2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

derya supermiş fotolar...herbiri ayrı ıssırılmalık masallahh ece gorune sırıtıp konustu fotolarla..yakısıklıdan anlıo kızım

aman maşallah pek güzel çıkmışsınız anne kız..gayet formda görünüyorsun üstelik..
inş tiroid hastası değildir ada bebişimiz canım..
maşallah gelişimi çok iyi.. bizim kilo alımımız çok yavaşladı artık.
ayy ne kadar güzeller. ne kadar düşünceli,ince bir davranış. insanın böyle dostlarının olması hayat enerjisi veriyor di mi..
bilgiler için teşekkür ederiz. güle güle kullanın oto koltuğunuzu da.baya kalite bişi.. umarım alışır bebiş. bu arada ankarada hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz bilgi verebilir misin canım? benim de aklımda bulunsun..
son halimizle yusuf bey..uykuya hazırlanıyoruz gündüz uykusuna

Ve uyuduk
oyoyyy uykusunu sevsinler. maşallah yusuf beye..

baby kilo tickerini gördükçe iştaha geliyorum..artık 60 lı rakamlardan sıkıldım 50 lere gelmek istiyorum..ama kaç günüdr sporumu bile yapamöıyorum diyte devam ama spor yine kaldı..oysa spor yaptığım hafta 1.5 kilo hüp diye gitmişti..

selam herkese
korkunç bir yağmur ve bu yağmurdan nasibini almış yaho ve esraaa
bildiğin fareye döndük sırılsıklam oldukkk
sokaklarda sürtmenin hazinsonu akannehir

evrimim koymuşsun fotoları çiçeğin cücük gibi olmamasına sevindim :))
seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana canımsın benim

aaaaaaa özleminde doğumgünümü bugün
nice mutlu yıllara canım yeni yaşın için en büyük dileğim kocanın yontulması ve gönlüne gçre bir eş olması
sağlıklla sıhhatle özde ve eşinle bir ömür mutluluklar

deryam ne güzel fotolar bunlar kime benziyor bizim delikanlı?sana benzemiyor ama tuğbiş aynı sennn
bende 60 lı kiloları görebilecekmiyim acabaaa

eda yaho sırma saç gezmeyecek elbette zamanı gelince bizde kestiririz gerektiği kadar ama dazlak yapılması beni çok ürkütüyor ne bileyim çok kıymetli onun herşeyi saçının teli bile
sen bile demişsin alışamadım çok korkunç gözüküyor diye ordan pay biç birdahada kestirmem diyorsun yanii demek istedğim budur kıyma birdaha o saçlara yamuk olsalar bile
biz biraz daha büyüsün tıraş ettireceğiz üstlerden falan aldırırız ama dazlak değill

nurr eşin ne güzel jest yapmış ne mutlu sana hep böyle devam eder inşallah senin hepimizden çok ilgiye şevkate ihtiyacın var bu aralar

selam herkese
korkunç bir yağmur ve bu yağmurdan nasibini almış yaho ve esraaa
bildiğin fareye döndük sırılsıklam oldukkk
sokaklarda sürtmenin hazinsonu akannehir
-tatlicadiarzu-
evrimim koymuşsun fotoları çiçeğin cücük gibi olmamasına sevindim :))
seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana canımsın benim
çok naziksin hesra ne de güzel düşünmüşsün..bende isterim diyeceğim ama doğumgünüm çoktan geçtiiiiiiiiii ..
Amin amin ..olumunekankayizsmile
deryam ne güzel fotolar bunlar kime benziyor bizim delikanlı?sana benzemiyor ama tuğbiş aynı sennn
bende 60 lı kiloları görebilecekmiyim acabaaa
yusuf büyük dayı küçük dayı ve ben karışımı babaylada alakası yok..
bu yahoyla hala görmedinmiki? ..laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile2 kilo tickerin ne oldu..?

nurr eşin ne güzel jest yapmış ne mutlu sana hep böyle devam eder inşallah senin hepimizden çok ilgiye şevkate ihtiyacın var bu aralar
sorma bajım zaten zaten kadınlar ilgiye 24 saat açıktır amaa bu dönmler de daha ihtiyacı oluyormuş mustide bilmedim ama bunda ii anladım ilaç gibi geldi valla saol cnmm

buda balkon keyfimiz..
yisinler seni yerim senii yerler senikaydirigubbakcemile3 maşallah kuzumaaa
akannehirsempatiksalakcinni
ama deryacım askerden geldiğinde zayıftı 104 tü şimdi 110 ona baktığım gibi bide kendime baksam dimiiikaydirigubbakcemile3 gerçi adamcağız dio sen kendi sevdiğin yemeklerden yap ben yerim dio amaa illede onun sevdiği olsun istiorum:hulya:

nur eşinin süprizi çok güzel olmuş..sana nekadar iyi gelmiştir..
dişinede geçmiş olsun hamile hamile bitmedi bi..

nur nur ne yapmışım kuzum ya 104 ten 110 amanın ..genç yaşta sağlık sorunları çıkmasın aman dikkat et..sen kendinede özensen ya gerçekten..manken hamilesin yine maşallah..

nur eşinin süprizi çok güzel olmuş..sana nekadar iyi gelmiştir..
dişinede geçmiş olsun hamile hamile bitmedi bi..
sorma deryam yaaa 2 saat ağzım açık kalıo nefret ediom yutkunamıom filan bi bitseydi
valla ben bile şaşırdım canım yaa hani hedie alır diodum ben ona aldığım için ama böle asla yapmazdı yani hiç çiçek getirmedi böle güsel bi şekilde hep göndertirdi ama kapıyı açıpta çiçekleri görünce havalara uçtum yaa biz kadınlar bu bi çiçeğe bile nie bukadar sevinirkiiiohaoldumsmile
nur nur ne yapmışım kuzum ya 104 ten 110 amanın ..genç yaşta sağlık sorunları çıkmasın aman dikkat et..sen kendinede özensen ya gerçekten..manken hamilesin yine maşallah..
aynen öle ama artık bende yemeya başladım en yakın zmnda foto eklerim ama bu tel değişikmiş yaf bi türlü pcye resim yollayamadım gökhan halletsin bende eklerim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…