2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pervinim incelmişsin böbem.....
Damla hojam güzel bilgiler teşekkürler..50 faktör sonrası kimyasallar artıyor sanırım..
Marigold kuzuya maşallah..
Meltem kızınla ikinizide öperim ..hayırlı yolculuklar..
Esrako ne iyiymiş ecede sende rahat ettin yani..
Esra gadını ne kadan ince ne kadan zarifsin.. Yahomlada gezme listen de süper yani

canım verdiğin bilgiler için sağol
ben ece nin eline kayısı veriyorum birazcık dişleriyle tırtıklıyor işte erik de aynı şekilde canı isterse bir ufak şeftali püresi yiyebiliyor
yumurta sarısı biz de bu aralar problem haline geldi
ayrıca bende römer king plus aldım e bebek ten 769 tl ama %25 hediye çeki vardı 192 lira ona da bez stoğu yaptım
ece yi oturttuk koltuğa sızlandı ama alışıyor

playskool ilk arabamı yeni aldık
bisiklet alıp almamakta kararsızım 2 ay yaz sonrası kış pek dışarı çıkamaz zaten sitede park var
seneye alırım diye düşünüyorum bisikleti

bizim doktor 1 yas oncesi yumurta yasak demisti, siz boyle yazinca aklim karisiyor benim;((

aynen öle pervincim 100 derken 110kilo 400 grcık kocacım:):))

ben geldim yine kimsecikler yok...

EVRİMİM canım yeniden doğum günün kutlu olsun.... çiçeklerin çok hoş.... benim yerimede kokla onları......

ÖZLEMM seninde tatlım doğum günün kutlu olsun... bakalım ben eşinden bi incelik bekliyorum bugüne dair yani onca hıyarı alınca bazı şeyleri idrak etmiştir inşallah sana bugün güzel bi sürpriz yapar....

NURDANIM canım kıyamam ya teoyada sanada.... hakikaten hortum olayı kötüymüş ya....

MELTEMİN ECEsine kocaman bi maşallah... epeyce büyümüş boya gitmiş sankim....

ESRAKO tatildeki ECE için yemek kolaylığına sevindim.....

ESRAM ÇİNGENEM ÇATAL KARAM seni o ince düşüncen için tebrik ediyorum çok düşüncesilin evrim çiçekleri harika.... yoğun bi program yazmışsın sana işmi koşturmacamı dayanır bee.....

PERVİNİM viledanın uçma olayına üzüldüm... nasıl gittiki.... zorlamış seni kıyamam tabi kolay değil koca evi bezle silmek... vileda cidden kolaylık....

aklımda kalanlar bunlar .....

gelelim bize SELİN bugün sağlık ocağna gitti ebe bakmış neyse şükür herşey normalmiş .... ama babaannemiz artık bu yemek olayını sormuş hiçbirşey yemek istemiyor hep zorla binbir oyunla birbir tabak çanak eline vererek zorla yiyor demiş.... ebede rengi sararmış zaten demiş kafam karıştı... dr. una götürmem lazım anca bir dahaki hafta sonuna oda.....

BEN de yarın kadın doğumcuya burdaki hastaneye randevu aldım.... 2. ci bi dr. görüşü istiyorum bakalım bu yara konusunda o ne diyevcek... yarın 10 da gidicem çokta korkuyorum..... eğer bu dr. da işlem yapılyması gerek derse cuimartesi kendi dr. uma gidicem eskişehire....

sağol gülizcim. tedavisi ömür boyu ilaç kullanmak. benim gibi.. türkiye de o kadar yaygın ki bu durum, iyot yetersizliğinden. zaten doktor da balık yemeye başlayınca biraz iyot alır düşebilir değerler dedi. erken de olsa geç de olsa tedavisi tek ve çok kolay. allah devasız dert vermesin. bunun olacağını biliyordum ve hazırlıklıydım. ama tabii vücuttaki birçok şeyi etkiliyor. hamile kalmam da bu yüzden zorlaştı. ama tedavi edilir, düzenli ilaç kullanılırsa hiç bir sorun olmuyor. doktor, hareketleri ağırlaşırsa, cildinde kuruluklar olursa bakarız dedi. ama şu anda bir sorun yok. sürekli takipte olursa da olmayacak inşallah..
canım kilosu fazla aslında. bu kadar olmaması gerekiyor.. tosuncuk biraz :))

gizemcim gecmiş olsun canım..drun ilaç vermemesi sevindirici
evet canım, şimdilik durum gayet iyi. olursa da çok sorun değil. küçük bir ilaçla herşey yoluna girer.. benim doktorum şöyle diyor "bu kulüp kötü, tehlikeli bir kulüp değil" :)))

cingöz seniiiiii!!!

sağol canım.
ben burhaniyeye gidiyorum yıllardır. çok yakın altınoluğa da ayvalığa da.. ama temmuz ortası gidicem ben..
evet kumda yürüt çıplak ayak mutlaka. ama bu durumda en korktuğum kumda cam kırığı filan olursa.. aman dikkat..

çoook güzeller.. ne güzel bir jest.. ne büyük incelik...

sağol bilgiler için. dilerim kan değerlerinde bir sorun çıkmaz...
bizim doktorumuz da mutlaka tahliller ona ulaşınca arar, arayıp ulaşamazsam mutlaka geri arar.. mail atarsam hemen cevap verir. çok çok önemli bence..
römer king plus aldık biz de çok memnunuz. hiç sorun çıkarmıyor afa. deneyip almıştık zaten. irem bebede 580 tl idi nakit .
güneş kremine gelince, zaten bir iki ay sürücez şurda. yüksek koruması daha önemli diye düşünüyorum. vichy aldım ben 50+ bebekler için. paraben, alkol ve parfüm içermiyor.

süper bir jest yapmış, ne kadar tatlı bir kadın şu esra...

cok güzel bilgiler cok sağol hocam paylaştığın için. tetkik sonuçları iyi yönde cıkar umarım.

bizim doktor 1 yas oncesi yumurta yasak demisti, siz boyle yazinca aklim karisiyor benim;((

çok enteresan bizim doktorumuzda hergün vermelisin diyor. 3 gün kahvaltıda diğer günler çorbada vermeye çalışıyorum ben.

6 aylıktan beri sadece sarısını veriyorum canım.1-2 beyazı verdim kukusu pişik oldu alerji yani bıraktım

[

doktor her gün az da olsa yumurta sarısı yesin dedi
hem beyaz peynir hem kaşar hem de yumurta sarıs vermeye çalışıyoruz

aynen bende kahvaltısına katıorum nekadar giderse kardır

gunes kremi bebekklerin gunesten alacakları d vitamiinini kesinlikle engelliyormus.o yuzden sadece koruma amaclıymıs. ben eceyi 5ten sonra cıkarıorum parka ozamanda surmuyorum hicbise gunesten faydalansın o gunes bisey yapmaz

aynen öle pervincim 100 derken 110kilo 400 grcık kocacım:):))
akannehirsempatiksalakcinni
[

doktor her gün az da olsa yumurta sarısı yesin dedi
hem beyaz peynir hem kaşar hem de yumurta sarıs vermeye çalışıyoruz
Aynen kaşar krem peynir ve yumurta sarısı mutlaka yediriyorum
6 aylıktan beri sadece sarısını veriyorum canım.1-2 beyazı verdim kukusu pişik oldu alerji yani bıraktım

aynen bende kahvaltısına katıorum nekadar giderse kardır

beyaz ben vermedim hiç ..

son halimizle yusuf bey..uykuya hazırlanıyoruz gündüz uykusuna

Ve uyuduk

Son düzenleme:

edaacımm yasdığım sebeplerden vedatdan vazgeçtim. bir kere aradım bir daha bana dönen olmadı.

bilgiler için teşşekkür ederim damla abla kendi adıma.. bu meyve konusu enteresan ağırlığı kayısı şeftali ve üzüme vermek geeek o zaman..

emme konusundada vedatla tam ters şeyler söylemiş.. ama emmeyince ilke daha uzun ve kesintisiz uyuyor.. bilemedim şimdi..
,

ben bi sıkıntı olduğunda arıyorum vedat beyi meşgulse bile mutlaka geri döndü bana... sana denk geldi heralde.. neyse hayırlı olsun yeni doktorunuz..

vedat bey de 1 yaşına kadar hastalanmazsa gelmene gerek yok dedai bize benimde bu çok hoşuma gitti yani özel doktor her ay gitsem para kazanacak.. ama demedi..

kan sonucunuzda inşallah bişiy çıkmazz.. düzen labratuvarını biliyorum güven hastanesinde bulamamışlardı damarını ilkenin o zaman çok tombuldu bide.. bende bi daha isterse düzene götüriim barii.. teşekkür ederim..

bugün resim ekleme günüm.
buda kızımın doğum gününden aslında eklemeycektim çünkü moralim çok bozuldu herkes akşama el gibi geldi ve hemen pasta kesmeye geçtilerrki hala mutfakta hazarılık yapıyordum üstümü bile değişmeden mumları yakmışlar eksik eksik ölece gelip resme katıldım desem yeridir..oğlum kızım ve ben tek karede

Son düzenleme:

ben göremiyorum kaldlırdınmı hemen görünmüyormu ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…