2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatmacım, sizin için ne hayırlı olacaksa o olsun canım.. en azından böyle bir umut ışığı olması da güzel.. naaparsın devir polyannacılık devri..

Bu OTıZM KONUSU kafamı çok bulandırıyordu. Doruk da hem el hareketlerini yapamıyor diye, hem de daha sağlam bilgi almak için bir pedagoga götürme kararı almıştık Onur'la. Psikolog bir arkadaşıma danıştım. O da bana araştıracağını söyledi. Bu arada Doruk'ta müthiş gelişmeler başladı. Kendinin çıkarabildiği sesleri biz söylediğimizde tekrarlıyor, alkış yapabiliyor ve bizim 1-2 hareketimizi tekrarlamaya çalışıyor. Ama yeni seslere karşı çok açık değil, sadece onun çıkarabildiği birkaç sesi tekrarlayabiliyor.

Bu arada arkadaşım aradı ve birini önerdi, ben de şimdilik vazgeçtiğimizi, Doruk'un yapabildiklerini sıraladım. ÖNEMLı OLAN farkındalık düzeyi imiş. Yani seslenildiğinde tepki veriyor mu, odaya biri girdiğinde farkına varabiliyor mu? Dedim onlar had safhada. Evin en uzak odasından bir ses çıksa bizimki hemen kulak kesiliyor. Ya da acaba napıyor diye kafayı hafifçe uzatsak anında dönüyor olduğumuz yöne. Zaten kucak kuşu, iletişim kurmaya çalışıyor. Bunları da söyleyince "çok güzel" dedi arkadaşım. Kendi de özel eğitimde otistik ve down sendromlu çocuklarla çalıştı yıllarca. Ben gene de adını aldım o dediği pedagogun. Gerçi şu anda unuttum da :) Öğrenebilirim her an :)

Kendimi biraz iyi hissettim, Doruk'u azcık parkta sallayayım didim, ne rüzgar var! Vallahi Doruk'tan değil, kendimden korktum, uykudan da yeni uyanmıştım. Hemen eve geri döndük.

ben hayko cepkın kılıklılarla konusmuyorummm guclubacismile

sensin baba... terbiyesis.. sus cvp verme :umursamaz:

mucckkkk bayanssulusmile

o başlangıç aşamasıydı, Rocky Balboa'yım şu anda

Bu arada PERVıN - EVRıM

Ne gerek var yaaauuvvv, neden rejim yapıyorsunuz, ikiniz de fıstık gibisiniz. Eski kilolarınızı unutun! yiyin gitsin. Ben hiç kasmıyorum şahsen! Hem daha bebişler ayaklanacak oooooo! Asıl o zman zayıflayacaksınız!

(yeterince gıcık mıyım :)

Bu hastalıkların peşpeşe gelmesi rejimden mi? diye soruyor insanlar haklı olarak. Cevaplayayım, sanmıyorum. En az mayıs ayında kilo kaybettim çünkü. 1 kg bile değil. Uzun zamandır 61,.. li kilolardayım. Üstelik aksine, et sevmiyor olmama rağmen dengeli beslenme adına et tüketiyorum. Meyveyi zaten yemeye değil, yememeye çalışıyorum diyeyim. Çünkü gerçek bir meyve canavarıyım. Bıraksalar günde 2 kg meyvenin canına okurum. Sebzeyi zaten çok severim bkz nickim.

Beni hasta eden ctesi gecesidir. Onur da "o okuldaki no.. karıların nazarı değidi sana" diyor Ama gerçekçi olayım, nazar falan değil, o gece mahfetti beni. Alışmadık totoda tanga durmuyormuş

az yedim, sık yedim.. az yedim.. sık yedim.. kararlıyım.. iradeliyim.. ha bu arada sana kılomu da soyleyeyım 65 im.. ara ara soylerım sana ne durumda oldugumu..

sen naptın bakımm bacımmm....

aynen sık yedim az yedim spor yaptım kabak lifi yaptım.. 59.0 dım bu sabah bide form cayı ictim bol bol .. copunden 2.yi demleyip ictim yani toplam 6 iciorum gun icinde

Bugun Kuzey ın geleneksel yememe gününü.. hayırlı ugurlu ossunnn mafoldumben

eceninde kusma gunu.. yogurdunu 1 saat sonra aynen iade etmisti ilac icirince.. bide yine kaka yaptı

istesende olamıosun bebeemm yeterince icten deilsin ondan rejimimizi destekler gibi bir halin var sankim :))
ha birde onurun soyledigi herseye katılıorum gerek gece gerek tanga.. masallahın var ama bidahakine nazar boncugu tak oyle yerlere giderken.. olmadı tangana tak

oyy haydi hayırlısı! Bİr yüksek ayarlasan da, ağustosta ondan yararlansan? Eşin ne iş yapıyordu? İcabında şubat döneminde de tayin isteme hakkın olur?

saol burcucum. hayırlısı artık. bir taktik vermişsin ama ben anlamadım ya nasıl yani yüksek ayarlasam? tecrübe olarak yardımlarını bekliyorum tercih konusunda.. reglin iyi olmuş. darısı başıma. bugün tam bir ay ama olmadı bakalım ne zaman olacak. bu arada göz durumun nasıl?

benden iyi haber atamada il dışı kontenjanları artırılmış. bizim branşa 450 kadar ekleme yapılmış yuppyy :)

ben doldurduğu ayı söylüyorum bu arada. mesela yarın 10 ayını yeni doldurdu yani 11 aylık dicem soranlara :)

Dötümü bi doğrultayım, tam gaz aranızdayım rejimciler! Zaten Gözde de kendini anneme teslim etti, bana diyet yaptır diye :)

PERVıN çok tatlısın :) Önerini dikkate alacağım, söz :) Olmadı Doruk'la ortaklaşa kullanırız, onunkini alırım arada :))

bu arada ankara, izmir, istanbul konularında sorularla sizi sıkabilir miyim birkaç gün?

Yüksek lisans yav, gitmeyi istediğin şehirde bir ünide yükseğe başvur, paralı da olur, yeter ki MEB kabul etsin yüksek yaptığın branşı. Ben öyle gelebildim İzmir'e. Darısı başına, inşallah istediğin şehre yerleşirsin böbeeem seni çok iyi anlıyorum.

cok dogru en kotu karar bile kararsizliktan iyi..bende buaralr bi delilik yapsam tatile arilmadan isi biraksam diye dsunmuyor degilim, maddi olarak sarsilicaz, kenarda acik birikmis var bi iki ay issiz idare ederim ama fazla degil, trye gelip temmuz ortasi, eylulede isleri kabul etsemmi hemen diye dusunmuyor degilim..dayanamiyorum artik cok sature olmusum, hergun olum gidiyor eve donus yolunda neseleniyorum sonra ertesi sabah aklima geliyor, afaganlar basiyor...

fatma insallah izmir olsun eger istiyorsan, cok guzeldir izmir, cok ama coookkk guzeldir((

burcum direnc dusmesinden hastalansan dedigin gibi o hizli kayip doneminde hastalanirdin, ben mayis basi oyle olduydum, direnc dusmesinden bi grip ardindan faranjit iki hafta dogrulamadim ama o donem hizli kaybetmistim cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…