2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

damla
çöp çocuk ve anne iş'te netten sipariş verdim. çöp çocuk onu da okudun mu sen sık sık paylaşıyodun okudukşarını. bir de deniz hanım'In tüylü kitaplarını nereden aldın?

hayırlısı olsun Fatmacım
Yiğit de Ece de bugün 10. ayını bitirdiler ne mutlu bize :))

güzel haber Nurdan

damla
çöp çocuk ve anne iş'te netten sipariş verdim. çöp çocuk onu da okudun mu sen sık sık paylaşıyodun okudukşarını. bir de deniz hanım'In tüylü kitaplarını nereden aldın?

oku bakalım bizimle de paylaş lütfen

meltem
10. ayını doldurdular diyosun ya ben anlayamıyorum bu hesap işini. 10. aya girmediler mi yeni? doldurdular demek ne demek? soranlara 10 aylık mı diyosun 11 aylık mı?

güliz çöp çocuğu aldım ama erken onun için resim yapmaya başladıkları dönemde 18. ayda gerekiyor . ama ilk kısımda gelişimle ilgili ilginç bilgiler var.

mrb acil yardım lütfen canım çok sıkılıyor oğlum aylık baba dede ve anlamsız birkeç kelime sölüyor bunun dışında konuşmuyor ismine tepki vermediği için bugün gata ya götürdüm dr psikoloğa yolladı psikologta otizm bulguları olduğunu söledi ne yapacağımı şaşırdım sadece ismine tepki vermiyor kafası çalışıyor çok hareketli çok güleryüzlü tos diyoruz kafamıza tos yapıyor çak deyince elimize çakıyor al deyince alıyor ama seslendiğimizde bakmıyor çocuk kanalını seyrediyor reklemler başlayınca nerde olursa olsun duyup koşarak geliyor bana birileri yardım etsin ne yapacağımı şaşırdım lütfen

kaç aylık olduğunu yazmamışsın canım. inşallah yoktur. bir tek seslendiğinizde bakmıyor diye mi bulgu var dediler???

meltem
10. ayını doldurdular diyosun ya ben anlayamıyorum bu hesap işini. 10. aya girmediler mi yeni? doldurdular demek ne demek? soranlara 10 aylık mı diyosun 11 aylık mı?

10 aylık diyorum
3 ağustos doğumlu

3ağustos-3eylül 1
3 eylül-3ekim 2
3ekim-3 kasım 3
3kasım-3aralık 4
3aralık-3ocak 5
3ocak -3subat 6
3subat-3mart 7
3mart-3nisan 8
3nisan-3mayıs 9
3mayıs-3haziran 10. ay bitti işte

bu arada öğle tatilinde kızıma lcw den bikini şort şapka tişört tayt aldım süper şirin şeyler var

melodi dr ne gibi bulgular buldu biz tabi bilemeyiz ama ihmal etmemek gerek . birarkadasımın çocugu otistik ozel egitime gidiyor. aylarca bizne guzelne desek hemen ogreniyo diye seviniyordukmeger sozlerimizi surekli tekrar ediyormus. tabi annesi biraz geç anladı durumu esini kaybetti vs hasta idibaba onla ilgileniyorud çocgu gozlemleme imkanı bile bulamadı haliyle. seninki kac aylık bilmiyorum ama umarım degildir

evri diet nası gidio.. bugun gobeen icin ne yaptın bakalım

az yedim, sık yedim.. az yedim.. sık yedim.. kararlıyım.. iradeliyim.. ha bu arada sana kılomu da soyleyeyım 65 im.. ara ara soylerım sana ne durumda oldugumu..

sen naptın bakımm bacımmm..

otizmde en erken 14.ayda teshis oluyomus..

Allah yardımcısı olsun.. sadece ısmıne tepkı vermemekle otizm teshısı.. ne bıleyım.. annesi neler neler demıs..

Pöff.. Rabbim sabır versin, kadının basına gelmeyen kalmamıs.. demek tekrar edıyormus haa..

ben kuzey e 10.ayına gırdı dıyecegım ıkı gun sonra.. 5 agustos dogumlu olduugnu varsayarsak.. hıc doldurdu demedım acıkcası.. yanlıs mı dıyormusum??

taze geçmiş olsun

tzaem geçmiş olsun.
ayy yaa ne iltihapmış ya..
iyiki aamaaan geçer deyip ötelememişsin...

Telefonunu acsan konusucaz da.. du bakalım ne saman goreceksın??

Ben de Gozde burada dıye takılmıyor buralara dıyorum.. bı gozun bu noktaya gelecegını hıc duusnmemıstım yaf.. cok gecmıs olsun.

kırmızı rujları sürdün gittin gezmelere nazar mı değdi acaba? geçmiş olsun tazecim

çok teşekkürler. nazar mı değdi bilmiyorum ama, o gecenin böyle hastalanmamda katkısı büyük. Hem göz makyajı, hem 2-3 kadeh buzlu rakı

çok şükür !

geçmişler olsuuun...

merciiii

hayırlısı (bu arada fotonuzu gördüm, siz ne şeker şeylersiniz öyle :)

TAZEM büyük geçmiş olsun herşey üst üste gelmiş ya... biran önce iyileş özledik seni....

sağol bebiş, bu arada yokluğumu hissetmişsin :) öpüyorum seni...

oyy haydi hayırlısı! Bİr yüksek ayarlasan da, ağustosta ondan yararlansan? Eşin ne iş yapıyordu? İcabında şubat döneminde de tayin isteme hakkın olur?

Burcu'nun çığlıkları hastalık inlemelerine dönüştü :) Cumartesiye geçer diye umuyorum hepsi :)

tazem cok gecmiş olsun cok uzulduım olanlara.. bende nie girmio kac gundur diorum

tazem geçmiş olsun. iyileş de hemen dön. yokluğun hissediliyor....

sağolun kızlar, eksik olmayın. Feci oldum bu sefer.

ben kuzey e 10.ayına gırdı dıyecegım ıkı gun sonra.. 5 agustos dogumlu olduugnu varsayarsak.. hıc doldurdu demedım acıkcası.. yanlıs mı dıyormusum??

hayır canım, babalar gibi 10 ayını doldurup 11. ayından gün almaya başlıyor. Say bak! 5haziranda 10 aylık, 5 temmuzda 11, 5 ağustosta 12 aylık (1 yaş) oluyor.

ben hayko cepkın kılıklılarla konusmuyorummm guclubacismile

sensin baba... terbiyesis.. sus cvp verme :umursamaz:

mucckkkk bayanssulusmile

aaa hayırlı olsun gizem hakkında bu durumda adliyedeki randevular esra ve benimle gorusme ihtimalin suya dustu anlasılan
maalesef öyle oldu canım.. ihbar süresini çalışmıycam çünkü..öyle anlaştık.

nerde yürüyosun? caddebostan sahil mi daha ilerisi mi? ahh keşke seninle yürüme imkanım olsa ya.. kaçta yürüyosun? hem ben baya hızlı yürürüm..

canım başka bir doktora daha götür bence.. böyle kendini yemekten iyidir. biz ne desek boş.. umarım yanlış teşhistir..

hepinize çok teşekkür ederim bu arada.. bir yandan içim çok rahatladı, üzerimden büyük yük kalktı, diğer yandan bi burukluk var.. kafam karışık.. biraz da canım sıkkın.. bu günler de geçecek.. en kötü karar bile kararsızlıktan iyi, o kesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…