2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLıZıM tatil hayal be... sözüm ona agustos ayında izne çıkıcaz ve ramazana denk geliyor..... evde geçircez tatili ama evde insan daha çok yoruluyor tatil ve dinlenmek gibi olmuyor..... kara kara düşünüyorum..... ben bu yaz bronzlaşmak kendimle uzlaşmak yer yer yozlaşmak uzaklaşmak istiyorum.:))))))))))

canım 15ine kadar gorustuk gorustuk ist gecince zor..ins cok istiorum

canım ya uyuyunca muhakkak felak nas oku

allah allah.. bi baktırsan fatma ya.. hiç duymadım böyle bişey..
evet baktıracağım gizem. benim de ilk kez başıma geliyor.
değişmez bence daha sık gidersiniz....arabanız varmı bilmiyorum ama sakaryadan ankaraya trenle daha rahat yolculuk yapabilirsiniz...... yerimseniben
arabamız var. trenle yiğitle pek cesaret edemem heralde. ama belki bi deneriz yinede :)
bence de yaa.. durdu durdu tatil öncesi iş verdi. başkalarına da veriyor canım vermiyor değil ama hani şehir dışına gideceklere ya da mesela şehir dışından git gel yapan arkadaşlar var onlara imtiyazlı davranabilir. buralı olanlar bile söylüyor bunu. neyse.. yapıcaz bakalım artık.
bence de rüya gördü. çünkü tıpkı söylediğin gibi gözler kapalı hareketsiz ama bağım bağım bağırdı..
evet ya ihmal etmemek lazım. senin durumun ne olacak bakalım.. inş geçer.
tüh yaa sürpiz bozuldu desene

NURDAN teo sen ve eşin iyisiniz dimi.... annenin geldiği nasılda bellli oluyor...... yavaş yavaş herşey düzene girmeye başlıyor...... tatile kaç gün kaldı.....

iyi sayiliriz canim, ben dun gece biraz fenalastim, korkunc bir bas agrisi, tansiyonu 8 buyuk, kucugu alamadi annem 5 ten biel dusukk sanirim, hala leyla gibiyim..

dun teoya reflusu icin ph metre yapilicakti burnundan midesine ince bir boru 24 saat monitorle izleniyor, neyse gittik hastaneye kiyamet gurultu takildi, cok korktu yavrum, guzelce bantladilar aletide minik cantayla sirtina bagladilar..kadin dedi dikkat edin falan, guzelce burununa bantladi borulari..eve geldik yarim saat bile olmadan annemin kucagindayken teoo bende yanindayken boynunun ordan burnuna dogru koca flasteri cekti cikardi boruda burnundan cikti bianda sasirdi noldu diye ama saniyelik bisi, hepimiz sastik kaldik, neyse aleti hastaneye geri verdim cikardi diye, nasilda pisman oldum sonra o kadar aglattik, korktu yavrum keske hic yaptirmasaydim, verdigimiz parada cabasi(

fatma bende kadindogumcumdan randevualdim, kan degilde benimde aci oluyor bazen, birde ozellikle bazi zamanlar catlama oluyor mukozada..ihmale gelmez..

buarad telefonumu degsitirmek zorunda kaldik, cunku wifi ozelligi calismiyordu, we paramizi geri vermediler, olan baska bir telle degistirdi bugun tibet,, ama ben hhic begenmedim, eskisi daha guzeldi, cok uzuldum(

kel aslında büyümeden ben de istiyorum bir kere ama cesaret edemiyorum yaa.. güle güle büyütsün saçlarını ilke..

(
teşekkür ederizzz...

kızlar benim ilişkiden sonra az bi kanamam oluyor. böyle regli kanı gibi ama az. ama hep oluyor yani. şu spiralden midir nedir yaa

kaymıştır belkii doktora bi git sağlık ocaklarındada yapıyolar bildiğim kadarıyla.. bi görün..

yaa kıyamam hem ağlamış hem çirkin olmuş, yapma bi daha annesi.

.
evet canım yaptırmıycam bi daha..

bizde ramazanda gidicez tatile.. özellikle ayarladım ben ama.. daha uygun olur fiyatlar diye.

buarad telefonumu degsitirmek zorunda kaldik, cunku wifi ozelligi calismiyordu, we paramizi geri vermediler, olan baska bir telle degistirdi bugun tibet,, ama ben hhic begenmedim, eskisi daha guzeldi, cok uzuldum(

wifi ne olaki ????

baya düşmüş tansiyonun çok geçmiş olsun.bilirim benim de hep düşer. teoya daha çok üzüldüm canım ya kıyamam ben ona. ne zordur.. çok geçmiş olsun. başka bi yolu yok mu reflüyü anlamanın nurdan daha kolay bi yolu?
fatma bende kadindogumcumdan randevualdim, kan degilde benimde aci oluyor bazen, birde ozellikle bazi zamanlar catlama oluyor mukozada..ihmale gelmez..
evet canım gideceğim bakalım. inş seninki de geçer biran önce.
tüh yaa kötü olmuş. şu sıralar topikte sürpriz anlamında bi talihsizlik var ya zaten hadi bakalım..

giriyorum ama yazamıyorum niye yusuf h,iç bırakmıyor beni..şimdi uyudu ne yazabilrsem geçmişede şöle bi baktım..
İLKE bey keltoş mu olmuş ..oy oy bizde 1 yaş sonrası normal kısalttıracağız babamız keltoş yapalım dedi ben kabul etmedim..
EVRİM önce kuzy paşayı yerim maşallah süphanallah..kemerinde hayırlı olsun işe yarıyor gerçekten..kiloda vermişsindir ..emin ol..pilin kurbanı olma..
FATMA epilasyonu bir eyer sabit git derim nerde bulursan yaptırma..uyuturkende duasız uyutma pervin yazmış gerekeni..sen yanınd aolduğun sürece kimseyi aramaz..
ÖZGÜL hayat hanıma geçmiş olsun..maşalah gelişiminede..krem bizler içinde aynı 50 faktör ve üstü gereksiz..
TAZE biz şükür atlattık darısı başına calpol verdiğin sürece bişey olmaz..ağrısı varki uyumuyor yavru..
SİBEL doktor işini ne olursa olsun hallet..

NURDAN geçmiş olsun..teomada üzüldüm ya küçük canıyla ne hortumu ya..telefonun aynısıyla değişseydiler o modelde sorun hep aynımıydıki..için esinmemesine de üzüldüm ama boşver dünya malı oda alo diyor sonuçta..:))

evlilik yıl dönümünü lutlayan arkadaşlar tşk ederima.s.
dün benim için rüya gibiydi yada gökhandan 2 tane vardı bu dier gökhandı valla kapıyı açınca gözlerime inanamadım tmm gerçekten üzdüğünde aklına geldiğinde çiçek alır ama gökhan özel günlerde asla bişi yapmaz bundada geç gelirim beton çok dedi 8 de kapı çaldı bende direk açtım gökhan elinde çiçek pasta almış bide 2 ekmek almış gelmişkaydirigubbakcemile3 aman allah böle heycanladım ama belli etmedim kalp şeklinde yaşpasta almış tlfn almış sonra balkonda akşam yemeği keyfi yaptık sonra yaşpastamızı kestik okadar mutlu oldum ki gerçektennn...
bende gökhanın hediyesini babalar gününün bitime 5 dk kala verdim bak dedim biri babalar günü hedien biri evlilik yıl dönümü hedien dedim çünkü sabah erken gidip geç geleceğim dediği için evlilik yıldönmü hediesinide erken verdimm neysem benden haberler bu kadar yarında çoruma yada kandırabilirsek kayseriye gesmeye gidioz arkdaşı ve eşi ile..
bu arada kanal tedavim bugün bitio derken bitmedi cumaya kaldı ozmn bitiomuş.. inş 4 seans oldu valla bıktımsempatiksalakcinni

ohh ne romantikk ne hoşş ...

benim herif yapmaz ona tuhaf ve saçma geliyomuş özel günlerde bişiy yapmak hediye almak ne gerek varmış mış mış mış... evet bazıları banada saçma geliyo ama doğum günleri ve özellikle evlilik yıl dönümleri bence çok özel..

aa topik neden bu kadar sessizz..

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
aspirinn

tek başımayımm.. başka topiklere bakıniim birazz madem..

of yaaaa küçücük yavrunun yaşadıklarına bak! kuzum benim.. geçecek ama hepsi geçecek.. kapı gibi annesi babası var..

aaa hay allah yaa! telefonda mı yok wifi özelliği yoksa seninkinde mi çalışmıyodu? eğer özellik varsa aynısından alsaydın keşke.. içine sinmediyse..

canım nice nice senelere..

ozgul çok geçmis olsun
ben 50 faktorun acayip etkili oldugun bugunlerde farkettim omzuma 50 sırtımın altlarına 15 surdum omuzlarım bembeyaz kaldı altlar kızardı belirgin iz oldu inanamadım kesin vardır kimyasal bu nasıl bir etki sokoldum

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/373322-zeynebe-dua-edermisiniz.html
14 aylık zeynep bebegimiz o pis hastalıga yakalandı allah rızası için

2009 nisan annesi..

allah sifalar versin offf ((

adass bu otelde bebek için ne istiyorsan aksamdan soyluyorsun ertesi gune yapıyorlarr sen yaptırmısmıydın hergun taze çobası meyva puresi yapılıyor ece nin valla buyukrahatlıkbosuna tasımısm rondoları falan hemde borcam gibi bir kasey koyuorlar ustune içinde çorbanın neler var yazılı falan

ay ne kadannnn mikemmel! bayıldım valla! ya esraaa ece gece uyuyunca nnapıyosunuz? siz de odaya girip oturuyo musunuz yoksa yanınızda pusette mi uyuyo? çok merak ediyorum ben bu bebekle otel olayını.. annat biras noolur!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…