2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya
çağanın içteeen gözlerinin içine içine bakışına hayran kaldım ya.
göz iletişimi süper
çok tatllı okadar içten bakıyorki..

poz süper yakalamışsın..

esraa çekmeköyde sosyete pazarı var tommy nin falan aklına hangi marka gelirse hep ihraç ürünleri, satılıyor.çok güzeller.
orcinal olduklarını anlıosun yani.

benm kuzen herdaim cumartesileri gider.
saolsun bizde faydalanıyoruz.
senle araya takılalım bi cumartesi..

Fotoğraflar çok güzel hepinize maşallah Çok şirinsiniz opuyorumnanaktan
Peki dedikodu imkanı verdiler mi bu şirin bebekler :)
Deya sonunda arkadaş olduk kaydirigubbakcemile5 sen fotolarda neden o güzel yüzünü saklıyorsun CADIARZU Taş gibi görünüyorsun şimdi hedefine ulaştın değil mi kilo konusunda.. Darısı başıma bu iradeyle çok zor ama kafamçokkarıştı

Güliz kutu olayı demiştin ya benim Özdeya sakladıklarım ilkk kestiğim bir tutam saç ilk tırnakları hastanede ilk giydiği kıyafeti ve ayak baskıları tabii göbek bağı hala annemde ona bağlı olsun diye aldı daha vermedi -tatlicadiarzu- Ayrıca doğum videomu cd ye çektirdim... Hamileyken ve doğurduktan sonra hislerimi yazdığım bir defterde var amacım her gün yazmaktı ama olmadı :)Annemde benim tırnaklarımı ve hastanede kola takılan birşey var bana takmadılar adımın doğum saatimin kilomun yazılı bulunduğu bir şey işte o bile çok hoşuma giderken kızıma daha fazlasını topladım umarım hoşuna gider:) Ayrıca ilk yaş gününde prensesler gibi bir kıyafet alıp onuda saklayacağım kızı olursa giydirsin nostalji yaparız ilerde :1rolleyes:

Derya eşinle alışveriş maceranıza bayıldım :) Yarında denizle beraber alışverişe gideceğiz o benim arkamdan bakıp neler düşünecek merak ediyorum :roflol:

hedef kiloma ulaşmadım daha motive olmak için öyle yaptım her açtığımda öyle görmek mutlu ediyor..Diyet disiplin gerektiriyor ve azim yoksa boş hiç anlamı olmuyor
Derya eşinle alışveriş maceranıza bayıldım :) Yarında denizle beraber alışverişe gideceğiz o benim arkamdan bakıp neler düşünecek merak ediyorum :roflol:

hiç sorma bir rövanşta bugün oldu..işe gitti şimdide aramış itirafa ediyor daha hedef kilomda bile değilimmmm ama eşim telaşlandı bayanssulusmile..çocuklar seni benim elimden aldı felan diyor.....haklı da bir neviiiii neyse fazla özele girmeyeyim..
bence sende güzel vede taş gibisin..endamın yeterr..:))kaydirigubbakcemile5

yusuf az önce felaket kustu....ama ansıl korktu yavrum ya ..şimdi keyifle oynuyor ama birazdan bir daha yedirmeyi deneyeceğim ama biberon maması vereceğim...miğde rahatsız mamasını yesin yatsın kuzum kaşıkla yer öylede yatıracağım (yermiki?)ateş düşrücü saatimiz gelmedi daha..

cok gecùmis olsun deryacim ya, kiyamam minigime..psikolojik huzun kesin hormonal bana da oluyor regl zamani, reglde olmuyoum ya..
hayirli olsun cnm..
param yok hediye almaya delikafadulden
hadi leeennn..

bulusma fotolari super, bebikler biribirinden super...
ohh gun ne guzel fikir, bende katiliim valla, hayirlisiyla bi geleyim..

ya aslında ben de gelmek istiyodum ama, ya 16 sı cuma akşamı ya da cmt sabahı tatil için yola çıkıyoruz....cmt olunca buluşma hiç şansım kalmadı zaten :))

aaa yorgunluk kahvesine gelseydiiinnn... çok yakınım ben oraya!

sana tarif veriridim bi teyze var gap mudo ve zarakids kıyafetleri satıyor ihraç faslası hemide 3-5 liraya keşkem habarım olaydı ben sana sölerdimmm
esraaaaaaaaaaa
o kadın acıbademin perşembe pazarına da geliyo.. sanırım aynısı..

esraaa sendeki resimler de çok güzelmiş... hepsine bayıldımmm... herşey için sağol tekrar.. sizleri tanıdığıma çok sevindim...

BURCU öyle bir risk var mı kan testi yaptır istersen bişey varsa bide söktürücü falan kullanma derim

DOKTORA GİTTİM. İyi ki de gitmişim. Çünkü bu ay regl olmayacakmışım. Demiştim ya, sürekli lekeleniyorum diye, işte o yüzden kan birikmemiş. Rahmim gayet inceymiş, bu ay olmayacakmışım, önümüzdeki ay olurmuşum. İlaca devam. Ama sormayı unuttum, 15 gün önce 2 hap unutmuştum, ek koruma yaptık, saldım çayıra yapabilir miyiz acaba artık? Yarın bi tlf açayım.

KOCAM bugun gittisuan ucakta, kaldim bi basima..allah kimseyi yol arkadasindan ayirmasin...

ah canım arkadaşım. Çok zor ama Allah yardımcın olsun, sayılı gün çabuk geçer. Biz annemle çok iyiyiz bir süredir, darısı başına.

burcu naptın test falan bişeyler var mı deniz yolda mı yoksa

:)) Onur'un hayaller suya :)

eşşek yaa, çok güldüm. :)

11 temmuzda gidiyoruz 18 temmuz dönüş tatlım

tazem maalesef görüşemeyecğiz ( inan çok üzüldüm seninle denk gelemedğim için..

sana olan duygularımı burada ifade edemem.

Çok geçmiş olsun Derya, inşallah çabucak atlatır oğlum.

gülistaaan, sen akif alkış yapıyo dedin ya, ada da size baka baka bii rbiiir yapmayı öğrenmiş, yapıp duruyo!!! gerçi sen dün görmüşsün yaptığını ama ben yakalayamamıştım! :))

burcu, ay içerisinde ilacı 1 kez bile unutsan ilaç bitene kadar lekeleniyosun. 3 yıl falan önce öyle olmuştu bende de,korkudan doktora koşmuştum hatırladım şimdi.. çekilme kanaması deniyo ona.

moralim cok bozuk..bugun gezmeye gittik ve ece koltuktan dustu.yan kafa ustu agladı hemen et koyduk şişmesin die..saat 3 gibi dustu 4 gibi uyuttum 5bucukta uyandı..biseyi yoktu sabahtan beri oksurugu vs si var aksam 8dede uyudu yarım saat sonra uyandı kustu ondan 1 saat sonrada kustu..cok korktum..emraha bile soylemedim dustugunu..eve geldik evde mama yedirdim uyuttum fitilde koydum..ordada cok terledi cok sıcaktı bide corba filan asırı tereyaglıydı omu dokunduda kustu bilemedim..ama içim içimi yiyo

dün ada'nın esraya giderken ve gelirken sadece arabada uyuması benim işime yaramış olsa da, gece ağzımıza tükürdü! sürekli kalktı, zırladı velet!!! ikimizin de şaftı kaymış vaziyette..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…