2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah tatlım gönlüne göre olsun herşey..... davetiye yazınız çok güzel....
yapacakların çok hoş ve detaylı şeyler canım..... pasta olayı 2 tane olunca sanırım biri gündüz biri gece kesilecek..... o resim olayını bende düşünüyorum.... içinde birşey kalmasın canım bak herşeyi yapacaksın allahın izniyle... benimde bebek şekeri içimde kaldı o yüzden doğum gününde yaptırıyroum seneyede mağnet yaptırırım inşallah... ya bende bebek şekeri yapsaydım doğum gününde bende mutlaka değişik olsun diye mağnet yaptırırdım ama ne yapalım sırayla... rabbim kuzucuklara sağlık ömür versinde hepsi olur inşallah....

ay herkesin yokluğu hissediliyor ama pervin olmayınca eksik bu topik :)

evet ya... okadar alıştıkki artık birbirimize 1 kişinin bile yokluğu hissediliyor..... esrada girmiyor birkaç gündür... progamı yoğundu.... giren arkadaşlarda eskisi kadar aktif olamıyor... havalar ısınınca bir yerlere gidiliyor vs... bi çalışanlar tam kadro burda.... :lepi:

sorma sibel çok özeniyorum inşallah bir terslik çıkmaz istediğim gibi yaparım. kıyafetını papyonunu bile hazırladım :) daha 1,5 ay var.

buluşma fotoları gelmişşşş babylerin hepsi cok tatlı

inşalllah canım.... hepimizin bu özel günümüzü mutlu ve sağlıklı bi şekilde geçirmemizi nasip etsin rabbim......:Saruboceq: bizimde 14 gün kaldı ben lafla herşeyi yapıyorum ama bi icraat dökmek kaldı:icecream:

özlüce de canım, ama bursa'dan bir şeyler isteyeceksen küçük bir yer her istediğini alıp yollayabilirim. yoksa gelecek misin :) çok heyecanlandım

küçükken çok gelirdik.. orda akrabalarımız vardı... bu eski tıp fakültesinin orda, güllük mahallesinde ve girişte et balık kurumunun orda... ama büyükler ölünce samimiyet gitti bitti artık görüşmüyoruz.... ama eşimin arkadaşı oturuyor bursada otogarın arka tarafındaymış semtini bilmiyorum ama planlarımız arasında oraya gelmek var hem biraz bursayı gezmek hemde onları ziyaret etmek istiyoruz.... temmuz ayı bizim full dolu düğünlerle ağustostada ramazan en kısa zamanda fırsat bulduğumuzda gelicez en kötü ihtimal eylül olur geldiğimizde seninlede görüşmek isterim.....

Aslında tüm pastaları özlem'in eşine yaptırsak bozulmadan gelmez dimi? hem bize indirim yapardı hem de özde'nin arkadaşlarına özenle yapardı pastalarımızı.

seni ağırlamayı gezdirmeyi cok ama cok isterim ne zaman isterseniz buyurun. bayram sonrası havalarda güzel olur cok geçirmeden gelin derim.

Aslında tüm pastaları özlem'in eşine yaptırsak bozulmadan gelmez dimi? hem bize indirim yapardı hem de özde'nin arkadaşlarına özenle yapardı pastalarımızı.

dimi ya.....zaten benim istediğim gibi yapamıyorlar burda şeker hamurlu cicili bicili falan.... benimki normal pasta gibi olacak sadece şekli 1 olacak:sinifsinif: keşke öyle olsa ne güzel olurdukaydirigubbakcemile3

seni ağırlamayı gezdirmeyi cok ama cok isterim ne zaman isterseniz buyurun. bayram sonrası havalarda güzel olur cok geçirmeden gelin derim.

sagol canım çok teşekkür ederim.. senin içinde öyle biliyorsun bizim ordan yol heryere gidiyor mutlaka bizim ordan geçerek bir yere gidiyorsunuzdur bende beklerim.....

evet artık bayram sonrası gelmemiz şart.... güzel havaları değerlendirmek lazım.... 30 dk. - 1 saatte olsa görüşmek isterim seninle mutlaka..... :içelim:

gule gule giy canım
yeni evinizdede gule gule oturun insallah

valla ya cidden bas basa mı kalcaz ne :)

purcu ve esraa sizin buluşmadan kasdınız akşam buluşup bi kaç kadeh bişey içmekse ben katılamam.
ama gunduz ise olarr.
çok isterimmm tazem purcum uuuu görmeyii

yok anacım oyle çok katılan olamaz diye gunduze karar verdik gibi .
gunduz olunca çocuklu mu olacak ama ? onuda netlestirelim ona gore iboyla pazarlıklara baslayayım zaten 5yemege çıkma hakık var bu aksam birini kullancak kalacak 4 :))

BURCU, ÖZLEM , MELEK katılırmısınz doğum günü çekilişine......

ben varım :)

gel bebişim ama uçakla nasıl alayım? :)

purcu ve esraa sizin buluşmadan kasdınız akşam buluşup bi kaç kadeh bişey içmekse ben katılamam.
ama gunduz ise olarr.
çok isterimmm tazem purcum uuuu görmeyii

ofkors nat! ctesi gündüz (17 si olüyür) buluşalım, koklaşalım.

GÜLİZ fikirlerinden birkaçını çaldım. teşekkür ederim.

Civanperçemi aldırmaya yolladım Onur'u. Akşam da Doruk daldıktan sonra o kadar uğraştık rahmim kasılsın diye, hatta aşama aşama kontrol ettik ama, yok bişe :) İlk evlendiğimde de hap 2. ayda böyle bir etki yapmıştı. İnşallah benzer brşeydir. İşin enteresanı, son 30 günün 25 gününü lekeli geçirdim haptan dolayı. 2 gündür tık yok :)

Onur diyor ki, "napalım Deniz'e hazırlık yapmaya başlarız". Dedim aklını kaçırdın galiba, dötün yiyor mu, benim hiç yemiyor, dedim. Benim yiyor, dedi gayet ciddi. Korktum.

BURCU öyle bir risk var mı kan testi yaptır istersen bişey varsa bide söktürücü falan kullanma derim

tazem inşallah yoktur birşey.... daha öncede oldu diyorsun böyle gecikme....ama yinede bu civanperçemini yada maydonaz falan içmeden önce bi test yap için rahat etsin ona göre iç...... hadi bakalım sinerji iş başında olsun biran önce adet ol hepimiz rahatlayalım:dance:

NURDAN doğum günü çekilişi yapıyoruz.. tarih belli değil ama eğer katılmak isterseniz, senin, pervinin ve özgülün burda olduğu tarihe denk getirmek istiyoruz yani size göre ayarlayacağız.. katılmak istermisin ?????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…