2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gulizimm 0-3 yasım hatta 0-18 yasım kreslerde gecti :)) hep yanlız baktık basımızın caresine ondan sanırım.yani ben erkek cocugu gibi hep evden dısardaydım unv,evlendim , yine dısarlarda..ama kardesim hep yanlarında unv evlilik yanlarında. simdi gorsen ben cocukla burdan ora hetyere giderim kardesim doguma gelirken annem erken gelmedi onların tatilden donusunu bekledi cocukla gelemezmis diye yigenimde 11 aylıktı ozaman dusun..kızımıda kendime cok baglı yetiştirmek istemiorum ilerde..dedigin gibi benim gibi olsun tek basına halletsin ayakları ustune dursun.

ps: keske senin gibi narin olabilsem , biz anca cabayla işte goruosun canım

bagımlı demek istedim yoksa ben deli gibide baglıyım anneme . kına gecemde bile annemle babamın ortasında yattım:=) hep dibindeyim evde sarılırım surekli kkedi gibiyim ona karsı oda hep derki aha bu benim bebegim memeden kesemedim der :))

viledanın ucunu yıkayıp balkona koymustum kurusun die ruzgardan bilmem nerelere ucmus..butun evi elimle silmek zorunda kaldım...eceyi nerde bulacagımı bilmiorum artık heryerde..o aolamsa yurutecle gezio sonrada ayaklarını agzına goturebilio hergun yıkanıo parktan gelince o ayrı ama yineden dayanamıorum ..oyuncaklar yerlerde sonra agızda..oyle yani

buarada supururken birden makina durdu cok sasırdım ne oldu die bide ne goreyim gitmis fişi cekmis fisi elinde yakaladım..cok korktum ucunda ceyran kalıo sonucta elini degdirse agzına soksa Allah korusun..yaramazlasıo meleklerimiz

kocaya bak be ne güzel sürprizler yapmış, ömrününüz sonuna kadar birarada mutlulukla yaşayın nur'cum.

kaç diş 4 gün sürdü
sadece 1 dişim 4 sean sürdü cnm
nur ne mutlu sana.. ne güzel sürpriz yapmış eşin. beklenmediği zamanda yapıldığında daha güzel oluyor.

benim anlaadıgım gokhan askerde deilmiydi ne oldu zırt pırt evde
ohhhhhoooo pervin sen kaçırmışsın bayaa gökhan 15 gün kaldı askeriyede ve rapor verip gönderdiler fazla kilodan kalp krizi geçirme ihtimali olduğu için yanii
Nur ne kadar güzel adamlar odunluktan terfi ediyor yavaş yavaş desene darısı başıma :)
özlemim bu benim görp gerebilicem en romantik geceydi amaa bence ilk ve sondu yaa tmm devamı gelse çok sevinirim amaa seneye kutlamayı bile unutabilir bu ihtimal bile varkaydirigubbakcemile3
canım nice nice senelere..

herkese tşk ederim arkdşlrra.s.

EFRİMİM VE ÖSLEMİMM doğum gününüz kutlu olsun sizin için hayırlı yaş olsunn eşinizle bebişlerinizle sağlıklı mutlu bir hayat diliorum...

aa ne hoşş nerde bu otel neresi yaa.. ilke bizim yediğimiz herşeyi yediği için sıkıntı olmaz heralde.. umarımm.. inşallah..

ya bu minik bebeleri kel yapma sevdanızı hiç anlamış değilim
nasıl kıyabiliyorsunuz yani bu işin mantığı nedir bunu bilen bana bi anlatıversin
ben yahonun saçıının bir teline bile kıyamam..

kaydirigubbakcemile3 özel bi sevdam yoktu benim de esracım saçları çok karmaşık uzamıştı kimi yer uzun kimi yer kısa toparlattırmak için berbere götürdük oda makineyle bi kere keselim düzenli uzasın dedi.. düzgün olsun diye yanii..

ee sen sırma saçlı bi yaho mu yapcan hiç mi kestirmiyeceksin.. sanki çok kötü bişiy yapmışım gibi algıladım ''saçının bi teline bile kıyamam'' kısmını..

ohh ne hoşsunuzz ana kız meltem sende çok iyi görünüyosun...

çok geçmiş olsun
sürekli gözetim altında olması ve erken farkedilmesi avantaj olmuş

inş canım
bende çalışan anne çocuğuyum babamda 8 yaşındayken vefat edince birçok şeyi bende küçüklükten itibaren tek başına yaptım
anne yardımı harika oluyor ama

çok zor buldum ek sefer koymuşlar
sendemi altınoluk a geliyorsun
ben bu cuma yola çıkıyorum ertesi cumartesi gece tekrar ist a dönüş

maşallah boy kilo çok güzel
kumda yürüteyim bakalım Ece yi

dün kurdum daha arabayı vidalamak da bana kaldı ilker olmayınca
ece daha yürüyemiyor sadece üstüne oturup önündki kırmızı yüzle ve yandaki dönen şeyle oynuyor

aman yarabbi Allah koruyor bebekleri

sadece 1 dişim 4 sean sürdü cnm

.[/COLOR][/FONT]
ohh çok uzun sürmüş

ohh çok uzun sürmüş
efet çünkü normalde ön dişlerim bir kökü olumuş benim ön dişimin 2 tane kökü varmış bir kaç dr ile inceledi 2 köktekide sinirleri öldürdü ondan uzun sürdü birde ağız yapım küçük olduğu için fazla açamıorum seanlar uzuyor ama daha işim bitmedi daha 2 küçük dolgum var dişlerimi temizletmeyide düşündüm sonrada tel taktıracağım

.

EVRİM ÖZLEM sevdiklerinizle mutlu bir hayat diliyorum. iyi ki doğmuşsunuz iyi ki tanımışım ikinizi de sizi seviyorum.

EVRIIMMM OSLEEEMMM nice mutlu yillar ikinizede..ikinizinde yeri ayri kalbimde...cok opuyorum gidiklarinizdan..

EFRİMİM VE ÖSLEMİMM doğum gününüz kutlu olsun sizin için hayırlı yaş olsunn eşinizle bebişlerinizle sağlıklı mutlu bir hayat diliorum...

Hepınıze Ozlem :) ve kendım adıma cok tesekkur ederım... cok opuyorumm hepınızı.

Bakın Canım Dostum bana ne göndermiş.. gozlerım doldu... ınanılmaz mutlu oldum, en sevdıgım cıceklerı unutmamıs.. bugun ınanılmaz bır sevgı seli yasıyorum.. heryerden sevıldıgımı hıssedıyorum.. daha hayatta ne ıster ınsan yaaa

Esra.. nası tesekkur etsem bılemıyorum.. mutlulugumu paylasarak cogaltmak ıstedım..

ooo bosunamı dokuludu onca gozyası :)) ıı olmus canım yanında oldugu..fazla kg derken 100un ustumu

ayyy supermisss cok dusuncel,isin esracım cok şık bir davranıs..ama seninde tazeye bbrowni yaptıgını unuttugumu sanma..:)

hava çok sıcak . denizde evden çıkamıyor. çok sıkıldı.

doktora gittik demiştim. ilk kez kan tahlili yaptırdık.çok mecbur kalmadıkça yaptırmak istememiştim bilyorsunuz. bu doktor yaptırmak zorundasın dedi güzellikle:))) neyse yaptırdık. ankarada düzen lab. var, çok güzel hemşireleri, doktorları ve bebek tecrübeliymiş. ben yanlarında yoktum ama girmesi ile çıkması bir oldu denizin. doktor tek seferde bulmuş almış.

zaten son zamanlarda iştahsızlığı yüzünden hiçbirşey yemediği için demir damlası vermeye başlamıştım.
beklediğim gibi kan değerleri düşük geldi daha doğrusu korktuğum gibi. ancak bazı değerler düşükken bazıları normal dedi buda ya akdeniz anemisi yada kalıtsal bir kan hastalığını düşündürüyor dedi. bizden üniversite hastanesinde kan vermemizi ve istediği tetkikleri verdi. onlarda bu cuma sonuçlanacak. sonuca göre birşey diyecek. bakalım bekliyoruz.
bu arada iştahı biraz toparlandı gibi kırmızı ete başladık ama nerdeyse 1 aydır yumurta yemiyor. çok fena. sıcak havalarda etkilyor olabilir. üsttende bir dişimiz daha geldi sessizce. toplam altta iki üstte bir üç dişimiz oldu.

doktorumuzu çok sevdim. bugüne dek onlarca çocuk doktoruna gittim. ilk kez bir doktor beni arayıp ne oldu ne yaptınız diye sordu. çok şaşırdım. ayrıca sonuçları alıncada arayıp bilgi verdi. hayret ettim.

rutin aşıları12. ayda.
13. ayda su çiçeği aşısı yaptırmamızı söyledi.rota gibi dışarıdan alınıp yaptırılan özel aşılardanmış.

güneş kremi mutlaka dedi. 50 faktör dedi. ama bugün gördüm yükseldikçe kimyasalı artıyormuş demişsiniz. bilmiyorum kararsız kaldım. sebamedin 50 faktörlüsünü kullanıyorum.

mayo bezlerden aldım ama henüz kullanamadım. denizden hemen sonra duş alınmalı dedi.

beslenmeyle ilgili;

kayısı, şeftali, üzüm gelişmeyi sağlayan meyveler. diğerleri çeşit için olabilir dedi.

milli pilavımız bulgur!!! kaliteli protein- posalı yinmeli.

kırmızı et- balık- tavuk- yumurta. büyümek için temel ve gerekli besinler.

bunları biliyorsunuz mutlaka ama meyveleri bu şekilde ayırması bana ilginç geldi.

sütü inekten almayı bıraktım. illaki pastörize olacak dedi. hemde bu yüzden bıraktım. çünkü buradaki bimden sonra ikinci market olan şoka günlük süt gelmiş. ondan almaya başladım. zaten havalarda iyice ısındığı için gün içinde muhafaza etmek zorlaşmıştı.
brusella ve tüberküloz riskini göze alamayız dedi.

emzirme konusunda ne zaman isterse emzir dedi. gece gündüz farketmez istediği her an emzirebilirsin dedi.

çorba tarhana mercimek iyi olur dedi.

birde eti pişirip buzluğa atmamak gerek çiğden koy o sırada çıkan yağlar gerekli dedi. yani pişme sırasında.
asla dışarıda çözdürme yok buzdolabında çözülecek.

portakal suyu şimdi verme kışa kadar dedi. mevsimi olayan hiçbirşeyi verme. mevsim meyvelerinin suyunu içirebilirsin dedi.

deniz kolları geride yürümeye çalışıyordu çok fazla. kollarını bu kadar geriye atarak gerdirmesi hiç hoş değil dedi. yürüyeceği zaman kalkıp yüreyecektir zaten alıştırma yapmasına gerek yok hele kollarını hiç geriye attırmayın kollarının altından tutarak yürütebilirsiniz dedi.

ayrıca oto koltuğu aldım römer king plus. 600 tl.

deniz kullanmıyor o ayrı.

deniz salıncağını mama sandalyesini ve bisikletinide kullanmıyor. geçicidir umarım.

odasındaki kanapeyi atmaya ve yerine bölmeli dolap ve kitaplık yaptırmaya karar verdim. heryerimiz oyuncak oldu. bir ara resmini koyarım dolabın ve düşündüğüm kitaplığın. kitaplık dediğim şey kitapçılarda gazetelik gibi olur ya onlardan. kitapları gözünün önünde dursun diye.

uzun olmuş olabilir, ara ara yazdım, affedersiniz inşallah.

edaacımm yasdığım sebeplerden vedatdan vazgeçtim. bir kere aradım bir daha bana dönen olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…