2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım gercekten ck zor.
heyyooo bugun kendime bikini aldim, cooooooooooookkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll:))40beden ama..
oooooooo hatun mikineee almıs hayırlı olsun yavriii
Bı ıkı foto attiimm bu arada :)

Tusinami nin son halleri :))))

ayy ayy cok yakısıklı bişi ol mus bu pamık yafff.alnına düşen percemi bilem var.tütütü maşşalah yavruya
cok gecmıs olsun Özgülcüm.bıanda 39 derece ates baya yüksekmıs ya.neysekı bişeyı cıkmamıs,tekrardan gecmıs olsun canım
kızlar benim ilişkiden sonra az bi kanamam oluyor. böyle regli kanı gibi ama az. ama hep oluyor yani. şu spiralden midir nedir yaa
hiç böle bişe duymamıstım,doktoruna danıs bence.
kıyamam yaa,senın yerıne bronzlasırım ben Sİbelcım üzülme senguclubacismile
kıyamam ya,yavrum nasılda canı yandı kimbilir.ama bu , ateslenmelerın sebebı için öenmlıydı dımı.yanı reflü kaynaklımı dıe bakılcaktı sanırım.neyse gecmıs olsun

ay adaş bilmiyordum öyle olduğunu
ama ben rondo vs gibi şeyler taşımadımki yahya herşeyi yiyor hiç rondodan falan geçirmedim zaten yediklerini bu zamana kadar pütürlü yer ama senin adına sevindim
ben sadece portakal sıkacağı ile cam rende götürmüştüm onlarda pek yer kaplayan birşey değil

Nurdan bikinin, telefonun Teoşun arabası hayırlı olsun :)) Ayrıca Teoma geçmiş olsun...
Sibel gel yüzelim, bronzlaşalım :))
Nur ne kadar güzel adamlar odunluktan terfi ediyor yavaş yavaş desene darısı başıma :)
Pervin pusetiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.. Face te olan model çok hoştu ama bunlarada şükür..
Bu ara aklım çalışmıyor beynim yordun bedenim yorgun denizede gitmek gelmiyor içimden hep yatmak geliyor :umursamaz:

2009 nisan annelerini okudum biraz da... offffffffffffff offfff!!! çok üzüldüm çoookk... dua edicem o güzel bebeğe... allahım her türlü hastalıktan uzak tutsun evlatlarımızı..

Evrimcim, yarın doğumgünün sanırım, nice nice mutlu yaşlara! eşinle kuzyle, upuzuuuun mutlu ama en önemlisi sağlıklı yaşlar olsun..

wifi ne olaki ????
kablosuz internet baglantisi, etrafta varsa telefonda para odemeden belese girebiliyorsun evden havaalinindan falan..
reflu derecesi icin onemli, hemen reflu var diye tedavi vermiyorlar..
ama coookk uzuldumm ya, sinir oldum resmen..

Nurdan olabilir bilmem kilolarımı takıntı haline getiriyorum.. Dışarı çıkmak gelmiyor içimden eve kapandıkça daha yiyiyorum kısır döngü yani... Özde arıza aslında haklı hep ilgi bekliyor ama ben her dk. oynamaktan sıkılıyorum..

Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye... ışte ben onlardan değilim.
Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım.
Nazım Hikmet Ran

nice yıllara yüreği büyük canım dostum yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin...
seviyorum seni..

ya bu minik bebeleri kel yapma sevdanızı hiç anlamış değilim
nasıl kıyabiliyorsunuz yani bu işin mantığı nedir bunu bilen bana bi anlatıversin
ben yahonun saçıının bir teline bile kıyamam..

gizem harbi alıntı rekoru gibi olmuş
bende phuket adalarına gitmek çok istiyorum hayallerimden biridir diyebilirm
kimbilir belki bir gün gerçekleşir ahh ahhh

o minik bebeği okuyunca bende mahvoldum resmen rabbim acil şifa versin ne kadar zor bir durum
biz en ufak bir ateşlenmede bile ne hale geliyoruz (

yarın işlerim var
perşembe günüm var
cuma temizlik var
cumartesi arkadaşlarla buluşacağım
pazar anamlardayım
pztsi misafirim var
daha sayayımmıı
yani yine aktif bir şekilde uğrayamayabilirim

ay yok bee sokak gezmeleri değilki hep ev ortamı
pazar günü anamlara gideceğim ama hiç gidesim yok annem antepe gidiyor cuma günü sabahtan onu yolcu edeceğim babamla maminin tadilat işleri var pazar günü anacım olsaydı yahoya bakardı bütün gün :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…