günaydın arkadaşlar
dualarınızı şu bizim atama işleri için istemiştim. uzun yazmaya fırsatım olmamıştı. allaha şükür sesimizi duyan birileri oldu da bize de atama hakkı verildi. bizi de tercih telaşı sardı. olur mu olmaz mı, ya da istediğimiz yer olur mu bilmiyorum. ama bildiğim tek şey burdan gitmek istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. 11 ine kadar tercih yapacağız 15 inde de sonuçlar açıklanacak nasipse. yavru kuzumun, yiğitimin şansına yapacağız bakalım tercihleri. bize şans getirsin canım oğluşum...
Insallah tez zamanda bende kurtulurum buradan..
buarada kayinvalidem donusunu erteledi, biraz daha bizimle kalicak, halimize acidi, teoyuda birakmaya gonlu razi olmadi, korumcemin dugunu olmasa beraber donucektik, bakalim ayarliyabilirse tibet askerdeykende benle kalicak beraber donucez..
damla
çöp çocuk ve anne iş'te netten sipariş verdim. çöp çocuk onu da okudun mu sen sık sık paylaşıyodun okudukşarını. bir de deniz hanım'In tüylü kitaplarını nereden aldın?
evet canım :) 10 ayımız doldu. eceyi de kutlarım. daha nice güzel günlerini görürüz inşallah evlatlarımızın..hayırlısı olsun Fatmacım
Yiğit de Ece de bugün 10. ayını bitirdiler ne mutlu bize :))
mrb acil yardım lütfen canım çok sıkılıyor oğlum aylık baba dede ve anlamsız birkeç kelime sölüyor bunun dışında konuşmuyor ismine tepki vermediği için bugün gata ya götürdüm dr psikoloğa yolladı psikologta otizm bulguları olduğunu söledi ne yapacağımı şaşırdım sadece ismine tepki vermiyor kafası çalışıyor çok hareketli çok güleryüzlü tos diyoruz kafamıza tos yapıyor çak deyince elimize çakıyor al deyince alıyor ama seslendiğimizde bakmıyor çocuk kanalını seyrediyor reklemler başlayınca nerde olursa olsun duyup koşarak geliyor bana birileri yardım etsin ne yapacağımı şaşırdım lütfen
meltem
10. ayını doldurdular diyosun ya ben anlayamıyorum bu hesap işini. 10. aya girmediler mi yeni? doldurdular demek ne demek? soranlara 10 aylık mı diyosun 11 aylık mı?
evri diet nası gidio.. bugun gobeen icin ne yaptın bakalım
otizmde en erken 14.ayda teshis oluyomus..
melodi dr ne gibi bulgular buldu biz tabi bilemeyiz ama ihmal etmemek gerek . birarkadasımın çocugu otistik ozel egitime gidiyor. aylarca bizne guzelne desek hemen ogreniyo diye seviniyordukmeger sozlerimizi surekli tekrar ediyormus. tabi annesi biraz geç anladı durumu esini kaybetti vs hasta idibaba onla ilgileniyorud çocgu gozlemleme imkanı bile bulamadı haliyle. seninki kac aylık bilmiyorum ama umarım degildir
taze geçmiş olsun
tzaem geçmiş olsun.
ayy yaa ne iltihapmış ya..
iyiki aamaaan geçer deyip ötelememişsin...
Telefonunu acsan konusucaz da.. du bakalım ne saman goreceksın??
Ben de Gozde burada dıye takılmıyor buralara dıyorum.. bı gozun bu noktaya gelecegını hıc duusnmemıstım yaf.. cok gecmıs olsun.
kırmızı rujları sürdün gittin gezmelere nazar mı değdi acaba? geçmiş olsun tazecim
Herkese günaydın.. Bu gece uzuuunnn bir bekleyiş sonucunda eniştem ve diğer yakınlarımızı sağsalim gördük. Şu an resmen şaşkınlık içerisindeyim. Aslında 3 gün sürdü ama Bana 3 sene gibi geldi tabiri tam durumu özetliyor. Şükür hepsi çok iyi.. Tahlillerde temiz çıkarsa inşallah daha da bir rahatlyacağız.
Tabi buruk bir sevinç.. En yakın zamanda aranıza aktif bir şekilde katılacağım. Mesajıma karşılık cevap yazan ve dualarında hatırlayan tüm arkadaşlara şükranlarımı bildiririm.
geçmişler olsuuun...
Bugün itibariyle İSTİFA ETMİŞ BULUNUYORUM. sonrası ne olacak bilemiyorum.. ama en az eylüle kadar kızımlayım.. belki de 2 yaşına kadar .. onu kreşe vermeden rahat çalışamayacağım. evde bir yabancıya teslim etmek çok zor..
gülizcim, yeni işin hayırlı olsun.. benim annem de sürekli burda olup bakabilseydi, çalışırdım. gözün arkada kalmaz hiç diilse..
TAZEM büyük geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş ya... biran önce iyileş özledik seni....
günaydın arkadaşlar
dualarınızı şu bizim atama işleri için istemiştim. uzun yazmaya fırsatım olmamıştı. allaha şükür sesimizi duyan birileri oldu da bize de atama hakkı verildi. bizi de tercih telaşı sardı. olur mu olmaz mı, ya da istediğimiz yer olur mu bilmiyorum. ama bildiğim tek şey burdan gitmek istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun. 11 ine kadar tercih yapacağız 15 inde de sonuçlar açıklanacak nasipse. yavru kuzumun, yiğitimin şansına yapacağız bakalım tercihleri. bize şans getirsin canım oğluşum...
bizim eceyle son gunlerdeki enbuyuk aktivitemiz karsılıklı minik cigliklar atmak :)
tabi BURCU nun minik ciglikları gibi degil:)))))
ece resmen bunu ogrendi aksam eve gidiyorum bana bakıp cıglık atıyor ben atıyorum o atıyor sonuda bogazım acıyor benim bırakıyorum:) ben atinca nasıl kıkırdıyor tekrar yapıyor bakıyor yuzume sıra sende der gibi ama bu ikimizin arasındaki bir oyun babasına abisine bunuyapmıyo çok enteresan demekki hafizaları eskisi gibi hafif degil ertesi gune bunu hatırlıyor
bir alkıs yapmayı ogrenemedi kizim :))))
tazem cok gecmiş olsun cok uzulduım olanlara.. bende nie girmio kac gundur diorum
tazem geçmiş olsun. iyileş de hemen dön. yokluğun hissediliyor....
ben kuzey e 10.ayına gırdı dıyecegım ıkı gun sonra.. 5 agustos dogumlu olduugnu varsayarsak.. hıc doldurdu demedım acıkcası.. yanlıs mı dıyormusum??
maalesef öyle oldu canım.. ihbar süresini çalışmıycam çünkü..öyle anlaştık.aaa hayırlı olsun gizem hakkında bu durumda adliyedeki randevular esra ve benimle gorusme ihtimalin suya dustu anlasılan
nerde yürüyosun? caddebostan sahil mi daha ilerisi mi? ahh keşke seninle yürüme imkanım olsa ya.. kaçta yürüyosun? hem ben baya hızlı yürürüm..yaz geldi bende istah obicim tickerimi degistirmem gerek aslıda tekrar 77ye çıktım ne guzel 75,8 i bile gormustum off kendime çokkk kızıyorumm. silkelenip kendime gelmem gerek daha onumde çokkk yol var
artık yuruyusede gidemiyorum is çikisi hava korkunç sıcak çunku. ece yatıktan sonra bir ark vardı bekar onla yuruyorduk saat 10 gibi çıkar yururuz diorduk o da sevgili yaptı kendine her aksam adamla beraber yanlız kaldımmm. yurumeye benimle talip birkaçk isi var benim kadar hızlı yuruyemiyorlar gezinir gibide yuruyemem ben offf kaldım sisko bu yaz..
canım başka bir doktora daha götür bence.. böyle kendini yemekten iyidir. biz ne desek boş.. umarım yanlış teşhistir..mrb acil yardım lütfen canım çok sıkılıyor oğlum aylık baba dede ve anlamsız birkeç kelime sölüyor bunun dışında konuşmuyor ismine tepki vermediği için bugün gata ya götürdüm dr psikoloğa yolladı psikologta otizm bulguları olduğunu söledi ne yapacağımı şaşırdım sadece ismine tepki vermiyor kafası çalışıyor çok hareketli çok güleryüzlü tos diyoruz kafamıza tos yapıyor çak deyince elimize çakıyor al deyince alıyor ama seslendiğimizde bakmıyor çocuk kanalını seyrediyor reklemler başlayınca nerde olursa olsun duyup koşarak geliyor bana birileri yardım etsin ne yapacağımı şaşırdım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?