hem sana ceza miniğim uzun süre yazmadın şimdi sen yazıcan biz okucaz bir daha verirmisin laptopunu millete kaydirigubbakcemile3
sibel davetiye yapacak mısın, cok güzel bir yazı buldum ben kendim yapıp renkli çıktı alacağım, istiyorsan yollayayım hatıra olur bir yaş biraz abartacağız ama napalım çok özel bir gün. birde bi tane kutu yapmaya karar verdim o güne özel ben ve babası hatta isterse ananesi dayısı dedesi mektup yazacağız, ilk ayakkabısı en sevdiği oyuncağı ayak ve el izi, ilk giydiği kıyafetleri vs özel şeyleri koyup kutuyu kapatacağız işte 10 yaşına gelince kutuyu kendisine teslim edeceğiz. başka fikirleri olan varsa paylaşalım. birde ben gündüz aile gece arkadaşlar diye düşündüm partiyi ama çok mu yorulurum acaba, nasıl olacak bilmiyorum.
burdan yazayım sibel davetiye yaptırmak isteyen kullanabilir belki. erken ama olsun bak senin için şimdiden hazırlanıyoruz bizde :)
--/---/---- tarihindeki ilk doğum günümde ben pastamı üflüyormuş gibi yapayım, siz de beni alkışlayın olur mu? uykum gelmeden önce saat ..,.. da bizim evde buluşalım...
davetiye, hatıra kutu, buzdolabı magneti, çekirdek aile stüdyo fotoğraf çekimi bir iki poz şimdilik yaptıracaklarım bunlar. süslemeyi biz yaparız. ben mevlüt yapamamıştım sibel içimde kaldı. o yüzden doğum gününü istediğim gibi yapmak istiyorum. ardından da eylül gibi sünnet yaptırıp mevlüt okutacağım kısmetse. pasta da iki tane olacak ikisini de mavi 1 olarak yaptırmak istiyorum. pervin'nin mumdan da üstüne koyduk mu tamamdır.
ay herkesin yokluğu hissediliyor ama pervin olmayınca eksik bu topik :)
KOCAM bugun gittisuan ucakta, kaldim bi basima..allah kimseyi yol arkadasindan ayirmasin...
Yusuf'um hasta sabah 5'ten beri ateşli..hafif azalıyor geri çıkıyor..şimdi uyuttum bakalım..köprk dişlerimiz uçlanmış ondan desem ilk dişide dahil çıkartırken hiç böye ateşlenmedi..üşüttü desem ki hafif öksürük ve hapşırık var ama dişde aynı septomlar olabiliyor sonuç kuzum rahatsız..canım sıkkın..
Diğer yandan Tuba'nın alttan iki dişi çıktı ilk çıkan bebeklik dişinden birisi düştü oda bugün ne heyecan yaptım ama görünce hemen sakaldım mini minnacık dişimizi..yeni çıkanlar iri arası ayrık olmayacak inşallah..
Bana gelince 1 haftadır Yazz doğum kontrol hapına başladım bir tırlatıklık hüzün hali var üzerimde onlanmı alakalı anlamadım..
moralim cok bozuk..bugun gezmeye gittik ve ece koltuktan dustu.yan kafa ustu agladı hemen et koyduk şişmesin die..saat 3 gibi dustu 4 gibi uyuttum 5bucukta uyandı..biseyi yoktu sabahtan beri oksurugu vs si var aksam 8dede uyudu yarım saat sonra uyandı kustu ondan 1 saat sonrada kustu..cok korktum..emraha bile soylemedim dustugunu..eve geldik evde mama yedirdim uyuttum fitilde koydum..ordada cok terledi cok sıcaktı bide corba filan asırı tereyaglıydı omu dokunduda kustu bilemedim..ama içim içimi yiyo
bente katılmak isterim çekilişe ağutos annesi olarak sizinle bu tatlı günlerin heycanını yaşamak isterim arkadaşlar aranıza alırsanız sevnirim..:teytey::teytey:
istanbul anneleri
dün bizde konuştuk karar verdik gün yapmayı planlıyoruz
asıl amaç bebişlere oyun alanı ikinci amaç annelere dedikodu alanı üçüncü amaç para biriktirmek dördüncü amaç mamalar tıkınmak sempatiksalakcinni
ev hanımları olarak haftaiçi yapmayı düşünüyoruz ama esrako sende katılırsan bir çalışan anne olarak cumartesiye kaydırabilirz bu buluşmaları
ancak bayramdan sonra başlayacağız güne öncesi zor olur temmuzda herkes tatilde program uymuyor ramazan geçsin başlangıç yapacağız
ev sahibi tek çeşit mama yapacak her gelen bir çeşit getirecek bununla ilgili bir topik açarız ona göre kararlaşıtırırız ne yapılacaksa
daha zaman var o zamana kadar kimlerin katılacağı netleşir
bugün kadıköy salı pazarına gittim
ayaklarıma resmen kara sular indi
en son geçen sene doğuracağım hafta esrako ebruşka ile gitmiştim hey gidi günler oldum
karnım burnumda kaç saat gezmiştik ebru ile onuda sürüklemiştim o tezgahtan bu tezgaha
oda gelmiyor artık topiğe umarım iyidir..
maşallah sarı fırtınaya ve tosun Ada'ya
esraa çekmeköyde sosyete pazarı var tommy nin falan aklına hangi marka gelirse hep ihraç ürünleri, satılıyor.çok güzeller.
orcinal olduklarını anlıosun yani.
benm kuzen herdaim cumartesileri gider.
saolsun bizde faydalanıyoruz.
senle araya takılalım bi cumartesi..
moralim cok bozuk..bugun gezmeye gittik ve ece koltuktan dustu.yan kafa ustu agladı hemen et koyduk şişmesin die..saat 3 gibi dustu 4 gibi uyuttum 5bucukta uyandı..biseyi yoktu sabahtan beri oksurugu vs si var aksam 8dede uyudu yarım saat sonra uyandı kustu ondan 1 saat sonrada kustu..cok korktum..emraha bile soylemedim dustugunu..eve geldik evde mama yedirdim uyuttum fitilde koydum..ordada cok terledi cok sıcaktı bide corba filan asırı tereyaglıydı omu dokunduda kustu bilemedim..ama içim içimi yiyo
dilekkkk naberrrr nerelerdesin senn
sibel dun sana birkaç mesaj yazdım dra gitmedinmi vs diye gozundenmi kaç tı yanıt yazmadında ??? hani basın agrıyordu vs dr a gitcem yazmıstın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?