kocaya bak be ne güzel sürprizler yapmış, ömrününüz sonuna kadar birarada mutlulukla yaşayın nur'cum.
sadece 1 dişim 4 sean sürdü cnmkaç diş 4 gün sürdü
nur ne mutlu sana.. ne güzel sürpriz yapmış eşin. beklenmediği zamanda yapıldığında daha güzel oluyor.
ohhhhhoooo pervin sen kaçırmışsın bayaa gökhan 15 gün kaldı askeriyede ve rapor verip gönderdiler fazla kilodan kalp krizi geçirme ihtimali olduğu için yaniibenim anlaadıgım gokhan askerde deilmiydi ne oldu zırt pırt evde
özlemim bu benim görp gerebilicem en romantik geceydi amaa bence ilk ve sondu yaa tmm devamı gelse çok sevinirim amaa seneye kutlamayı bile unutabilir bu ihtimal bile varkaydirigubbakcemile3Nur ne kadar güzel adamlar odunluktan terfi ediyor yavaş yavaş desene darısı başıma :)
canım nice nice senelere..
herkese tşk ederim arkdşlrra.s.ohh ne romantikk ne hoşş ...
benim herif yapmaz ona tuhaf ve saçma geliyomuş özel günlerde bişiy yapmak hediye almak ne gerek varmış mış mış mış... evet bazıları banada saçma geliyo ama doğum günleri ve özellikle evlilik yıl dönümleri bence çok özel..
adass bu otelde bebek için ne istiyorsan aksamdan soyluyorsun ertesi gune yapıyorlarr sen yaptırmısmıydın hergun taze çobası meyva puresi yapılıyor ece nin valla buyukrahatlıkbosuna tasımısm rondoları falan hemde borcam gibi bir kasey koyuorlar ustune içinde çorbanın neler var yazılı falan
ya bu minik bebeleri kel yapma sevdanızı hiç anlamış değilim
nasıl kıyabiliyorsunuz yani bu işin mantığı nedir bunu bilen bana bi anlatıversin
ben yahonun saçıının bir teline bile kıyamam..
[/URL][/IMG]
dün ada'yı çocuk endokrinologuna götürdük. 2 tahlilde tsh hormonu üst sınıra yakın çıktı. ben de tiroid hastası olduğum için doktoru atlamayalım dedi. zaten benim doktorum bi kız çocuğun olursa hayatının bir dönmeinde %95 tiroid hastası olacak demişti. hazırlıklıyım. yeter ki erken yakalansın. bende 14 yıl gecikilmiş çünkü.. neyse doktor ilaca gerek görmedi, gelişimi çok iyi tiroid hastalığını çağrıştıracak bir durum yok dedi. 4 ay sonra tekrar bakılacak..
meltem ins kolay gecer yolculuk gerci yanında annen olcak, ben tr ye hep yanlız geliyorum..aslında zorlukları tekbasıma yasadıkca kimseye mudanam olmadıgını ve cocugum konusunda kimseye odun vermiyecegimide anlıyorum vede oyle oluyor..Allah kimseye muhtac etmesin cocuk buyutmek cok zor yanlız olunca daha da zor..
ayyy tabiii çok dolu oluyor bu mevsim. bilet bulmak zor oluyor. havaalanı açılmış edremitte. geçen yıl tadilattaydı.ama hangi firmalar uçuyor hangi günler bir türlü bulamadım. uçuşlar başlamadı mı acaba daha? onur bizi bırakıp dönecek yazlıkta, bi kere arada haftasonu için gelecek, zaman kaybı olmasın diye uçakla gelsin istiyorum ama bulamadım.. özlem denin bilgin var mı? havaalanını da aradım ama kimse açmıyo..
bu arada kendi doktoruna da gittik. 12.250 gr 76 cm olmuşuz. artık yaşında gidicez. aşıları var 1 haftadan fazla geçirilmemesi gerekiyormuş. bu arada yürürse, nasıl ayakkabı alalım dedim, evde mutlaka çıplak ayak olacak dedi.ayak kaslarının güçlenmesi için. dışarda da ilk adım ayakkabısı denilenlerden.1 yaşına kadar multitabse devam. aptamil 3 e devam. 1 yaşından sonra normal süt. bebekler için kumda yürütmek çok iyiyimiş.ayak kaslarının güçlenmesi düz taban olmayı da önlermiş.
gizem maaşallah ada ya, kilosu boyu cok iyi. benim oğlumunda boyu 76 cm ama 9,5 kilo daha cok yemesi lazım coook sütle yaşıyor. 1 yaşından sonra inek sütü verin diyor doktorlar ama cok yerde okudum 2 yaşından önce önermiyorlar. keçi sütü versek daha iyi olmaz mı acaba içeriği inek sütünden daha faydalı.
zeytin gözlü çok tatlı, arabayı aktif kullanıyor mu meltem bizimki yüzüne bile bakmıyor.
buarada supururken birden makina durdu cok sasırdım ne oldu die bide ne goreyim gitmis fişi cekmis fisi elinde yakaladım..cok korktum ucunda ceyran kalıo sonucta elini degdirse agzına soksa Allah korusun..yaramazlasıo meleklerimiz
ohh çok uzun sürmüşsadece 1 dişim 4 sean sürdü cnm
.[/COLOR][/FONT]
efet çünkü normalde ön dişlerim bir kökü olumuş benim ön dişimin 2 tane kökü varmış bir kaç dr ile inceledi 2 köktekide sinirleri öldürdü ondan uzun sürdü birde ağız yapım küçük olduğu için fazla açamıorum seanlar uzuyor ama daha işim bitmedi daha 2 küçük dolgum var dişlerimi temizletmeyide düşündüm sonrada tel taktıracağımohh çok uzun sürmüş
ohh ne hoşsunuzz ana kız meltem sende çok iyi görünüyosun...
nerdesiniz ey millet!!!
geçen yıl bugünleri hatırladım sanki. sıcaklardan bunalmaya başlayıp ayaklarımızın davul gibi şişmeye başladığı günler bu günler değilmiydi???
evrimimin ve özlemimin doğumgünleri gelmiş bile. sevgiyle kutlarım yeni yaşınızı arkadaşlar. daha nice seneler bir şekilde birarada oluruz inşallah.
.
EVRİM ÖZLEM sevdiklerinizle mutlu bir hayat diliyorum. iyi ki doğmuşsunuz iyi ki tanımışım ikinizi de sizi seviyorum.
EVRIIMMM OSLEEEMMM nice mutlu yillar ikinizede..ikinizinde yeri ayri kalbimde...cok opuyorum gidiklarinizdan..
EFRİMİM VE ÖSLEMİMM doğum gününüz kutlu olsun sizin için hayırlı yaş olsunn eşinizle bebişlerinizle sağlıklı mutlu bir hayat diliorum...
sadece 1 dişim 4 sean sürdü cnm
ohhhhhoooo pervin sen kaçırmışsın bayaa gökhan 15 gün kaldı askeriyede ve rapor verip gönderdiler fazla kilodan kalp krizi geçirme ihtimali olduğu için yanii
özlemim bu benim görp gerebilicem en romantik geceydi amaa bence ilk ve sondu yaa tmm devamı gelse çok sevinirim amaa seneye kutlamayı bile unutabilir bu ihtimal bile varkaydirigubbakcemile3
herkese tşk ederim arkdşlrra.s.
Bakın Canım Dostum bana ne göndermiş.. gozlerım doldu... ınanılmaz mutlu oldum, en sevdıgım cıceklerı unutmamıs.. bugun ınanılmaz bır sevgı seli yasıyorum.. heryerden sevıldıgımı hıssedıyorum.. daha hayatta ne ıster ınsan yaaa
Esra.. nası tesekkur etsem bılemıyorum.. mutlulugumu paylasarak cogaltmak ıstedım..
Bakın Canım Dostum bana ne göndermiş.. gozlerım doldu... ınanılmaz mutlu oldum, en sevdıgım cıceklerı unutmamıs.. bugun ınanılmaz bır sevgı seli yasıyorum.. heryerden sevıldıgımı hıssedıyorum.. daha hayatta ne ıster ınsan yaaa
Esra.. nası tesekkur etsem bılemıyorum.. mutlulugumu paylasarak cogaltmak ıstedım..
QUOTE]
çok güselller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?