. söylediğin gibi buruk bir sevinç olsa da..Herkese günaydın.. Bu gece uzuuunnn bir bekleyiş sonucunda eniştem ve diğer yakınlarımızı sağsalim gördük. Şu an resmen şaşkınlık içerisindeyim. Aslında 3 gün sürdü ama Bana 3 sene gibi geldi tabiri tam durumu özetliyor. Şükür hepsi çok iyi.. Tahlillerde temiz çıkarsa inşallah daha da bir rahatlyacağız.
hayırlısı olsun gizem. kızınla olacaksın işte ne güzel. keyfini çıkar..Bugün itibariyle İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUM. sonrası ne olacak bilemiyorum.. ama en az eylüle kadar kızımlayım.. belki de 2 yaşına kadar .. onu kreşe vermeden rahat çalışamayacağım. evde bir yabancıya teslim etmek çok zor..
gülizcim, yeni işin hayırlı olsun.. benim annem de sürekli burda olup bakabilseydi, çalışırdım. gözün arkada kalmaz hiç diilse..
Bugün itibariyle İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUM. sonrası ne olacak bilemiyorum.. ama en az eylüle kadar kızımlayım.. belki de 2 yaşına kadar .. onu kreşe vermeden rahat çalışamayacağım. evde bir yabancıya teslim etmek çok zor..
gülizcim, yeni işin hayırlı olsun.. benim annem de sürekli burda olup bakabilseydi, çalışırdım. gözün arkada kalmaz hiç diilse..
aa evet hiç aklıma gelmemişti alayımda kurtulayımMeltem, mma sandalyesı,bızım babannesinde su Ikeadan aldıklarımızdan var 30 lıra cıvarı.. aklında olsun,cok kullanıslı.. ılla gerekıyorsa..
Herkese günaydın.. Bu gece uzuuunnn bir bekleyiş sonucunda eniştem ve diğer yakınlarımızı sağsalim gördük. Şu an resmen şaşkınlık içerisindeyim. Aslında 3 gün sürdü ama Bana 3 sene gibi geldi tabiri tam durumu özetliyor. Şükür hepsi çok iyi.. Tahlillerde temiz çıkarsa inşallah daha da bir rahatlyacağız.
Bugün itibariyle İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUM. sonrası ne olacak bilemiyorum.. ama en az eylüle kadar kızımlayım.. belki de 2 yaşına kadar .. onu kreşe vermeden rahat çalışamayacağım. evde bir yabancıya teslim etmek çok zor..
TAZEM büyük geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş ya... biran önce iyileş özledik seni....
GZLFB işi başlamışsın hayırlı olsun... en erken işe başlayan benim 50 günlükken başladım işe.... ve işe başladım 10 gün kadar geçti geçmedi 7 günlüğüne Ankaraya eğitime gönderildim.... düşün 2 aylık bebekten 7 gün kadar ayrı kaldım düşünebiliyormusun... alışılıyor alışıyor insan ister istemez.. koca güne 10 kere arıyorum hala ne yapıyor diye öncelere göre şimdi daha zor geliyor bana önceden daha kolaydı şimdi birbir türlü şebeklik yapıyor akşam bizi gördüğünde özlediğini bizi sevdiğini herşeyi belli ediyor asıl ben şimdi zorlanıyorum ne yapalım herşey onlar için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?