2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben 15 temmuz 12 agustos izmirdeyim hatta ara ara istanbulda..cekilisi bence simdiden yapalim, veletlerin dogum gunu tarihlerini yazip ona gore yollayalim, daha iyi olmazmi:))

gulizz kutu fikri sahane bayildimmm..yani ben sakliyorum ama kutu aklima gelmemisti mesela ilk ayakkabisini ben arabama susu yaptimdi, bak sakliyim onu..

KOCAM bugun gittisuan ucakta, kaldim bi basima..allah kimseyi yol arkadasindan ayirmasin...

istemek ne kelime, ucarim..ama dedigim gibi cekiliis toparlanip yapalim bi haftaya kadar, hediyeleride bebeklerin dogum gunu tarihhi yollariz, ben pervin ozgul gitmeden yollariz ve aliriz..

off icim cok buruk ya, allahtan annem geldi, cok koyardi diger turlu yalnizlik..

FATMAA laser ise yaradimi sence??bende gelmeden yaptirayim diyorum, nasil gidiliyor jiletle alipta mi yoksa gilli gilli mi?

canım benim aminnnn rabbim kimseyi ayırmasın inşallah askerlik haricinde hiç ayrılmayacaksınız, türkiyeye döneceksiniz, herşey çok çok daha güzel olacak.....

olabilir tabi tatlım bana herşey uyar.... seninkide hoş bir fikir... ozaman senide listeye ekliyorum..... katılanlar netleşince çekiliş ve hediye detayları konuşuruz olurmu canım......

off icim cok buruk ya, allahtan annem geldi, cok koyardi diger turlu yalnizlik..

oyyy kıyamam canım sana ya gel bi sarılayımolumunekankayizsmile evet annen var yanında biricik teomuz var yanında bizler varız bak herzaman 7/24 burdayız..... bi derdin sıkıntın sevincini paylaşmak için seve seve yanındayız:teselli:

arkadaşlar tek tek soramıyorum... DOĞUM GÜNÜ ÇEKıLıŞı yapıyoruz... bununla ilgiil topikte açtık... katılmak isteyenler söylerse olurmu hemen eklerim listeye.....

şuan itibariyle 8 kişiyiz... daha birçok arkadaşımızın haberi yok... PERVıN katılır büyük ihtimal, ESRAnın haberi yok.....haydi bakalım toplanalım çok eğlenceli....

maşallah annelerine ve kuzularına...
gule gule giy canım
yeni evinizdede gule gule oturun insallah
tşkler esracım.
KOCAM bugun gittisuan ucakta, kaldim bi basima..allah kimseyi yol arkadasindan ayirmasin...
allah kavuştursun canım. benim eşim de yok sakaryada şu an
FATMAA laser ise yaradimi sence??bende gelmeden yaptirayim diyorum, nasil gidiliyor jiletle alipta mi yoksa gilli gilli mi?
canım etkisi tam olarak 6-8 seans sonra oluyormuş. ama 4 seans sonra etkileri yavaş yavaş görülmeye başlıyormuş. yüzde 80-90 sonuç alıyoruz dedi. gitmeden iki gün önce jilet yap gel dedi. gelmeden duş al dedi. ama ben epilasyon aletinin tıraş başlığı ile yapmıştım. koltuk altı iyi olmuş ama diğer tarafı beğenmedi. üst kısmı altı alta inmedi. uzun kalmış dedi. diğer seansta yapacakmış. uzunken çok acıtır dedi. bundan sonra kökten almak yokmuş. hep üstten alınacak. iki ay sonra ikinci seans randevum işte. inş işe yarar yaa..
-
buarada yigiti memeden kesmmissin, insallah alisir biberona..
inş ama hiç umudum yok nurdan yaa

ben çekiliş muhabbetini pek anlamadım canım ya nedir ki kaçırmışım da??

FATMAcım bence yiğit emmek istiyorsa ve sütün varsa biraz daha devam edebilirsin belki.... ama yani süt içicem diye başka ek gıda almıyorsa ozaman bırak ama hem ek gıda hem seni emmek istiyorsa bence devam etsin nacizane fikrim yanlış anlamazsana.s

ben çekiliş muhabbetini pek anlamadım canım ya nedir ki kaçırmışım da??

çekiliş muhabbeti tatlım... bebeklerimizin doğum günü yaklaşıyor... pervin, nurdan ve özgül burdayken onlarda katılacağı ortak bi etkinlik olsun dedik..... şuan için sadece katılanları yazıyoruz tam katılacaklar netleşincede detayları konuşacağız..... çekilişi hediyeleşme işinin nasıl olacağını....

ayy bu fıkre bayıldımm.süpersin çalıyorum izninle :))
davetıye düşünmüyordum ama hatıra olması dolayısıyla evde kendımde hazırlayabılırım.oldu olacak bunuda çalıyorumm :)) muck öptüm valla saol

şuan itibariyle 8 kişiyiz... daha birçok arkadaşımızın haberi yok... PERVİN katılır büyük ihtimal, ESRAnın haberi yok.....haydi bakalım toplanalım çok eğlenceli....

2 hafta içinde bellı olur katılanlar, kımın kıme alacagı.bence yollama tarıhıde temmuz 25 ve 1 agustos arası olsun.herkezınkı 1 hafta içinde elıne ulasırsa daha ıyı olur.dogum gunlerıne denk gelmesede olur.sonucda dogum gunu hedıyesı ve hatırası olmus olcak.senınkı gecmıs oluyo bazısınında taa agustosun sonu.herkezın fıkrını alırız yıne ama bence hedıyeler aynı tarıhte yollanırsa daha güzel olur

keşke sütüm olsa da emse canım yaa.. gündüzleri emmek istemiyor zaten. gece bir defa bazen iki defa emmek istiyor. emiyor emiyor memeler boş süt yok üç kez bile yutmuyor çocuk. bu arada süt gelmiyor diye sinir oluyor hırslanıyor iyice. ısırıyor benim memeleri. bir aydır bekliyorum belki gelir sütüm yine diye ama yok ne yazık ki kesildi yani hiç yok şu durumda vermenin de bi anlamı yok..
tabi çok güzel olur. yani beni de yazabilirsin tabi ama nasıl olacak yani? buluşma filansa ben gelemeyebilirim de o yüzden diyorum. detaylardan bahsedebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…