nurdan ailevi durumunuzu bilmiyorum tabi ama annemin tepkisini bilmiyorsam ortak kararınız bu ama eşimi yüz göz etmezdim annemle yalnız konuşurdum tartışırsanız sen unutursun bir süre sonra ama tibet unutmaz annen tepki gösterirse. aslında çoluk çocuk sahibi insanlarınız yorum yapma hakları tabi ki var ailelerimizin ama bu tip kararlara saygı duymaları gerekiyor inşallah annende böyle düşünür içinizi rahat ettirir canım. ama esip gürleyecek diye düşünüyorsan yalnız konuşmayı düşündün mü hiç :)
teşekkürler bu arada iyi dileğin için
aslinda daha once bu konusma gecti ama kapatildi biz yalnizken, birde sorun ne biliyormusun, benim tek cocuk olmam ve hala onlarin beni 5 yasindaymisim gibi idare etmek ve ustumde hakimiyet kurmak istemeleri, bizde karara saygi diye birsey yok, onlarin isteklerinin uygulanip uygulanmamasi, eger uygulanmazsada tepki gosterilmesi vardir..
ayça selam
rüzgar nasıl
gayet iyi gelişimi. daha ne olsun.. maşallah..kızım kendince diyet yapıyor galiba gerçi dr gelişimi gayet iyi demiş ama
ah canım yaa siz söyleyip de tibet gidince beynini yiycek di mi?? neyse nurdan zamanla alışırlar merak etme. sonuçta sizin 3 kişilik bir aileniz var ve kendinizce en doğru olanını yapmaya çalışıyorsunuz. çocuk değilsiniz ki artık.. herşey yoluna girer merak etme..aslinda daha once bu konusma gecti ama kapatildi biz yalnizken, birde sorun ne biliyormusun, benim tek cocuk olmam ve hala onlarin beni 5 yasindaymisim gibi idare etmek ve ustumde hakimiyet kurmak istemeleri, bizde karara saygi diye birsey yok, onlarin isteklerinin uygulanip uygulanmamasi, eger uygulanmazsada tepki gosterilmesi vardir..
kızım kendince diyet yapıyor galiba gerçi dr gelişimi gayet iyi demiş ama
canım bizim doktorumuz yumurta sarısı ve et için 8 . ay, balık için de 1 yaş dedi. bu gittiğimiz çocuk endokrinoloğu prof da 1 yaş dedi balık için. ama biz yerken veriyorum biraz.
bizim doktorumuz 1 haftayı geçmemeli dedi. bir hafta sonra oluyorsa 1 hafta önce de olabilir heralde..doğumgünümüz cumartesiye geliyor bizim. o gün yaptırmak istemem doğrusu 2 gün sonra pazartesi yaptiriyim diyorum..
..
off nurdan herkes canını sıkıyor senin ya nedir bu böyle, annen destek olmak zorunda görmüyor mu orada halinizi. ben sizi geçtim teo ya üzülüyorum orası yaramadı işte cocuğa kendi memleketinde olsan onlar içinde daha kolay olmayacak mı? ben bişey kaçırdım herhalde bu konuda niye tepki verdiklerini anlamıyorum. doktora muhabbeti yüzünden mi? yansın nolacak ki sağlıktan daha önemli değil ya. elinde mesleğin var her yerde çalışırsın yani bir dönüş kararı bu kadar sıkıntı vermemeli sana da ailene de. zaman akıp gidiyor mutlu olacağınız yer önemli senin içinde ailen içinde. biz dönmeye kara verdik deyince dönmeyin deme hakkına sahip değil artık annen. umuyorum tatlılıkla sonuçlansın bu iş sen sıkıntı cekme artık.
ah canım yaa siz söyleyip de tibet gidince beynini yiycek di mi?? neyse nurdan zamanla alışırlar merak etme. sonuçta sizin 3 kişilik bir aileniz var ve kendinizce en doğru olanını yapmaya çalışıyorsunuz. çocuk değilsiniz ki artık.. herşey yoluna girer merak etme..
bugünleride gördügüme inanamiyoru..senağlamabir kilo daha verirsem tam 8 sene önceki kiloma dönüyorum....opuyorumnanaktan[/FONT]
dun ecenin odasını ayırdım....
orjinal diye bize satılan laptop kablosu eriyince giremedim bir süre.burada orjinal birşey bulmak ne kadar zor yav.ev falan da topluyorum.bir de neva üstümden inmiyor.hep yanak yanağa
günaydınn..
zorbı gece gecırdım uzun zamandır gece uyanmaları bı haylı azalmıstı hatta son 2 gecedır 4-5 saat delıksız uyuyodu.f
bu arada biz de temmuzun sonunda balıkesir tarafına tatile gitmeye karar verdik :) . akçay, edremit veya altınoluk olabilir.
Eşim 22 sinin gecesi öptü sarıldı mutlu yıllar dedi... Unutmamasıda bir incelik :)) sonra sabah diyor ki ben senin kalıbını bilmiyorum kendi isteiğine göre bbirşeyler alırsın kaydirigubbakcemile
gülizcim nice senelere cnm eşinle bebişinleee mutlu sağlıklı aşk dolu bir yuva diliırum cnmbu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
inş rahat edersin biz çok rahat ettik özellikle sabahları gökhan ne kadar dikkat etsede ses oluyordu hemen uyanıodu şimdi mışıl mışıl uyuyor valla ecoşta uyur inşdun ecenin odasını ayırdım......
tşk ederim ayçam ii gidio çok şükür artık iştahımda açıldı normalde 15 kasımda 40 hafta bitio ama erken alacaklar yani ekimin ortası yada sonu fazla bekletmicekler cnmNur senin hamilelik nasıl geçiyor...Tahmini ne zaman doğacak yeni paşan???
tşk ederim ayçam ii gidio çok şükür artık iştahımda açıldı normalde 15 kasımda 40 hafta bitio ama erken alacaklar yani ekimin ortası yada sonu fazla bekletmicekler cnm
hmm bende çok severim hayatta ençok mercimek çorbası bamya karnıyarık ve dolma biber severimTam 22 ay sonra ilk kez kırmızıları gördüm:))) Doğum sonrasındakini saymazsak.. Saat başı ped değiştiriyorum..Resmen içim temizleniyor gibi...İlk kez böyle..Kansızlıktan düşüp bayılıcam diye korkuyorum...
Rüzgara bugün kıymalı bamya yaptım:)) Ben bamyayı ilk kez geçen yaz yemiştim.. Dibim düşmüştü..Muhteşem bir tadmış..Kış boyu bamya diye sayıkladım...Bu akşam menümüzde..Sabırsızlıktan ölüyorum yemek için...Kimse sevmez ama ben bayıldım..Yazık olmuş bamyasız geçen bunca seneme((
aynen öle ama nedense doğumdan çok mustiyi düşünüorum hastanede 1 gece kalacağım mustide evde babasıyla kalacak bu sefer gökhan olmucak yanımdaa dr den rica edeceğim erken bırakması için mustiden ayrı kalamam vallaa:sinifsinif:çok heyecan verici...
Tam 22 ay sonra ilk kez kırmızıları gördüm:))) Doğum sonrasındakini saymazsak.. Saat başı ped değiştiriyorum..Resmen içim temizleniyor gibi...İlk kez böyle..Kansızlıktan düşüp bayılıcam diye korkuyorum...
Rüzgara bugün kıymalı bamya yaptım:)) Ben bamyayı ilk kez geçen yaz yemiştim.. Dibim düşmüştü..Muhteşem bir tadmış..Kış boyu bamya diye sayıkladım...Bu akşam menümüzde..Sabırsızlıktan ölüyorum yemek için...Kimse sevmez ama ben bayıldım..Yazık olmuş bamyasız geçen bunca seneme((
ooh hayırlı olsun kırmızılar! benim ilkinde değil ama doğum kontrol hapına başladığımda fena oldu. 20 gün evden çıkamamcasına.. hap rahim duvarını da inceltiyor ya..Tam 22 ay sonra ilk kez kırmızıları gördüm:))) Doğum sonrasındakini saymazsak.. Saat başı ped değiştiriyorum..Resmen içim temizleniyor gibi...İlk kez böyle..Kansızlıktan düşüp bayılıcam diye korkuyorum...
boşver Özlem ya,bu kadar kısa sürede kac kez boıya görmüş olcak sacın.dahada yıpratma sacların ı be yavrusağol cnm :kedi:
10 gün sonra düzelir dedi ama umudum yok 10 gün sonra olmazsa yine boyayacakmış akannehir
daha cokk nıce yıllara gıdın beraberce elele inş.bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
finkiyi gördüm gecen gun asagıda ama yazmadan cıktı.petrik ne zamandır girmiyor
pinky de
ohh Özlem bulusmalara doycan heee.baksana herke akın akın yanına geliyi kaydirigubbakcemilecnm 1 saat vardır mesafe o da taş çatlasa görüşürüz gelince inşallah zemuszemus
maşşalah uzun olcak Ece hanım.gelısımı ıyıyse kıloya hıc takılma bencedeece yi annem ve kayınvalidem dr a götürdüler
9 kg
78 cm
kafa çevresi 45 cm olmuş vitamin vermiş 1 ay 1 haftada 400 gram almış sadece
benceede hasta oldugundan yaptı galıba.valla bende razıyım 2-3e hıc sıkayetcı degılım ki bayadırda öyleydı cok rahat etmıstım.inş bugece zırt pırt kalkmazsüpermiş...
hastalığından bence...Miniş şu bir gerçek ki bu veletler memeden kesilmediği sürece en az 2-3 kez kalkıcaz..Benim 2-3 e şikayetim yok.
ayy canım yaa ekimde 2 cocuklu olcan inş.2 cocuklu ve mutlu :))tşk ederim ayçam ii gidio çok şükür artık iştahımda açıldı normalde 15 kasımda 40 hafta bitio ama erken alacaklar yani ekimin ortası yada sonu fazla bekletmicekler cnm
Tam 22 ay sonra ilk kez kırmızıları gördüm:))) Doğum sonrasındakini saymazsak.. Saat başı ped değiştiriyorum..Resmen içim temizleniyor gibi...İlk kez böyle..Kansızlıktan düşüp bayılıcam diye korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?