keşke sütüm olsa da emse canım yaa.. gündüzleri emmek istemiyor zaten. gece bir defa bazen iki defa emmek istiyor. emiyor emiyor memeler boş süt yoküç kez bile yutmuyor çocuk. bu arada süt gelmiyor diye sinir oluyor hırslanıyor iyice. ısırıyor benim memeleri. bir aydır bekliyorum belki gelir sütüm yine diye ama yok ne yazık ki kesildi yani hiç yok şu durumda vermenin de bi anlamı yok..
tabi çok güzel olur. yani beni de yazabilirsin tabi ama nasıl olacak yani? buluşma filansa ben gelemeyebilirim de o yüzden diyorum. detaylardan bahsedebilir misin?
off icim cok buruk ya, allahtan annem geldi, cok koyardi diger turlu yalnizlik..
oyyy kıyamam canım sana ya gel bi sarılayımolumunekankayizsmile evet annen var yanında biricik teomuz var yanında bizler varız bak herzaman 7/24 burdayız..... bi derdin sıkıntın sevincini paylaşmak için seve seve yanındayız:teselli:
sagolun canlarim, 25 gun sonra kavusucam kocama insallah..
ayy bu fıkre bayıldımm.süpersin çalıyorum izninle :))
davetıye düşünmüyordum ama hatıra olması dolayısıyla evde kendımde hazırlayabılırım.oldu olacak bunuda çalıyorumm :)) muck öptüm valla saol
ben 15 temmuz 12 agustos izmirdeyim hatta ara ara istanbulda..cekilisi bence simdiden yapalim, veletlerin dogum gunu tarihlerini yazip ona gore yollayalim, daha iyi olmazmi:))
gulizz kutu fikri sahane bayildimmm..yani ben sakliyorum ama kutu aklima gelmemisti mesela ilk ayakkabisini ben arabama susu yaptimdi, bak sakliyim onu..
KOCAM bugun gittisuan ucakta, kaldim bi basima..allah kimseyi yol arkadasindan ayirmasin...
off icim cok buruk ya, allahtan annem geldi, cok koyardi diger turlu yalnizlik..
keşke sütüm olsa da emse canım yaa.. gündüzleri emmek istemiyor zaten. gece bir defa bazen iki defa emmek istiyor. emiyor emiyor memeler boş süt yoküç kez bile yutmuyor çocuk. bu arada süt gelmiyor diye sinir oluyor hırslanıyor iyice. ısırıyor benim memeleri. bir aydır bekliyorum belki gelir sütüm yine diye ama yok ne yazık ki kesildi yani hiç yok şu durumda vermenin de bi anlamı yok..
tabi çok güzel olur. yani beni de yazabilirsin tabi ama nasıl olacak yani? buluşma filansa ben gelemeyebilirim de o yüzden diyorum. detaylardan bahsedebilir misin?
teşk ederim canım hoşbuldum.. olur gelriim neden olmasın:)).ARMAĞAN gelmiş hoşgelmiş... senide bu gidişle ağustos annelerine transfer edeceğiz... :)))))
DERYA bana bir el atsan? ADET SÖKTÜRÜCÜ ne kullanabilirim? Bİr şeyler buldum ve maydonoz, dereotu, kekik, adaçyı karıştırıp cay olarak içtim. Hapa rağmen regl olmadım ama sanmıyorum bir şey olsun. Yarın da yeni kutuya başlıyorum, bir an önce regl olsam iyi olacak...
hayırlı olsun eda, yıllardır netten alışveriş yapıyorum hala bi sanal kartım yok. bikiniyi netteki alışveriş sitelerinde araştırdın mı?
:))
Yusuf'um hasta sabah 5'ten beri ateşli..hafif azalıyor geri çıkıyor..şimdi uyuttum bakalım..köprk dişlerimiz uçlanmış ondan desem ilk dişide dahil çıkartırken hiç böye ateşlenmedi..üşüttü desem ki hafif öksürük ve hapşırık var ama dişde aynı septomlar olabiliyor sonuç kuzum rahatsız..canım sıkkın..
Diğer yandan Tuba'nın alttan iki dişi çıktı ilk çıkan bebeklik dişinden birisi düştü oda bugün ne heyecan yaptım ama görünce hemen sakaldım mini minnacık dişimizi..yeni çıkanlar iri arası ayrık olmayacak inşallah..
Bana gelince 1 haftadır Yazz doğum kontrol hapına başladım bir tırlatıklık hüzün hali var üzerimde onlanmı alakalı anlamadım..
KPSS ye başvurdum bugün.. nolur nolmaz bi bakiim deneyim dedim.. hiç areaştırmadımda bugün komşumla konuşurken karar verdim onunda kızı gircekmiş o gitti parayı yatırdı sonra okulda buluştuk hallettik ama önlisanslar bi ara her yıl girmeyecekdi bu yıl oluyomu nasıl ne hiç bilmiyorum bakalım nolcak.. dersde çalışamıycam tabiki. ilke uyudukca bakarım geçen yılın sorularını indirdim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?