ben kestırdıgımnde 4 aylıktı,kesıtırmemın sebeblerı vardı ayrıcanaaa:umursamaz: kafası konak oldugundan temızlemekten tepesındekı saclar konple döküşmüştü,alnına düşen 2 tuıtam perçem vardı :)) kenarlarda hakeza yana yatmaktan dökülmüştü bi ensede sacı vardı oda cok komıktı.kesilsinde hepsı aynı boyda uzasın dieydı birazda.hee bırde bende kızımın 1 teline bılem kıyamadfıgımdan kesılen saclarını saklıyorum:hulya:ya bu minik bebeleri kel yapma sevdanızı hiç anlamış değilim
nasıl kıyabiliyorsunuz yani bu işin mantığı nedir bunu bilen bana bi anlatıversin
ben yahonun saçıının bir teline bile kıyamam..
program bana cok tanıdık geldı nıyeyse :))ya dısarrdayım ya oturmada ya günde yada kahvaltıda.gesiyoruss işte boynakaydirigubbakcemileyarın işlerim var
perşembe günüm var
cuma temizlik var
cumartesi arkadaşlarla buluşacağım
pazar anamlardayım
pztsi misafirim var
daha sayayımmıı
yani yine aktif bir şekilde uğrayamayabilirim
hep böylemısınız Pervıncım.yoksa diş pürüzlüğümüsaat 3 -9dan beri cocuk sallıorum..sinirler lacka
tam bı zeytın maşşlaah[/URL][/IMG]
erken teşhis... kesınlıkle cok öenmlı.inş.sorunsuz sekılde atlatır canımdün ada'yı çocuk endokrinologuna götürdük. 2 tahlilde tsh hormonu üst sınıra yakın çıktı. ben de tiroid hastası olduğum için doktoru atlamayalım dedi. zaten benim doktorum bi kız çocuğun olursa hayatının bir dönmeinde %95 tiroid hastası olacak demişti. hazırlıklıyım. yeter ki erken yakalansın. bende 14 yıl gecikilmiş çünkü.. neyse doktor ilaca gerek görmedi, gelişimi çok iyi tiroid hastalığını çağrıştıracak bir durum yok dedi. 4 ay sonra tekrar bakılacak..
ohh ohh maşşlaah 12 kılo.tombikmiş tam ısırmalıkbu arada kendi doktoruna da gittik. 12.250 gr 76 cm olmuşuz. artık yaşında gidicez. aşıları var 1 haftadan fazla geçirilmemesi gerekiyormuş. bu arada yürürse, nasıl ayakkabı alalım dedim, evde mutlaka çıplak ayak olacak dedi.ayak kaslarının güçlenmesi için. dışarda da ilk adım ayakkabısı denilenlerden.1 yaşına kadar multitabse devam. aptamil 3 e devam. 1 yaşından sonra normal süt. bebekler için kumda yürütmek çok iyiyimiş.ayak kaslarının güçlenmesi düz taban olmayı da önlermiş.
bilgiler süoper,bende sebamed 50 faktör kullanıyorum.evet kımyasallar artıyo ama sebamed 50 faktörde parafın parapen vb.gıbı zararlı kımyasallar freee.için rahat olsun bencehava çok sıcak . denizde evden çıkamıyor. çok sıkıldı.
uş olabilir, ara ara yazdım, affedersiniz inşallah.
ayy bu cocuk cvok büyümüş yavfff.cok dadlı bısı olmus maşşalah
buda balkon keyfimiz..
bana doktor sabah kahvaltısından 1 saat sonra ver dedı.gece sakın verme dedı.acaba kusar dıemıkıdemir ilcını yatmadan veriyim dedim ne yediyse kustu..sinirlerim bozuluo..hergun içip kusmadıgını bugun kusası tuttu..tekrar yedirdim tekrar giydirdim..yoruldum artık
malesef spor yattı niye yıılar önce burktuğum bileiğim ağrıyor çünkü gece yusuf bey ayağımda ölece uyumuş kalmışım sabah bir kaltım acıdan duramıyorum üstüne bile basamıyorum..ağrı kesici içmiştim bu tempoda onu unutmuşuj şimdi tekrar inceden başaldı ..spor yattı of..zaten hala yusuf ayakta dolanıp duruyor ..laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-deryam basın rahatlasın yaparsın..2 cocukla bu bile super
demir ilcını yatmadan veriyim dedim ne yediyse kustu..sinirlerim bozuluo..hergun içip kusmadıgını bugun kusası tuttu..tekrar yedirdim tekrar giydirdim..yoruldum artık
evrim kutlamalar bittiimi..1 saatin kaldı
hic keyfim yok, niye bilmem hersey batiyor..annem bile gerci onun batma sebebi sebepsiz degil, gene gerilim basladi aramizda dur bakalim patlama yakin gibi..tibetle ciddi ciddi tr donus kararini soyliycez , zaman kolluyoruz..
bende onu sorucaktim, ne isi var burda??gerci ben kendi ogumgunumu dusunuyorumda ben bi yatakta tibet digerinde superdi, cooookk eglenmistik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?