3 hafta sonra trye gelicem, kac gundur yine deli gibi is muracati yapiyorum, daha once gorustugum firmalarida aradim temmuzda gelicem diye, insallah birsey cikar uygun, acikcasi anlasmayapip gelip burda istifayi basip esyalarimi toplayip trye donmek istiyorum..
yardim almam gerektiginin farkindayim ama elin gavur psikologuna nasil derdimianlatayim, orda bile insan bi turk ariyor, yabanci dilim iyi ama kendimi istedigim gibi rahatca ifade edememki elin gavuruna..
yahodan yeni saç modelleri
bunu ilk defe yaziyorum, (madem herseyi paylasiyrum sizinle) ama bazen olsemde kurtulsam bu kadar dusunceden, stresten sikintidan diyorum, gucum kalmadi gibi geliyor, bazen teoyu bile gozum gormuyor, onunla ilgilenecek enerjiyi bile bulamiyorum kendimde..gerci anlik bisey sonra onun bana ne kadar muhtac olduunu dusunup bu dusunceler gidiyor ama iste yalnizken cok sey dusunuyorum, bir bilseniz..
pervincim senin avatarındaki bağyan tıpkı sen yani seni özetleyen bi resim
pervincim senin avatarındaki bağyan tıpkı sen yani seni özetleyen bi resim
o var konusamiyoruz bi turlu ayni frekansta, tibet askere gidicek bu halde sali gunu o var, ben cok bunaldim bu isten de burdan da o da var, varda var..
ciddi iyi degilim arkadaslar ya, yani bi insan bu kadarmi hayattan zevk almaz hale gelir..inanin hergun sadece gunu geciriyorum gecsin diye..ve annemin bu halimi anliyamamasi da beni uzuyor..
yarın arkadaşımızın nikahı akşam da yemeği var. çooook gitmek istiyorum. nikaha gideriz de akşam muallakta. kayınvaldem siz uyutup gidin ben otururum dedi sağolsun ama gece hiç bakmadı ada'ya . bi de sağolsun 2 gündür çok sık uyanıyor.. offf naapsak bilmem ki.. gideceğimiz yer fazla uzak diil aslında. başedemezse hemen geliriz ama onurun içine sinmiyo.. bakalım..
3 hafta sonra trye gelicem, kac gundur yine deli gibi is muracati yapiyorum, daha once gorustugum firmalarida aradim temmuzda gelicem diye, insallah birsey cikar uygun, acikcasi anlasmayapip gelip burda istifayi basip esyalarimi toplayip trye donmek istiyorum..
yardim almam gerektiginin farkindayim ama elin gavur psikologuna nasil derdimianlatayim, orda bile insan bi turk ariyor, yabanci dilim iyi ama kendimi istedigim gibi rahatca ifade edememki elin gavuruna..
bunu ilk defe yaziyorum, (madem herseyi paylasiyrum sizinle) ama bazen olsemde kurtulsam bu kadar dusunceden, stresten sikintidan diyorum, gucum kalmadi gibi geliyor, bazen teoyu bile gozum gormuyor, onunla ilgilenecek enerjiyi bile bulamiyorum kendimde..gerci anlik bisey sonra onun bana ne kadar muhtac olduunu dusunup bu dusunceler gidiyor ama iste yalnizken cok sey dusunuyorum, bir bilseniz..
bende oyle dicektim tam ya bi avatar bu kadar mi ozdeslesir bi insanla, sanki pervinin cizgi kahramani:))
ecenin agzına jel suruodum alttan bişey takıldı elime...gorunurde yok ama yarmış demekki..cok duygulandım itiraf ediorum bikac damlada yas doktum:)) hemen babasını aradım:)
ciddi iyi degilim arkadaslar ya, yani bi insan bu kadarmi hayattan zevk almaz hale gelir..inanin hergun sadece gunu geciriyorum gecsin diye..ve annemin bu halimi anliyamamasi da beni uzuyor..
GECMIS OLsun git bakalım ne dıyceklerarkadaşlar.... sabahtan beri durdum durdum duramadım.... tansiyonum yüksek kalkğımdan beri bi baş ağrısı ensemden... acile gidiyorum şimdi... kaldığımız yerden yarın devam ederiz.. öpüyorum... mağnetlere bakıcam....
kıyamm Nurdancım ya.nasıl bır durumda oldugun msjlatrından bıle bellı oluyor zaten.inş.enkısa sürede toparlarsın canımciddi iyi degilim arkadaslar ya, yani bi insan bu kadarmi hayattan zevk almaz hale gelir..inanin hergun sadece gunu geciriyorum gecsin diye..ve annemin bu halimi anliyamamasi da beni uzuyor..
ayy sizin ilk dişinizi yiyim bennn.cok normal bende ilk dişini parmagımla hıssettıgımde tlfna sarılmıstım direk.eşimden baslayarak annemi ve ablamları aramışdım sıraylahihoyyytecenin agzına jel suruodum alttan bişey takıldı elime...gorunurde yok ama yarmış demekki..cok duygulandım itiraf ediorum bikac damlada yas doktum:)) hemen babasını aradım:)
yapalım tabıkıdeeee,güliz dogum gunu çekilişi yapalım diye teklif yazacakdımki sen yazmışsın bence süpper olar
hoş gerçi çekilişde çıkan bebekden hariç bir çok kişiyede alırız ya olsun bahane olaaar bize...
kuzumu zaten en cok babasına benzetırler.daha cok sız bana benzetıyorsunuz.hoş gözler ve kaslar hala aynı benşakkıdıminnacık tubam gelmiş
şevvalimin saçlar uzamış
oyyoyyyy
bencede siması değişmiş
tugba sankim sana benzemişyor artık şevval:
kımın ayagı yandımeltem ya sorma ayagı yanmış........................... m.sali gesmeklerdeydim.
ecenin agzına jel suruodum alttan bişey takıldı elime...gorunurde yok ama yarmış demekki..cok duygulandım itiraf ediorum bikac damlada yas doktum:)) hemen babasını aradım:)
bende oyle dicektim tam ya bi avatar bu kadar mi ozdeslesir bi insanla, sanki pervinin cizgi kahramani:))
Bebeklerimiz artık bebeklikten çıkmış, ayrı bireyler olmuşlar sanki. Maşallah resimlerin hepsi çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?