aslında sezERTYANlı oldugum ıcın korkuıyorum korseyı gıymeye.malum baya sıkı dar bişe.M BEden bendekı .içine nası sıgcam oda var gercısempatiksalakcinni
sezeryanlı bile olsan 6 ay sonra her türlü spor yapabilirsin diyorlar
sibel kafanda neler var doğum günü ile ilgili, neler yapacaksın. aile ve arkadaş ayıracak mısın kutlama yaparken, pasta vs. neler düşündün? bebek şekeri nasıl yaptıracaksın?
yılbaşında hediye alışverişi organize etmiştiniz ya doğum günleri içinde bir şeyler yapalım. kafası çalışan bir arkadaş nasıl organize edilir ne yapılır bi düşünse ne güzel olur.
melteme katiliyorum sibel, o lafi bende cok sevmistim, cok guzel olur..
arkadaslar termal sauna şort kullanan varmı aranıda. seneler önce istanbul korse merkeınden almıstım düğün öncesı bı kac ay yapyıım incelıyım dıe.sonra rafa kalkmıstı gecen aklıma geldı cıkardım piyasaya.ama tuuzu boulmus tabı.tusu kullansam bı işe yararmıkı.artık ciddi anlamda bişeler yapmam lazım,şu uyusuklugu ,hep yarına ertelemeyı bırakıyorum,plates cd de gelsın.evde iş yaparkende şortu gıysem bi işe yararmı acep
canım ayın 10 unda görümcemin düğünü var ankadaran büyük halamız (eşimin halası) onun gelini oğlu, kızı damadı gelecek ve eltimler gelecek dolayısıyla düğüne gelmişken birkaç gün kalırlar ayın 13 üde selinin doğum günü... ister istemez kalabalık olacağız... aile arası olacak.... hala, dede, bababanne, büyük anneanne, amcamız vs...
doğum günü evde olacak evi süslemeyi düşünüyorum.....
pastayı 1 şeklinde istiyorum ama burda şeker hamuruyla yapamıyorlar malesef sadece düz kremalı 1 şeklinde pasta olacak... küçük yerde yaşamanın dez avantajları......
bebek şekeri biblo şeklinde buz dolabı süsü olarak yaptırıyorum... üstünede yazı değişik birşey.....
kurabiye yapmayı düşünüyorum saplı üstünüde ya şeker hamuruyla yada geçen migrosda gördüm 4 renk böyle boya tüpü gibi birşey küçük pasta üzerine süslümek içinmi öyle birşey olabilirim.....
birde iste tatlı tuzlu salata çeşitleri düşünüyorum..... başka neler olur bilemiyorum ama ciddi anlamda çok az kaldı....
birde sizin aşağı yukarı aynı dönemde biz telaşeyi atlattıktan sonra sizi saracak paylaşımlar çok güzel olacak birbirinizden fikir alacaksınız vs.....
olur çok güzel olur...... aşağı yukarı herkesin ağustos ayı olduğu için ağustosta ortak bi günde yapılır sanırım ama olsun bizimde doğum günümüz geçsede bizde katılırız çünkü ben çok seviyorum böyle organizasyonlarıhihoyyytalkisalkisalkis
teşekkürler canım... ozaman bunu nasıl derleyebiliriz.... şeker yazısı için SELİN MASUM BİR DÜNYA 1 YAŞINDAMİ diyeceğiz.... yani ben 1 yaşınıda belirtmek istiyorum o nasıl olur peki:uhm:
minikim ben kullanıyorum 7 gündür falan.... işten gelince yemek falan hazırlarken 2 saatliğine giyiyorum.... benimde kaç senelik hiç kullanmadım sayılır ama artık kullanıyoru... tuzunu bende kullanmıyorum... sadece korseyi giyiyorum o bile epey terletiyor..... 2 saat sonrada duş alıp kremimi sürüyorum... bilmiyorum bana işe yaradı gibi geldi... yani o diğer korseler gibi değilki o yüzden kullanabilirin ben birşey olacağını sanmıyoruma.s
Selın 1 yasında, masum, yaramaz bır dunya..
çok güzel fikirler
dolap süsü nün üstünde 1 olan varsa daha güzel olur
meltemcim dun yazmayi unuttum ecenin gelisimi icin uzulme teoda 1ayda 300gr almis, 9500, 73 cm, guduk yane:))ama hareketlenince kilo alimlari azalicakti zaten normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?