günaydın arkadaşlar
dualarınızı şu bizim atama işleri için istemiştim. uzun yazmaya fırsatım olmamıştı. allaha şükür sesimizi duyan birileri oldu da bize de atama hakkı verildi. bizi de tercih telaşı sardı. olur mu olmaz mı, ya da istediğimiz yer olur mu bilmiyorum. ama bildiğim tek şey burdan gitmek istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. 11 ine kadar tercih yapacağız 15 inde de sonuçlar açıklanacak nasipse. yavru kuzumun, yiğitimin şansına yapacağız bakalım tercihleri. bize şans getirsin canım oğluşum...
günaydın arkadaşlar
dualarınızı şu bizim atama işleri için istemiştim. uzun yazmaya fırsatım olmamıştı. allaha şükür sesimizi duyan birileri oldu da bize de atama hakkı verildi. bizi de tercih telaşı sardı. olur mu olmaz mı, ya da istediğimiz yer olur mu bilmiyorum. ama bildiğim tek şey burdan gitmek istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. 11 ine kadar tercih yapacağız 15 inde de sonuçlar açıklanacak nasipse. yavru kuzumun, yiğitimin şansına yapacağız bakalım tercihleri. bize şans getirsin canım oğluşum...
Bugün itibariyle İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUM. sonrası ne olacak bilemiyorum.. ama en az eylüle kadar kızımlayım.. belki de 2 yaşına kadar .. onu kreşe vermeden rahat çalışamayacağım. evde bir yabancıya teslim etmek çok zor..
gülizcim, yeni işin hayırlı olsun.. benim annem de sürekli burda olup bakabilseydi, çalışırdım. gözün arkada kalmaz hiç diilse..
canim en dogrusunu sen bilirsin ama esraya katiliyorum iyi dusun tasin sana ne iyi gelicekse onu yap, keske kayinvaliden biraz destek ciksa super olurdu..ayrıca kutlamayanlarıda kın kın kınıyorum sempatiksalakcinni
gülizim işin hayırlı olsun tatlım hissetiklerini okudum okudum birdaha okudum nedenmi??
bugün işyerine gittiğimde o ortam beni alıp götürdü eski günlere o kadar özlemişimki çalışmayı
bir ara patronun yanına uğradım
nasılsınız sinan bey dedim nasıl olalım esra hala yokluğunu doldurmaya çalşıyoruz ama başarılı olamıyoruz gördüğün gibi dedi..sürekli eleman değişiyor ama bir dikiş tutturan yok maalesef dedi
sen artık çalışmayı düşünmüyormusun bende seni aramak istiyordum tesadüf oldu sen geldin dedi
40 dk kadar konuştuk kapım sana her zaman açık ister 6 ay ister 1 sene düşün taşın bebeğin biraz daha büyüsün gel çalış dedi çok cazip teklifler vs maaşım zaten güzeldi dahada yükselecek kaldığın pozisyondan aynen devam edeceksin dedi
çok kafam karıştı size anlatamam
bir yanım o kadar çalışmak istiyorki
diğer yanımda yahoyu bırakmaya asla razı olmuyor
bilemiyorum ne yaparım ne ederim..
şimdilik böyle ikilimlerdeyim..
evet benim en yalkin arkadaslarimdan biri gizem, gizmo derim hep ona ordan kalma:))nurdan gizeme gizmo demişsn benimde kuzenimin adı var hep gizmo derim ona
bende gizmi diyebilirm sana gizemmmm
evrimin şu fotosunuda bi ben bi güli görememiş kanımca
sorma bizde dun gece 12 hala uyumadik, uykusu var uyuyamiyor, kesin dis, mamasini yemiyor, istah cok azaldi,cok huzursz..gunaydın.. cok fena bir geceydi ece surekli mızıkladı agladı dalamıo uykuya uyanmıoda surekli sallanmak istedi aksi gibi benimde oyle uykum vardıki inananamazsınız birikmisti .. tam koltukta gozumu kapıorum mızıklıo sallıorum ayagımdan bırakıorum aynı.. yine gece 4te uyandı naptıysam uyumadı aldım kucagımda gittik mutfaga mama yaptık onu icti uyudu 7de uyandı poff yıne doyurdum 8e doogru uyudu..napcamı bilmiorum bi yerde yanlıslık var ama...
gecmis olsun gulizcim..günaydın,
yine kuzumu bırakıp geldim, her gün daha zor oluyor. pazartesi ishal ve ateş vardı. gece acile gitmiştik. ilaçları kullanıyoruz ateş yükselmedi bidaha ama bu sabah yine su gibi kaka yapmıştı. şimdi annemler sağlık ocağına götürecek. kaka tahlili yaptırmıştık ama kaka yarım saatten fazla beklemişti bezinde biz gidene kadar temiz çıktı ama çok geciktiğimiz için acaba yanlış sonuç mu verdi. ne yapmam lazım. kendi doktoru da hastane değiştiriyor şuanda tatilde. hemen bi doktora götürsem mi beklesem mi?
Selam kızlar. Bugün accık dötü doğrulttum da oturdum yazıyorum. Dün gözcünün gözüme damlattığı damla yüzünden göz bebeğim irisin tamamını kapladı neredeyse, (bu iyi bir şey, böyle olmasaymış gözden iğne falan yapılacakmış, müdahale şart olacakmış- çok şükür!) bu nedenle görüşüm çok iyi değil. Zaten şişlik devam ediyor. Yumruk yemişim de gözüm kapanmış gibi idi 2 gün boyunca.
Boğazım desen ayrı terane! Çok feci durumda! Ateşten kafamı kaldıramadım kaç gün. Bir tek ymemk - su- wc için kalktım diyebilirim. Doruk'a da annem, Gözde ve Onur baktılar. çocukla bile ilgilenemedim. Bu sabah iyiyim çok şükür, kalktım, Doruk'un kahvaltısını yaptırdım, hemen uyumak istedi eşşek, salladım, uyuttum da 2 dk gireyim dedm. İnşallah birkaç gün içinde tam performans aranızdayım.
gozun aydin zehracim..Herkese günaydın.. Bu gece uzuuunnn bir bekleyiş sonucunda eniştem ve diğer yakınlarımızı sağsalim gördük. Şu an resmen şaşkınlık içerisindeyim. Aslında 3 gün sürdü ama Bana 3 sene gibi geldi tabiri tam durumu özetliyor. Şükür hepsi çok iyi.. Tahlillerde temiz çıkarsa inşallah daha da bir rahatlyacağız.
Tabi buruk bir sevinç.. En yakın zamanda aranıza aktif bir şekilde katılacağım. Mesajıma karşılık cevap yazan ve dualarında hatırlayan tüm arkadaşlara şükranlarımı bildiririm.
hayirlisi olsun gizmo..Bugün itibariyle İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUM. sonrası ne olacak bilemiyorum.. ama en az eylüle kadar kızımlayım.. belki de 2 yaşına kadar .. onu kreşe vermeden rahat çalışamayacağım. evde bir yabancıya teslim etmek çok zor..
gülizcim, yeni işin hayırlı olsun.. benim annem de sürekli burda olup bakabilseydi, çalışırdım. gözün arkada kalmaz hiç diilse..
günaydın arkadaşlar
işyerin çok yakınmış damla'cım, büyük artı, bakıcıdan da memnunsun ne güzel Allah bozmasın. annem bakıcak sağolsun babam evde olduğu için büyük artı anneme babam cok oylıyor çünkü, alt katta da babaannem var o da yardım ediyor, 4 gün annemin evinde 1 gün bizim evde bakılacak.orda kalabalık yerde bakılması onun için daha keyifli. yataktan düşmesin diye babam onların yatağın altını kaldırmış. sünger yatak direk yerde :) oraya bi park yatak almam lazım. yazık yerde yatmaya başlamışlar.
gece uyutmama konusu son doktor kontrolünde doktorumuzda uyardı, ama ben alışana kadar böyle devam etse bişey olmaz dimi? en azında 1 ay daha 12 de yatıversin. birde erken yatarsa daha da vicdan yapıcam. kitabı bugün netten sipariş edeyim de okumaya başlıyayım. belki rahatlatır beni. sabiha 1 sene kızını bırakıp Amerika'da yaşamış. kaliteli zaman geçirmek istiyorum aktivite sıkıntısı çekiyoruz bu ara. emeklemiyor sürünüyor karnının üstünde bu sefer kusuyor, elinden tut yürü yoruluyor, hep kucakta. playskool'un ilk arabamı alsam diyorum oyalanır mı acaba? bir de bi salıncak almalıyım acilen. çok çabuk sıkılıyolar herşeyden.
temizlik ve yemek konusu da şöyle hallolucak, eşim haftanın iki günü seyahatte o günler annemde kalacağız 2 gün 4 gece eder, annemde yiyeceğiz. bana da 3 gün kalıyor zorlanmam gibi geliyor. pazar ev süpürülür olur biter gibi ama bakalım.
mendili bugün evde bıraktım :)
Bugün itibariyle İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUM. sonrası ne olacak bilemiyorum.. ama en az eylüle kadar kızımlayım.. belki de 2 yaşına kadar .. onu kreşe vermeden rahat çalışamayacağım. evde bir yabancıya teslim etmek çok zor..
Insallah tez zamanda bende kurtulurum buradan..
buarada kayinvalidem donusunu erteledi, biraz daha bizimle kalicak, halimize acidi, teoyuda birakmaya gonlu razi olmadi, korumcemin dugunu olmasa beraber donucektik, bakalim ayarliyabilirse tibet askerdeykende benle kalicak beraber donucez..
giremıyorum gelemıyorum buralara mafoldumben gerı istiyorum bilgisayarımı,daaha doyamamısken ayrıldık pc yle ::))
cok alısmısım gıremeyınce boşluk oluyo resmen.
arkadasa geldımde 5 daka bı gırıp slm cakıyım didim.herkez iyidir ukmarım
öpüyorum hepinissiii,cok ösledım:gitme:
10 gun sonra falan bıtıyo stajı inş.sonra çizimlerine nerde devam ederse etsin :))
oh hadi gozunuz aydınnHerkese günaydın.. Bu gece uzuuunnn bir bekleyiş sonucunda eniştem ve diğer yakınlarımızı sağsalim gördük. Şu an resmen şaşkınlık içerisindeyim. Aslında 3 gün sürdü ama Bana 3 sene gibi geldi tabiri tam durumu özetliyor. Şükür hepsi çok iyi.. Tahlillerde temiz çıkarsa inşallah daha da bir rahatlyacağız.
Tabi buruk bir sevinç.. En yakın zamanda aranıza aktif bir şekilde katılacağım. Mesajıma karşılık cevap yazan ve dualarında hatırlayan tüm arkadaşlara şükranlarımı bildiririm.
buarada kayinvalidem donusunu erteledi, biraz daha bizimle kalicak, halimize acidi, teoyuda birakmaya gonlu razi olmadi, korumcemin dugunu olmasa beraber donucektik, bakalim ayarliyabilirse tibet askerdeykende benle kalicak beraber donucez..
Hersey hep boyle gonlunce olsun ınsallah..
Bır derdı vardır muhakkak Pervin, keske agızları olsa da konussa.
Şu dişini ihmal edıyorsun sen Sibel.. elli kere yazdım sana, gıt kurtul o yirmilikten.. bak ben gecıktırdım yasadıgımı ben bılırım..
Bence gotur kuzum.. bu işin şakası yok.. heryerimiz doktorken goturmezsek hata bızde, en azından ıcın rahat eder.
Aboww.. sınır sıstemın çökmüştür senin yaa.. Allah sabır versın annem..
Herkese günaydın.. Bu gece uzuuunnn bir bekleyiş sonucunda eniştem ve diğer yakınlarımızı sağsalim gördük. Şu an resmen şaşkınlık içerisindeyim. Aslında 3 gün sürdü ama Bana 3 sene gibi geldi tabiri tam durumu özetliyor. Şükür hepsi çok iyi.. Tahlillerde temiz çıkarsa inşallah daha da bir rahatlyacağız.
Pervin, geçmiş olsun Ece'ye kulak iltihabı olabilrmi acaba gripte diyosun ama kulak iltihabında uykuya dalamazmış bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?