2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım katılırsan seve seve eklerim listeye...

biz yılbaşındada yapmıştık böyle bi çekiliş.... katılanlar yazıldı ozaman pervin katılamamıştı baküde olduğu için çekilişi o yapmıştı atıyorum ben sana aldım sen ayşeye aldın vs. böyle oluyor.... hediyeler buluşmayla değil.. kargoyla gönderildi.... çünkü hepimiz farklı şehirlerdeyiz......

olumunekankayizsmileŞeniz

sagolun canlarim, 25 gun sonra kavusucam kocama insallah..

ooo 1 aydan bile az tatlım..... baksana çoğunluk 18 ay askerlik yapıyor... şimdi tibet askere değilde ne bilim tatile gitmiş yada türkiyeye ziyarete gitmiş gibi düşün..... bu 25 günde su misali gibi akıp geçsin inşallah.....

bente katılmak isterim çekilişe ağutos annesi olarak sizinle bu tatlı günlerin heycanını yaşamak isterim arkadaşlar aranıza alırsanız sevnirim..:teytey::teytey:

ne demek tatlım işe yaradı diye mutlu olurum ben.

off icim cok buruk ya, allahtan annem geldi, cok koyardi diger turlu yalnizlik..

Allah kavuştursun canım cok kısa 25 gün hiç üzme kendini hemencecik geçecek. senin ruh halin iyi olsun yeter ki.

emmiyo diye üzülme artık fatma alışıyor insan sen 15 gün sonra memelerin alacağı şekle üzülmeye başta hatta alıştır kendini tatlım :) biberonu iki gün içinde alır yiğit kuş merak etme başka şansı yok çünkü, Alperen'de öyleydi şimdi devam sütü içerken inliyor zevkten.

Yusuf'um hasta sabah 5'ten beri ateşli..hafif azalıyor geri çıkıyor..şimdi uyuttum bakalım..köprk dişlerimiz uçlanmış ondan desem ilk dişide dahil çıkartırken hiç böye ateşlenmedi..üşüttü desem ki hafif öksürük ve hapşırık var ama dişde aynı septomlar olabiliyor sonuç kuzum rahatsız..canım sıkkın..
Diğer yandan Tuba'nın alttan iki dişi çıktı ilk çıkan bebeklik dişinden birisi düştü oda bugün ne heyecan yaptım ama görünce hemen sakaldım mini minnacık dişimizi..yeni çıkanlar iri arası ayrık olmayacak inşallah..
Bana gelince 1 haftadır Yazz doğum kontrol hapına başladım bir tırlatıklık hüzün hali var üzerimde onlanmı alakalı anlamadım..

NURDAN Allah kavuştursun ..kısa süreli çabuk geçer...
SİBEL çekilişe benide ekle katılırım...
İST. hatunlar buluşmuş vay vay vay...maşallah bebiklere ..tabi anneciklerede..

ya aspirin söktürür diye biliyorum bende geç oldu cevap belki ama umarım işine yarar..

hayırlı olsun eda, yıllardır netten alışveriş yapıyorum hala bi sanal kartım yok. bikiniyi netteki alışveriş sitelerinde araştırdın mı?

:))

bikiniyi kom un sitesinde gördüm giriş sayfasında altta bikinilerin üzerine gelince direk resmi çıkıyo zaten onun kahverengi taşlı pareosu püskül püskül kızılderili gibi.. çok hoşş ama hiçç bi yerde yok.. boynerde benzerleri varmış oraya bakıcam hafta sonu..

ne güzel olmuşş... nezaman oldu bu buluşma bne duymamıştım hiç.. ama isimleride yazsaydın keşke..

ah çok geçmiş olsun.. tubanın dişide hayırlı olsun.. gece yastığımızın altına koyardık sabaha hediye olurdu yanımızda öyle derdi annem..

bu çekilişle ilgili merak ettim ben daha önce hiç katılmadımda nası yapıyosunuz kargoyla gönderiliyo kimin kime alacağı nasıl belirlenecek yani nasıl çekiliş yapılacak ne tür hediyeler alınacak ne zaman gönderilecek hepsi aşağı yukarı aynı tarihlerde gönderilmeli heralde.. karar vermedim henüz katılıp katılmayacağıma ama biraz bilgilendirilirsem sevinirim...

KPSS ye başvurdum bugün.. nolur nolmaz bi bakiim deneyim dedim.. hiç areaştırmadımda bugün komşumla konuşurken karar verdim onunda kızı gircekmiş o gitti parayı yatırdı sonra okulda buluştuk hallettik ama önlisanslar bi ara her yıl girmeyecekdi bu yıl oluyomu nasıl ne hiç bilmiyorum bakalım nolcak.. dersde çalışamıycam tabiki. ilke uyudukca bakarım geçen yılın sorularını indirdim ama...

hayırlı olsun...

slm herkeseee
kaç gündür okuyorum okuyorum yazamıyorum bir türlü
bendede fotolar var bilare fırsat bulursam ekleyeceğim inşallah
çekilişe bende katılmayacağım mazur görün benide

geç oldu ama pervinim ecoşuma çok geçmiş olsun okurken içim cız etti resmen nerelerdesin umarım iyisindir bir ses ver tatlım

tazem deryam sizin bebişlerede çok geçmiş olsun

gizem çok tatlı hatunsun sen seni tanıdığıma çok sevindim
iyiki ses vermişsin aramıza katılmışsn
adaya söyleyecek söz yok zaten tek elle kucağıma aldığımda kendimi halter turnuvasında gibi hissettim sempatiksalakcinni
maşallah kocaman meleğime

gülinin dediği gibi çağan süper komedi emeklemesine koptuk resmen harikaydı kurbağa gibi zıp zıp

eylülüm bir içim su zaten o velete ayrı hastayım

afikim sarı fırtınam sürekli baba ile konuşma çabaları harikaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…