2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok gusel fıkırler.. goslerım doldu okurken..

ay herkesin yokluğu hissediliyor ama pervin olmayınca eksik bu topik :)

fence de..

KOCAM bugun gittisuan ucakta, kaldim bi basima..allah kimseyi yol arkadasindan ayirmasin...

Allha kavustursun.. sukur kı sayılı gun az.. annen de yanında,buna da sukur.

çok gecmıs olsun kardesım.. tlf da da konustuk.. Allaha emanet olsun evlatlarımız.

cok gecmıs olsun tatlım.. ıcın huzursuzsa ıstersen bı dr a goster yarın.. cok mu kotu dustu?? bu kadar huzursuz olduguna gore oyle sanırım, keske anında gıtseydın,en azından ıcın ıcını yemezdı.. umarım hersey yolundadır,bı da bısı yazmamıssın cunku.

neler neler yaptım bugün, sıralasam gypsy sanırsınız beni. Son olarak duşumu aldım, saçlarımı sardım, frenchimi yaptım, azcık kurusunlar, zaman geçireyim diye kk ya geldim. kısa saçımı ilk defa sarıyorum.

PERVINN cok gecmis olsun, bu ne canim ya ust uste, allahim korusun beterinden ecosumu...

Temel at yarisi oynamaktadir..
Bir arkadaşından çok iyi tüyo veren bir adamın adını öğrenir.Hemen koşar:
- Bugün yapılacak yarışta hangilerine oynamalıyım? der.
Adam şöyle bir bakar:
- Sen kaç yaşındasın? diye sorar.
' 28 ' der Temel. Adam da;
' Tamam, git 2 ve 8' e oyna.'
Gerçekten adamın verdiği tüyo yarışlar sonunda tutmuştur. Temel ikinci hafta yine gider. Yine soru aynıdır. Adam:
'Sen kaç kilosun? ' der.
Temel ' 76 kiloyum.' deyince;
' Bu hafta da git 7 ve 6' ya oyna.' der.
Bu yarışınn sonuçlarını da adam doğru tahmin etmiştir. Arkadaşları da şaşkınlık içinde izlemektedirler.
Bu kez Temel neyi var neyi yok satar. Parasını cebine koyar, yine aynı adamın yolunu tutar.
Adam bu kez başka bir soru sorar (onu siz tahmin edin)
Temel şaşkınlık içinde ' 25 cm. ' deyince adam da 'Bu sefer de 2 ve 5'e oynayacaksın' der.
Arkadaşları yarışınn sonuçlarını çok merak etmektedirler.
Ertesi gün hemen Temel' in yanına koşarlar, Temel'in morali çok bozuktur. Hemen sorarlar ne oldu diye.
Temel' in verdiği yanıt ise şudur:
' Gururumun kurbanı oldum. 1 ve 6 kazandı.'

günaydın..Yusuf'un ateşi düşmüyor doktora gideceğiz babamızı bekliyoruz ..ilaç veriyorum azalıyor geri yükseliyor..

pervin gelmşiş okuyayacak zamanım yok umarım iyisinizidir...
Bu arada çekilişe katılamayacağım Sibel...

..babamız aradı gelmiş gidiyoruz doktora hadi kızlar dua edin dişten olsun...yavrum iki günde eridi resmen...

bente katılmak isterim çekilişe ağutos annesi olarak sizinle bu tatlı günlerin heycanını yaşamak isterim arkadaşlar aranıza alırsanız sevnirim..:teytey::teytey:

hosgeldin kendini tanıt istersen biraz

aksam dusundum bende bunu diyecektim esra ya yazın haftsonları biz hep biryerlerdeyiz katılırım dedim ama yazın zor diycektim bayram sorası superr olmuss.
ayda bir mi yapacagızzz ?
bir tur mutlaka katılmak istiyorum sonrası için bakarım artık berkenin haftasonu çok dersi vs olurmu 5. sınıf malum ama ilk tura çok isterim
ev sahibi bir cesit yapacak gelenler getircek olayıda superrr olmuss.
boylelikle sizde anadolu yakasına ayak basmıs olacaksınız hehe gizemde katılır insallah benden baska yok su an malum anadolu yakalı.

ay kızım aksam tv de izledmi hasanpasa adliyeye bomba ihbarı varmıs kalabalıkmıydı size denk geldimi
nasıl yagmur yagdı orada yagmadımı bizim leventte çok yagdı oglen saati tam
yaa dimi koca karınlarla ben ece ye hast cçıkısı bulcam istdigim gibi diye kac saat dolasıp çocuu dusurcektim zavallı ebruda bizle gezmisti :)) bu arada ebru beni geçen gun aradı tatile çıkcaklarmıs taktikleri alırım dedi :)
iyiymis yani vakit bulamıyor o da heraled

maşallah sarı fırtınaya ve tosun Ada'ya

deryaa profilindemi yeni resmin ben baktım bulamadım sildinmi naptın face demi yoksa ?

guliii hemen tarif adres veriyorsun bana çekmekoydemi hemde cumartesimii varyaaa superrrr
nolur nolur çabuk bugun adres yaz cumarntesi gideyimm

geçmis olsun ecosa yaa ama saatlar sonra kusmus yediklerinden yada usutmeden olabilir
ama pervin aklında olsun boyle dusmelerden sonra uykusu gelse bile uyutmaman gerek gozlemlemen gerek berke bir kere yataktan dusmustu tam 11 aylıktı saatlerce uyutmayıp sebeklik yaptıkdı dr uyutmayın asla demisti.

dilekkkk naberrrr nerelerdesin senn
sibel dun sana birkaç mesaj yazdım dra gitmedinmi vs diye gozundenmi kaç tı yanıt yazmadında ??? hani basın agrıyordu vs dr a gitcem yazmıstın

günaydın....

TAZEM gözün aydın.... deniz yolda değilmiş bi ohhh çektim valla senin adına.

buluşma resimleri süper bayıldım tüm bebiklere..... her buluşma resimlerini görünce bende orda olsaydım demeden edemiyorum... bide gün yapılıyormuş kesin katılırdım.....

PERVıN hoşgeldin canım.... çok geçmiş olsun... kıyamam ya cidden nazar olabilir... kusması düşmesinden değildir çünkü aradan 5 saat geçmiş genelde tepkiler 3 saat içinde belli olabiliyor allah korusun.... ve esrakonun dediği gibi tatlım 3 saat ne olursa olsun uyutulmaması gerekiyor bu tarz kötü düşmelerde...... melekler koruyor onları....

DERYAM kıyamam ya yusufumuza boğaz enfeksiyonu olmuş olabilir tatlım çünkü dişten bu kadar yüksek ve düşmeyen ateş olmuyormuş bizimde başımıza geldi sabahı sabah ettik ateşini düşüremedik ateş düşürücü verdiğim halde 39 du hep ateşi bogaz enfeksiyonu olmuştu ondanmış bu kadar yüksek ateşi..... hadi bakalım haberdar et bizi gelince hayırlı haberlerini bekliyoruz.....

dilekkkk naberrrr nerelerdesin senn
sibel dun sana birkaç mesaj yazdım dra gitmedinmi vs diye gozundenmi kaç tı yanıt yazmadında ??? hani basın agrıyordu vs dr a gitcem yazmıstın

gittim canım ogün bende ondan önce yazmıştım ama senin gözünden kaçmış sanırım
tansiyonum bana göre yüksekti 13,9 du ama onlara göre aman aman bi düzeyde gelmedi.... çünkü benim tansiyonum genelde düşüktür bu bile bana yüksek geliyor ensemden başlayan bi baş ağrım vardı.... daha önce bi tansiyon geçmişim olup olmadığını falan sordular..... ilaçla müdahale edilecek kadar yüksek olmadığını söylediler.... istirahat etmemi geçmezse şikayetler artarsa gelebileceğimi söylediler...... bende acilden sonra eve gittim karnımı doyurup sessiz bi odada uyudum.... ve cidden uyandığımda daha iyi hissettim kendimi.....zaten acile gitmeden önce limonlu su içmiştim düşmesi için.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…