dondurduğum bamyalardan bir paketini de ada'ya ayırdım. sebzelerinin içine katıyorum..
yok canım hiçbişey.. sadece yıkayıp ayıklıyorum. bir domatesi 4 e bölüp içine koyuyorum, poşetler halinde donduruyorum.dondururken özel bişey yapıyor musun..kaynar suya daldırıp çıkarmak gibi??
yok canım hiçbişey.. sadece yıkayıp ayıklıyorum. bir domatesi 4 e bölüp içine koyuyorum, poşetler halinde donduruyorum.
:)) pardon canım ya,tekrar resım ekledım baska foto denıyım dıe.ondan oldu bakıyım yüklenırse onu gerı yüklimyerim ben balkızını..ama Miniş bebeği göremedik :uhm:
benzetme müthiş olmus.cok tuttum benzemıstı hakkettenfirdevs medyum ketoya dönmüş sempatiksalakcinni
ay miniş şevval ne kadar tatlı olmuş saçları falan uzamış
çok farklı geldi bana yüzü değişmiş sanki gülen yüzünü yerim onun
gerçekten rüzgarın bezinimi bağladın??
benimde anormal derecede kanamam oluyor kaç gündür mamide böyle bir espri yaptı bende geyik olsun diye takmayı denedim dötüme olmadı bez delikafadulden
akannehir yavrum onun kenarlarını kırpıp öle takıyolar,hoş ayca nası takdı bılmıyom ama kesıyolarmıs kenarını öle yerlestırıverıyolarmışkaydirigubbakcemile3gerçekten rüzgarın bezinimi bağladın??
benimde anormal derecede kanamam oluyor kaç gündür mamide böyle bir espri yaptı bende geyik olsun diye takmayı denedim dötüme olmadı bez delikafadulden
ama kalkarken ne dedi ,berdüş merdüş yıne behlül kacarsonu çok komik behlülün sakallı haline koptum resmen
hani ibonun bir filmi vardı trenin altına atıyodu kendini falan sakalları çıkmış berduş modunda been insan deeğelmiyemmmm diye çığırıyordu aynı o haline benzemiş delikafadulden
senin gbi küçük çanağımız yokki bizde takalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?