hmm tamam anladım :) o da aklımızda b planı olarak zaten canım. ben değil ama eşim hazırlanacak bakalım inş. şu atama durumu olmazsa tabi. beni anlayan birilerinin olması ne gadden güzel bişi :)Yüksek lisans yav, gitmeyi istediğin şehirde bir ünide yükseğe başvur, paralı da olur, yeter ki MEB kabul etsin yüksek yaptığın branşı. Ben öyle gelebildim İzmir'e. Darısı başına, inşallah istediğin şehre yerleşirsin böbeeem seni çok iyi anlıyorum.
teşekkürler canım.seve seve fatmacım. ne istersen sor.
inşallah nurdancım ya. çok istiyorumm bende ama bakalım.fatma insallah izmir olsun eger istiyorsan, cok guzeldir izmir, cok ama coookkk guzeldir((
Bu arada PERVİN - EVRİM
Ne gerek var yaaauuvvv, neden rejim yapıyorsunuz, ikiniz de fıstık gibisiniz. Eski kilolarınızı unutun! yiyin gitsin. Ben hiç kasmıyorum şahsen! Hem daha bebişler ayaklanacak oooooo! Asıl o zman zayıflayacaksınız!
(yeterince gıcık mıyım :)
gerçi benimkinde şahane duruyormuş da, ölüyü bile diriltirmişim de... onur diyor bayanssulusmile zemuszemus
.. olmadı tangana tak
benden iyi haber atamada il dışı kontenjanları artırılmış. bizim branşa 450 kadar ekleme yapılmış yuppyy :)
Burcuuuu Evrimle sana gelip cay icesim var((
herkeşler aynı kanalda sanırsam.
NURDAN seni çok özledim böbeeeem.
Azcık belimi doğrulttum ya, aklıma kötü kötü şeyler geliyo yaf! Yasaklıyım gerçi ama :kedi:
evrim esrayı gercekten kaybettik ya.. nekadan renksiz su topic onsuz
ya öööffff! kaç gündür hastayım, siz yazışın yazışın, ben geleyim, hepiniz çil yavrusu gibi dağılın! küstüm size! daha da davos'a gelmem! gideyim duş alayım bari
ya öööffff! kaç gündür hastayım, siz yazışın yazışın, ben geleyim, hepiniz çil yavrusu gibi dağılın! küstüm size! daha da davos'a gelmem! gideyim duş alayım bari
Burcuuuu Evrimle sana gelip cay icesim var((
burcum direnc dusmesinden hastalansan dedigin gibi o hizli kayip doneminde hastalanirdin, ben mayis basi oyle olduydum, direnc dusmesinden bi grip ardindan faranjit iki hafta dogrulamadim ama o donem hizli kaybetmistim cok..
Sen ıslah olmazsın baba.. sıkma kendını.. bırak akısınaa
evrim esrayı gercekten kaybettik ya.. nekadan renksiz su topic onsuz
Pervin cok hırslandım.. Elif ın fotolarına bakıp bakıp hırs gelıyor.. meger benım Elıf ı gormem gerekıyormus, hele kı son fotosuna dıbım dustu.. en sevdıgım kot modeli üstündekı.. bakıp bakıp dıorumm olcek bu iş :)) kendısıne bı tesekkur edıver, ıyı kı eklemıs benı kendıne :)) kımler ne dedı benı bu kadar etkılemedı :))
ben burdayım bi yere gitmedimkineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?