burdan yazayım sibel davetiye yaptırmak isteyen kullanabilir belki. erken ama olsun bak senin için şimdiden hazırlanıyoruz bizde :)
--/---/---- tarihindeki ilk doğum günümde ben pastamı üflüyormuş gibi yapayım, siz de beni alkışlayın olur mu? uykum gelmeden önce saat ..,.. da bizim evde buluşalım...
davetiye, hatıra kutu, buzdolabı magneti, çekirdek aile stüdyo fotoğraf çekimi bir iki poz şimdilik yaptıracaklarım bunlar. süslemeyi biz yaparız. ben mevlüt yapamamıştım sibel içimde kaldı. o yüzden doğum gününü istediğim gibi yapmak istiyorum. ardından da eylül gibi sünnet yaptırıp mevlüt okutacağım kısmetse. pasta da iki tane olacak ikisini de mavi 1 olarak yaptırmak istiyorum. pervin'nin mumdan da üstüne koyduk mu tamamdır.
ay herkesin yokluğu hissediliyor ama pervin olmayınca eksik bu topik :)
inşallah tatlım gönlüne göre olsun herşey..... davetiye yazınız çok güzel....
yapacakların çok hoş ve detaylı şeyler canım..... pasta olayı 2 tane olunca sanırım biri gündüz biri gece kesilecek..... o resim olayını bende düşünüyorum.... içinde birşey kalmasın canım bak herşeyi yapacaksın allahın izniyle... benimde bebek şekeri içimde kaldı o yüzden doğum gününde yaptırıyroum seneyede mağnet yaptırırım inşallah... ya bende bebek şekeri yapsaydım doğum gününde bende mutlaka değişik olsun diye mağnet yaptırırdım ama ne yapalım sırayla... rabbim kuzucuklara sağlık ömür versinde hepsi olur inşallah....
GÜLİZ sen bursanın neresinde oturuyorsun canım:))))
sorma sibel çok özeniyorum inşallah bir terslik çıkmaz istediğim gibi yaparım. kıyafetını papyonunu bile hazırladım :) daha 1,5 ay var.
buluşma fotoları gelmişşşş babylerin hepsi cok tatlı
özlüce de canım, ama bursa'dan bir şeyler isteyeceksen küçük bir yer her istediğini alıp yollayabilirim. yoksa gelecek misin :) çok heyecanlandım
küçükken çok gelirdik.. orda akrabalarımız vardı... bu eski tıp fakültesinin orda, güllük mahallesinde ve girişte et balık kurumunun orda... ama büyükler ölünce samimiyet gitti bitti artık görüşmüyoruz.... ama eşimin arkadaşı oturuyor bursada otogarın arka tarafındaymış semtini bilmiyorum ama planlarımız arasında oraya gelmek var hem biraz bursayı gezmek hemde onları ziyaret etmek istiyoruz.... temmuz ayı bizim full dolu düğünlerle ağustostada ramazan en kısa zamanda fırsat bulduğumuzda gelicez en kötü ihtimal eylül olur geldiğimizde seninlede görüşmek isterim.....
Aslında tüm pastaları özlem'in eşine yaptırsak bozulmadan gelmez dimi? hem bize indirim yapardı hem de özde'nin arkadaşlarına özenle yapardı pastalarımızı.
seni ağırlamayı gezdirmeyi cok ama cok isterim ne zaman isterseniz buyurun. bayram sonrası havalarda güzel olur cok geçirmeden gelin derim.
merhabalar
dün kız kardeşimle alışverişe çıktık. colinsde tam üç saat geçirmişiz :) çok cici mini etekler aldım tatil için. tişörtler, bi pantolon ve bi de çanta... deşarj oldum yaa.. akşam da bi yerlere kardeş kardeşe oturmaya gittik hazır eşim de yokken :) 11 de gelmişiz.. çok mutlu oldum yaa.. cok özlemişim.
Tşk ederim, birazdan çıkacağım, alırım. a.s.
Tşk ederim Gülizcim. Keyfi yerine geldi Dodo'mun. Arada katı, arada sıvı gidiyor. Bolca su ve meyve veriyorum. İnşallah uzamaz.
çok tşk ederim. önemli bilgiler benim için.
17 TEMMUZ CTESİ İSTANBUL buluşması haydeee kalkıyor kalkıyor bir--kiiii kimler piniyor dolmuşa :)) (esrako, bu gidişle ikimiz olacağız galiba sadece :) Gypsy ve Pervin kesin yok muusnuz?
purcu ve esraa sizin buluşmadan kasdınız akşam buluşup bi kaç kadeh bişey içmekse ben katılamam.
ama gunduz ise olarr.
çok isterimmm tazem purcum uuuu görmeyii
BURCU, ÖZLEM , MELEK katılırmısınz doğum günü çekilişine......
Bilseydim bende uyurdum ya 3 saat olacak uyanmadı bu bir rekor :)) özledim kuzumu
Çekiliş vakti geldi demek bir bakayım sayfaya...
Denize gitme konusunda ya bir yerden sonra devamlı gitmekte sıkıcı oluyor tek başına Özdeyle :sinifsinif:
Ama her akşam yürüyüşüm var ona çıkıyorum...
Burcu ben geleyim geçerken al benide olumunekankayizsmile
purcu ve esraa sizin buluşmadan kasdınız akşam buluşup bi kaç kadeh bişey içmekse ben katılamam.
ama gunduz ise olarr.
çok isterimmm tazem purcum uuuu görmeyii
ben varım :)
gel bebişim ama uçakla nasıl alayım? :)
ofkors nat! ctesi gündüz (17 si olüyür) buluşalım, koklaşalım.
GÜLİZ fikirlerinden birkaçını çaldım. teşekkür ederim.
Civanperçemi aldırmaya yolladım Onur'u. Akşam da Doruk daldıktan sonra o kadar uğraştık rahmim kasılsın diye, hatta aşama aşama kontrol ettik ama, yok bişe :) İlk evlendiğimde de hap 2. ayda böyle bir etki yapmıştı. İnşallah benzer brşeydir. İşin enteresanı, son 30 günün 25 gününü lekeli geçirdim haptan dolayı. 2 gündür tık yok :)
Onur diyor ki, "napalım Deniz'e hazırlık yapmaya başlarız". Dedim aklını kaçırdın galiba, dötün yiyor mu, benim hiç yemiyor, dedim. Benim yiyor, dedi gayet ciddi. Korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?