Eşim 22 sinin gecesi öptü sarıldı mutlu yıllar dedi... Unutmamasıda bir incelik :)) sonra sabah diyor ki ben senin kalıbını bilmiyorum kendi isteiğine göre bbirşeyler alırsın beni pasta sandı galiba kalıp malıp sempatiksalakcinni
Dün kuaföre gttim kaş bıyık ağda falan için sonra annem bana ne hediye alacağını bilemem kaydirigubbakcemile
bikini giyen giycek arkadaslara:
karnınızda catlak yok sanırım peki sarkıklıktamı yok..yani ben bikini giyemem kendimdeki goruntuden hoslanmıyorum ama sizin karnınızın bikiniye musaitliginide cok kıskanıorum :)
sağol cnm :kedi:
valla çatlak yok ama sarkık şişko ama mayodan hoşlanmıyorum göbeğimde güneş görsün yansın erir belki kaydirigubbakcemile3 hatta bu sene mor pullu straplez bir bikini aldım aksesuarı fazla olan manken gibiyim ya 73 kiloluk manken sempatiksalakcinni
10 gün sonra düzelir dedi ama umudum yok 10 gün sonra olmazsa yine boyayacakmış akannehir
bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
öslemimm güle güle kullan saçlarını .
bende kestirdim:))) yıkamak çok kolay, kurutmak öyle. nerdeyse günde iki kere duş alıyorum. kolay oluyor. üzülme uzayıveriyorlar nasılsa:)))
bize uzak kalıyor canım biraz ev köy ile merkez arasında pazarın yukarısında yani
ece yle zor olur o taraf ama gelirim yine de,
ama o taraf da çok genç oluyor inüversite lise gençliği vb çıtır kızlar sinirim bozulabilir orda
benim göbek var bir de göbek fıtığı yüzünden göbek deliğim güzel durmuyor onun için mayo aldım zaten ekim ayı gibi ameliyat olurum zaten
ooo bikinin pek şıkmış hem de mor
benim eşimde kıskançlık konusunda tam bir arızadır özellikle kıyafet konusunda
straplez bikini giysem beni denize yollamaz valla
özlem hava yağmurlu mu soğuk mu
daha nice mutlu yıllara cnm opuyorumnanaktanbu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
dun bi tuhafti,ben tibetle biraz tartistim telefon yuzunden o kendi ustune alindi, diyorum sen niye kenidne aliniyorsun biz simdi tartisiriz 5dk sonrabarisiriz..sonra o trip ypapmaya basladi, en ufak soyledigim seye aliniyor..tamam bizim icin geldi ama biz uzakken daha iyiiz, bosuna geriyor bazen..tibet sali trye gidiyor ondan once soylememiz gerek..kadın sizin icin geldi canım hiçç batmasın annen o senin..gerginlik yaratmayın braz vakit gecsin soylersiniz daha ayagının tozuyla şok yasamasın
evet havalar berbat bi sicak bi soguk..gecmis olsun cnmbenden haberler sunlar....: hayat bugün daha iyi..ama halsizligi devam ediyor...ama simdide oglum nezle galiba..:1no2: sesi kisilmis ve burnu akiyor..bu havalar yüzünden mahvoldu bu cocuklar..öfff biri düzeliyor digeri hastalaniyor..sasirdim valla..yani bende su siralar hastaliklar gündemde..o yüzden pek aktif olamadim..:1no2:
supersin cnm ne diyim yaa, bravo..benden tek iyi haber 53,2 ye inmis olmam..hihoyyyt
haftasonuna sonunda 52 yi görmeyi planliyorum..son kez bir ticker yapayimda kendimle övüneyim bari..ayrica babybim ucmus gidiyor..yüre be pervin kim tutar seni..cok taktir ediyorum bu azmini...a.s
ama evrimden ses cikmiyor..pek caktirmiyor ama kesin 5-6 kilo gitmistir..heyecanla bekliyorum..hihoyyyt
tiebt gotmeden soyliyelim cunku o gidince biz beraber donucez trye annemle..topikçe depresyona giriyoruz demek ki sinerji iş başında yada mevsim değişikliği. hemen söylemeyin nurdan gitmesine yakın söyleyin bence.
.
baby banada bi link versene bu ramp it uplar icin, o neki??minişim 3 haftada 3kg bilegimin hakkıyla:) ama cok zor oldu..guzel yanı daraldım inceldim.plates daraltıo kesinlikle..sadece pazarları spor yapmıorum onuda dısarda yersek uyumadan once yapıorum
ben 3 hafat once yaptirmak istedim kesin 1 yas dedi bana, tatil donusu yaptiricam 1 hft, 10gun sonra..ya arkadaşlarrr hani 1 yaşında aşı olcak ya kuzularr, bizim işte ağustos 14 de 1 yaşında olcak
21 indede tatile gitmeyi planladık..
bişiy olurmu ki aşılı aşılı deniz havuz??
yoksa aşıyı 1 hafta önce yaptırsam bişiy olurmuki tam günü gününe mi olmalı... ???
catlak cok hafif yanlarda var mor gibi, birde gobek deligi cok hafif buzusuk,gobek var biraz ama yinede giuyicem:))ben mayoyla duramiyorum..bikini giyen giycek arkadaslara:
karnınızda catlak yok sanırım peki sarkıklıktamı yok..yani ben bikini giyemem kendimdeki goruntuden hoslanmıyorum ama sizin karnınızın bikiniye musaitliginide cok kıskanıorum :)
nice yillara beraber..bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
daha nicelerine inşallah
canım nice senelere...kutluyorum sizi..ayrı olunca zor oluyo bizde 2.senemizde ayrıydık..
tebrik ederim... dönünce kutlarsınız yada telefondad...
40. seneyide kutlarsınız inşallah el ele...
gülizcim nice yıllara sağlıkla....
sağol cnm benimki kolay uzamıyor ama olsun artık sağlık olsun bu yazı şişko kısa çirkin saçlı geçiririm ne yapalım akannehir
daha nice mutlu yıllara cnm opuyorumnanaktan
dun bi tuhafti,ben tibetle biraz tartistim telefon yuzunden o kendi ustune alindi, diyorum sen niye kenidne aliniyorsun biz simdi tartisiriz 5dk sonrabarisiriz..sonra o trip ypapmaya basladi, en ufak soyledigim seye aliniyor..tamam bizim icin geldi ama biz uzakken daha iyiiz, bosuna geriyor bazen..tibet sali trye gidiyor ondan once soylememiz gerek..
nice yillara beraber..
özlem temmuzda bende geleceğim sarımsaklı yakın mı sana görüşmeyi çok isterim.
ben 3 hafat once yaptirmak istedim kesin 1 yas dedi bana, tatil donusu yaptiricam 1 hft, 10gun sonra..
..
canım bizim doktorumuz yumurta sarısı ve et için 8 . ay, balık için de 1 yaş dedi. bu gittiğimiz çocuk endokrinoloğu prof da 1 yaş dedi balık için. ama biz yerken veriyorum biraz.balık yemeye başlayınca demişsin başlamadınızmı sizzzz?????
.
yaaa dün gece bizim de böyleydi ki ada hiç yapmaz. gece beslenmesini 6. ayda kestik zaten. ama dün gece niye böyle oldu anlamadım.. hava mı çarpıyo çocukları acaba???günaydınn..
zorbı gece gecırdım uzun zamandır gece uyanmaları bı haylı azalmıstı hatta son 2 gecedır 4-5 saat delıksız uyuyodu.fakat dungece ne oldu bılmem.8.30da ilaçlarını bıle içmeden emerken uyudu,gıtı gece uykusuna ama sırayla 9.30 -10.30- 11.00- 12.30- 1.30- 2.30- 4.00- 5.00- 6.00 da uyandı ve hep aglayarak .hoş emzırdım hemen uyudu ama ya karnı agrıyodu ya dişi sızlıyodu galıba.öksürüğü hala devam edıyo burnu akıyo.bıde antıbıyotık kullanıyoz he.zaten doktor iğne vercektı gecmesse verırız demıstı.bakalım gıtcez yarın,inş gerek kalmıaz.
oooh süper.. canım ören'e de bakın. orası da çok güzeldir. güzel pansiyonlar apart oteller var. ama oraların denizi soğuktur söyliyim. bütün körfezin öyledir yani. güney gibi bekleme. ama alışmışız 30 senedir, antalya da denizi sevmem ben mesela. ne o öyle sıcak sıcak. insan serinleridiğini anlamıyo..şöyle bi giriceksin, iliklerine kadar donacaksın!! öyle yani.. ama temmuzda ağustosa göre nispeten daha iyi oluyor..bu arada biz de temmuzun sonunda balıkesir tarafına tatile gitmeye karar verdik :) dayanamadık.. annem ve kardeşlerim de gelecek bizimle. rahat olmamız için :) annem yiğite bakar bizde tatil yaparız ohhh :) bana o tarafa dair fikir verebilecek olan var mı kızlar? fazla bütçeli bişi olmamalı. hatta bir apart bir daire tutup ailecek kalmayı düşünüyoruz. daha önce gittiğiniz, bildiğiniz bir yer varsa fikir verin lütfennn.. akçay, edremit veya altınoluk olabilir.
bizim doktorumuz 1 haftayı geçmemeli dedi. bir hafta sonra oluyorsa 1 hafta önce de olabilir heralde..doğumgünümüz cumartesiye geliyor bizim. o gün yaptırmak istemem doğrusu 2 gün sonra pazartesi yaptiriyim diyorum..ya arkadaşlarrr hani 1 yaşında aşı olcak ya kuzularr, bizim işte ağustos 14 de 1 yaşında olcak
21 indede tatile gitmeyi planladık..
bişiy olurmu ki aşılı aşılı deniz havuz??
yoksa aşıyı 1 hafta önce yaptırsam bişiy olurmuki tam günü gününe mi olmalı... ???
+1 oından sonra rahatsız oluyorum, oramı buramı kapatmaya çalışıyorum yok pareolar yok havlular, ne gerek var..birisi bana dediki karnına fondoten sur bikini giy bi arkadası oyle yapmıs catlaklarda gorunmemis..ama fondotenlik deil esasen catlakta deil ama goruntu guzel deil buzusuk..cizgi var ..esimden bile cekinirken o goruntuyu kendim begenmezken pilajlarda sergileyemem
nice senelere canım..bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?