2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

NURDAN teo sen ve eşin iyisiniz dimi.... annenin geldiği nasılda bellli oluyor...... yavaş yavaş herşey düzene girmeye başlıyor...... tatile kaç gün kaldı.....

ÖZLEMMM beni denize götürsene..... götürürsün dimi.....:))))

BABYBıM Temmuz 1 de geliyorsun dimi..... beni unutma olarmı...... bizimde temmuz ayı o kadar yoğunki dügünlerin hepside temmuzu bulmuş nasıl iştir anlamadım...... hem maddi hem manevi zarar, takı işi ayrı kıyafet işi ayrı masraf....... inşalah dönmeden görüşebiliriz bir şekilde:)))))

TAZEM gelmiş sen bari yazarsın dimi tazem.... koyma beni boynu bükük buralarda...... monologa dogru ilerliyorum valla... kendim çalıp kendim oynuyorum..... meydan bana kaldı......

canım gözünüz aydın.. ne mutlu sana!!

gunaydınlar herkese
iyi tatiller esracım.. güzel güzel dinlen, eğlen, dön gel planımızı uygulayalımmm!! :))

herkese merhaba.bugün işyerindeki son günüm.içim buruk biraz.Ama bütün yaz nevayla birlikteyiz.artık eşya toplayacağım için pek giremem sanırım.hepiniz Allah'a emanet olun.
canım hayırlı olsun.. dilerim hayatınız çok ama çok daha güzel olur.. kolay gelsin sana..

bebek tatil listesi esra
hazıra konmak istiyorım ayıp mı
mail atarsan duacın olurum
men deeeee!!!!!

eee nasıl yanii? ya senin çıkmazsa ne olacak???(inşallah olmaz tabii ama)

okudum, ben de ağladım.. ne mutluluk!

bu çocukta benim sıvanım sanırım
dün gece çok dua ettim Allahım oğluma akıl fikir ver uslu bir çocuk olsun dedim dedimde dedimm :sinifsinif:
ay esra yaa.. inanamıyorum yahyanın 11 aylık bebek olduğuna gerçekten.. allah sana kolaylık versin canım benim.. teoşu geçti sanki ha?

yine ağladım.. bugün beni baya ağlattın derya.. kuzum benim yaaa. ilk gözağrısı ne farklı değil mi?

ohhh senin de gözün aydın esracımm..

işte bunu basacaklar kupanın üstüne :)
amannnıııınnnnn!!!!!!! pesss nasıl bir benzerlik bu yaw! copy-paste i geçtim.. klonlama olmuş dodo!!

günaydın...
sabah sabah sinirim zıpladı..sanırm anlımda enayiyazıyor ..yada iyiyliği böyle algılıyor insanla..
..
yapabilir isin bilmiyorum ama, bakmıycam de derya! sana diyorum ben yapamam çünkü, eser gürlerim ama kendi kendime.. hayır demeye gelince diyemem.. ama demek lazım.. i,yilikten maraz doğuyır çünkü. hayatımda bunu öyle çok yaşadım ve gördüm ki..

dombalak bebekleirn anneleri size sorum varrrr
,
yaff bu gıdı pişiklerine ne yapıosunuz afikimin boynu pişiyor ne edeceyuk
pudra kullansak olarmı
benim dombalağın boynu nadiren pişiyor, o zaman da hametan sürüveriyorum azıcık. hemen geçiyor. hergün banyo yapıyor yaz geldi artık diye, arada da siliyorum ıslak bezle.

Esrako tatil yolunda adet olmuşş :)) umarım kendını arabadan asagı atmaz.. o kadar heveslen :))
ayyyy çok fenaaa!!! (( geçen yıl, ofise baya yüklü bir miktar para bırakacak bir iş getirmiştim. e bana da biraz düştü haliyle. onurla bayram tatilinde taylanda gittik. 3 gün bankok, 4 gün phuket. phukete gittiğimiz gün regl oldum!!! ama yine de 1 kere denize girdim, çatlardım yoksa.. geçen yıl dedim de eylülde 2 yıl olacak , zaman amma çabuk geçmiş ha! iyi ki gitmişiz, dönünce hamile kaldım. artık bu kadar rahat para harcamak hayallll... o zaman haydan gelip huya gidebiliyordu..

az uyumuyor değilmi fatma? dişleri de demir damlasından olabilir.. ama yine de göster. çürük filan sa önlem alırsın..

ayy yazdım yazdım neye bastım bilmiyorum yazılar uçtuuu

selamlarr tekrar yazıyorum

bugun talihsizlikler pesimizib irakmadı
ayyy geçmiş olsun.. iyi ki bişey olmamış ece ye. en korktuğum şey bu. pusetteyken ayaklarını bir yere vurmak. annemin kuzeni bu yüzden sakat kaldı. küçükken bakıcısı bir anlık dikkatsizlikle puseti elinden kaçırıyor, puset duvara çarpıyor, bebeğin bacağı kaval kemiğinden kırılıyor. şimdi 45 yaşında ve sakat. allahım esirgesin..

gecmıs dogumgununuzu kutlarım kuzu..

Ozgur bu hafta ızınlı.. ara ara gırebılırım belkı.. ama onunla vakıt gecırırımm genelde.. o yuzden olamazsam haberınız ola.. asayiş berkemal:
oh ne güzel, keyfini çıkarın..

allah rahmet eylesin canım.. gencecik.. ne fena..

heyyooo bugun kendime bikini aldim, cooooooooooookkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll:))40beden ama..
ooohhh güle güle giy, hatta ilerleyen zamanlarda inceciiiikkk vücuduna bol bol gelsinn!!, yenisini ve daha güzelini all.. bu arada pusetiniz ve tel in hayırlı olsun, güle güle kullanın..

nurdanım hayırlı olsun canım..

bende hamilelikten once cok severek giydiğim l kotuma sıgdım hemide bol oldu yanlardan:) cokk sevindim gecen hafta kapanmıyodu
hay maşallah sana da.. ne güzel, ne mutlu, ben bi daha o günleri görecek mniyim acaba! bu hafta sadece 100 gr vermişim, yok böyle bişey..

hayırlı olsun dişiniz..

affiyet bal şeker olsuuunnn.... kilo olmadan hemen gitsinnn...

Bı ıkı foto attiimm bu arada :)

Tusinami nin son halleri :))))

oyyy ayaklara bak yaaa!! ekmek gibi..

alıntı rekoru kırıcam demiştim ama yarısı gitmiş alıntıların!!!!!neyse.. unuttuklarım varsa pardonsss...
haaa deryacım, tuğbanın doğumgününü çok kutluyorum. nice nice sağlıklı yaşlara...

merhaba kızlar
bizden haberler.. annemler gitti ankaraya. üç gün kuzu ve babasıyla yalnızız. sevinsem mi üzülsem mi :) evi toparlıyoruz bi yandan. müdürden izin aldım cumadan sonra okula gitmeyeceğim. biz de ankaraya yola çıkıyoruz. ama bunun karşılığında kocamaaann bir kütük verdi saolsun müdür bey. bilgisayara aktaracağım onu. nasıl yetişir bilmiyorum. eve bile getirdim yani. yetiştiremezsem de kusura bakmayın çabalarım ama olduğu kadar artık dedim. kem küm etti.. neyse gideriz heralde. annemler ankarada bizi bekleyecek. pazara kadar birlikte kalacağız. cumartesiye lazer epilasyona randevu aldım ankarada bi yerden. kol altı ve bikini bölgesi bakalım. umarım işe yarar. pek heveslendim.

dün gece yiğit kuzum ağlayarak uyandı. ama ne ağlamak. fena. napsam susmadı. aç mı acaba dedim. kalktım kaşık maması yaptım gecenin dördünde. babası susturmaya çalışıyor. altını değiştiriyor. sırtı terli bez koyuyor filan. hüngür hüngür ağzı burnu akıyor oğluşumun. korkuttular mı naptılar anlamadım. mamayı da yemedi zaten. ağlaya ağlaya sallaya sallaya ayağımda uyuyakaldı sonunda. onu uyutunca da ben kabuslar gördüm. ve sabah altıda ayaktaydı.. şimdi babannesini aramasa bari diyorum. ona çok alışkın çünkü.

günlerdir kadın doğumcuya gidicem artık şu rahimdeki yaradı dondurmak için bugün artık kesin olarak bu hafta sonu gitmeyi düşünüyordum sabahtan beri dr. a ulaşamıyorum nasıl şans bendeki anlamadım... cebini aradım yine kapalı... hastaneyi aradım doğumdaymış..... sormam gereken bazı şeyler var onuda hastane bilgi vermiyor dr.unuzla görüşün dediler ama bir görüşebilsem.....

heyyooo bugun kendime bikini aldim, cooooooooooookkkkkkkkkkkk guzelllllllllllll:))40beden ama..
hayırlı olsun canım. güle güle kullan.
nurdanım hayırlı olsun canım..

bende hamilelikten once cok severek giydiğim l kotuma sıgdım hemide bol oldu yanlardan:) cokk sevindim gecen hafta kapanmıyodu
oh oh gözün aydın pervincim. darısı başıma ama hiç ümidim yok benim
dişiniz hayırlı olsun gülizcim. park yatak al biran önce. çok ucuzları var zaten. riske atma aman.. bundan sonra çok dikkat etmek gerek.
günaydıın..

yavv ben nasıl bir ülkede nasıl bir düzenin içinde yaşıyoruz bilemedim.
lanet olsun ya durmadan şehit haberi almakdan saldırı haberleri okumakdan yıldım artık.
aynen bende. çok etkileniyorum. her haberde ağlıyorum nerdeyse rabbim herkesin evladını korusun. bizimkileri de..
titreşimli kemer mi? işe yarıyor mu evrim o? ben o tip reklamlara hiç inanmıyordum. sonuçları paylaş bizimle de ok..
Bı ıkı foto attiimm bu arada :)

Tusinami nin son halleri :))))

Allahııımmm.. yerim ben bu tusunamiyi :) ayaklara bak tatlım yaa..
kel aslında büyümeden ben de istiyorum bir kere ama cesaret edemiyorum yaa.. güle güle büyütsün saçlarını ilke..
geçmiş olsun canım. biz de 50 faktör baby olan var ya sebamed ondan almıştık. baby olması gerekmez mi ki ama yaa. ne yapacağımızı şaşırdık hip demişsin keşke yese de alsak biz de

bu arada babalar günü hediyemiz geldi. verdik eşime. beğendi o da. önceden öğrenmesine rağmen. m beden almıştım. tam da denk geldi :) tek kusuru resmi çok büyük yazıyı resme göre küçük yapmışım. keşke yazıları biraz daha büyük yapsaymışım. ama güzel farklı bi hediye oldu.

kızlar benim ilişkiden sonra az bi kanamam oluyor. böyle regli kanı gibi ama az. ama hep oluyor yani. şu spiralden midir nedir yaa

gözün aydın bence sevin 3 gün 3 gündür....... hadi bakalım şimdiden iyi yolculuklar taşınma işiniz içinde kolay gelsin... ama bende bu konuda ESRA ya katılıyorum..... bende öyleyim aklıma koyduğumu hemen yaparım canım çıkıktır hemen olsun isterim ama bu epilasyon 1 seansla düzelen birşey değil.... 3-5 gitmek gerekiyor... istanbulda başlasaydın daha iyi olurdu bencde ama... madem okadar heves ettin ankarada başla bakalım istanbuldada devam edersinkaydirigubbakcemile5

oyyy kıyamam ben yigite... yavrum benim... büyük ihtimal korkmuş olabilir... arada malesef hepimizin başına geliyr.... korktukları içinde kolay kolay atlatıp yeniden sakin bir şekilde uykuya dalamıyorlar yada uyumak istemiyorlar yine olacak diye:teselli:..... selinde öyle malesef kaçta yatarsa yatsın sabahın 6 sında ayakta ve hiç şaşmıyor bu saat ya kurulu saat gibi tam 6 oldumu ne 5 dk. önce nede sonra selin ayaktaakannehir

kızlar benim ilişkiden sonra az bi kanamam oluyor. böyle regli kanı gibi ama az. ama hep oluyor yani. şu spiralden midir nedir yaa

canım spirali bilmiyorum bu konuda bilgim yok ilişkiden sonra kanama yada ilişkide acı ve yanma rahim ağzı yaralarından olabiliyor.... en iyisi bi jinekoloja muayene ol spiraldensede hal çaresine bakılır......

yiğit devam sütünü direk içmiyor ya kızlar. başka şeylerin içine kattığımda da tadını alıyor asla yemiyordu. maşallah yavaştan alışmaya başladı. ama baya uğraştık. dört beş gündür yani.. artık cici bebeyi mesela 90 ml devam sütü ile hazırlıyorum sabahları. akşam yatmadan kaşık mamasını da yine 120 ml devam sütü ile hazırlıyorum. muz verirsem onu da 100 ml ile hazırlıyorum. hiç olmazsa günde 250 ml bari alsa devam sütü yaa.. çünkü benim süt neredeyse tamamen gitti artık. sadece geceleri bir kere kalkıyor emmeye. onda da yutkunmuyor bile

evet aslında istanbul daha iyi olacaktı ama işte bi seans gideyim bakalım ankaraya. olmadı sonra istanbulda davam ederim, yada bizim belli olmaz ankaraya da sık gidiyoruz. sakaryaya taşınınca değişir mi bilmem ama burda mesela iki ayı geçmiyordu gittiğimiz..

canım spirali bilmiyorum bu konuda bilgim yok ilişkiden sonra kanama yada ilişkide acı ve yanma rahim ağzı yaralarından olabiliyor.... en iyisi bi jinekoloja muayene ol spiraldensede hal çaresine bakılır......

evet ya gitmek lazım. gitmeden yarın burdakine gitsem mi yoksa kütahyada mı gitsem bilemedim. zaten kütahyaya çok doktor işi kaldı. en önce şu sancı yapan dişimden kurtulmak istiyorum. ona da kanal tedavisi gerek sanırım. onu da daha önce oldum çok acı veriyor korkuyorum doğrusu. fizik tedavi olucam boyun omuz.. o da yirmi gün sürüyor.. yiğitin doktoru zaten orda ona götüreceğim.. bi de bundan mı gitsem napsam.

değişmez bence daha sık gidersiniz....arabanız varmı bilmiyorum ama sakaryadan ankaraya trenle daha rahat yolculuk yapabilirsiniz...... yerimseniben

yeni şehir yeni heyecanlar, adapazarı iyi gelsin size. bu kadar işin arasında müdür o işi taşınmayan birini bulup yaptıramadı mı? fatma tek seans yeterli olacak mı pek bilmem bu işleri ama gittiğin yerde yaptırsaydın daha iyi olmazmıydı?

sen yanında olacaksın ya aramaz babaannesini merak etme. rüya görmüştür belki bizde de oluyor hem de cok sık gözleri kapalı ağlıyor doktoruna söylemiştim gece ağlayan cocuk zeki olur diye dalga geçmişti benimle :)

çok ihmal ettin sibelcim, alırsın inş randevuyu. tatile ne zaman cıkıyosun?

yaa kıyamam hem ağlamış hem çirkin olmuş, yapma bi daha annesi.

geçmiş olsun hayat'a ateş çok korkutuyor insanı. krem bilgisi süper oldu almak üzereydim.

canım tabiki onlarda önemli ama bence buda önemli... ihmal etme bi muayene altı üstü... bak ben korku yüzünden yada bi nevi bıkmışlık ve ihmalkarlık yüzünden ihmal ettim bakalım hafta sonu ne ile karşılaacağım benimkied ilerledi şikayetler arttı.... biran önce git derim ben.....

babalar günü hediyemiz ankaraya gitmişti. ben de paketi bozulmasın diye açmadım. ama göründüğü kadarıyla çok güzel olmuştu. neyse pazar günü büyük bir hevesle verdim . onur da çok sevindi. bir açtık ki paketi, onurun tişörtünün arkasına bastırdığım karikatür yanlış olmuş. ay sinir oldum. giyemediler tabii iade edicem diye. neyse dün aradım. süpriz mahvoldu filan dedim. çok özür dilediler. hemen gönderin düzeltelim dediler. dün kargoya verdim. en kısa zamanda göndeririz dediler bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…