2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım hem beğenmedin hem de para mı verdin benimde bir kere başıma gelmişti para vermemiştim ben. tekrar yapacak demişsin onun hatası para verme bir daha. kendi hatası düzeltecek hatta bakım yapsın saçlarına.

pervin cumartesi giyeceğim bikinimi göbekte çatlak patlak yok üstelik leblebi yutmuş solucan gibiydim hamile iken. doğuma gitmeden önce son gece iç çamaşırlarımla fotoğraf çekmişti eşim baktıkça inanamıyorum görüntüye, 3 basketbol topu vardı karnımda sanki. kollar bacaklar cırpı karın felaket o kadar büyümesine rağmen çatlamadı. ama ben kendimi bildim bileli yazları her duştan sonra kışları haftada iki kere hep bebe yağı ile yağlandım liseden beri falan cildim kuru olduğu için onun etkisiydi. cumartesi yazlığa gidip üçgen bikinilerimi giyeceğim ama memeler var ya yoklar artık. eşimin yanında bende sutyensiz duramıyorum utanıyorum cok. bu hafta giyeceğim artık ondan sonra cok rahatsız olursam destekli bikini alacağım. çatlak karın gerçekten cok kötü seni iyi anlıyorum bir arkadaşımda vardı geçen sene bikini giymişti görüntü hakikaten cok kötü, bence çatlaksa karnın bikini giyme.

sen kilounu fena takmışsın özlem. boyun uzun şişko durmuyosun ki sen sadece irisin ama zayıflasanda iri olacaksın çok dert etme bence esrako da senin gibi mesela. size yakışıyor.

bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.

bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4. yıla girdik. ama eşim seyahatte bugün kutlayamayacağız sağlık olsun artık.

canım nice senelere...kutluyorum sizi..ayrı olunca zor oluyo bizde 2.senemizde ayrıydık..

zaten giymiycem bikini giymem yani.catlak yakından bakınca gozukuyo inceleyince yani ama genel manada selulitli bir karın gibi:) memeleri deme hiç deme..zayıflayınca hepten yok oldular hiç memnun deilim

öslemimm güle güle kullan saçlarını .
bende kestirdim:))) yıkamak çok kolay, kurutmak öyle. nerdeyse günde iki kere duş alıyorum. kolay oluyor. üzülme uzayıveriyorlar nasılsa:)))

sağol cnm benimki kolay uzamıyor ama olsun artık sağlık olsun bu yazı şişko kısa çirkin saçlı geçiririm ne yapalım akannehir

ben hemen meydandayım zaten annem genelde götürüyor bizi çok usta olmasada araba kullanmada her yere onunla gidiyoruz kaydirigubbakcemile2 benimkinin giyim konusunda çok takıntısı yoktur ohaoldumsmile
özlem hava yağmurlu mu soğuk mu

yağmurlu ılık :sinifsinif:

pervin cumartesi giyeceğim bikinimi göbekte çatlak patlak yok üstelik leblebi yutmuş solucan gibiydim hamile iken. doğuma gitmeden önce son gece iç çamaşırlarımla fotoğraf çekmişti eşim baktıkça inanamıyorum görüntüye, 3 basketbol topu vardı karnımda sanki. kollar bacaklar cırpı karın felaket o kadar büyümesine rağmen çatlamadı. ama ben kendimi bildim bileli yazları her duştan sonra kışları haftada iki kere hep bebe yağı ile yağlandım liseden beri falan cildim kuru olduğu için onun etkisiydi. cumartesi yazlığa gidip üçgen bikinilerimi giyeceğim ama memeler var ya yoklar artık. eşimin yanında bende sutyensiz duramıyorum utanıyorum cok. bu hafta giyeceğim artık ondan sonra cok rahatsız olursam destekli bikini alacağım. çatlak karın gerçekten cok kötü seni iyi anlıyorum bir arkadaşımda vardı geçen sene bikini giymişti görüntü hakikaten cok kötü, bence çatlaksa karnın bikini giyme.

sen kilounu fena takmışsın özlem. boyun uzun şişko durmuyosun ki sen sadece irisin ama zayıflasanda iri olacaksın çok dert etme bence esrako da senin gibi mesela. size yakışıyor.[/QUOTE]

Evet cnm kilo konusunda takıntılıyım ama çok zor gidiyor gitmeyince kızıp bazen daha çok yiyorum alıp başını gidiyor tabi :gitme: sağol :)
daha nice mutlu yıllara cnm opuyorumnanaktan

kadın sizin icin geldi canım hiçç batmasın annen o senin..gerginlik yaratmayın braz vakit gecsin soylersiniz daha ayagının tozuyla şok yasamasın
dun bi tuhafti,ben tibetle biraz tartistim telefon yuzunden o kendi ustune alindi, diyorum sen niye kenidne aliniyorsun biz simdi tartisiriz 5dk sonrabarisiriz..sonra o trip ypapmaya basladi, en ufak soyledigim seye aliniyor..tamam bizim icin geldi ama biz uzakken daha iyiiz, bosuna geriyor bazen..tibet sali trye gidiyor ondan once soylememiz gerek..

evet havalar berbat bi sicak bi soguk..gecmis olsun cnm

supersin cnm ne diyim yaa, bravo..

topikçe depresyona giriyoruz demek ki sinerji iş başında yada mevsim değişikliği. hemen söylemeyin nurdan gitmesine yakın söyleyin bence.

.
tiebt gotmeden soyliyelim cunku o gidince biz beraber donucez trye annemle..

minişim 3 haftada 3kg bilegimin hakkıyla:) ama cok zor oldu..guzel yanı daraldım inceldim.plates daraltıo kesinlikle..sadece pazarları spor yapmıorum onuda dısarda yersek uyumadan once yapıorum
baby banada bi link versene bu ramp it uplar icin, o neki??

ben 3 hafat once yaptirmak istedim kesin 1 yas dedi bana, tatil donusu yaptiricam 1 hft, 10gun sonra..

catlak cok hafif yanlarda var mor gibi, birde gobek deligi cok hafif buzusuk,gobek var biraz ama yinede giuyicem:))ben mayoyla duramiyorum..

nice yillara beraber..

daha nicelerine inşallah

canım nice senelere...kutluyorum sizi..ayrı olunca zor oluyo bizde 2.senemizde ayrıydık..

tebrik ederim... dönünce kutlarsınız yada telefondad...
40. seneyide kutlarsınız inşallah el ele...

gülizcim nice yıllara sağlıkla....

sağol cnm benimki kolay uzamıyor ama olsun artık sağlık olsun bu yazı şişko kısa çirkin saçlı geçiririm ne yapalım akannehir

daha nice mutlu yıllara cnm opuyorumnanaktan

çok teşekkürler canlarım iyi dilekleriniz için çiçek bekliyorum ama bir odunlar bütünü orman kocamdan henüz bir atraksiyon yok.

nurdan ailevi durumunuzu bilmiyorum tabi ama annemin tepkisini bilmiyorsam ortak kararınız bu ama eşimi yüz göz etmezdim annemle yalnız konuşurdum tartışırsanız sen unutursun bir süre sonra ama tibet unutmaz annen tepki gösterirse. aslında çoluk çocuk sahibi insanlarınız yorum yapma hakları tabi ki var ailelerimizin ama bu tip kararlara saygı duymaları gerekiyor inşallah annende böyle düşünür içinizi rahat ettirir canım. ama esip gürleyecek diye düşünüyorsan yalnız konuşmayı düşündün mü hiç :)

teşekkürler bu arada iyi dileğin için

özlem temmuzda bende geleceğim sarımsaklı yakın mı sana görüşmeyi çok isterim.

ece yi annem ve kayınvalidem dr a götürdüler
9 kg
78 cm
kafa çevresi 45 cm olmuş vitamin vermiş 1 ay 1 haftada 400 gram almış sadece

balık yemeye başlayınca demişsin başlamadınızmı sizzzz?????

.
canım bizim doktorumuz yumurta sarısı ve et için 8 . ay, balık için de 1 yaş dedi. bu gittiğimiz çocuk endokrinoloğu prof da 1 yaş dedi balık için. ama biz yerken veriyorum biraz.

yaaa dün gece bizim de böyleydi ki ada hiç yapmaz. gece beslenmesini 6. ayda kestik zaten. ama dün gece niye böyle oldu anlamadım.. hava mı çarpıyo çocukları acaba???

oooh süper.. canım ören'e de bakın. orası da çok güzeldir. güzel pansiyonlar apart oteller var. ama oraların denizi soğuktur söyliyim. bütün körfezin öyledir yani. güney gibi bekleme. ama alışmışız 30 senedir, antalya da denizi sevmem ben mesela. ne o öyle sıcak sıcak. insan serinleridiğini anlamıyo..şöyle bi giriceksin, iliklerine kadar donacaksın!! öyle yani.. ama temmuzda ağustosa göre nispeten daha iyi oluyor..

bizim doktorumuz 1 haftayı geçmemeli dedi. bir hafta sonra oluyorsa 1 hafta önce de olabilir heralde..doğumgünümüz cumartesiye geliyor bizim. o gün yaptırmak istemem doğrusu 2 gün sonra pazartesi yaptiriyim diyorum..

+1 oından sonra rahatsız oluyorum, oramı buramı kapatmaya çalışıyorum yok pareolar yok havlular, ne gerek var..

nice senelere canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…