ben hayko cepkın kılıklılarla konusmuyorummm guclubacismile
sensin baba... terbiyesis.. sus cvp verme :umursamaz:
mucckkkk bayanssulusmile
az yedim, sık yedim.. az yedim.. sık yedim.. kararlıyım.. iradeliyim.. ha bu arada sana kılomu da soyleyeyım 65 im.. ara ara soylerım sana ne durumda oldugumu..
sen naptın bakımm bacımmm....
Bugun Kuzey ın geleneksel yememe gününü.. hayırlı ugurlu ossunnn mafoldumben
Bu arada PERVİN - EVRİM
Ne gerek var yaaauuvvv, neden rejim yapıyorsunuz, ikiniz de fıstık gibisiniz. Eski kilolarınızı unutun! yiyin gitsin. Ben hiç kasmıyorum şahsen! Hem daha bebişler ayaklanacak oooooo! Asıl o zman zayıflayacaksınız!
(yeterince gıcık mıyım :)
oyy haydi hayırlısı! Bİr yüksek ayarlasan da, ağustosta ondan yararlansan? Eşin ne iş yapıyordu? İcabında şubat döneminde de tayin isteme hakkın olur?
saol burcucum. hayırlısı artık. bir taktik vermişsin ama ben anlamadım yanasıl yani yüksek ayarlasam? tecrübe olarak yardımlarını bekliyorum tercih konusunda.. reglin iyi olmuş. darısı başıma. bugün tam bir ay ama olmadı bakalım ne zaman olacak. bu arada göz durumun nasıl?
hepinize çok teşekkür ederim bu arada.. bir yandan içim çok rahatladı, üzerimden büyük yük kalktı, diğer yandan bi burukluk var.. kafam karışık.. biraz da canım sıkkın.. bu günler de geçecek.. en kötü karar bile kararsızlıktan iyi, o kesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?