2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

istanbul anneleri

dün bizde konuştuk karar verdik gün yapmayı planlıyoruz
asıl amaç bebişlere oyun alanı ikinci amaç annelere dedikodu alanı üçüncü amaç para biriktirmek dördüncü amaç mamalar tıkınmak sempatiksalakcinni

ev hanımları olarak haftaiçi yapmayı düşünüyoruz ama esrako sende katılırsan bir çalışan anne olarak cumartesiye kaydırabilirz bu buluşmaları

ancak bayramdan sonra başlayacağız güne öncesi zor olur temmuzda herkes tatilde program uymuyor ramazan geçsin başlangıç yapacağız

ev sahibi tek çeşit mama yapacak her gelen bir çeşit getirecek bununla ilgili bir topik açarız ona göre kararlaşıtırırız ne yapılacaksa

daha zaman var o zamana kadar kimlerin katılacağı netleşir

bugün kadıköy salı pazarına gittim
ayaklarıma resmen kara sular indi
en son geçen sene doğuracağım hafta esrako ebruşka ile gitmiştim hey gidi günler oldum
karnım burnumda kaç saat gezmiştik ebru ile onuda sürüklemiştim o tezgahtan bu tezgaha
oda gelmiyor artık topiğe umarım iyidir..

Geçmiş olsun Derya :teselli: Tubanın düşen dişlerinin yerine inci gibi dişler sıralansın :)) Benim ön dişlerim aralıklı hiç hoşuma gitmiyor :1no2: Özdenin öyle olmaz umarım :)
Fotolar şahane hepiniz çok sugarsınız :jeyyar: Bebikler bir başka tatlı ama ya !
Tazem söyle uçak altınolukta sigara molası versin :1rolleyes: Hee bu arada sizindemi bir deniz hayaliniz var çok meraklıysa Onur doğursun daha yeni toparladın azıcık çıtır modda gezsen fena olmazdı sositososito
Güliz fikirlerin çook hoş :) çalabiliriz... Denizin pasta yapma olayına gelince bence iyi fikir ama o ne düşünür bilmem laelaelaelaelae Daha çok genç kıymayalım adama sositososito
Nurdan cnm allah kavuştursun su gibi akıp geçsin zaman :

11 temmuzda gidiyoruz 18 temmuz dönüş tatlım

tazem maalesef görüşemeyecğiz ( inan çok üzüldüm seninle denk gelemedğim için..

hımmmmmmmmm gün ha mamalar ha benszi ha ah istanbul benden büyük ona gücüm yetmezzzzzzzzzzz

efet efet altta adını görüyorum...ama yazmıyorsun..özledim canım ya...
teşekkür ederiz..ateş mor göz yanak idare ediyor yusuf paşam..

11 temmuzda gidiyoruz 18 temmuz dönüş tatlım

tazem maalesef görüşemeyecğiz ( inan çok üzüldüm seninle denk gelemedğim için..

hesra aynı dönemde didimde olma ihtimalimiz çok bilüyünmü ama net değil diye yazmayacaktım ki hala net değil..bizde tatil yerinde buluşsak ne güzel olur dur bakalım..

sana tarif veriridim bi teyze var gap mudo ve zarakids kıyafetleri satıyor ihraç faslası hemide 3-5 liraya keşkem habarım olaydı ben sana sölerdimmm
esraaaaaaaaaaa

derya geçmiş olsun..
ya sizin bu beleş tatil işi ne oldu canım. heeç bahsetmedin

ay derya vallahamııı süper olur görüşürüz tüm şartlarım zorlarım yanee

ay gülii tüh bidahaki sefere artıkın
birlikte gideriz hatta olmamı

nurcikkkkkkkk
canım allah kavuştursun tibet gitmiş.
sagsalim gelsin ve dönun tryeinşallah.
iyiki anne var yanında..

pervini çok özledim yaa
hakkaten yoklugu çok belli

bide gypsy hatunun belli oluyor yoklugu..
hiç sevmem kendilerini ama işteeesempatiksalakcinni

dderya resmne baktım daa
yaff 2 çocuklu bide bu halde koymuşsun.
küçülde cebimşze gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…