2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim anlaadıgım gokhan askerde deilmiydi ne oldu zırt pırt evde

söyleme PERVıN! çocuk sallamak deme! bugün şurupsuz uyuttuk DOruk'u. 2 saat falan sürdü. köpek dişlerinde ne yapacağız acaba?

9da yatırdım duramıodu 10bucuga kadar mızır mızıtr neyse uyandı 1 saat oynadı vs yıne geldi uykusu 12yi geciodusalla salla dalmaz zaten cok yorgunum ama cok uykusuda var..aldım yatagına koydum besiği sallarken sızmısız..cok deli yatıo surekli hareket halinde yatakta yıne mızırtısına uyandım gazlanmıs yıne uyuttum wc gittim cıglık cıglıga..şimdi yine ayagımda..cokta uykum var

Evriiiim nice mutlu yıllara canım.. İyi ki doğdun.. İyi ki tanıdım seni :)) opuyorumnanaktan

Evrimcim, yarın doğumgünün sanırım, nice nice mutlu yaşlara! eşinle kuzyle, upuzuuuun mutlu ama en önemlisi sağlıklı yaşlar olsun..

evrimin nice yıllara bebeim ozyn ve kuzynle...

Canım cadaloz arkadaşım;

iyi ki doğmuşsun, iyi ki seni tanımışım. seni çok seviyorum, iyi ki hayatımdasın!

Çok tesekkur ederim hepinıze.. tek tek.. ıyı kı sız de varsınız, cok mutlu ettınız benı. Ne mutlu bana..

Doğum günü adaşım,Özlemim :))

Nıce mutlu senelere tüm sevdiklerinle.. güzel kızınla ve yanında olmasını ıstedıgın kım varsa; cok uzun bir ömür seninle olsun.

günaydınlarrr
evrim ve özlem ikinizin de doğum günüymüş. ne güzel.. doğum gününüz kutlu olsun. yeni yaşınız size çok uğurlu gelsin. herşey gönlünüzce olsun. hep mutlu olun inşallah..

vay be ne güzelmiş. hiç duymamıştım. hangi otel burası esra tam olarak yazar mısın? aklımdta bulunsun..

nur ne mutlu sana.. ne güzel sürpriz yapmış eşin. beklenmediği zamanda yapıldığında daha güzel oluyor.

nerdesiniz ey millet!!!
geçen yıl bugünleri hatırladım sanki. sıcaklardan bunalmaya başlayıp ayaklarımızın davul gibi şişmeye başladığı günler bu günler değilmiydi???

evrimimin ve özlemimin doğumgünleri gelmiş bile. sevgiyle kutlarım yeni yaşınızı arkadaşlar. daha nice seneler bir şekilde birarada oluruz inşallah.

yavrum bir sürü tıbbi müdahale ile uğraşıyor geçmiş olsun
üzüldüm kuzuya

fatma bende kadindogumcumdan randevualdim, kan degilde benimde aci oluyor bazen, birde ozellikle bazi zamanlar catlama oluyor mukozada..ihmale gelmez..

sana da geçmiş olsun nurdan

kaç diş 4 gün sürdü

muhteşem adamları ayakta alkışlıyorum
türkiz otel kemer bebek dostu otel

Evrimcim, yarın doğumgünün sanırım, nice nice mutlu yaşlara! eşinle kuzyle, upuzuuuun mutlu ama en önemlisi sağlıklı yaşlar olsun..

EVRİM ve ÖZLEM doğumgünleriniz kutlu olsun

kolay gele

Ece de çok geç uykuya dalıyor
bir de çok iştahsız sadece meme emmek istriyor ne çorbasını ye meyvesini ne de yoğurdunu güzel yiyor

günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…