ÖZLEMMM beni denize götürsene..... götürürsün dimi.....:))))
BABYBİM Temmuz 1 de geliyorsun dimi..... beni unutma olarmı...... bizimde temmuz ayı o kadar yoğunki dügünlerin hepside temmuzu bulmuş nasıl iştir anlamadım...... hem maddi hem manevi zarar, takı işi ayrı kıyafet işi ayrı masraf....... inşalah dönmeden görüşebiliriz bir şekilde:)))))
dün gece yiğit kuzum ağlayarak uyandı. ama ne ağlamak. fena. napsam susmadı. aç mı acaba dedim. kalktım kaşık maması yaptım gecenin dördünde. babası susturmaya çalışıyor. altını değiştiriyor. sırtı terli bez koyuyor filan. hüngür hüngür ağzı burnu akıyor oğluşumun. korkuttular mı naptılar anlamadım. mamayı da yemedi zaten. ağlaya ağlaya sallaya sallaya ayağımda uyuyakaldı sonunda. onu uyutunca da ben kabuslar gördüm. ve sabah altıda ayaktaydı.. şimdi babannesini aramasa bari diyorum. ona çok alışkın çünkü.
evet baktıracağım gizem. benim de ilk kez başıma geliyor.allah allah.. bi baktırsan fatma ya.. hiç duymadım böyle bişey..
arabamız var. trenle yiğitle pek cesaret edemem heralde. ama belki bi deneriz yinede :)değişmez bence daha sık gidersiniz....arabanız varmı bilmiyorum ama sakaryadan ankaraya trenle daha rahat yolculuk yapabilirsiniz...... yerimseniben
bence de yaa.. durdu durdu tatil öncesi iş verdi. başkalarına da veriyor canım vermiyor değil ama hani şehir dışına gideceklere ya da mesela şehir dışından git gel yapan arkadaşlar var onlara imtiyazlı davranabilir. buralı olanlar bile söylüyor bunu. neyse.. yapıcaz bakalım artık.yeni şehir yeni heyecanlar, adapazarı iyi gelsin size. bu kadar işin arasında müdür o işi taşınmayan birini bulup yaptıramadı mı? fatma tek seans yeterli olacak mı pek bilmem bu işleri ama gittiğin yerde yaptırsaydın daha iyi olmazmıydı?
sen yanında olacaksın ya aramaz babaannesini merak etme. rüya görmüştür belki bizde de oluyor hem de cok sık gözleri kapalı ağlıyor doktoruna söylemiştim gece ağlayan cocuk zeki olur diye dalga geçmişti benimle :)
evet ya ihmal etmemek lazım. senin durumun ne olacak bakalım.. inş geçer.canım tabiki onlarda önemli ama bence buda önemli... ihmal etme bi muayene altı üstü... bak ben korku yüzünden yada bi nevi bıkmışlık ve ihmalkarlık yüzünden ihmal ettim bakalım hafta sonu ne ile karşılaacağım benimkied ilerledi şikayetler arttı.... biran önce git derim ben.....
tüh yaa sürpiz bozuldu desenebabalar günü hediyemiz ankaraya gitmişti. ben de paketi bozulmasın diye açmadım. ama göründüğü kadarıyla çok güzel olmuştu. neyse pazar günü büyük bir hevesle verdim . onur da çok sevindi. bir açtık ki paketi, onurun tişörtünün arkasına bastırdığım karikatür yanlış olmuş. ay sinir oldum. giyemediler tabii iade edicem diye. neyse dün aradım. süpriz mahvoldu filan dedim. çok özür dilediler. hemen gönderin düzeltelim dediler. dün kargoya verdim. en kısa zamanda göndeririz dediler bakalım..
NURDAN teo sen ve eşin iyisiniz dimi.... annenin geldiği nasılda bellli oluyor...... yavaş yavaş herşey düzene girmeye başlıyor...... tatile kaç gün kaldı.....
teşekkür ederizzz...kel aslında büyümeden ben de istiyorum bir kere ama cesaret edemiyorum yaa.. güle güle büyütsün saçlarını ilke..
(
kızlar benim ilişkiden sonra az bi kanamam oluyor. böyle regli kanı gibi ama az. ama hep oluyor yani. şu spiralden midir nedir yaa
evet canım yaptırmıycam bi daha..yaa kıyamam hem ağlamış hem çirkin olmuş, yapma bi daha annesi.
.
GÜLİZİM tatil hayal be... sözüm ona agustos ayında izne çıkıcaz ve ramazana denk geliyor..... evde geçircez tatili ama evde insan daha çok yoruluyor tatil ve dinlenmek gibi olmuyor..... kara kara düşünüyorum..... ben bu yaz bronzlaşmak kendimle uzlaşmak yer yer yozlaşmak uzaklaşmak istiyorum.:))))))))))
buarad telefonumu degsitirmek zorunda kaldik, cunku wifi ozelligi calismiyordu, we paramizi geri vermediler, olan baska bir telle degistirdi bugun tibet,, ama ben hhic begenmedim, eskisi daha guzeldi, cok uzuldum(
baya düşmüş tansiyonun çok geçmiş olsun.bilirim benim de hep düşer. teoya daha çok üzüldüm canım ya kıyamam ben ona. ne zordur.. çok geçmiş olsun. başka bi yolu yok mu reflüyü anlamanın nurdan daha kolay bi yolu?iyi sayiliriz canim, ben dun gece biraz fenalastim, korkunc bir bas agrisi, tansiyonu 8 buyuk, kucugu alamadi annem 5 ten biel dusukk sanirim, hala leyla gibiyim..
dun teoya reflusu icin ph metre yapilicakti burnundan midesine ince bir boru 24 saat monitorle izleniyor, neyse gittik hastaneye kiyamet gurultu takildi, cok korktu yavrum, guzelce bantladilar aletide minik cantayla sirtina bagladilar..kadin dedi dikkat edin falan, guzelce burununa bantladi borulari..eve geldik yarim saat bile olmadan annemin kucagindayken teoo bende yanindayken boynunun ordan burnuna dogru koca flasteri cekti cikardi boruda burnundan cikti bianda sasirdi noldu diye ama saniyelik bisi, hepimiz sastik kaldik, neyse aleti hastaneye geri verdim cikardi diye, nasilda pisman oldum sonra o kadar aglattik, korktu yavrum keske hic yaptirmasaydim, verdigimiz parada cabasi(
evet canım gideceğim bakalım. inş seninki de geçer biran önce.fatma bende kadindogumcumdan randevualdim, kan degilde benimde aci oluyor bazen, birde ozellikle bazi zamanlar catlama oluyor mukozada..ihmale gelmez..
tüh yaa kötü olmuş. şu sıralar topikte sürpriz anlamında bi talihsizlik var ya zaten hadi bakalım..buarad telefonumu degsitirmek zorunda kaldik, cunku wifi ozelligi calismiyordu, we paramizi geri vermediler, olan baska bir telle degistirdi bugun tibet,, ama ben hhic begenmedim, eskisi daha guzeldi, cok uzuldum(
yirem yirem yirem seniiii maşallah yaa sanaa yafyum benimBı ıkı foto attiimm bu arada :)
Tusinami nin son halleri :))))
evlilik yıl dönümünü lutlayan arkadaşlar tşk ederima.s.
dün benim için rüya gibiydi yada gökhandan 2 tane vardı bu dier gökhandı valla kapıyı açınca gözlerime inanamadım tmm gerçekten üzdüğünde aklına geldiğinde çiçek alır ama gökhan özel günlerde asla bişi yapmaz bundada geç gelirim beton çok dedi 8 de kapı çaldı bende direk açtım gökhan elinde çiçek pasta almış bide 2 ekmek almış gelmişkaydirigubbakcemile3 aman allah böle heycanladım ama belli etmedim kalp şeklinde yaşpasta almış tlfn almış sonra balkonda akşam yemeği keyfi yaptık sonra yaşpastamızı kestik okadar mutlu oldum ki gerçektennn...
bende gökhanın hediyesini babalar gününün bitime 5 dk kala verdim bak dedim biri babalar günü hedien biri evlilik yıl dönümü hedien dedim çünkü sabah erken gidip geç geleceğim dediği için evlilik yıldönmü hediesinide erken verdimm neysem benden haberler bu kadar yarında çoruma yada kandırabilirsek kayseriye gesmeye gidioz arkdaşı ve eşi ile..
bu arada kanal tedavim bugün bitio derken bitmedi cumaya kaldı ozmn bitiomuş.. inş 4 seans oldu valla bıktımsempatiksalakcinni
of yaaaa küçücük yavrunun yaşadıklarına bak! kuzum benim.. geçecek ama hepsi geçecek.. kapı gibi annesi babası var..iyi sayiliriz canim, ben dun gece biraz fenalastim, korkunc bir bas agrisi, tansiyonu 8 buyuk, kucugu alamadi annem 5 ten biel dusukk sanirim, hala leyla gibiyim..
dun teoya reflusu icin ph metre yapilicakti burnundan midesine ince bir boru 24 saat monitorle izleniyor, neyse gittik hastaneye kiyamet gurultu takildi, cok korktu yavrum, guzelce bantladilar aletide minik cantayla sirtina bagladilar..kadin dedi dikkat edin falan, guzelce burununa bantladi borulari..eve geldik yarim saat bile olmadan annemin kucagindayken teoo bende yanindayken boynunun ordan burnuna dogru koca flasteri cekti cikardi boruda burnundan cikti bianda sasirdi noldu diye ama saniyelik bisi, hepimiz sastik kaldik, neyse aleti hastaneye geri verdim cikardi diye, nasilda pisman oldum sonra o kadar aglattik, korktu yavrum keske hic yaptirmasaydim, verdigimiz parada cabasi(
aaa hay allah yaa! telefonda mı yok wifi özelliği yoksa seninkinde mi çalışmıyodu? eğer özellik varsa aynısından alsaydın keşke.. içine sinmediyse..buarad telefonumu degsitirmek zorunda kaldik, cunku wifi ozelligi calismiyordu, we paramizi geri vermediler, olan baska bir telle degistirdi bugun tibet,, ama ben hhic begenmedim, eskisi daha guzeldi, cok uzuldum(
canım nice nice senelere..evlilik yıl dönümünü lutlayan arkadaşlar tşk ederima.s.
dün benim için rüya gibiydi yada gökhandan 2 tane vardı bu dier gökhandı valla kapıyı açınca gözlerime inanamadım tmm gerçekten üzdüğünde aklına geldiğinde çiçek alır ama gökhan özel günlerde asla bişi yapmaz bundada geç gelirim beton çok dedi 8 de kapı çaldı bende direk açtım gökhan elinde çiçek pasta almış bide 2 ekmek almış gelmişkaydirigubbakcemile3 aman allah böle heycanladım ama belli etmedim kalp şeklinde yaşpasta almış tlfn almış sonra balkonda akşam yemeği keyfi yaptık sonra yaşpastamızı kestik okadar mutlu oldum ki gerçektennn...
bende gökhanın hediyesini babalar gününün bitime 5 dk kala verdim bak dedim biri babalar günü hedien biri evlilik yıl dönümü hedien dedim çünkü sabah erken gidip geç geleceğim dediği için evlilik yıldönmü hediesinide erken verdimm neysem benden haberler bu kadar yarında çoruma yada kandırabilirsek kayseriye gesmeye gidioz arkdaşı ve eşi ile..
bu arada kanal tedavim bugün bitio derken bitmedi cumaya kaldı ozmn bitiomuş.. inş 4 seans oldu valla bıktımsempatiksalakcinni
merhaba kizlar..pazar gününden beri Hayat ile ugrasiyorum..hicbirseyi yokken bir uyandi 39,5 atesle..doktora götürdük cok sükür hicbirseyi yokmus..sanirim virüse bagli bir sey..gecende olmustu ama o 2 hafta sürmüstü neredeyse..cok sükür bugün daha iyi..bugün kendi doktorunda kontrolü vardi..hersey yolundaymis..
bana bebek mamalarindan Hipp i tavsiye etti..bio oldugu icin daha iyiymis..aptamili pek önermedi..
herseyi yiyebilir artik dedi..haftada 1 gün balik sart ve 1 yasindan sonra inek sütü icebilirmis..kilosu cok iyi fazla kilolanmamasina dikkat et dedi..cünkü bu dönem cok önemliymis ve bu kilolar kalici olabilirmis..
günes kremi maksimum 30 faktörlü olmaliymis 50 ve üzerlerinde cok sayida kimyasal madde varmis ve gerekli degilmis..bunu televizyonda da duymustum..benim oglaninki 50+ di..simdi ona da düsük faktörlü alicam..
baska birsey gelmiyor aklima..sizleride hic takip edemedim..yarinda misafirim var..insallah aksama girebilirim..ha bu arada abimin dügünü icin elbise bakiyorum ama bulamadim pek güzel birsey..türkiyede de almaya vaktim yok..sanirim internetten siparis yapacagim..benim ugrastiklarim bunlar..sonra görüsürüz..
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/373322-zeynebe-dua-edermisiniz.html
14 aylık zeynep bebegimiz o pis hastalıga yakalandı allah rızası için
2009 nisan annesi..
ay ne kadannnn mikemmel! bayıldım valla! ya esraaa ece gece uyuyunca nnapıyosunuz? siz de odaya girip oturuyo musunuz yoksa yanınızda pusette mi uyuyo? çok merak ediyorum ben bu bebekle otel olayını.. annat biras noolur!!!adass bu otelde bebek için ne istiyorsan aksamdan soyluyorsun ertesi gune yapıyorlarr sen yaptırmısmıydın hergun taze çobası meyva puresi yapılıyor ece nin valla buyukrahatlıkbosuna tasımısm rondoları falan hemde borcam gibi bir kasey koyuorlar ustune içinde çorbanın neler var yazılı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?