2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar.... sabahtan beri durdum durdum duramadım.... tansiyonum yüksek kalkğımdan beri bi baş ağrısı ensemden... acile gidiyorum şimdi... kaldığımız yerden yarın devam ederiz.. öpüyorum... mağnetlere bakıcam....

sibeeeeeeeeeeeeeeel
ayy ben senin dogum gunu hazırlık heycanını seveyim
çok tatlısın ya
anne ye bak yaa.
ilk annemiz..
ne istiyosan yaptır maddiyatın el verdiğince hiç bişey içinde kalmasın:)

nurcikim noldu canım ya
öyle deme içim sızlıyor valla.
annenle dönüş konusumu canını sıkan?

nurcikim noldu canım ya
öyle deme içim sızlıyor valla.
annenle dönüş konusumu canını sıkan?

o var konusamiyoruz bi turlu ayni frekansta, tibet askere gidicek bu halde sali gunu o var, ben cok bunaldim bu isten de burdan da o da var, varda var..

ciddi iyi degilim arkadaslar ya, yani bi insan bu kadarmi hayattan zevk almaz hale gelir..inanin hergun sadece gunu geciriyorum gecsin diye..ve annemin bu halimi anliyamamasi da beni uzuyor..

dondururken özel bişey yapıyor musun..kaynar suya daldırıp çıkarmak gibi??

ciddi iyi degilim arkadaslar ya, yani bi insan bu kadarmi hayattan zevk almaz hale gelir..inanin hergun sadece gunu geciriyorum gecsin diye..ve annemin bu halimi anliyamamasi da beni uzuyor..
nurdancım ya, sen gerçekten bir depresyona doğru sürükleniyorsun gibime geliyor.. böyle uzak uzak olup da insanın elinden hiçbişey gelmeyince daha kötü. canım noolur 3 hafta daha sabret, herşey yoluna girecek.. seni anlayabiliyorum, iş konusunda karar vermeden önce ben de böyleydim. ama inan bana herşey düzeliyor.. sadece biraz daha sabret. bunları söylemekten başka bişey de gelmiyo ki elimden..

yarın arkadaşımızın nikahı akşam da yemeği var. çooook gitmek istiyorum. nikaha gideriz de akşam muallakta. kayınvaldem siz uyutup gidin ben otururum dedi sağolsun ama gece hiç bakmadı ada'ya . bi de sağolsun 2 gündür çok sık uyanıyor.. offf naapsak bilmem ki.. gideceğimiz yer fazla uzak diil aslında. başedemezse hemen geliriz ama onurun içine sinmiyo.. bakalım..

Nurdanım bu böyle olmayacak, bu ruh hali ile 3 hafta bence cok uzun yıpranıyosun. destek almalısın bence hemen bir randevu al canım.

artık meteorlojının sayfasına bakmadan haftalık program yapmıyorum.
mesela salıya kadar gökgürültülü sagnak yagıs varmış

3 hafta sonra trye gelicem, kac gundur yine deli gibi is muracati yapiyorum, daha once gorustugum firmalarida aradim temmuzda gelicem diye, insallah birsey cikar uygun, acikcasi anlasmayapip gelip burda istifayi basip esyalarimi toplayip trye donmek istiyorum..

yardim almam gerektiginin farkindayim ama elin gavur psikologuna nasil derdimianlatayim, orda bile insan bi turk ariyor, yabanci dilim iyi ama kendimi istedigim gibi rahatca ifade edememki elin gavuruna..

herkeşler avatar değiştirmiş hayrola...

ben hiç degişmedim farkındaysan..değişmemde

ayakta sallanıomu..mızırdarsa alsın sallasın siz gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…