canım gözünüz aydın.. ne mutlu sana!!günaydın..sibel meltem..bend egeldim..ama kısa süreliğine..
gecemiz yine aynıydı uykusuz bu çocuk bir türlü dalamıyor uykuya anlamıyorum..
VE KIZIM BUGÜN KARNESİNİ ALIYOR 1. SINIFI BİTİRDİK İNŞALLAH ÜNİLERDEN MEZUN OLDUĞU GÜNLERİDE GÖRÜRÜZ ..
iyi tatiller esracım.. güzel güzel dinlen, eğlen, dön gel planımızı uygulayalımmm!! :))gunaydınlar herkese
canım hayırlı olsun.. dilerim hayatınız çok ama çok daha güzel olur.. kolay gelsin sana..herkese merhaba.bugün işyerindeki son günüm.içim buruk biraz.Ama bütün yaz nevayla birlikteyiz.artık eşya toplayacağım için pek giremem sanırım.hepiniz Allah'a emanet olun.
men deeeee!!!!!bebek tatil listesi esra
hazıra konmak istiyorım ayıp mı
mail atarsan duacın olurum
eee nasıl yanii? ya senin çıkmazsa ne olacak???(inşallah olmaz tabii ama)ev taşıma konusunda çok kararsız kaldık. benim okul belli olduktan sonra diyorduk ama eşim diyor o zaman da ağustos 15 filan oluyor. geç mi olur diyor. bir de ramazan ya zor mu olur ki diye? ev bulmak ramazanda, taşıtmak daha zor olur mu ki? ama şimdi gitsekte benim okul belli değil. bana çıkıp çıkmayacağı bile belli değil allah korusun da. yani iki arada kaldık kızlar. bana bi akıl verin napsak???
okudum, ben de ağladım.. ne mutluluk!kızımı okula gönderdim oturdum ağlıyorum..Ben gidemedim yusuf paşa uyuyor heyecanla bekliyorum evde..ilk günler daha A harfini tanımazken ne zordu ..yusuf ayağımda tuba dizimin dibinde ..nasılda geçti bir sene küçük kuzum yaşına gircek büyük meleğim okuma yazmayı öğrendi ikinici sınıfa gidecek..of ya salya sümük ağlıyorum içim çoştu..neyse Rabbim sizlerde tattırsın..
ay esra yaa.. inanamıyorum yahyanın 11 aylık bebek olduğuna gerçekten.. allah sana kolaylık versin canım benim.. teoşu geçti sanki ha?bu çocukta benim sıvanım sanırım
dün gece çok dua ettim Allahım oğluma akıl fikir ver uslu bir çocuk olsun dedim dedimde dedimm :sinifsinif:
yine ağladım.. bugün beni baya ağlattın derya.. kuzum benim yaaa. ilk gözağrısı ne farklı değil mi?abimin oğlu karneyi tuba'dan önce alıp eve gilince Yusuf paşayı ona bırakıp uçarcasına okula koştum..ben gitim 1.sınıflar yavaş yavaş çıkıyor yavru kuşum yanlız elinde karnesi tatil kitabı öğretmenin hediyesi bi sağa bakıyor bir sola yavrum iyii gitmişim herkesin yanında nnesi babası ablası birileri vardı sesleniyorum arkasındna kalabalıkt aduymuyor bi an üzüldüm öyle saf saf sağa sola baka baka sırasına gidiyır sonra birisine bişey soracak oldu elini uzattı kadın bakmadı bile o an adımlarıı iyice hızladırdım ve arkadan kucakladım ..döndü baktı nasıl bağırdı anneeeee gelmişsin..ay çok kötü oldum..iyiki gitmişim içim içime sığmadı zaten kuş oldum uçtum sankii..kızım benim çiçeğim.karnemiz dediğim gibi hepsi beş..darısı senye ..
ohhh senin de gözün aydın esracımm..berkos tesekkur aldıı
mutlu oldum tabi 4 sınıf zorlugu ustune ece vehiç ilgilinelmeden kendince yaptıgı bir basarı bu
bir tane 3 uvar ingilizce bir tane 4 u var turkce dil ozurlu oglum benim :) gerisi 5, çok sukur atlattık bu zorlu seneyi
amannnıııınnnnn!!!!!!! pesss nasıl bir benzerlik bu yaw! copy-paste i geçtim.. klonlama olmuş dodo!!
işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)
yapabilir isin bilmiyorum ama, bakmıycam de derya! sana diyorum ben yapamam çünkü, eser gürlerim ama kendi kendime.. hayır demeye gelince diyemem.. ama demek lazım.. i,yilikten maraz doğuyır çünkü. hayatımda bunu öyle çok yaşadım ve gördüm ki..günaydın...
sabah sabah sinirim zıpladı..sanırm anlımda enayiyazıyor ..yada iyiyliği böyle algılıyor insanla..
..
benim dombalağın boynu nadiren pişiyor, o zaman da hametan sürüveriyorum azıcık. hemen geçiyor. hergün banyo yapıyor yaz geldi artık diye, arada da siliyorum ıslak bezle.dombalak bebekleirn anneleri size sorum varrrr
,
yaff bu gıdı pişiklerine ne yapıosunuz afikimin boynu pişiyor ne edeceyuk
pudra kullansak olarmı
ayyyy çok fenaaa!!!Esrako tatil yolunda adet olmuşş :)) umarım kendını arabadan asagı atmaz.. o kadar heveslen :))
az uyumuyor değilmi fatma? dişleri de demir damlasından olabilir.. ama yine de göster. çürük filan sa önlem alırsın..kızlar size bişi sorayım. benim için çoook önemli. çünkü acayip tedirgin olmaya başladım. iki husus :
1. oğluşumun gözlerinin altı böyle mor değil ama yakın bi renk oldu. çökük gibi.. nedendir?
2. ön dişlerinde kararma olmaya başladı?
demir damlasından şüpheleniyorum kararma konusunda ama. göz altı için araştırdım pek bişi bulamadım. kütahyaya varır varmaz hemen doktora götüreceğim bu yüzden..
ayyy geçmiş olsun.. iyi ki bişey olmamış ece ye. en korktuğum şey bu. pusetteyken ayaklarını bir yere vurmak. annemin kuzeni bu yüzden sakat kaldı. küçükken bakıcısı bir anlık dikkatsizlikle puseti elinden kaçırıyor, puset duvara çarpıyor, bebeğin bacağı kaval kemiğinden kırılıyor. şimdi 45 yaşında ve sakat. allahım esirgesin..ayy yazdım yazdım neye bastım bilmiyorum yazılar uçtuuu
selamlarr tekrar yazıyorum
bugun talihsizlikler pesimizib irakmadı
oh ne güzel, keyfini çıkarın..gecmıs dogumgununuzu kutlarım kuzu..
Ozgur bu hafta ızınlı.. ara ara gırebılırım belkı.. ama onunla vakıt gecırırımm genelde.. o yuzden olamazsam haberınız ola.. asayiş berkemal:
allah rahmet eylesin canım.. gencecik.. ne fena..çok fena oldum yaa!! iki sene önce mezun ettiğim ve benim mezun olduğum ünv ve bölümde okuyan bir öğrencimi geçen yaz kaybetmişiztrafik kazasında.. bu kaybettiğimiz ikinci öğrencim. allahım kimseye evlat acısı vermesin. kabrini cennet eylesin
ooohhh güle güle giy, hatta ilerleyen zamanlarda inceciiiikkk vücuduna bol bol gelsinn!!, yenisini ve daha güzelini all.. bu arada pusetiniz ve tel in hayırlı olsun, güle güle kullanın..heyyooo bugun kendime bikini aldim, cooooooooooookkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll:))40beden ama..
hay maşallah sana da.. ne güzel, ne mutlu, ben bi daha o günleri görecek mniyim acaba! bu hafta sadece 100 gr vermişim, yok böyle bişey..nurdanım hayırlı olsun canım..
bende hamilelikten once cok severek giydiğim l kotuma sıgdım hemide bol oldu yanlardan:) cokk sevindim gecen hafta kapanmıyodu
hayırlı olsun dişiniz..günaydın,
nurdan bikinin hayırlı olsun tatlım...
yaz geldi herkes gezmelerde ondan bu kadar sessiz kaldık. yakın zamanda eski halimize döneriz geçici bir durumdur bu.
üstten bir dişi patladı Alperen'in göz açtırmıyor kimseye iştahı yerinde cok şükür huysuzda değil gibi ama nereye saldıracağını şaşırmış durumda. dün hiç uyumamış gece 12 de zor uyuttum hep miyavladı gecede. çıksa şu dişlerde kurtulsak. annemlerde daha uzun kaldığı için ona yatak almam şart oldu. babam bazayı kaldırmıştı ama yerden yine 20 cm yüksek yatak gece yanında yatarken fır fır dönüyo uyurken arkaya doğru düştü kafası fena çarptı dolaba. aradan yarım saat geçti uyuyo ama oturmuş gene kendini arkaya doğru attı iyi ki yakaladım bu sefer parkeye düşecekti. acil bir park yatak almam lazım annemlere de.
affiyet bal şeker olsuuunnn.... kilo olmadan hemen gitsinnn...SELAM! Doruk da Doruk... Çocuk ilaç bağımlısı olmasa bariHala patlayamadı dişi. Şurup vermediğimiz gece ağzımıza mıçıyor.
DERYA Tuba'nın yeni yaşını kutlarım. yanaklarından öperim.
NURDAN VE PERVİN yeni arabalarınızı güle güle kullanın. Biz de aldık baston Chicco. Doruk daha rahat bunda.
ÖZLEM hediyen çok anlamlı olmuş :))
Onur kupasını beğendi. Okula götürmem ben bunu, kırılır falan, diyor. Dedim götür, nasılsa foto duruyor, bir daha yaptırırız.
Ne zamandır canım kızartma istiyordu, pazar günü yaptım, muradıma erdim. Jübilemi de yaptım. Dünden beri sıkı sıkı diyete başladık, (Onur'u da başlattım) iyi oldu. Sadece biraya karşı savaş veriyorum, çünkü yaz akşamları 1 tane soğuk bira içmeyi çok severim. Resmen kanım bitleniyor akşam oldu mu. Bİr nevi kriz :) Neyse işin maddi boyutunu düşünüp vazgeçtim dün akşam, çünkü evde değl dışarda içmek daha cazip geliyor. 5 + 5 = 10 TL verilmez her akşam değil mi :) Gerçi özsüt'e verdik 4,5 + 4,5 = 9 TL :))
oyyy ayaklara bak yaaa!! ekmek gibi..Bı ıkı foto attiimm bu arada :)
Tusinami nin son halleri :))))
hayırlı olsun canım. güle güle kullan.heyyooo bugun kendime bikini aldim, cooooooooooookkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll:))40beden ama..
oh oh gözün aydın pervincim. darısı başıma ama hiç ümidim yok benimnurdanım hayırlı olsun canım..
bende hamilelikten once cok severek giydiğim l kotuma sıgdım hemide bol oldu yanlardan:) cokk sevindim gecen hafta kapanmıyodu
dişiniz hayırlı olsun gülizcim. park yatak al biran önce. çok ucuzları var zaten. riske atma aman.. bundan sonra çok dikkat etmek gerek.günaydın,
nurdan bikinin hayırlı olsun tatlım...
yaz geldi herkes gezmelerde ondan bu kadar sessiz kaldık. yakın zamanda eski halimize döneriz geçici bir durumdur bu.
üstten bir dişi patladı Alperen'in göz açtırmıyor kimseye iştahı yerinde cok şükür huysuzda değil gibi ama nereye saldıracağını şaşırmış durumda. dün hiç uyumamış gece 12 de zor uyuttum hep miyavladı gecede. çıksa şu dişlerde kurtulsak. annemlerde daha uzun kaldığı için ona yatak almam şart oldu. babam bazayı kaldırmıştı ama yerden yine 20 cm yüksek yatak gece yanında yatarken fır fır dönüyo uyurken arkaya doğru düştü kafası fena çarptı dolaba. aradan yarım saat geçti uyuyo ama oturmuş gene kendini arkaya doğru attı iyi ki yakaladım bu sefer parkeye düşecekti. acil bir park yatak almam lazım annemlere de.
aynen bende. çok etkileniyorum. her haberde ağlıyorum nerdeysegünaydıın..
yavv ben nasıl bir ülkede nasıl bir düzenin içinde yaşıyoruz bilemedim.
lanet olsun ya durmadan şehit haberi almakdan saldırı haberleri okumakdan yıldım artık.
titreşimli kemer mi? işe yarıyor mu evrim o? ben o tip reklamlara hiç inanmıyordum. sonuçları paylaş bizimle de ok..Ahahhahaha.. Ozy bana titreşimli o kemerlerden almıs.. hafta sonu annemlerde ıdık.. dedı ben o kemerle sahane erıttım karnımı.. hakıkaten menopozlu kadında ne simit ne gobek kaldı.. dedı onunla cok sıkılastım ben.. ama koşu bandında her sabah 6 km de yuruyor.. Ona da o kemerı 2 sene one ben almıstım..
Ozy de fazla efor sarfedıp kendını yorma.. oturdugun yerden bu da sana yardımcı olsun dıeee almıss.. bana aldım gelıoo dedı.. sasırdım yaf.. hıc aklımda almak yoktu.. annemın anlattıklarından cok etkılenmıs adam megersem :))
Allahııımmm.. yerim ben bu tusunamiyi :) ayaklara bak tatlım yaa..Bı ıkı foto attiimm bu arada :)
Tusinami nin son halleri :))))
kel aslında büyümeden ben de istiyorum bir kere ama cesaret edemiyorum yaa.. güle güle büyütsün saçlarını ilke..ilkeyi kel yaptıkkk.. mAkineyle saçını traş ettirdik jiletlemiş gibi olduu ..
hapisane kaçkını gibi bide ters ters bakınca korkuyorum resmen..
2 gün başkasının çocuğu gibiydi nasıl değiştii.. şimdi alıştım..
ama bidaha yaptırmıcam.. çok ağladı kestirirken hemde çirkin oldu ..
bi kere yeter..
geçmiş olsun canım. biz de 50 faktör baby olan var ya sebamed ondan almıştık. baby olması gerekmez mi ki ama yaa. ne yapacağımızı şaşırdıkmerhaba kizlar..pazar gününden beri Hayat ile ugrasiyorum..hicbirseyi yokken bir uyandi 39,5 atesle..doktora götürdük cok sükür hicbirseyi yokmus..sanirim virüse bagli bir sey..gecende olmustu ama o 2 hafta sürmüstü neredeyse..cok sükür bugün daha iyi..bugün kendi doktorunda kontrolü vardi..hersey yolundaymis..
bana bebek mamalarindan Hipp i tavsiye etti..bio oldugu icin daha iyiymis..aptamili pek önermedi..
herseyi yiyebilir artik dedi..haftada 1 gün balik sart ve 1 yasindan sonra inek sütü icebilirmis..kilosu cok iyi fazla kilolanmamasina dikkat et dedi..cünkü bu dönem cok önemliymis ve bu kilolar kalici olabilirmis..
günes kremi maksimum 30 faktörlü olmaliymis 50 ve üzerlerinde cok sayida kimyasal madde varmis ve gerekli degilmis..bunu televizyonda da duymustum..benim oglaninki 50+ di..simdi ona da düsük faktörlü alicam..
baska birsey gelmiyor aklima..sizleride hic takip edemedim..yarinda misafirim var..insallah aksama girebilirim..ha bu arada abimin dügünü icin elbise bakiyorum ama bulamadim pek güzel birsey..türkiyede de almaya vaktim yok..sanirim internetten siparis yapacagim..benim ugrastiklarim bunlar..sonra görüsürüz..
merhaba kızlar
bizden haberler.. annemler gitti ankaraya. üç gün kuzu ve babasıyla yalnızız. sevinsem mi üzülsem mi :) evi toparlıyoruz bi yandan. müdürden izin aldım cumadan sonra okula gitmeyeceğim. biz de ankaraya yola çıkıyoruz. ama bunun karşılığında kocamaaann bir kütük verdi saolsun müdür bey. bilgisayara aktaracağım onu. nasıl yetişir bilmiyorum. eve bile getirdim yani. yetiştiremezsem de kusura bakmayın çabalarım ama olduğu kadar artık dedim. kem küm etti.. neyse gideriz heralde. annemler ankarada bizi bekleyecek. pazara kadar birlikte kalacağız. cumartesiye lazer epilasyona randevu aldım ankarada bi yerden. kol altı ve bikini bölgesi bakalım. umarım işe yarar. pek heveslendim.
dün gece yiğit kuzum ağlayarak uyandı. ama ne ağlamak. fena. napsam susmadı. aç mı acaba dedim. kalktım kaşık maması yaptım gecenin dördünde. babası susturmaya çalışıyor. altını değiştiriyor. sırtı terli bez koyuyor filan. hüngür hüngür ağzı burnu akıyor oğluşumun. korkuttular mı naptılar anlamadım. mamayı da yemedi zaten. ağlaya ağlaya sallaya sallaya ayağımda uyuyakaldı sonunda. onu uyutunca da ben kabuslar gördüm. ve sabah altıda ayaktaydı.. şimdi babannesini aramasa bari diyorum. ona çok alışkın çünkü.
kızlar benim ilişkiden sonra az bi kanamam oluyor. böyle regli kanı gibi ama az. ama hep oluyor yani. şu spiralden midir nedir yaa
evet aslında istanbul daha iyi olacaktı ama işte bi seans gideyim bakalım ankaraya. olmadı sonra istanbulda davam ederim, yada bizim belli olmaz ankaraya da sık gidiyoruz. sakaryaya taşınınca değişir mi bilmem ama burda mesela iki ayı geçmiyordu gittiğimiz..gözün aydın bence sevin 3 gün 3 gündür....... hadi bakalım şimdiden iyi yolculuklar taşınma işiniz içinde kolay gelsin... ama bende bu konuda ESRA ya katılıyorum..... bende öyleyim aklıma koyduğumu hemen yaparım canım çıkıktır hemen olsun isterim ama bu epilasyon 1 seansla düzelen birşey değil.... 3-5 gitmek gerekiyor... istanbulda başlasaydın daha iyi olurdu bencde ama... madem okadar heves ettin ankarada başla bakalım istanbuldada devam edersinkaydirigubbakcemile5
oyyy kıyamam ben yigite... yavrum benim... büyük ihtimal korkmuş olabilir... arada malesef hepimizin başına geliyr.... korktukları içinde kolay kolay atlatıp yeniden sakin bir şekilde uykuya dalamıyorlar yada uyumak istemiyorlar yine olacak diye:teselli:..... selinde öyle malesef kaçta yatarsa yatsın sabahın 6 sında ayakta ve hiç şaşmıyor bu saat ya kurulu saat gibi tam 6 oldumu ne 5 dk. önce nede sonra selin ayaktaakannehir
canım spirali bilmiyorum bu konuda bilgim yok ilişkiden sonra kanama yada ilişkide acı ve yanma rahim ağzı yaralarından olabiliyor.... en iyisi bi jinekoloja muayene ol spiraldensede hal çaresine bakılır......
allah allah.. bi baktırsan fatma ya.. hiç duymadım böyle bişey..kızlar benim ilişkiden sonra az bi kanamam oluyor. böyle regli kanı gibi ama az. ama hep oluyor yani. şu spiralden midir nedir yaa
evet aslında istanbul daha iyi olacaktı ama işte bi seans gideyim bakalım ankaraya. olmadı sonra istanbulda davam ederim, yada bizim belli olmaz ankaraya da sık gidiyoruz. sakaryaya taşınınca değişir mi bilmem ama burda mesela iki ayı geçmiyordu gittiğimiz..
merhaba kızlar
bizden haberler.. annemler gitti ankaraya. üç gün kuzu ve babasıyla yalnızız. sevinsem mi üzülsem mi :) evi toparlıyoruz bi yandan. müdürden izin aldım cumadan sonra okula gitmeyeceğim. biz de ankaraya yola çıkıyoruz. ama bunun karşılığında kocamaaann bir kütük verdi saolsun müdür bey. bilgisayara aktaracağım onu. nasıl yetişir bilmiyorum. eve bile getirdim yani. yetiştiremezsem de kusura bakmayın çabalarım ama olduğu kadar artık dedim. kem küm etti.. neyse gideriz heralde. annemler ankarada bizi bekleyecek. pazara kadar birlikte kalacağız. cumartesiye lazer epilasyona randevu aldım ankarada bi yerden. kol altı ve bikini bölgesi bakalım. umarım işe yarar. pek heveslendim.
dün gece yiğit kuzum ağlayarak uyandı. ama ne ağlamak. fena. napsam susmadı. aç mı acaba dedim. kalktım kaşık maması yaptım gecenin dördünde. babası susturmaya çalışıyor. altını değiştiriyor. sırtı terli bez koyuyor filan. hüngür hüngür ağzı burnu akıyor oğluşumun. korkuttular mı naptılar anlamadım. mamayı da yemedi zaten. ağlaya ağlaya sallaya sallaya ayağımda uyuyakaldı sonunda. onu uyutunca da ben kabuslar gördüm. ve sabah altıda ayaktaydı.. şimdi babannesini aramasa bari diyorum. ona çok alışkın çünkü.
günlerdir kadın doğumcuya gidicem artık şu rahimdeki yaradı dondurmak için bugün artık kesin olarak bu hafta sonu gitmeyi düşünüyordum sabahtan beri dr. a ulaşamıyorum nasıl şans bendeki anlamadım... cebini aradım yine kapalı... hastaneyi aradım doğumdaymış..... sormam gereken bazı şeyler var onuda hastane bilgi vermiyor dr.unuzla görüşün dediler ama bir görüşebilsem.....
ilkeyi kel yaptıkkk.. mAkineyle saçını traş ettirdik jiletlemiş gibi olduu ..
hapisane kaçkını gibi bide ters ters bakınca korkuyorum resmen..
2 gün başkasının çocuğu gibiydi nasıl değiştii.. şimdi alıştım..
ama bidaha yaptırmıcam.. çok ağladı kestirirken hemde çirkin oldu ..
bi kere yeter..
merhaba kizlar..pazar gününden beri Hayat ile ugrasiyorum..hicbirseyi yokken bir uyandi 39,5 atesle..doktora götürdük cok sükür hicbirseyi yokmus..sanirim virüse bagli bir sey..gecende olmustu ama o 2 hafta sürmüstü neredeyse..cok sükür bugün daha iyi..bugün kendi doktorunda kontrolü vardi..hersey yolundaymis..
bana bebek mamalarindan Hipp i tavsiye etti..bio oldugu icin daha iyiymis..aptamili pek önermedi..
herseyi yiyebilir artik dedi..haftada 1 gün balik sart ve 1 yasindan sonra inek sütü icebilirmis..kilosu cok iyi fazla kilolanmamasina dikkat et dedi..cünkü bu dönem cok önemliymis ve bu kilolar kalici olabilirmis..
günes kremi maksimum 30 faktörlü olmaliymis 50 ve üzerlerinde cok sayida kimyasal madde varmis ve gerekli degilmis..bunu televizyonda da duymustum..benim oglaninki 50+ di..simdi ona da düsük faktörlü alicam..
baska birsey gelmiyor aklima..sizleride hic takip edemedim..yarinda misafirim var..insallah aksama girebilirim..ha bu arada abimin dügünü icin elbise bakiyorum ama bulamadim pek güzel birsey..türkiyede de almaya vaktim yok..sanirim internetten siparis yapacagim..benim ugrastiklarim bunlar..sonra görüsürüz..
evet ya gitmek lazım. gitmeden yarın burdakine gitsem mi yoksa kütahyada mı gitsem bilemedim. zaten kütahyaya çok doktor işi kaldı. en önce şu sancı yapan dişimden kurtulmak istiyorum. ona da kanal tedavisi gerek sanırım. onu da daha önce oldum çok acı veriyor korkuyorum doğrusu. fizik tedavi olucam boyun omuz.. o da yirmi gün sürüyor.. yiğitin doktoru zaten orda ona götüreceğim.. bi de bundan mı gitsem napsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?