2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sırf millete desinler die senin eziyet cekmen buyuk haksızlık..cocuk deilsinizki...karısmamaları lazım

bunu ilk defe yaziyorum, (madem herseyi paylasiyrum sizinle) ama bazen olsemde kurtulsam bu kadar dusunceden, stresten sikintidan diyorum, gucum kalmadi gibi geliyor, bazen teoyu bile gozum gormuyor, onunla ilgilenecek enerjiyi bile bulamiyorum kendimde..gerci anlik bisey sonra onun bana ne kadar muhtac olduunu dusunup bu dusunceler gidiyor ama iste yalnizken cok sey dusunuyorum, bir bilseniz..

isin en ilginci kendimi taniyamiyorum artik ve cok uzuluyorum bu halime, ben boyle biri degildim(dun nihalin dedigi gibi ben de eski nurdani istiyorum..

pervincim senin avatarındaki bağyan tıpkı sen yani seni özetleyen bi resim

ecenin agzına jel suruodum alttan bişey takıldı elime...gorunurde yok ama yarmış demekki..cok duygulandım itiraf ediorum bikac damlada yas doktum:)) hemen babasını aradım:)

canım yapma sakın kendine gel..toparlamalısın cocugun icin.gel sen pump it up filan yap cok ii gelcek

pervincim senin avatarındaki bağyan tıpkı sen yani seni özetleyen bi resim

peki tickerimdaki kiloya ne demeli:)

o var konusamiyoruz bi turlu ayni frekansta, tibet askere gidicek bu halde sali gunu o var, ben cok bunaldim bu isten de burdan da o da var, varda var..

zor bir durum ama hayatta ölümden başka herşeyin bir çıkış yolu vardır Nurdan sakin durabilmekte yarar var.

ciddi iyi degilim arkadaslar ya, yani bi insan bu kadarmi hayattan zevk almaz hale gelir..inanin hergun sadece gunu geciriyorum gecsin diye..ve annemin bu halimi anliyamamasi da beni uzuyor..

Teo var yanında sakın unutma

bence git değişiklik olur

bence kendi kendine çözebilirsin güçlü bir insansın

kovuyoruz pis düşünceleri

bende oyle dicektim tam ya bi avatar bu kadar mi ozdeslesir bi insanla, sanki pervinin cizgi kahramani:))

katılıyorum +1111

yapma böylee nurdan.. hem niye yabancı psikoloğa gitmeyesinki dilinde iyiymiş anlatabilirsin bence rahatlarsın bu yazzdığından gerçekten yardım alman gerekiyormuş izlenimine kapıldım.. ihmal etme sağlık bu.. bu düşüncelerden uzaklaş, yalnız kalma mesela, düşünme öyle.. çok üzüldüm yaa..

banada bi ara olmuştu öylee .. anlıyorum seni..

ecenin agzına jel suruodum alttan bişey takıldı elime...gorunurde yok ama yarmış demekki..cok duygulandım itiraf ediorum bikac damlada yas doktum:)) hemen babasını aradım:)

ilk dişinizmi opuyorumnanaktan

hayırlı olsun sağlıkla ağrısız gelsin devamı..

ciddi iyi degilim arkadaslar ya, yani bi insan bu kadarmi hayattan zevk almaz hale gelir..inanin hergun sadece gunu geciriyorum gecsin diye..ve annemin bu halimi anliyamamasi da beni uzuyor..

Seni çok iyi anlıyorum Nurdan. Ben de benzer durumları yaşadım ve halen yaşıyorum. ılaç kullanmadan da kurtulamadım. Gerçi halen aklıma kötü düşünceler geliyor ama eskiye göre çok daha iyiyim. Birtek iştahıma söz geçiremiyorum . Çünkü en mutlu olduğum anlar yemek yediğim anlar. ben de bu dünyaya neden geldim keşke hiç gelmeseydim dediğim zamanları çok bilirim. Ama çare yok geldik ve yaşayacağız. Hayattan zevk almaya çalışıyorum kendimce. Doktorlara çok detay vermene gerek yok bence, onlar zaten durumu genel olarak anlayıp benzer tedaviler veriyorlar. Emin ol faydası oluyor. hayata tutunmak en çok insanın kendisi için gerekli. Dilerim en kısa zamanda herşey dilediğin gibi yoluna girer.

Hafta sonu üniversite sınavında görevliyim. öğrencilerden çok ben heyecanlıyım. Allah tüm öğrencilere yardım etsin.

GECMIS OLsun git bakalım ne dıycekler
kıyamm Nurdancım ya.nasıl bır durumda oldugun msjlatrından bıle bellı oluyor zaten.inş.enkısa sürede toparlarsın canım
ayy sizin ilk dişinizi yiyim bennn.cok normal bende ilk dişini parmagımla hıssettıgımde tlfna sarılmıstım direk.eşimden baslayarak annemi ve ablamları aramışdım sıraylahihoyyyt
birde bızım 6 dişimizde hep birer ay arayla cıktıgı içinmidir nedendır bılmem herbırınde aynı heycanı yasamıstım.hadı gerısı hayırlısıyla az agrıyla cıksın inş
güliz dogum gunu çekilişi yapalım diye teklif yazacakdımki sen yazmışsın bence süpper olar
hoş gerçi çekilişde çıkan bebekden hariç bir çok kişiyede alırız ya olsun bahane olaaar bize...
yapalım tabıkıdeeee,
minnacık tubam gelmiş
şevvalimin saçlar uzamış
oyyoyyyy
bencede siması değişmiş
tugba sankim sana benzemişyor artık şevval:
kuzumu zaten en cok babasına benzetırler.daha cok sız bana benzetıyorsunuz.hoş gözler ve kaslar hala aynı benşakkıdı
meltem ya sorma ayagı yanmış........................... m.sali gesmeklerdeydim.
kımın ayagı yandı

Aşkı ı memnuyu son 5 bölümdür falan izliyorum. Çekimleri ne kadar güzel ve kaliteliymiş. Eski bölümlerini de internetten izleyeceğim. Kim kimi ayarttı onu merak ediyorum Bihter Behlül olayında.

bende aynı hislere bürünüp hemen babasını aramıştım. cok uğraştırdı ecemi bu diş üzmeden gelsin diğerleri, hayırlı olsun inci gibi olsun dişleri.

nurdan tibet'i uğurlayana kadar sakin ol canım, konuştunuz mu annenle ondan mı bu kadar karamsarlaştın. yabancı dilin iyi ise hemen gitmelisin nurdan başka yolu yok, cok üzüldün kendi başına altından kalkabileceğini düşünmüyorum ben. cümlelerin oldukça karamsar sonuna kadar da haklısın cok uğraştın hastalıklar sorunlar ama annene cok kızdım seni bu kadar üzmeye hakkı yok bir doktora için. biran önce bir doktora git rahatla canım olmaz böyle, yazık kendinden veriyosun hep cok sağlam durdun aylardır herkesin var bir kırılma noktası. tibet'i düşünme askeriyede ona iyi bakarlar merak etme cok kısa zaten. ama sen bu halde izmir'e de gelsen mutlu olmayacaksın arınman lazım canım.

bende oyle dicektim tam ya bi avatar bu kadar mi ozdeslesir bi insanla, sanki pervinin cizgi kahramani:))

bende o pembeli esmer bombayı görünce pervin'i görüyorum.

evrim gelmiş hoşgelmiş, canım salıncak videosunu merak ediyosan bana nereden yollayacağımı söyle de ekliyeyim

Nurdancım biz ne desek boş mutlaka,ama anlatıp rahatlıycaksan bol bol yaz dök içini.annenle budurumu konustuktan sonra rahatlarsın muıhtemelen.aranızdakı ilişki ne boyutta bılmıyorum ama bunlarıda anlat bence annene.bı iş yüzünden senın ruhsal bı bunalıma gırmene göz yumabılecegını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…