2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hmm tamam anladım :) o da aklımızda b planı olarak zaten canım. ben değil ama eşim hazırlanacak bakalım inş. şu atama durumu olmazsa tabi. beni anlayan birilerinin olması ne gadden güzel bişi :)
seve seve fatmacım. ne istersen sor.
teşekkürler canım.
fatma insallah izmir olsun eger istiyorsan, cok guzeldir izmir, cok ama coookkk guzeldir((
inşallah nurdancım ya. çok istiyorumm bende ama bakalım.

herkeşler aynı kanalda sanırsam.

NURDAN seni çok özledim böbeeeem.

Azcık belimi doğrulttum ya, aklıma kötü kötü şeyler geliyo yaf! Yasaklıyım gerçi ama :kedi:

cık deilsin.. sen bole bı kadın deilsin zaten.. en cok destegı sen verırsın.. bılırım ben arkadasımı..

gerçi benimkinde şahane duruyormuş da, ölüyü bile diriltirmişim de... onur diyor bayanssulusmile zemuszemus

vayysssssss

.. olmadı tangana tak

çok tatlısın sen yaaaa kaydirigubbakcemile3

benden iyi haber atamada il dışı kontenjanları artırılmış. bizim branşa 450 kadar ekleme yapılmış yuppyy :)

haydi gözün aydın.. yüzün gülsün artık.. giderken de kadının evinin önünü süt gölüne cevirmezsemm ne olasın Fatma :)))

Burcuuuu Evrimle sana gelip cay icesim var((

Sen bi gelsen, seni bi bırakmayasımız var.. bilemezsin..

Esra nın cipsi modelini kaybettim,arıyorum.. hükümsüzdür!! bulanların bana getirmeleri önemle rica olunur :)

ya öööffff! kaç gündür hastayım, siz yazışın yazışın, ben geleyim, hepiniz çil yavrusu gibi dağılın! küstüm size! daha da davos'a gelmem! gideyim duş alayım bari

Tazem geçmiş olsun daha iyi olmana sevindim...
Fatma ne güzel inş. istediğin bir yere tayinin çıkar...
Gizem işten ayrılmışsın hayırlısı olsun daha iyi iş kapıları açılır inş.
Sibel diş ağrısı kadar illet birşey yok çok geçmiş olsun...
Esram doğum gününün çok güzel geçmesine sevindim en kötü günün böyle olsunn.. Ne kadar güzel ne zaman iş istesen sana açık bir kapı var.. :)
Evrim bugün bende göbeğim için neler yaptım... Sayısını hatırlamadığım kadar çiko yedim... Ayrıca bisküvi kola v.s. bugün sağlıklı olarak tek dolma ve çorba geri kalanı ıvır zıvırdı ne kadar sağlıklı besleniyorum anlatamam :gitme:
Zehra gözün aydın cnm allah bir daha yaşatmasın...
Miniğim yeter ya artık ama aaaa :))
Pervin Özde de bu aralar kusma adeti edindi yediklerinin yarısını ancak yedirebiliyorum yemek tabağı dolusu yerdi şimdi yarısını yiyebiliyor zorlamaya korkuyorum kusuyor sonra (( Ne olacak bu halimiz bilmem :bbo:
Nurdan çok sevindim kayınvalidenin kararına inş. bundan sonra herşey istediğin gibi devam eder...
Dilek nerelerde ya en son kıvanç hastaydı haber yok ondan daha???

evrim esrayı gercekten kaybettik ya.. nekadan renksiz su topic onsuz

aman sunun orasını burasını kaldırma bole yazarak.. gelmezsee gelmesinnn.. :umursamaz:

ya öööffff! kaç gündür hastayım, siz yazışın yazışın, ben geleyim, hepiniz çil yavrusu gibi dağılın! küstüm size! daha da davos'a gelmem! gideyim duş alayım bari

kaydirigubbakcemile3

Pervin cok hırslandım.. Elif ın fotolarına bakıp bakıp hırs gelıyor.. meger benım Elıf ı gormem gerekıyormus, hele kı son fotosuna dıbım dustu.. en sevdıgım kot modeli üstündekı.. bakıp bakıp dıorumm olcek bu iş :)) kendısıne bı tesekkur edıver, ıyı kı eklemıs benı kendıne :)) kımler ne dedı benı bu kadar etkılemedı :))

Burcuuuu Evrimle sana gelip cay icesim var((

var yaa, tam "seni çok özledim Nurdan" yazacaktım, AŞk-ı Memnu başladı, Doruk da uyumuştu, kusura bakma! Gel sen gellll.... seni pamuklara sararız biz gellll :)

burcum direnc dusmesinden hastalansan dedigin gibi o hizli kayip doneminde hastalanirdin, ben mayis basi oyle olduydum, direnc dusmesinden bi grip ardindan faranjit iki hafta dogrulamadim ama o donem hizli kaybetmistim cok..

İveth! tişkür ederim.

Sen ıslah olmazsın baba.. sıkma kendını.. bırak akısınaa

di mi, o yüzden gidip duş alayım diyorum :) yavaştan haykoya döndüm gene. Açılıyor gözüm :)

evrim esrayı gercekten kaybettik ya.. nekadan renksiz su topic onsuz

AKşam üstü aradı kendisi beni. Geçmiş olsun didi, nazarlara gelmişsin bacım didi. İki lafladık, eksik olmasın.

tamam canım:) okadar yanımda kaldı hiç hırslanmadım .. demekki kısmet sanaymıs

Bugün spiral takmaya gittim öz geçmiş aldı polikistik over olduğumu özdeye 2. aşılama sayesinde kavuştuğumu ve eskiden beri kendi haline bıraktığımda 6 aya varan gecikmelerim söktürücüler sayesinde olduğumu anlattım benden dr. onayı olmadan takamayacağını söyledi.. Doktorumu aradım o da hastalığım yüzünden hapın benim için daha iyi olacağını söyledi ama emzirirken kullanamayacağımı söyledi bazıları problem olmaz bazıları olur diyor şimdi ben hap kullansam mı kullanmasam mı? Geriye bir yöntem kalıyor ama diğer yöntem bizi en başından sarmamıştı zaten hiç sevmedik! Ne yapacağım ben şimdi ya??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…