ya arkadaşlarrr hani 1 yaşında aşı olcak ya kuzularr, bizim işte ağustos 14 de 1 yaşında olcak
21 indede tatile gitmeyi planladık..
bişiy olurmu ki aşılı aşılı deniz havuz??
yoksa aşıyı 1 hafta önce yaptırsam bişiy olurmuki tam günü gününe mi olmalı... ???
ÖZLEMMMM
nice yıllara, nice güzel yıllara bebeğim. Deniz'le ve Özde ile birlikte. üçünüz de çok ttalısınız
ozlemcim nice yıllara gulummmm...mutluluklarr
Doğum günü adaşım,Özlemim :))
Nıce mutlu senelere tüm sevdiklerinle.. güzel kızınla ve yanında olmasını ıstedıgın kım varsa; cok uzun bir ömür seninle olsun.
günaydınlarrr
evrim ve özlem ikinizin de doğum günüymüş. ne güzel.. doğum gününüz kutlu olsun. yeni yaşınız size çok uğurlu gelsin. herşey gönlünüzce olsun. hep mutlu olun inşallah..
nerdesiniz ey millet!!!
geçen yıl bugünleri hatırladım sanki. sıcaklardan bunalmaya başlayıp ayaklarımızın davul gibi şişmeye başladığı günler bu günler değilmiydi???
evrimimin ve özlemimin doğumgünleri gelmiş bile. sevgiyle kutlarım yeni yaşınızı arkadaşlar. daha nice seneler bir şekilde birarada oluruz inşallah.
Özlemci senin de doğumgününmüş, kutlu mutlu olsuu canım..
kara gözlü ece 'ye de maşallah.. meltem, süper gözüküyosun..
tüm ist altınoluk a gidiyor galiba otobüs biletleri yok satıyormuş öğle arası bilet almaya gideceğim
eşim yine Türkmenistan da dolayısyla arabayla gidemeyeceğiz
Ece ye de koltuk alıp annem ben ece altınoluk a gidiyoruz otobüsle otobüs yolculuğu nasıl olacak bakalım
yaşadıklarımı yazarım
ayyy tabiii çok dolu oluyor bu mevsim. bilet bulmak zor oluyor. havaalanı açılmış edremitte. geçen yıl tadilattaydı.ama hangi firmalar uçuyor hangi günler bir türlü bulamadım. uçuşlar başlamadı mı acaba daha? onur bizi bırakıp dönecek yazlıkta, bi kere arada haftasonu için gelecek, zaman kaybı olmasın diye uçakla gelsin istiyorum ama bulamadım.. özlem denin bilgin var mı? havaalanını da aradım ama kimse açmıyo..
ozlem bende senin gibiydim yedikce sisiodum sistikce kendimi begenmiodum kendimi begenmedikce yiyodum..ama nereye kadar..sonu yok bi yerde dur diyim kendine gelmen gerekki senin annen kvaldent herkes dibinde cocougu bırakıp salona gidebilirsin..bak ben evde tırmalıorum vede elif varken salona gittin 1 ay ve hic kilo veremedim sebebi onunla surekli yemem ee hatun 53 kg ayrıcada evde misafir mecbur hazırlıosun .yani bogazını tutmadan olmuyo elif gitti kendi dunyamda hazırlıorum herseyimi diyetime gore. gerekirse diyetisyene git troidle ilgili diyet veriri. canım lutfen toparla artık denize inat toparla
bu arada kendi doktoruna da gittik. 12.250 gr 76 cm olmuşuz. artık yaşında gidicez. aşıları var 1 haftadan fazla geçirilmemesi gerekiyormuş. bu arada yürürse, nasıl ayakkabı alalım dedim, evde mutlaka çıplak ayak olacak dedi.ayak kaslarının güçlenmesi için. dışarda da ilk adım ayakkabısı denilenlerden.1 yaşına kadar multitabse devam. aptamil 3 e devam. 1 yaşından sonra normal süt. bebekler için kumda yürütmek çok iyiyimiş.ayak kaslarının güçlenmesi düz taban olmayı da önlermiş.
EVRIIMMM OSLEEEMMM nice mutlu yillar ikinizede..ikinizinde yeri ayri kalbimde...cok opuyorum gidiklarinizdan..
buarada supururken birden makina durdu cok sasırdım ne oldu die bide ne goreyim gitmis fişi cekmis fisi elinde yakaladım..cok korktum ucunda ceyran kalıo sonucta elini degdirse agzına soksa Allah korusun..yaramazlasıo meleklerimiz
EFRİMİM VE ÖSLEMİMM doğum gününüz kutlu olsun sizin için hayırlı yaş olsunn eşinizle bebişlerinizle sağlıklı mutlu bir hayat diliorum...
Geçmiş olsun cnmefet çünkü normalde ön dişlerim bir kökü olumuş benim ön dişimin 2 tane kökü varmış bir kaç dr ile inceledi 2 köktekide sinirleri öldürdü ondan uzun sürdü birde ağız yapım küçük olduğu için fazla açamıorum seanlar uzuyor ama daha işim bitmedi daha 2 küçük dolgum var dişlerimi temizletmeyide düşündüm sonrada tel taktıracağım
sağol canım
seneye göbek sorununu da çözüp kendimi plaja atacağım
bu sene mayo giyeceğim ama seneye acısını çıkartırım
Bakın Canım Dostum bana ne göndermiş.. gozlerım doldu... ınanılmaz mutlu oldum, en sevdıgım cıceklerı unutmamıs.. bugun ınanılmaz bır sevgı seli yasıyorum.. heryerden sevıldıgımı hıssedıyorum.. daha hayatta ne ıster ınsan yaaa
Esra.. nası tesekkur etsem bılemıyorum.. mutlulugumu paylasarak cogaltmak ıstedım..
ÖZLEM SENİNDE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
BENDEN SANA TOPİKÇE PASTANI YİYELİM..
her zamanki gibi çikolatalı ama senin deyminle çikiloplu kaydirigubbakcemile3ozlemin kocası neyli pasta yaptı bugun acaba
aaaaaaa özleminde doğumgünümü bugün
nice mutlu yıllara canım yeni yaşın için en büyük dileğim kocanın yontulması ve gönlüne gçre bir eş olması
sağlıklla sıhhatle özde ve eşinle bir ömür mutluluklar
Evrimcim dogum gunun kutlu olsun.oğlunla, eşinle ve tüm sevdıklerınle önündekı uzun yıllar dilediğin gibi gecsın inşallah.....
Özlemcım cook nice yaslara,dogum gunun kutlu olsun .güzel gözlü kızınla ve bıraz odun olan ama yinede sevdiğin kocanla ve sevdıklerınle cook uzun ve mutlu yıllar canım...
hic keyfim yok, niye bilmem hersey batiyor..annem bile gerci onun batma sebebi sebepsiz degil, gene gerilim basladi aramizda dur bakalim patlama yakin gibi..tibetle ciddi ciddi tr donus kararini soyliycez , zaman kolluyoruz..
iyiki dogdunuz canim arkadaslarimmmmmmm!!!!
Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremeseniz de bil ki yanınizdayım... Sizin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin sizden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsıniz ve iyi ki dostumsunuz! Hep birlikte nice senelere... Doğumgününüz
kutlu olsun!
sisi cooookkkk seviyorummmmmmm!!!!opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Geçmiş olsun cnmbenden haberler sunlar....: hayat bugün daha iyi..ama halsizligi devam ediyor...ama simdide oglum nezle galiba..:1no2: sesi kisilmis ve burnu akiyor..bu havalar yüzünden mahvoldu bu cocuklar..öfff biri düzeliyor digeri hastalaniyor..sasirdim valla..yani bende su siralar hastaliklar gündemde..o yüzden pek aktif olamadim..:1no2:
benden tek iyi haber 53,2 ye inmis olmam..hihoyyyt
haftasonuna sonunda 52 yi görmeyi planliyorum..son kez bir ticker yapayimda kendimle övüneyim bari..ayrica babybim ucmus gidiyor..yüre be pervin kim tutar seni..cok taktir ediyorum bu azmini...a.s
ama evrimden ses cikmiyor..pek caktirmiyor ama kesin 5-6 kilo gitmistir..heyecanla bekliyorum..hihoyyyt
geçmiş olsun cnmhastalık bizdede mevcut Özgül kızımın boğazı şiş ve öksürüyor ..sizede geçmiş olsun...
orjinal diye bize satılan laptop kablosu eriyince giremedim bir süre.burada orjinal birşey bulmak ne kadar zor yav.ev falan da topluyorum.bir de neva üstümden inmiyor.hep yanak yanağa
EVRİM canım,hassas yengeç arkadaşım yeni yaşın güzelliklerle gelsin sana geç oldu affet.
ÖZLEMCİĞİM güzel yürekli,iyi niyetli diskimiz sana da çok mutlu yaşlar dilerim.sevdiğim iki insan aynı gün doğmuş.öpüyorum sizi.kahvaltı hazırlamalıyom kaçtım.unutmayın beni
bu arada biz de temmuzun sonunda balıkesir tarafına tatile gitmeye karar verdik :) dayanamadık.. annem ve kardeşlerim de gelecek bizimle. rahat olmamız için :) annem yiğite bakar bizde tatil yaparız ohhh :) bana o tarafa dair fikir verebilecek olan var mı kızlar? fazla bütçeli bişi olmamalı. hatta bir apart bir daire tutup ailecek kalmayı düşünüyoruz. daha önce gittiğiniz, bildiğiniz bir yer varsa fikir verin lütfennn.. akçay, edremit veya altınoluk olabilir.
canım ben 1 aydır giriyorum hava şu 2 -3 günden beri yağmurlu serin ama onun haricinde gayet sıcak hatta karardım ben zenci olma yolundayımgeçmiş olsun oğluşunaa.. çabuk iyleşsin hayata bulaşmasın tekrar..
saol damla abla.. demir ilacını daha yeni düzenli kullanıyoruz biz aralarda kullanmıştık daha önce..
düzenli kullanın öyle bakalım kan değerlerine dedi vedat bey..
ağustosta isteyebilir kan testi o zaman düzen labr. yaptırırız..
serin olmazmı o taraf bilemiyorumda güneye göre yani.. ??
gelıyorum ılkl ucakla.ne süperr olarrtopla yapmıyonda.tek hareketlerını9 yapıyonbizim evde var bura gel:)) ebru sallıyı indirdim netten onu yapıorum :)) yada tv8den yap ebru sallı programında yapıo
cok tatlı.henuz ayagına yatırmayı bılmıyo.elınde ee ee yaoıyo.kamerayı actıgımda agzına yemek verıyodufatmacım tskler..
miniss ben o eee yapan dillerini yerim onun sıpacık kendi yedigi haltı begeine yapıo:)) bi hayalimde kızımın bebegini dizine yatırıp kıcını sallaya sallaya ee ee yapması :)
ya arkadaşlarrr hani 1 yaşında aşı olcak ya kuzularr, bizim işte ağustos 14 de 1 yaşında olcak
21 indede tatile gitmeyi planladık..
bişiy olurmu ki aşılı aşılı deniz havuz??
yoksa aşıyı 1 hafta önce yaptırsam bişiy olurmuki tam günü gününe mi olmalı... ???
öslem bajım sen ne yapsan yakışır bozma moralini resim eklede yeni hlini grlim
doktora sor bence.1 hafta önce yaptır der belkı
hiç duymamıştım ama sanal kart muhteşem birşeysanal kart yaptım kendimee.. bakalım netten alışveriş nasıl oluyomuş...
gümüş suyu diye bişiy varmış ilk onu alıcam heralde.. sizin bilginiz varmı bu gümüş suyuyla ilgili..
saf gümüşden elde ediliyomuş ve sivilcelere süper etkiliymiş bendede var birazz onun için alıcam..
burda forumda konuşuyoruz da müthiş etkilerden bahsediyolar kullananlar.. araştırdım bi sakatlıkda olmamış şimdiye kadar..
sizlerden duyan oldumu hiç..
buralar şimdiden adım atılmayacak halde cnm bilet bulamamn doğaldır şimdi ne zaman buradasın?
her sene açılacak diyorlar takip etmiyorum daha kandırıyorlar hepama açılsa yerimde durmam kesin :)))
bu sabah suyu yere dökmüştü 2 dk lavaboya gittiğimde olmuş devirmiş suyu ev olmuş havuz üzerine oturmuş suya şap şap vuruyor.. Halı falan su olmuş hep.. Sonra yerde kirlisini götürene kadar bıraktığım 2 sn de hemen yerdeki çişli bezini yemeye çalıştı ayrıca yere düğme düşmüş sabah onu azından çıkarana kadar akla karayı seçtim hepsi 2 saatin içinde oldu sempatiksalakcinni
Sen mayo giyeceksen ben ne giyeyim koca göbekle yeni bir bikini aldım aklinialirimsmile 100 kilo olsamda mayo giymem :umursamaz:
aaa ne kadar güzel görüşebilirz belki aklinialirimsmile akçayın denizi pis edremitte deniz yok en iyisi altınoluk gelin yamacıma olumunekankayizsmile Ben bir araştırayım bakalım kaaç kişisiniz CADIARZU
canım ben 1 aydır giriyorum hava şu 2 -3 günden beri yağmurlu serin ama onun haricinde gayet sıcak hatta karardım ben zenci olma yolundayım
Meltem ben seninle denize nasıl giricem ya sen çok çıtırsın yanında fil gibi kalırım ben :gitme: Ayrıca esmer güzzeli kızına bayıldım zemuszemus
Doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum iyi ki varsınız opuyorumnanaktan hepinizi çok seviyorum alıntılardan bazılarını almadım çok uzun diye ama hepinizin güzel dileklerini okudum çok mutlu ettiniz beni sağolun opuyorumnanaktan
Eşim 22 sinin gecesi öptü sarıldı mutlu yıllar dedi... Unutmamasıda bir incelik :)) sonra sabah diyor ki ben senin kalıbını bilmiyorum kendi isteiğine göre bbirşeyler alırsın beni pasta sandı galiba kalıp malıp sempatiksalakcinni
Dün kuaföre gttim kaş bıyık ağda falan için sonra annem bana ne hediye alacağını bilememiş bikini alacaktı onuda kardeşim aldığı için bir anda ortada kalmış :) Saçımı yaptırmak istiyordum boya kesim falan ee şimdili ben aşacak bir durumdu 100 lira falan burada çok pahalı kuaför( Saçını yaptırayım dedi bende tqamam dedim hem doğum günüme güzel girecektim.. Sabah kalktım 10 da gittim kuaföre akşam 9 a kadar sarıya boyayacaktı bilfiğin kumral oldu iğrenç bir renk iğrenç bir kesim beklediğime değmedi boya üstüne boya yaptı manikür yaparken beni unuttu sanırım saçımda cila fazla kalınca bu hale geldim düzeltmek için 3 kez saçımı boyadı saçımın yıprandığına mı o saate kadar orada esir kaldığıma mı evdeki hazırlıkları yetiştiremediğime mi hazırlanamadığıma mı hangisine yansam bilemedim sonra hiç heves kalmadı bende sinirliydimde çok yazık annemde tüh diyor hiç bir işe yaramadı seni mutlu etmek istemiştim o da üzüldü neyse şimdi daha sakinim kökü bende diye avutuyorum çok kısa kesti birde en son ilkokulda bu kadar kısaydı saçım... Denize dedim pasta kesince bari dışarı çıkıp birşeyler içelim..offf pufff yaptı 2. defa sormadım o kadar jestine rağmen o lafı küstürdü ne vadı sanki tamm aşkım deyip bir tur attırsaydı :gitme: Gül almış birde beni kızdırmak çok hoşuna gidiyor o da eve göndermiş gülü tabii ben kuafördeydim üzerine not yazdırmış ben buna tam 10 lira verdim diyor kızdırmak için elinden geleni yapıyor kaydirigubbakcemile
1 hafta önce sorun olmaz sanırımöyle yapayım evet..
en cok korkyugum seydır kuaförün sacımı berbat etmesı artı yıpratması. yakısmıstır yavru sana.güneste ıyıce güzel bı renk alır üzülme senEşim 22 sinin gecesi öptü sarıldı mutlu yıllar dedi... Unutmamasıda bir incelik :)) sonra sabah diyor ki ben senin kalıbını bilmiyorum kendi isteiğine göre bbirşeyler alırsın beni pasta sandı galiba kalıp malıp sempatiksalakcinni
Dün kuaföre gttim kaş bıyık ağda falan için sonra annem bana ne hediye alacağını bilememiş bikini alacaktı onuda kardeşim aldığı için bir anda ortada kalmış :) Saçımı yaptırmak istiyordum boya kesim falan ee şimdili ben aşacak bir durumdu 100 lira falan burada çok pahalı kuaför( Saçını yaptırayım dedi bende tqamam dedim hem doğum günüme güzel girecektim.. Sabah kalktım 10 da gittim kuaföre akşam 9 a kadar sarıya boyayacaktı bilfiğin kumral oldu iğrenç bir renk iğrenç bir kesim beklediğime değmedi boya üstüne boya yaptı manikür yaparken beni unuttu sanırım saçımda cila fazla kalınca bu hale geldim düzeltmek için 3 kez saçımı boyadı saçımın yıprandığına mı o saate kadar orada esir kaldığıma mı evdeki hazırlıkları yetiştiremediğime mi hazırlanamadığıma mı hangisine yansam bilemedim sonra hiç heves kalmadı bende sinirliydimde çok yazık annemde tüh diyor hiç bir işe yaramadı seni mutlu etmek istemiştim o da üzüldü neyse şimdi daha sakinim kökü bende diye avutuyorum çok kısa kesti birde en son ilkokulda bu kadar kısaydı saçım... Denize dedim pasta kesince bari dışarı çıkıp birşeyler içelim..offf pufff yaptı 2. defa sormadım o kadar jestine rağmen o lafı küstürdü ne vadı sanki tamm aşkım deyip bir tur attırsaydı :gitme: Gül almış birde beni kızdırmak çok hoşuna gidiyor o da eve göndermiş gülü tabii ben kuafördeydim üzerine not yazdırmış ben buna tam 10 lira verdim diyor kızdırmak için elinden geleni yapıyor kaydirigubbakcemile
ozlemcimm sen her halinle guzelsin bebeimmm...uzulme eminim cok yakısmıstır o sac sana
valla çatlak yok ama sarkık şişko ama mayodan hoşlanmıyorum göbeğimde güneş görsün yansın erir belki kaydirigubbakcemile3 hatta bu sene mor pullu straplez bir bikini aldım aksesuarı fazla olan manken gibiyim ya 73 kiloluk manken sempatiksalakcinnibikini giyen giycek arkadaslara:
karnınızda catlak yok sanırım peki sarkıklıktamı yok..yani ben bikini giyemem kendimdeki goruntuden hoslanmıyorum ama sizin karnınızın bikiniye musaitliginide cok kıskanıorum :)
10 gün sonra düzelir dedi ama umudum yok 10 gün sonra olmazsa yine boyayacakmış akannehiren cok korkyugum seydır kuaförün sacımı berbat etmesı artı yıpratması. yakısmıstır yavru sana.güneste ıyıce güzel bı renk alır üzülme sen
Meltem ben denize şato yada arkadaş cafenin orada giriyorum mavi bayraklı plajı... Birde akçam kum olduğu için özdenin her tarafına yapışıyor.. Taşlı ya diğer taraf daha çok işime geliyor...
Ben balığın balina cinsindenim :)) görünce hak verirsin birde adet öncesi ki felaketim yani akannehir Cidden görünce anlayacaksın nasıl olsa bir hafta buradasın çıkıp turlarız birlikte Özdeyi anneme satarım gecelere akarız :))
birisi bana dediki karnına fondoten sur bikini giy bi arkadası oyle yapmıs catlaklarda gorunmemis..ama fondotenlik deil esasen catlakta deil ama goruntu guzel deil buzusuk..cizgi var ..esimden bile cekinirken o goruntuyu kendim begenmezken pilajlarda sergileyemem
sağol cnm :kedi:
valla çatlak yok ama sarkık şişko ama mayodan hoşlanmıyorum göbeğimde güneş görsün yansın erir belki kaydirigubbakcemile3 hatta bu sene mor pullu straplez bir bikini aldım aksesuarı fazla olan manken gibiyim ya 73 kiloluk manken sempatiksalakcinni
10 gün sonra düzelir dedi ama umudum yok 10 gün sonra olmazsa yine boyayacakmış akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?