ben burdayım bi yere gitmedimkineee
di mi, o yüzden gidip duş alayım diyorum :) yavaştan haykoya döndüm gene. Açılıyor gözüm :).
Bugün spiral takmaya gittim öz geçmiş aldı polikistik over olduğumu özdeye 2. aşılama sayesinde kavuştuğumu ve eskiden beri kendi haline bıraktığımda 6 aya varan gecikmelerim söktürücüler sayesinde olduğumu anlattım benden dr. onayı olmadan takamayacağını söyledi..Doktorumu aradım o da hastalığım yüzünden hapın benim için daha iyi olacağını söyledi ama emzirirken kullanamayacağımı söyledi bazıları problem olmaz bazıları olur diyor şimdi ben hap kullansam mı kullanmasam mı? Geriye bir yöntem kalıyor ama diğer yöntem bizi en başından sarmamıştı zaten hiç sevmedik! Ne yapacağım ben şimdi ya??
özlem evrim gibi yapacaksın kilit vuracaksın
tamam canım:) okadar yanımda kaldı hiç hırslanmadım .. demekki kısmet sanaymıs
evrim boşuna uğraşma elif çok zayıf bizzat görmüş biri olaraktan
Elif kim, dedim yav! Ok anladım daaa, pınar var be kızım gözünün önünde örnek! Bak bak, zayıfla bence!
bencede pınar daha zayıf eliften
Allahtan benim körümce gayet formunda o kadan zayıf olsaaa psikilojik bunalıma girerdim :hulya:
Kırçiçeği'nde maydonoz yediriyorum ona ben! Olacak o olacakkkk :))
ÖZLEM benim hapı danışsan ya bi! Adı YAZZ çok düşük etken madde! Kullanabilirsin gibime geliyor. Bİr de arkadaşımın doktoru 6 aydan sonra emzirsen de hapa başlayabilirsin demiş. Kız hem emziriyor, hem hap kullanıyor.
Allahtan bazı seylerı ezbere de olsa bulabılıyorsun.. o gözle bir de baska seylerı cekıstırmeye kalkmayasın.. yazık adama sonna :sinifsinif:
Elif kim, dedim yav! Ok anladım daaa, pınar var be kızım gözünün önünde örnek! Bak bak, zayıfla bence!
Allahtan bazı seylerı ezbere de olsa bulabılıyorsun.. o gözle bir de baska seylerı cekıstırmeye kalkmayasın.. yazık adama sonna :sinifsinif:
dogal takılın dısarı
Kırçiçeği'nde maydonoz yediriyorum ona ben! Olacak o olacakkkk :))
ÖZLEM benim hapı danışsan ya bi! Adı YAZZ çok düşük etken madde! Kullanabilirsin gibime geliyor. Bİr de arkadaşımın doktoru 6 aydan sonra emzirsen de hapa başlayabilirsin demiş. Kız hem emziriyor, hem hap kullanıyor.
Ben de yedim gene bitteri valla! Biraz da çilekli goflet yidim. Şimdi gidip zayıflama çayı içeyim di mi
şaka bi yana duş alıp geliyom, kimse bi yere gitmesin. Azcık muhabbetin dibine furalım. Mağdem ki (!) başka türlü dibe vuramıyorum!
10 dk sonra burdayım, kadro eksilirse fururum huleyyyyn! Aha benim de ağzımı bozdunuz! v yerine f kullananlar tayfasına göçtüm.
tazefasulye, EvrimKuzey+, dnzyildizi84+, gypsyesra+, babymom+, sampuan
aha listeyi çıkardım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?