2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlarrr hani 1 yaşında aşı olcak ya kuzularr, bizim işte ağustos 14 de 1 yaşında olcak

21 indede tatile gitmeyi planladık..

bişiy olurmu ki aşılı aşılı deniz havuz??

yoksa aşıyı 1 hafta önce yaptırsam bişiy olurmuki tam günü gününe mi olmalı... ???

sanal kart yaptım kendimee.. bakalım netten alışveriş nasıl oluyomuş...

gümüş suyu diye bişiy varmış ilk onu alıcam heralde.. sizin bilginiz varmı bu gümüş suyuyla ilgili..

saf gümüşden elde ediliyomuş ve sivilcelere süper etkiliymiş bendede var birazz onun için alıcam..

burda forumda konuşuyoruz da müthiş etkilerden bahsediyolar kullananlar.. araştırdım bi sakatlıkda olmamış şimdiye kadar..

sizlerden duyan oldumu hiç..

bişey olacagnı sanmam bende 1 hafta once yaptırcam..

ÖZLEMMMM

nice yıllara, nice güzel yıllara bebeğim. Deniz'le ve Özde ile birlikte. üçünüz de çok ttalısınız

ozlemcim nice yıllara gulummmm...mutluluklarr

Doğum günü adaşım,Özlemim :))

Nıce mutlu senelere tüm sevdiklerinle.. güzel kızınla ve yanında olmasını ıstedıgın kım varsa; cok uzun bir ömür seninle olsun.

Özlemci senin de doğumgününmüş, kutlu mutlu olsuu canım..
kara gözlü ece 'ye de maşallah.. meltem, süper gözüküyosun..

buralar şimdiden adım atılmayacak halde cnm bilet bulamamn doğaldır şimdi ne zaman buradasın?

her sene açılacak diyorlar takip etmiyorum daha kandırıyorlar hep ama açılsa yerimde durmam kesin :)))

pervin bu durumdan cidden çok şikayetciyim bir türlü gaza gelemedim bu sabah tartıldım 1 kilo almışım yedim tabii dün 1 ton mama

ohhh maşallah tosuncuğa :))
EVRIIMMM OSLEEEMMM nice mutlu yillar ikinizede..ikinizinde yeri ayri kalbimde...cok opuyorum gidiklarinizdan..

bu sabah suyu yere dökmüştü 2 dk lavaboya gittiğimde olmuş devirmiş suyu ev olmuş havuz üzerine oturmuş suya şap şap vuruyor.. Halı falan su olmuş hep.. Sonra yerde kirlisini götürene kadar bıraktığım 2 sn de hemen yerdeki çişli bezini yemeye çalıştı ayrıca yere düğme düşmüş sabah onu azından çıkarana kadar akla karayı seçtim hepsi 2 saatin içinde oldu sempatiksalakcinni
EFRİMİM VE ÖSLEMİMM doğum gününüz kutlu olsun sizin için hayırlı yaş olsunn eşinizle bebişlerinizle sağlıklı mutlu bir hayat diliorum...

Geçmiş olsun cnm
sağol canım
seneye göbek sorununu da çözüp kendimi plaja atacağım
bu sene mayo giyeceğim ama seneye acısını çıkartırım

Sen mayo giyeceksen ben ne giyeyim koca göbekle yeni bir bikini aldım aklinialirimsmile 100 kilo olsamda mayo giymem :umursamaz:

çok güzel ne kadar ince düşünmüş opuyorumnanaktan kıskandım ben hani bana :umursamaz:

ÖZLEM SENİNDE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN..
BENDEN SANA TOPİKÇE PASTANI YİYELİM..

Pastayı göremedim ama çok sağol cnm opuyorumnanaktan keşke yemek konusunda sanal yemekle kalsam sempatiksalakcinni
ozlemin kocası neyli pasta yaptı bugun acaba
her zamanki gibi çikolatalı ama senin deyminle çikiloplu kaydirigubbakcemile3

hic keyfim yok, niye bilmem hersey batiyor..annem bile gerci onun batma sebebi sebepsiz degil, gene gerilim basladi aramizda dur bakalim patlama yakin gibi..tibetle ciddi ciddi tr donus kararini soyliycez , zaman kolluyoruz..

Geçmiş olsun cnm

Çatırtı sesi geldi mi oralara kadar banane ya bende olmak istiyorum ama 58 yeterde artar bana :sinifsinif: bileğinin hakkıyla oldu o kadar çabaladın ben yan gel yat yemek ye sonrada şişkoyum tabii olursun aptal kafam alsanaalsanasmile
hastalık bizdede mevcut Özgül kızımın boğazı şiş ve öksürüyor ..sizede geçmiş olsun...
geçmiş olsun cnm

aaa ne kadar güzel görüşebilirz belki aklinialirimsmile akçayın denizi pis edremitte deniz yok en iyisi altınoluk gelin yamacıma olumunekankayizsmile Ben bir araştırayım bakalım kaaç kişisiniz CADIARZU
canım ben 1 aydır giriyorum hava şu 2 -3 günden beri yağmurlu serin ama onun haricinde gayet sıcak hatta karardım ben zenci olma yolundayım

Damla ne güzel bilgiler vermişsin teşekkürler...doktorun ne kadar ince düşünceliymiş :lepi:
Meltem ben seninle denize nasıl giricem ya sen çok çıtırsın yanında fil gibi kalırım ben :gitme: Ayrıca esmer güzzeli kızına bayıldım zemuszemus

Doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarıma çoook teşekkür ediyorum iyi ki varsınız opuyorumnanaktan hepinizi çok seviyorum alıntılardan bazılarını almadım çok uzun diye ama hepinizin güzel dileklerini okudum çok mutlu ettiniz beni sağolun opuyorumnanaktan

bizim evde var bura gel:)) ebru sallıyı indirdim netten onu yapıorum :)) yada tv8den yap ebru sallı programında yapıo
gelıyorum ılkl ucakla.ne süperr olarrtopla yapmıyonda.tek hareketlerını9 yapıyon
hee ıyımıs eger memnunsan.banada kocem ındırsın ozamanhihoyyyt

fatmacım tskler..

miniss ben o eee yapan dillerini yerim onun sıpacık kendi yedigi haltı begeine yapıo:)) bi hayalimde kızımın bebegini dizine yatırıp kıcını sallaya sallaya ee ee yapması :)
cok tatlı.henuz ayagına yatırmayı bılmıyo.elınde ee ee yaoıyo.kamerayı actıgımda agzına yemek verıyodu

doktora sor bence.1 hafta önce yaptır der belkı

Eşim 22 sinin gecesi öptü sarıldı mutlu yıllar dedi... Unutmamasıda bir incelik :)) sonra sabah diyor ki ben senin kalıbını bilmiyorum kendi isteiğine göre bbirşeyler alırsın beni pasta sandı galiba kalıp malıp sempatiksalakcinni
Dün kuaföre gttim kaş bıyık ağda falan için sonra annem bana ne hediye alacağını bilememiş bikini alacaktı onuda kardeşim aldığı için bir anda ortada kalmış :) Saçımı yaptırmak istiyordum boya kesim falan ee şimdili ben aşacak bir durumdu 100 lira falan burada çok pahalı kuaför ( Saçını yaptırayım dedi bende tqamam dedim hem doğum günüme güzel girecektim.. Sabah kalktım 10 da gittim kuaföre akşam 9 a kadar sarıya boyayacaktı bilfiğin kumral oldu iğrenç bir renk iğrenç bir kesim beklediğime değmedi boya üstüne boya yaptı manikür yaparken beni unuttu sanırım saçımda cila fazla kalınca bu hale geldim düzeltmek için 3 kez saçımı boyadı saçımın yıprandığına mı o saate kadar orada esir kaldığıma mı evdeki hazırlıkları yetiştiremediğime mi hazırlanamadığıma mı hangisine yansam bilemedim sonra hiç heves kalmadı bende sinirliydimde çok yazık annemde tüh diyor hiç bir işe yaramadı seni mutlu etmek istemiştim o da üzüldü neyse şimdi daha sakinim kökü bende diye avutuyorum çok kısa kesti birde en son ilkokulda bu kadar kısaydı saçım... Denize dedim pasta kesince bari dışarı çıkıp birşeyler içelim..offf pufff yaptı 2. defa sormadım o kadar jestine rağmen o lafı küstürdü ne vadı sanki tamm aşkım deyip bir tur attırsaydı :gitme: Gül almış birde beni kızdırmak çok hoşuna gidiyor o da eve göndermiş gülü tabii ben kuafördeydim üzerine not yazdırmış ben buna tam 10 lira verdim diyor kızdırmak için elinden geleni yapıyor kaydirigubbakcemile

öslem bajım sen ne yapsan yakışır bozma moralini resim eklede yeni hlini grlim

hiç duymamıştım ama sanal kart muhteşem birşey
markafoni ve limango tavsiye olunur

canım cumartesi sabah ordayım inşallah
öğleden sonra buluşuruz belki denize gireriz biz genelde akçam otelin önünden denize gireriz sen ne taraftan giriyorsun??

ben göbekli bir çıtırım ayrıca hiç mi fil görmedik sen balık etlisin

evet altınolukta kuaför çok pahalıdır özellikle yazın
saçını görüp not vereceğim
hangi kuaförse yaz bir gaflet yapıp gitmeyim yanlışlıkla

ben meltemle çıkıp tur atarım haftaya deseydin

öyle yapayım evet..
1 hafta önce sorun olmaz sanırım

bikini giyen giycek arkadaslara:

karnınızda catlak yok sanırım peki sarkıklıktamı yok..yani ben bikini giyemem kendimdeki goruntuden hoslanmıyorum ama sizin karnınızın bikiniye musaitliginide cok kıskanıorum :)

en cok korkyugum seydır kuaförün sacımı berbat etmesı artı yıpratması. yakısmıstır yavru sana.güneste ıyıce güzel bı renk alır üzülme sen

Meltem ben denize şato yada arkadaş cafenin orada giriyorum mavi bayraklı plajı... Birde akçam kum olduğu için özdenin her tarafına yapışıyor.. Taşlı ya diğer taraf daha çok işime geliyor...
Ben balığın balina cinsindenim :)) görünce hak verirsin birde adet öncesi ki felaketim yani akannehir Cidden görünce anlayacaksın nasıl olsa bir hafta buradasın çıkıp turlarız birlikte Özdeyi anneme satarım gecelere akarız :))

birisi bana dediki karnına fondoten sur bikini giy bi arkadası oyle yapmıs catlaklarda gorunmemis..ama fondotenlik deil esasen catlakta deil ama goruntu guzel deil buzusuk..cizgi var ..esimden bile cekinirken o goruntuyu kendim begenmezken pilajlarda sergileyemem

ozlemcimm sen her halinle guzelsin bebeimmm...uzulme eminim cok yakısmıstır o sac sana

sağol cnm :kedi:
valla çatlak yok ama sarkık şişko ama mayodan hoşlanmıyorum göbeğimde güneş görsün yansın erir belki kaydirigubbakcemile3 hatta bu sene mor pullu straplez bir bikini aldım aksesuarı fazla olan manken gibiyim ya 73 kiloluk manken sempatiksalakcinni
en cok korkyugum seydır kuaförün sacımı berbat etmesı artı yıpratması. yakısmıstır yavru sana.güneste ıyıce güzel bı renk alır üzülme sen
10 gün sonra düzelir dedi ama umudum yok 10 gün sonra olmazsa yine boyayacakmış akannehir

öslemimm güle güle kullan saçlarını .
bende kestirdim:))) yıkamak çok kolay, kurutmak öyle. nerdeyse günde iki kere duş alıyorum. kolay oluyor. üzülme uzayıveriyorlar nasılsa:)))

bize uzak kalıyor canım biraz ev köy ile merkez arasında pazarın yukarısında yani
ece yle zor olur o taraf ama gelirim yine de,
ama o taraf da çok genç oluyor inüversite lise gençliği vb çıtır kızlar sinirim bozulabilir orda

benim göbek var bir de göbek fıtığı yüzünden göbek deliğim güzel durmuyor onun için mayo aldım zaten ekim ayı gibi ameliyat olurum zaten

ooo bikinin pek şıkmış hem de mor
benim eşimde kıskançlık konusunda tam bir arızadır özellikle kıyafet konusunda
straplez bikini giysem beni denize yollamaz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…