evlilik yıl dönümünü lutlayan arkadaşlar tşk ederima.s.
dün benim için rüya gibiydi yada gökhandan 2 tane vardı bu dier gökhandı valla kapıyı açınca gözlerime inanamadım tmm gerçekten üzdüğünde aklına geldiğinde çiçek alır ama gökhan özel günlerde asla bişi yapmaz bundada geç gelirim beton çok dedi 8 de kapı çaldı bende direk açtım gökhan elinde çiçek pasta almış bide 2 ekmek almış gelmişkaydirigubbakcemile3 aman allah böle heycanladım ama belli etmedim kalp şeklinde yaşpasta almış tlfn almış sonra balkonda akşam yemeği keyfi yaptık sonra yaşpastamızı kestik okadar mutlu oldum ki gerçektennn...
bende gökhanın hediyesini babalar gününün bitime 5 dk kala verdim bak dedim biri babalar günü hedien biri evlilik yıl dönümü hedien dedim çünkü sabah erken gidip geç geleceğim dediği için evlilik yıldönmü hediesinide erken verdimm neysem benden haberler bu kadar yarında çoruma yada kandırabilirsek kayseriye gesmeye gidioz arkdaşı ve eşi ile..
bu arada kanal tedavim bugün bitio derken bitmedi cumaya kaldı ozmn bitiomuş.. inş 4 seans oldu valla bıktımsempatiksalakcinni
yarın işlerim var
perşembe günüm var
cuma temizlik var
cumartesi arkadaşlarla buluşacağım
pazar anamlardayım
pztsi misafirim var
daha sayayımmıı
yani yine aktif bir şekilde uğrayamayabilirim
Evriiiim nice mutlu yıllara canım.. İyi ki doğdun.. İyi ki tanıdım seni :)) opuyorumnanaktan
Evrimcim, yarın doğumgünün sanırım, nice nice mutlu yaşlara! eşinle kuzyle, upuzuuuun mutlu ama en önemlisi sağlıklı yaşlar olsun..
Hani derler ya ben sensiz yaşayamam diye... İşte ben onlardan değilim.
Ben sensiz de yaşarım; Ama seninle bir başka yaşarım.
Nazım Hikmet Ran
nice yıllara yüreği büyük canım dostum yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin...
seviyorum seni..
evrimin nice yıllara bebeim ozyn ve kuzynle...
Canım cadaloz arkadaşım;
iyi ki doğmuşsun, iyi ki seni tanımışım. seni çok seviyorum, iyi ki hayatımdasın!
adass bu otelde bebek için ne istiyorsan aksamdan soyluyorsun ertesi gune yapıyorlarr sen yaptırmısmıydın hergun taze çobası meyva puresi yapılıyor ece nin valla buyukrahatlıkbosuna tasımısm rondoları falan hemde borcam gibi bir kasey koyuorlar ustune içinde çorbanın neler var yazılı falan
iyi sayiliriz canim, ben dun gece biraz fenalastim, korkunc bir bas agrisi, tansiyonu 8 buyuk, kucugu alamadi annem 5 ten biel dusukk sanirim, hala leyla gibiyim..
dun teoya reflusu icin ph metre yapilicakti burnundan midesine ince bir boru 24 saat monitorle izleniyor, neyse gittik hastaneye kiyamet gurultu takildi, cok korktu yavrum, guzelce bantladilar aletide minik cantayla sirtina bagladilar..kadin dedi dikkat edin falan, guzelce burununa bantladi borulari..eve geldik yarim saat bile olmadan annemin kucagindayken teoo bende yanindayken boynunun ordan burnuna dogru koca flasteri cekti cikardi boruda burnundan cikti bianda sasirdi noldu diye ama saniyelik bisi, hepimiz sastik kaldik, neyse aleti hastaneye geri verdim cikardi diye, nasilda pisman oldum sonra o kadar aglattik, korktu yavrum keske hic yaptirmasaydim, verdigimiz parada cabasi(
fatma bende kadindogumcumdan randevualdim, kan degilde benimde aci oluyor bazen, birde ozellikle bazi zamanlar catlama oluyor mukozada..ihmale gelmez..
evlilik yıl dönümünü lutlayan arkadaşlar tşk ederima.s.
dün benim için rüya gibiydi yada gökhandan 2 tane vardı bu dier gökhandı valla kapıyı açınca gözlerime inanamadım tmm gerçekten üzdüğünde aklına geldiğinde çiçek alır ama gökhan özel günlerde asla bişi yapmaz bundada geç gelirim beton çok dedi 8 de kapı çaldı bende direk açtım gökhan elinde çiçek pasta almış bide 2 ekmek almış gelmişkaydirigubbakcemile3 aman allah böle heycanladım ama belli etmedim kalp şeklinde yaşpasta almış tlfn almış sonra balkonda akşam yemeği keyfi yaptık sonra yaşpastamızı kestik okadar mutlu oldum ki gerçektennn...
bende gökhanın hediyesini babalar gününün bitime 5 dk kala verdim bak dedim biri babalar günü hedien biri evlilik yıl dönümü hedien dedim çünkü sabah erken gidip geç geleceğim dediği için evlilik yıldönmü hediesinide erken verdimm neysem benden haberler bu kadar yarında çoruma yada kandırabilirsek kayseriye gesmeye gidioz arkdaşı ve eşi ile..
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
eşin de hep istediğin gibi romantik olsun
bu arada kanal tedavim bugün bitio derken bitmedi cumaya kaldı ozmn bitiomuş.. inş 4 seans oldu valla bıktımsempatiksalakcinni
adass bu otelde bebek için ne istiyorsan aksamdan soyluyorsun ertesi gune yapıyorlarr sen yaptırmısmıydın hergun taze çobası meyva puresi yapılıyor ece nin valla buyukrahatlıkbosuna tasımısm rondoları falan hemde borcam gibi bir kasey koyuorlar ustune içinde çorbanın neler var yazılı falan
Evrimcim, yarın doğumgünün sanırım, nice nice mutlu yaşlara! eşinle kuzyle, upuzuuuun mutlu ama en önemlisi sağlıklı yaşlar olsun..
ay yok bee sokak gezmeleri değilki hep ev ortamı
pazar günü anamlara gideceğim ama hiç gidesim yok annem antepe gidiyor cuma günü sabahtan onu yolcu edeceğim babamla maminin tadilat işleri var pazar günü anacım olsaydı yahoya bakardı bütün gün :gitme:
9da yatırdım duramıodu 10bucuga kadar mızır mızıtr neyse uyandı 1 saat oynadı vs yıne geldi uykusu 12yi geciodusalla salla dalmaz zaten cok yorgunum ama cok uykusuda var..aldım yatagına koydum besiği sallarken sızmısız..cok deli yatıo surekli hareket halinde yatakta yıne mızırtısına uyandım gazlanmıs yıne uyuttum wc gittim cıglık cıglıga..şimdi yine ayagımda..cokta uykum var
nerdesiniz ey millet!!!
geçen yıl bugünleri hatırladım sanki. sıcaklardan bunalmaya başlayıp ayaklarımızın davul gibi şişmeye başladığı günler bu günler değilmiydi???
evrimimin ve özlemimin doğumgünleri gelmiş bile. sevgiyle kutlarım yeni yaşınızı arkadaşlar. daha nice seneler bir şekilde birarada oluruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?