2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zeytin gözlu eceeeeeeeeee
maşallah ya ne kadar duru bi yüzü var meltem bu kızın.
çok güzelleşmiş

minnacık tubam gelmiş
şevvalimin saçlar uzamış
oyyoyyyy
bencede siması değişmiş
tugba sankim sana benzemişyor artık şevval:

meltem ya sorma ayagı yanmış........................... m.sali gesmeklerdeydim.

çaçaçaaaaaaaaaaaaa ayçaaaa
kırmızıların eeeennnn çogunu görmüş hayırlı olsun mu demek lazım.
bilemedmki
çocuk bezi baglamak mı
anaaaaaaaaaaaaaaaaamm allah yardım etsin düşünemiyorum hatta hayal bile edemiyorum.
ama sen pkoluydun dimi o sebepden bence gözun aydın bak belkim düzene girer adetin. genelde dogumdan sonra düzelme olasılıgı var diye biliyorum.

defnem damlam hocam yeni tokturunuz hayırlı olsun. bilgiler için saol dün yarım yamalak okudumda bugun derinlere ineceeemmm

sibel şimdi farkettim fotoğrafçılar yapıyor, resmini bastırsan magnete altına da yazıyı yazsan daha güzel olur bence.

evrrrrrrrrrrrrrrrimmm
çok kıskandım seniiiii
yani esranın çiçeklerini çok kıskandım.

yeni yaşın sana güzellikler getirsin.
az kalorili olanlarından..

sibel buzdolabı magnetinin üzerine resmini mi bastıracaksın?

canım onlarıda gördüm değişik çok hoşlar nette görmüştüm... ama burda yapan yok..... benimki bi nevi bebek şekeri gibi olacak aslında ama adı doğum günü şekeriaklinialirimsmile doğduğunda yaptıramamıştık.... hevesim var doğum günü için yaptırmak istedim........kız biblosu olacak altında lavantası var tüllü müllü üstündede doğum günü için yazısı olacak öyle yani.....

denislerin yıldızı afet kızın annesi össssssssssssssssleeeeeeeeeeeeeeem
seninde yeni yaşın kutlu olsun canım ya
tlf nun yokdu ogun topieeeeeeeeeede gelemedim yazamdım geç kaldım sorryyyyyyyyyyy

eger icerik ayni ise fazla gelebilir birini kullan derim..

Magnet | Mknats | Magnet | Magnet Kartvizit | Mknatsl Kartvizitler

1000 adedi 30 tl ye basıyorlarmış, senin dediğinde güzel ikisini de yaptırabilirsin aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…