2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdayım bi yere gitmedimkineee

bu kim yaaa.. deyiverin hele bilmiyorumkismile

di mi, o yüzden gidip duş alayım diyorum :) yavaştan haykoya döndüm gene. Açılıyor gözüm :).

Allahtan bazı seylerı ezbere de olsa bulabılıyorsun.. o gözle bir de baska seylerı cekıstırmeye kalkmayasın.. yazık adama sonna :sinifsinif:

bencede pınar daha zayıf eliften
Allahtan benim körümce gayet formunda o kadan zayıf olsaaa psikilojik bunalıma girerdim :hulya:

dogal takılın dısarı

özlem evrim gibi yapacaksın kilit vuracaksın

Kırçiçeği'nde maydonoz yediriyorum ona ben! Olacak o olacakkkk :))

ÖZLEM benim hapı danışsan ya bi! Adı YAZZ çok düşük etken madde! Kullanabilirsin gibime geliyor. Bİr de arkadaşımın doktoru 6 aydan sonra emzirsen de hapa başlayabilirsin demiş. Kız hem emziriyor, hem hap kullanıyor.

tamam canım:) okadar yanımda kaldı hiç hırslanmadım .. demekki kısmet sanaymıs

ole ole..

evrim boşuna uğraşma elif çok zayıf bizzat görmüş biri olaraktan

hadi nan.. görürsünn.. götüne gözüne göstericemmm sanaaa.. nası olunuomuss ole!!

bayanssulusmile ahahahahahaaa

Elif kim, dedim yav! Ok anladım daaa, pınar var be kızım gözünün önünde örnek! Bak bak, zayıfla bence!

yok.. onun dogustan ole.. bana sonradan ole olan lazım.. ondan cazıp deıl o.. onumde 4 kısılık pasta yıyıp sonra uyuyan kızdan kıme ne gazı gelır beaaa...

zehracım gözünüz aydın olsun çok sevindim sonuçlardan birşey çıkmaz inşallah lanet ediyorum tekrar bu insanlara

gizem hayırlısı olsun sen mutluysan bu istifa işinden problem yok ama biz yine görüşelim özelden msjm gelmedimi cvp yazmadım tatlım??
bu arada ben yanlışlıklı gizmi yazmışım gizmo demek istedim :))

fatmaaa çok sevindim inan senin adına rabbim gönlüne göre versin inşallah
ama büyük şehirlerde yaşama şartları daha zor pahalılık curcuna trafik stres vs sen istanbul izmir falan istiyormusun cidden??
ben olsam bursa eskişehir falan daha çok isterdim açıkçası

bencede pınar daha zayıf eliften
Allahtan benim körümce gayet formunda o kadan zayıf olsaaa psikilojik bunalıma girerdim :hulya:

yok beaa.. yıyıp yıyıp zayıf kalan ınsana dokunmuoo emın ol.

kalan maydonozu da orama burama sürüorum daha ıyı etkı etsın dıe.. du bakalım ınsallahhh..

hem bı dakkkaaa..

kızımm ızmır kadar ucuz sehır var mı yaaa..

neresı buyuk sehır buranın.. ay delının zoruna bak!!

Allahtan bazı seylerı ezbere de olsa bulabılıyorsun.. o gözle bir de baska seylerı cekıstırmeye kalkmayasın.. yazık adama sonna :sinifsinif:

manyak kaydirigubbakcemile3 çatladım gülmekten kaydirigubbakcemile3

PERVİN sen dışarı deyince benim aklıma bişi geldi, daha önce de anlatmıştım diye hatılıyorum ama tutamıyorum kendimi gene anlatıcam

Doruk'a hamile miyim diye kan testi yaptırıcam. Çok sevdiğim kadın bi dr vardı İst'da, ona gittim. Kadın önce bilgilerimi aldı, işte SAT nedir, nasıl korunuyorsunuz vs. Korunma kısmına gelince aklıma gelmedi, dışarı takılıyoruz ama bilimsel adı nedir, düşündüm düşündüm, "eşim dışarı boşalıyo" dedim (çok af edersiniz) kaydirigubbakcemile3 ohha di mi! Kadın da güldü, geri çekme yani, dedi. Hah, dedim aradığım buydu ama iş işten geçti. Eve geldim Onur'a anlattım. İyi ki sadece yöntemi söylemişsin, nereye olduğunu söylememekle iyi yapmışsın Burcu, dedi kaydirigubbakcemile3 hala gülerim

Ben mii?? Ben... Şaka yapıyor olmalısın
Elif kim, dedim yav! Ok anladım daaa, pınar var be kızım gözünün önünde örnek! Bak bak, zayıfla bence!

Elif benide eklese ya?? aklinialirimsmile

:roflol:

dogal takılın dısarı

Tehlikeli gibi duruyor uzaktan ama CADIARZU

Ben onuda bir sorsam adam diyecek o kadar uğraştık doğurttuk tam kurtulduk dedik zırt pırt arıyor :))) Offf ya

Ben de yedim gene bitteri valla! Biraz da çilekli goflet yidim. Şimdi gidip zayıflama çayı içeyim di mi
şaka bi yana duş alıp geliyom, kimse bi yere gitmesin. Azcık muhabbetin dibine furalım. Mağdem ki (!) başka türlü dibe vuramıyorum!

10 dk sonra burdayım, kadro eksilirse fururum huleyyyyn! Aha benim de ağzımı bozdunuz! v yerine f kullananlar tayfasına göçtüm.

ya varya gün içinde yazamıyorum doğru dürüst
bilgisayarın başına oturunca direk kucağıma tırmanmaya çalışyor mause klavye ne varsa aşağıya atıyor adam
laptopu zaten kullanmak ne mümkün onunda üstüne oturmaya çabalıyor bende sadece okumakla yetinebiliyorum :sinifsinif:

e etınden sutunden yununden.. bı sekıl bulasacaksın kısımmmmmmm :))

tazefasulye, EvrimKuzey+, dnzyildizi84+, gypsyesra+, babymom+, sampuan

aha listeyi çıkardım!

manyaksın sen yaaaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…