hedef kiloma ulaşmadım daha motive olmak için öyle yaptım her açtığımda öyle görmek mutlu ediyor..Diyet disiplin gerektiriyor ve azim yoksa boş hiç anlamı olmuyorFotoğraflar çok güzel hepinize maşallahÇok şirinsiniz opuyorumnanaktan
Peki dedikodu imkanı verdiler mi bu şirin bebekler :)
Deya sonunda arkadaş olduk kaydirigubbakcemile5 sen fotolarda neden o güzel yüzünü saklıyorsun CADIARZU Taş gibi görünüyorsun şimdi hedefine ulaştın değil mi kilo konusunda.. Darısı başıma bu iradeyle çok zor ama kafamçokkarıştı
Derya eşinle alışveriş maceranıza bayıldım :) Yarında denizle beraber alışverişe gideceğiz o benim arkamdan bakıp neler düşünecek merak ediyorum :roflol:
ateşimiz düştü keyfimizde yerinde...bu geceyide sıkıntısız geçirirsek atlattık demektir.....
cok gecùmis olsun deryacim ya, kiyamam minigime..psikolojik huzun kesin hormonal bana da oluyor regl zamani, reglde olmuyoum ya..Yusuf'um hasta sabah 5'ten beri ateşli..hafif azalıyor geri çıkıyor..şimdi uyuttum bakalım..köprk dişlerimiz uçlanmış ondan desem ilk dişide dahil çıkartırken hiç böye ateşlenmedi..üşüttü desem ki hafif öksürük ve hapşırık var ama dişde aynı septomlar olabiliyor sonuç kuzum rahatsız..canım sıkkın..
Diğer yandan Tuba'nın alttan iki dişi çıktı ilk çıkan bebeklik dişinden birisi düştü oda bugün ne heyecan yaptım ama görünce hemen sakaldım mini minnacık dişimizi..yeni çıkanlar iri arası ayrık olmayacak inşallah..
Bana gelince 1 haftadır Yazz doğum kontrol hapına başladım bir tırlatıklık hüzün hali var üzerimde onlanmı alakalı anlamadım..
hayirli olsun cnm..KPSS ye başvurdum bugün.. nolur nolmaz bi bakiim deneyim dedim.. hiç areaştırmadımda bugün komşumla konuşurken karar verdim onunda kızı gircekmiş o gitti parayı yatırdı sonra okulda buluştuk hallettik ama önlisanslar bi ara her yıl girmeyecekdi bu yıl oluyomu nasıl ne hiç bilmiyorum bakalım nolcak.. dersde çalışamıycam tabiki. ilke uyudukca bakarım geçen yılın sorularını indirdim ama...
hadi leeennn..param yok hediye almaya delikafadulden
ya aslında ben de gelmek istiyodum ama, ya 16 sı cuma akşamı ya da cmt sabahı tatil için yola çıkıyoruz....cmt olunca buluşma hiç şansım kalmadı zaten :))Tşk ederim, birazdan çıkacağım, alırım. a.s.
Tşk ederim Gülizcim. Keyfi yerine geldi Dodo'mun. Arada katı, arada sıvı gidiyor. Bolca su ve meyve veriyorum. İnşallah uzamaz.
çok tşk ederim. önemli bilgiler benim için.
17 TEMMUZ CTESİ İSTANBUL buluşması haydeee kalkıyor kalkıyor bir--kiiii kimler piniyor dolmuşa :)) (esrako, bu gidişle ikimiz olacağız galiba sadece :) Gypsy ve Pervin kesin yok muusnuz?
aaa yorgunluk kahvesine gelseydiiinnn... çok yakınım ben oraya!bugün kadıköy salı pazarına gittim
ayaklarıma resmen kara sular indi
en son geçen sene doğuracağım hafta esrako ebruşka ile gitmiştim hey gidi günler oldum
karnım burnumda kaç saat gezmiştik ebru ile onuda sürüklemiştim o tezgahtan bu tezgaha
oda gelmiyor artık topiğe umarım iyidir..
o kadın acıbademin perşembe pazarına da geliyo.. sanırım aynısı..sana tarif veriridim bi teyze var gap mudo ve zarakids kıyafetleri satıyor ihraç faslası hemide 3-5 liraya keşkem habarım olaydı ben sana sölerdimmm
esraaaaaaaaaaa
BURCU öyle bir risk var mı kan testi yaptır istersen bişey varsa bide söktürücü falan kullanma derim
tazem inşallah yoktur birşey.... daha öncede oldu diyorsun böyle gecikme....ama yinede bu civanperçemini yada maydonaz falan içmeden önce bi test yap için rahat etsin ona göre iç...... hadi bakalım sinerji iş başında olsun biran önce adet ol hepimiz rahatlayalım:dance:
KOCAM bugun gittisuan ucakta, kaldim bi basima..allah kimseyi yol arkadasindan ayirmasin...
burcu naptın test falan bişeyler var mı deniz yolda mı yoksa
Geçmiş olsun Derya :teselli: Tubanın düşen dişlerinin yerine inci gibi dişler sıralansın :)) Benim ön dişlerim aralıklı hiç hoşuma gitmiyor :1no2: Özdenin öyle olmaz umarım :)
Fotolar şahane hepiniz çok sugarsınız :jeyyar: Bebikler bir başka tatlı ama ya !
Tazem söyle uçak altınolukta sigara molası versin :1rolleyes: Hee bu arada sizindemi bir deniz hayaliniz var çok meraklıysa Onur doğursun daha yeni toparladın azıcık çıtır modda gezsen fena olmazdı sositososito
Güliz fikirlerin çook hoş :) çalabiliriz... Denizin pasta yapma olayına gelince bence iyi fikir ama o ne düşünür bilmem laelaelaelaelae Daha çok genç kıymayalım adama sositososito
Nurdan cnm allah kavuştursun su gibi akıp geçsin zaman :
11 temmuzda gidiyoruz 18 temmuz dönüş tatlım
tazem maalesef görüşemeyecğiz( inan çok üzüldüm seninle denk gelemedğim için..
yusuf az önce felaket kustu....ama ansıl korktu yavrum ya ..şimdi keyifle oynuyor ama birazdan bir daha yedirmeyi deneyeceğim ama biberon maması vereceğim...miğde rahatsız mamasını yesin yatsın kuzum kaşıkla yer öylede yatıracağım (yermiki?)ateş düşrücü saatimiz gelmedi daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?