amin canım gercekten ck zor.çok fena oldum yaa!! iki sene önce mezun ettiğim ve benim mezun olduğum ünv ve bölümde okuyan bir öğrencimi geçen yaz kaybetmişiztrafik kazasında.. bu kaybettiğimiz ikinci öğrencim. allahım kimseye evlat acısı vermesin. kabrini cennet eylesin
oooooooo hatun mikineee almıs hayırlı olsun yavriiiheyyooo bugun kendime bikini aldim, cooooooooooookkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll:))40beden ama..
ayy ayy cok yakısıklı bişi ol mus bu pamık yafff.alnına düşen percemi bilem var.tütütü maşşalah yavruyaBı ıkı foto attiimm bu arada :)
Tusinami nin son halleri :))))
cok gecmıs olsun Özgülcüm.bıanda 39 derece ates baya yüksekmıs ya.neysekı bişeyı cıkmamıs,tekrardan gecmıs olsun canımmerhaba kizlar..pazar gününden beri Hayat ile ugrasiyorum..hicbirseyi yokken bir uyandi 39,5 atesle..doktora götürdük cok sükür hicbirseyi yokmus..sanirim virüse bagli bir sey..gecende olmustu ama o 2 hafta sürmüstü neredeyse..cok sükür bugün daha iyi..bugün kendi doktorunda kontrolü vardi..hersey yolundaymis..
bana bebek mamalarindan Hipp i tavsiye etti..bio oldugu icin daha iyiymis..aptamili pek önermedi..
herseyi yiyebilir artik dedi..haftada 1 gün balik sart ve 1 yasindan sonra inek sütü icebilirmis..kilosu cok iyi fazla kilolanmamasina dikkat et dedi..cünkü bu dönem cok önemliymis ve bu kilolar kalici olabilirmis..
günes kremi maksimum 30 faktörlü olmaliymis 50 ve üzerlerinde cok sayida kimyasal madde varmis ve gerekli degilmis..bunu televizyonda da duymustum..benim oglaninki 50+ di..simdi ona da düsük faktörlü alicam..
baska birsey gelmiyor aklima..sizleride hic takip edemedim..yarinda misafirim var..insallah aksama girebilirim..ha bu arada abimin dügünü icin elbise bakiyorum ama bulamadim pek güzel birsey..türkiyede de almaya vaktim yok..sanirim internetten siparis yapacagim..benim ugrastiklarim bunlar..sonra görüsürüz..
hiç böle bişe duymamıstım,doktoruna danıs bence.kızlar benim ilişkiden sonra az bi kanamam oluyor. böyle regli kanı gibi ama az. ama hep oluyor yani. şu spiralden midir nedir yaa
kıyamam yaa,senın yerıne bronzlasırım ben Sİbelcım üzülme senguclubacismileGÜLİZİM tatil hayal be... sözüm ona agustos ayında izne çıkıcaz ve ramazana denk geliyor..... evde geçircez tatili ama evde insan daha çok yoruluyor tatil ve dinlenmek gibi olmuyor..... kara kara düşünüyorum..... ben bu yaz bronzlaşmak kendimle uzlaşmak yer yer yozlaşmak uzaklaşmak istiyorum.:))))))))))
kıyamam ya,yavrum nasılda canı yandı kimbilir.ama bu , ateslenmelerın sebebı için öenmlıydı dımı.yanı reflü kaynaklımı dıe bakılcaktı sanırım.neyse gecmıs olsuniyi sayiliriz canim, ben dun gece biraz fenalastim, korkunc bir bas agrisi, tansiyonu 8 buyuk, kucugu alamadi annem 5 ten biel dusukk sanirim, hala leyla gibiyim..
dun teoya reflusu icin ph metre yapilicakti burnundan midesine ince bir boru 24 saat monitorle izleniyor, neyse gittik hastaneye kiyamet gurultu takildi, cok korktu yavrum, guzelce bantladilar aletide minik cantayla sirtina bagladilar..kadin dedi dikkat edin falan, guzelce burununa bantladi borulari..eve geldik yarim saat bile olmadan annemin kucagindayken teoo bende yanindayken boynunun ordan burnuna dogru koca flasteri cekti cikardi boruda burnundan cikti bianda sasirdi noldu diye ama saniyelik bisi, hepimiz sastik kaldik, neyse aleti hastaneye geri verdim cikardi diye, nasilda pisman oldum sonra o kadar aglattik, korktu yavrum keske hic yaptirmasaydim, verdigimiz parada cabasi(