2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anamm baya yorulmusum hee,anneme gıttım salon koltuklarını ve gunluk oturma odasındakı koltukjlrı makınayla yıkadım ve 3-4 parca halı akannehir
eve geldım yemek yaptım ,Şevvalı yıkadım uyuttum anca dötüm yer gördü
gecedende zaten hem uykusuz hem yorgundum.bugece ask-ı memnuyu ilerken uyuya kalmasam barı :))

ay miniş şevval ne kadar tatlı olmuş saçları falan uzamış
çok farklı geldi bana yüzü değişmiş sanki gülen yüzünü yerim onun

yok canım hiçbişey.. sadece yıkayıp ayıklıyorum. bir domatesi 4 e bölüp içine koyuyorum, poşetler halinde donduruyorum.

ben de ilk fırsatta yapıcam...

Rüzgarın bezini bağladım kendime iyi mi...Yarın da böyle olursa, toparlanmam zor olacak...Bu kadar kan kaybına alışık değilim...Zaten bir daha 6 ay sonra olurum regl, sabredeyim bari:)

İyi geceler, upuzun uykular herkese...özellikle sana Cipsi...

ayçaaa bende sana diyecektimki şu avatarını değiştir artık bu kadar olur yaneee süpersin
sanada iyi geceler bebemmm ben alıştım uykusuz geceleree

yerim ben balkızını..ama Miniş bebeği göremedik :uhm:
:)) pardon canım ya,tekrar resım ekledım baska foto denıyım dıe.ondan oldu bakıyım yüklenırse onu gerı yüklim
firdevs medyum ketoya dönmüş sempatiksalakcinni
benzetme müthiş olmus.cok tuttum benzemıstı hakketten
ay miniş şevval ne kadar tatlı olmuş saçları falan uzamış
çok farklı geldi bana yüzü değişmiş sanki gülen yüzünü yerim onun

saol canım öptük kuşumla senıopuyorumnanaktan,ehh uzadı saayılır abucuk,kukule yapılcak kadar olsa keske

gerçekten rüzgarın bezinimi bağladın??
benimde anormal derecede kanamam oluyor kaç gündür mamide böyle bir espri yaptı bende geyik olsun diye takmayı denedim dötüme olmadı bez delikafadulden

sonu çok komik behlülün sakallı haline koptum resmen
hani ibonun bir filmi vardı trenin altına atıyodu kendini falan sakalları çıkmış berduş modunda been insan deeğelmiyemmmm diye çığırıyordu aynı o haline benzemiş delikafadulden

benimde anormal derecede kanamam oluyor kaç gündür mamide böyle bir espri yaptı bende geyik olsun diye takmayı denedim dötüme olmadı bez delikafadulden

evet evet taktım...taktım derken bağlamadım tabi..bağlanmaz zaten ...öyle iç çamaşırıma yerleştirdim az önce...

bugün her tarafı batırdım evde senağlama
hadi kaçtım ben...

ablamı aradım ses harap ağlamaktan bir hal olmuş bihter öldü diyee
hey yarabbim sen akıl fikir ver ben dalga geçtikçeo ağlıyor :roflol:

akannehir yavrum onun kenarlarını kırpıp öle takıyolar,hoş ayca nası takdı bılmıyom ama kesıyolarmıs kenarını öle yerlestırıverıyolarmışkaydirigubbakcemile3
ama kalkarken ne dedi ,berdüş merdüş yıne behlül kacar
senin gbi küçük çanağımız yokki bizde takalım

formundasın gece gece Yaho derin uykularda galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…