2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demir ilcını yatmadan veriyim dedim ne yediyse kustu..sinirlerim bozuluo..hergun içip kusmadıgını bugun kusası tuttu..tekrar yedirdim tekrar giydirdim..yoruldum artık

ya bu minik bebeleri kel yapma sevdanızı hiç anlamış değilim
nasıl kıyabiliyorsunuz yani bu işin mantığı nedir bunu bilen bana bi anlatıversin
ben yahonun saçıının bir teline bile kıyamam..
ben kestırdıgımnde 4 aylıktı,kesıtırmemın sebeblerı vardı ayrıcanaaa:umursamaz: kafası konak oldugundan temızlemekten tepesındekı saclar konple döküşmüştü,alnına düşen 2 tuıtam perçem vardı :)) kenarlarda hakeza yana yatmaktan dökülmüştü bi ensede sacı vardı oda cok komıktı.kesilsinde hepsı aynı boyda uzasın dieydı birazda.hee bırde bende kızımın 1 teline bılem kıyamadfıgımdan kesılen saclarını saklıyorum:hulya:
yarın işlerim var
perşembe günüm var
cuma temizlik var
cumartesi arkadaşlarla buluşacağım
pazar anamlardayım
pztsi misafirim var
daha sayayımmıı
yani yine aktif bir şekilde uğrayamayabilirim
program bana cok tanıdık geldı nıyeyse :))ya dısarrdayım ya oturmada ya günde yada kahvaltıda.gesiyoruss işte boynakaydirigubbakcemile
saat 3 -9dan beri cocuk sallıorum..sinirler lacka
hep böylemısınız Pervıncım.yoksa diş pürüzlüğümü
tam bı zeytın maşşlaah
erken teşhis... kesınlıkle cok öenmlı.inş.sorunsuz sekılde atlatır canım
ohh ohh maşşlaah 12 kılo.tombikmiş tam ısırmalık
kumda yürütmek için aksamı beklemek lazım yada suda kıyıda yürütmek lazım demekkı.ben suda yürüttüm cok sevdı.dogru bişe yapmısım bılmeden :))
hava çok sıcak . denizde evden çıkamıyor. çok sıkıldı.

uş olabilir, ara ara yazdım, affedersiniz inşallah.
bilgiler süoper,bende sebamed 50 faktör kullanıyorum.evet kımyasallar artıyo ama sebamed 50 faktörde parafın parapen vb.gıbı zararlı kımyasallar freee.için rahat olsun bence
burdada hava sıcak ama Şevval evde cok bulanıyo 5den sonra mutlaka dısarı cıkıyoruz.yürüdügümüz yolun büyük bölümü agaclardan dolayı gölge oluyo o saatlerde.yoksa cıldırır evde.erken saattede arkadasa falan gecıyoruz gunu dolduruyoruz.hıc evde olmuyorum desem yerıdır yanı.bu tempoya baya zayıflamam lazım aslındaguclubacismile

buda balkon keyfimiz..
ayy bu cocuk cvok büyümüş yavfff.cok dadlı bısı olmus maşşalah
yanlız dogum gunu fotonuz gözükmüyo ,göremedım
demir ilcını yatmadan veriyim dedim ne yediyse kustu..sinirlerim bozuluo..hergun içip kusmadıgını bugun kusası tuttu..tekrar yedirdim tekrar giydirdim..yoruldum artık
bana doktor sabah kahvaltısından 1 saat sonra ver dedı.gece sakın verme dedı.acaba kusar dıemıkı

Evrimcim dogum gunun kutlu olsun.oğlunla, eşinle ve tüm sevdıklerınle önündekı uzun yıllar dilediğin gibi gecsın inşallah.....

Özlemcım cook nice yaslara,dogum gunun kutlu olsun .güzel gözlü kızınla ve bıraz odun olan ama yinede sevdiğin kocanla ve sevdıklerınle cook uzun ve mutlu yıllar canım...

deryam basın rahatlasın yaparsın..2 cocukla bu bile super
malesef spor yattı niye yıılar önce burktuğum bileiğim ağrıyor çünkü gece yusuf bey ayağımda ölece uyumuş kalmışım sabah bir kaltım acıdan duramıyorum üstüne bile basamıyorum..ağrı kesici içmiştim bu tempoda onu unutmuşuj şimdi tekrar inceden başaldı ..spor yattı of..zaten hala yusuf ayakta dolanıp duruyor ..laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-

bende bu gün vermeyi unuttum yatmadan içireyim diyordum ki iki akşamdır bizde kusuyoruz en iyisi yeltenmeyim bile ayağım ağrımaya başladı hiçbir şeyi tekrar edecek gücüm yok şu an ..üst değiş yeniden mama yap of ki of pervin........

minis 2 gundur gunduz vermiyorum yemeklerini daha guzel yiyo ..ondan canım gece vereyim icip uyusun dedim. benim icin yemeklerini yemesi herseyden daha onemli.oteki turlu iştahı kesilio yada hersey acımı gelio bilmiorum hep mızır mızır...

deryam resmen sinirlerim lackalastı oyle olunca..inatlastım o kustu ben icirdim o kustu ben yedirdim..

miis dun gece kabustu..4te uyudu fitil koydum 7de uyandı mızır mızır..bidaha uyuttum zar zor..

hic keyfim yok, niye bilmem hersey batiyor..annem bile gerci onun batma sebebi sebepsiz degil, gene gerilim basladi aramizda dur bakalim patlama yakin gibi..tibetle ciddi ciddi tr donus kararini soyliycez , zaman kolluyoruz..

hic keyfim yok, niye bilmem hersey batiyor..annem bile gerci onun batma sebebi sebepsiz degil, gene gerilim basladi aramizda dur bakalim patlama yakin gibi..tibetle ciddi ciddi tr donus kararini soyliycez , zaman kolluyoruz..

kadın sizin icin geldi canım hiçç batmasın annen o senin..gerginlik yaratmayın braz vakit gecsin soylersiniz daha ayagının tozuyla şok yasamasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…