2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok üzülmüştün fatma, atama olmanıza cok sevindim. inşallah gönlüne göre biryer olur, sevdiğin şehirde yaşarsın... eminim yiğit kuşun şansı size yol gösterecektir.

FATMA inşallah tayin işiniz hallolur rabbim isteğinizi kabul eder..... zordur çünkü insanın durmak istemediği yerde kalması.....

En cok ıstedıgın sey oldu.. neden keyıfsız gıbısın.

hayırlısı olsun hakkında... umarım daha ıyı olur her sey.

keyifsizliğim şundan evrimcim; zorunlu hizmetini yapan ve tercih yapacak binlerce öğretmen var. güya tercih hakkı verildi fakat tercih edebileceğimiz okul o kadar az açıldı ki.. mesela kütahyada 2, eskişehirde 2 açık var. oysa mebin yayınladığına göre buralarda en az 50 şer açık varken şu an 2 tane açıyorlar. fakat diyarbakıra 95 açıyorlar. yani tercih hakkı verdik demek için veriyorlar.. yine de bir umut işte..

canim en dogrusunu sen bilirsin ama esraya katiliyorum iyi dusun tasin sana ne iyi gelicekse onu yap, keske kayinvaliden biraz destek ciksa super olurdu..

nurdan gizeme gizmo demişsn benimde kuzenimin adı var hep gizmo derim ona
bende gizmi diyebilirm sana gizemmmm

evrimin şu fotosunuda bi ben bi güli görememiş kanımca
evet benim en yalkin arkadaslarimdan biri gizem, gizmo derim hep ona ordan kalma:))

sorma bizde dun gece 12 hala uyumadik, uykusu var uyuyamiyor, kesin dis, mamasini yemiyor, istah cok azaldi,cok huzursz..
gecmis olsun gulizcim..

gecmis olsun tatlim benim daha yeni yeni geciyor..

gozun aydin zehracim..
hayirlisi olsun gizmo..

fatma inana nasil sevindim sankli ben brdan kurtulucakmis kadar, gonlunuze gore biyer olur insallah..

Insallah tez zamanda bende kurtulurum buradan..

buarada kayinvalidem donusunu erteledi, biraz daha bizimle kalicak, halimize acidi, teoyuda birakmaya gonlu razi olmadi, korumcemin dugunu olmasa beraber donucektik, bakalim ayarliyabilirse tibet askerdeykende benle kalicak beraber donucez..

canım nurdanım. çok saol. inşallah istediğimiz yerlerde yaşarız. sabırla beklemekten ve dua etmekten başka yapabileceğimiz bişi yok ne yazık ki.

Pervin, geçmiş olsun Ece'ye kulak iltihabı olabilrmi acaba gripte diyosun ama kulak iltihabında uykuya dalamazmış bebek

giremıyorum gelemıyorum buralara mafoldumben gerı istiyorum bilgisayarımı,daaha doyamamısken ayrıldık pc yle ::))
cok alısmısım gıremeyınce boşluk oluyo resmen.
arkadasa geldımde 5 daka bı gırıp slm cakıyım didim.herkez iyidir ukmarım
öpüyorum hepinissiii,cok ösledım:gitme:
10 gun sonra falan bıtıyo stajı inş.sonra çizimlerine nerde devam ederse etsin :))

kıyamam dedeye ne kadar ince düşünceli, valla herşey süper görünüyor. park yatakda kolay, uykuyu tabiki sen bilirsin ama çokda gecikme. iyice yerleşmeden.
aktiviteler konusunda bende sıkıntıdayım. salıncak aldım ama çokda ilgisini çekmiyor.
ayakkabı kutusunun ortasına delik açtım içine toplarımızı atıyoruz sonrada açıp alıyoruz . şekilli harfli rakamlı olan kutusu var ama henüz onu beceremediği için bu sistem hoşuna gitti.
renkli fon kağıtlarına resimler yapıştırdık onlarla ilgili hikayeler uyduruyoruz
birde kitaplara sardım ben bu aralar renkli kalın sayfaları olan kitaplar aldım. hatta tüylü kabartılı hayvanları filan anlatan kitaplar aldım. onları okuyoruz:)))

hayırlı uğurlu olsun.

çok sevindim....

minnacığım seni öslüyorum.

oh hadi gozunuz aydınn

aaa hayırlı olsun gizem hakkında bu durumda adliyedeki randevular esra ve benimle gorusme ihtimalin suya dustu anlasılan

çok sevindim ya iyi olmus hatta superr kalsın tabi

bizim eceyle son gunlerdeki enbuyuk aktivitemiz karsılıklı minik cigliklar atmak :)

tabi BURCU nun minik ciglikları gibi degil:)))))

ece resmen bunu ogrendi aksam eve gidiyorum bana bakıp cıglık atıyor ben atıyorum o atıyor sonuda bogazım acıyor benim bırakıyorum:) ben atinca nasıl kıkırdıyor tekrar yapıyor bakıyor yuzume sıra sende der gibi ama bu ikimizin arasındaki bir oyun babasına abisine bunuyapmıyo çok enteresan demekki hafizaları eskisi gibi hafif degil ertesi gune bunu hatırlıyor

bir alkıs yapmayı ogrenemedi kizim :))))

aksamları ece de bizi gorunce ne yapacagını sasırıyor deli gibi zipliyor yered oturuyorsan kendi capında alkıs gibi hareketler yapıyor olsa 32 disi goruncek sekilde sırıtıyor :)) kımıl kımıl oluyorrr kucaga almayıp el yikamaya falan donupg idersek t iz bir sekilde çıglık atarak aglıyor :)
ve sabahları uyanmıs oluyor ibo kiziyor alma diye odasında yarım saat oyalanıyor sonra ben berkeyi ve kendimi hazırlarken onada goz kulak olmak zounda kalıyorum falan diyor diye alamıyorumda artık çokk ozluyorummm. ama calısmayıda seviyorum
mumkun olsa klonlanmak hem evde hem iste olmak isterdim .)

yaz geldi bende istah obicim tickerimi degistirmem gerek aslıda tekrar 77ye çıktım ne guzel 75,8 i bile gormustum off kendime çokkk kızıyorumm. silkelenip kendime gelmem gerek daha onumde çokkk yol var
artık yuruyusede gidemiyorum is çikisi hava korkunç sıcak çunku. ece yatıktan sonra bir ark vardı bekar onla yuruyorduk saat 10 gibi çıkar yururuz diorduk o da sevgili yaptı kendine her aksam adamla beraber yanlız kaldımmm. yurumeye benimle talip birkaçk isi var benim kadar hızlı yuruyemiyorlar gezinir gibide yuruyemem ben offf kaldım sisko bu yaz..

cokmemi hic sinir oldum cocuga kızdı midende 2 lokma tutamıosun die sabinin ne sucu varsa..ama onu yıkarken tum sinirim gecti cok eglenceli yıkanıos heryer sapur supur su bayılıo yıkanmaya

cok gozunun aydın canım.. ins temiz cıkar tahliller.. bu israillerden hersey beklenir cip bile takmıs olabilirler insanlara

hayırlısı olsun canım guzel karar ..

bak buda guzel.. peki teos krese devammı yoksa evde nenesimi bakıo

Pervin, geçmiş olsun Ece'ye kulak iltihabı olabilrmi acaba gripte diyosun ama kulak iltihabında uykuya dalamazmış bebek

hic dusunmedim bunu... aama gunduz uyuyo gece mızıklıo.. gunduz gayet sakin..gerci hersey gece cıkarmıs ya.. burnu akıo mumukleri.. eger gecmezse ptesiye kadar dra gotururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…