2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aslinda daha once bu konusma gecti ama kapatildi biz yalnizken, birde sorun ne biliyormusun, benim tek cocuk olmam ve hala onlarin beni 5 yasindaymisim gibi idare etmek ve ustumde hakimiyet kurmak istemeleri, bizde karara saygi diye birsey yok, onlarin isteklerinin uygulanip uygulanmamasi, eger uygulanmazsada tepki gosterilmesi vardir..

off nurdan herkes canını sıkıyor senin ya nedir bu böyle, annen destek olmak zorunda görmüyor mu orada halinizi. ben sizi geçtim teo ya üzülüyorum orası yaramadı işte cocuğa kendi memleketinde olsan onlar içinde daha kolay olmayacak mı? ben bişey kaçırdım herhalde bu konuda niye tepki verdiklerini anlamıyorum. doktora muhabbeti yüzünden mi? yansın nolacak ki sağlıktan daha önemli değil ya. elinde mesleğin var her yerde çalışırsın yani bir dönüş kararı bu kadar sıkıntı vermemeli sana da ailene de. zaman akıp gidiyor mutlu olacağınız yer önemli senin içinde ailen içinde. biz dönmeye kara verdik deyince dönmeyin deme hakkına sahip değil artık annen. umuyorum tatlılıkla sonuçlansın bu iş sen sıkıntı cekme artık.

ayça selam
rüzgar nasıl

selamlar..

nasıl olsun, tepemde her zamanki gibi..bikaç gündür hava soğuk evde kaldık gündüz canıma okuyor..soğuktan korkmuyorum da acaip rüzgarlı..sen bilirsin buraların rüzgarını:)))

geçmişe bakayım biraz..

kızım kendince diyet yapıyor galiba gerçi dr gelişimi gayet iyi demiş ama
gayet iyi gelişimi. daha ne olsun.. maşallah..

ah canım yaa siz söyleyip de tibet gidince beynini yiycek di mi?? neyse nurdan zamanla alışırlar merak etme. sonuçta sizin 3 kişilik bir aileniz var ve kendinizce en doğru olanını yapmaya çalışıyorsunuz. çocuk değilsiniz ki artık.. herşey yoluna girer merak etme..

kızım kendince diyet yapıyor galiba gerçi dr gelişimi gayet iyi demiş ama

bişiyolmaz gelişimi iyiymiş endişelenme vitaminini kullanırsınız.. sıcakya havalar ondan heralde benimkide iştahsız..

balığa biz başlayalı çok oldu her doktor farklı söylüyo.. fisfisfisfisfisfis

bizimdec.tesi doğum günümüz kutlama yapmak istiyorum ama ramazan olacak.. bakalım akşam yaparız belki.. bu seferde evlilik yıl dönümümüz aynı ilkenin doğumuyla akşama özel bişiyler yaparız demiştim amaaan karıştı kafam hele bi o zaman gelsin bakalım..

iste dedigim gibi biz hala 3 kisislik aile olamadik, ben hala cocugum onnlara gore ve herseyin en iysini onlar biliyorlar, bizim birey olarak karar verme hakkimiz yok, ya bi insan keskul yapti ve canimin yemek istemedigi ki diyetteyim ayrica bunun icin kusermi ya, o kadar diyim size, dun bunu dert etti birde ben niye yememisim..gelde bu insana anlat derdini..yada niye begenmedigim bir telefonu kullanmak istemiyormusum..

bugünleride gördügüme inanamiyoru..senağlamabir kilo daha verirsem tam 8 sene önceki kiloma dönüyorum....opuyorumnanaktan[/FONT]

süpermiş...

dun ecenin odasını ayırdım....

bir ara biz öyleydik..çok komik bi durum...şimdi bizi biri görse ne düşünür diyordum..herkes ayrı odada..

orjinal diye bize satılan laptop kablosu eriyince giremedim bir süre.burada orjinal birşey bulmak ne kadar zor yav.ev falan da topluyorum.bir de neva üstümden inmiyor.hep yanak yanağa

dur bakiiim..yoksa sen Afyonda mısın şimdi..Bu ne hız!!!

günaydınn..
zorbı gece gecırdım uzun zamandır gece uyanmaları bı haylı azalmıstı hatta son 2 gecedır 4-5 saat delıksız uyuyodu.f

hastalığından bence...Miniş şu bir gerçek ki bu veletler memeden kesilmediği sürece en az 2-3 kez kalkıcaz..Benim 2-3 e şikayetim yok..

bu arada biz de temmuzun sonunda balıkesir tarafına tatile gitmeye karar verdik :) . akçay, edremit veya altınoluk olabilir.

benim de aklıma Ören geldi..Denizi buz gibi ama olsun..Gerçi benim favorim her zaman Assos ama herkes sevmeyebilir..Çok fazla sakin çünkü..

Eşim 22 sinin gecesi öptü sarıldı mutlu yıllar dedi... Unutmamasıda bir incelik :)) sonra sabah diyor ki ben senin kalıbını bilmiyorum kendi isteiğine göre bbirşeyler alırsın kaydirigubbakcemile

ilahi Özlem, maceralarınıza çok gülüyorum... bazı erkekler öyledir, kızdırmaktan hoşlanır... ben de o erkekler gibiyimdir mesela...düşündüğümün tam tersini söyler ve yaparım...odun kadın varsa tam karşınızda duruyor...tipik Kova işte...

saçlarına foto isteriz...nütfeeeeeeen...

Alıntıdan kaçmış...Meltemcim, Ecenin iştahsızlığına üzülme...Az az herşeyden yiyorsa alması gereken vitamini alıyor zaten..Yemese bile, 1 yaşına kadar ana besin anne sütü... Verdiğimiz tüm yemekler, damak tadı oluşması ve yemeğe geçiş süreci...Adı üstünde ek gıda..Yeterki emsin...

Gülizcim daha mutlu senelere eşinle birlikte...

Son düzenleme:
bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
gülizcim nice senelere cnm eşinle bebişinleee mutlu sağlıklı aşk dolu bir yuva diliırum cnm

Nurdan annen o senin ve değişmeyecek ki..Biricik kızısın ve yapmaması gereken şekilde davranıyor belki ama hepsi seni düşündüğü için kendince...Tek çare, dosdoğru ne hissediyorsan anlatacaksın, yine dinlemez ise...Evet anne haklısın deyip kendi bildiğini yapacaksın..Çok zor bunu başarmak belki ama sen onlardan ayrı bir bireysin..

Ne kadar emredici konuştum ben yahu!!!! :))))) Pardon yani...Benim görüşüm bu...

Bu arada aklımdayken; herkes birbirinin hayatına imreniyor muhabbeti vardı bir ara..Sen hayatının kötülüğünden söz ediyordun ya...ıtiraf ediyorum ki; yaşadıklarını çoooook iyi anlıyorum, hatta Tr'ye dönmenin seni çok mutlu edeceğini ve iyi olacağını düşünüyorum, ama ben senin hayatına imreniyorum... Yurtdışında, hem de o ülkede yaşıyor olmak için neler vermezdim...Hem de ruhumda alaturkalık olduğu halde...Hayat ne ilginç değil mi...

Tabi sen çok sıkıntı yaşadın, keşke Teoş hasta olmasa, sen işinden memnun olsan herşey orda güzel olabilirdi belki...

Ada bebeğe maşallah...ınşallah tiroidle ilgili sorun yaşamaz..Gerçi taaa bebecikken takiplere başlanmış ki hiiç bişiy olmaz...Benzer şey bizde de kalça çıkığı ile ilgili yaşıyoruz..Şimdilik bişey yok gibi ama röntgen çektirmeden tam teşhis koyamıyorlar, ona da ben yanaşmıyorum ve dr. da önermiyor zaten...

Ayy Ece prenses yatağında mı yatıyor..Ne süslü öyle..Oğlan analarından biri olaraktan bu duruma çok içerliyorum(( Güzel kıyafetler sizde, herşeyin süslüsü sizde..Olmaz ama...Ece de zeytin hakkaten...

Yusuf bey de tam Paşa gibi haaa...Yutmaz legoyu demi..Yutmaz yutmaz..

Nur senin hamilelik nasıl geçiyor...Tahmini ne zaman doğacak yeni paşan???

Nur senin hamilelik nasıl geçiyor...Tahmini ne zaman doğacak yeni paşan???
tşk ederim ayçam ii gidio çok şükür artık iştahımda açıldı normalde 15 kasımda 40 hafta bitio ama erken alacaklar yani ekimin ortası yada sonu fazla bekletmicekler cnm

Tam 22 ay sonra ilk kez kırmızıları gördüm:))) Doğum sonrasındakini saymazsak.. Saat başı ped değiştiriyorum..Resmen içim temizleniyor gibi...ılk kez böyle..Kansızlıktan düşüp bayılıcam diye korkuyorum...

Rüzgara bugün kıymalı bamya yaptım:)) Ben bamyayı ilk kez geçen yaz yemiştim.. Dibim düşmüştü..Muhteşem bir tadmış..Kış boyu bamya diye sayıkladım...Bu akşam menümüzde..Sabırsızlıktan ölüyorum yemek için...Kimse sevmez ama ben bayıldım..Yazık olmuş bamyasız geçen bunca seneme((

hmm bende çok severim hayatta ençok mercimek çorbası bamya karnıyarık ve dolma biber severim
çok heyecan verici...
aynen öle ama nedense doğumdan çok mustiyi düşünüorum hastanede 1 gece kalacağım mustide evde babasıyla kalacak bu sefer gökhan olmucak yanımdaa dr den rica edeceğim erken bırakması için mustiden ayrı kalamam vallaa:sinifsinif:

ayy bamyaaa bende çok severiimm.. ama bu yıl hiç pişirmedim.. ilkede yemedi hiç..

ooh hayırlı olsun kırmızılar! benim ilkinde değil ama doğum kontrol hapına başladığımda fena oldu. 20 gün evden çıkamamcasına.. hap rahim duvarını da inceltiyor ya..

ayrıca bamyayı ben de sevmezdim ama yerdim. şimdi bayılıyorummm. yazdan donduruyorum bi sürü paket. içine yaz domatesini de 4 e bölüp koyuyorum. süper oluyor..

sağol cnm :kedi:

10 gün sonra düzelir dedi ama umudum yok 10 gün sonra olmazsa yine boyayacakmış akannehir
boşver Özlem ya,bu kadar kısa sürede kac kez boıya görmüş olcak sacın.dahada yıpratma sacların ı be yavru
bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
daha cokk nıce yıllara gıdın beraberce elele inş.
petrik ne zamandır girmiyor
pinky de
finkiyi gördüm gecen gun asagıda ama yazmadan cıktı.
cnm 1 saat vardır mesafe o da taş çatlasa görüşürüz gelince inşallah zemuszemus
ohh Özlem bulusmalara doycan heee.baksana herke akın akın yanına geliyi kaydirigubbakcemile
ece yi annem ve kayınvalidem dr a götürdüler
9 kg
78 cm
kafa çevresi 45 cm olmuş vitamin vermiş 1 ay 1 haftada 400 gram almış sadece
maşşalah uzun olcak Ece hanım.gelısımı ıyıyse kıloya hıc takılma bencede
süpermiş...
hastalığından bence...Miniş şu bir gerçek ki bu veletler memeden kesilmediği sürece en az 2-3 kez kalkıcaz..Benim 2-3 e şikayetim yok.
benceede hasta oldugundan yaptı galıba.valla bende razıyım 2-3e hıc sıkayetcı degılım ki bayadırda öyleydı cok rahat etmıstım.inş bugece zırt pırt kalkmaz
tşk ederim ayçam ii gidio çok şükür artık iştahımda açıldı normalde 15 kasımda 40 hafta bitio ama erken alacaklar yani ekimin ortası yada sonu fazla bekletmicekler cnm
ayy canım yaa ekimde 2 cocuklu olcan inş.2 cocuklu ve mutlu :))

bamyaa,adı bıle nekadar uzak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…