ay pervin, nazar değdi ecoşa yaa! aman allah korusun.. kötü bişey olsa halinden de belli olur heralde..moralim cok bozuk..bugun gezmeye gittik ve ece koltuktan dustu.yan kafa ustu agladı hemen et koyduk şişmesin die..saat 3 gibi dustu 4 gibi uyuttum 5bucukta uyandı..biseyi yoktu sabahtan beri oksurugu vs si var aksam 8dede uyudu yarım saat sonra uyandı kustu ondan 1 saat sonrada kustu..cok korktum..emraha bile soylemedim dustugunu..eve geldik evde mama yedirdim uyuttum fitilde koydum..ordada cok terledi cok sıcaktı bide corba filan asırı tereyaglıydı omu dokunduda kustu bilemedim..ama içim içimi yiyo
moralim cok bozuk..bugun gezmeye gittik ve ece koltuktan dustu.yan kafa ustu agladı hemen et koyduk şişmesin die..saat 3 gibi dustu 4 gibi uyuttum 5bucukta uyandı..biseyi yoktu sabahtan beri oksurugu vs si var aksam 8dede uyudu yarım saat sonra uyandı kustu ondan 1 saat sonrada kustu..cok korktum..emraha bile soylemedim dustugunu..eve geldik evde mama yedirdim uyuttum fitilde koydum..ordada cok terledi cok sıcaktı bide corba filan asırı tereyaglıydı omu dokunduda kustu bilemedim..ama içim içimi yiyo
Pervin çok geçmiş olsun canım Özde günde kesin 1 defa düşer çok hareketli yerinde duramıyor emekleme tırmanma yürüme çabaları içinde arkamı dönünce paaatbugünde koltuktan orta sehpaya geçti oyuncağıyla oynuyordu bezini çöpe ataym derken düştü
Yaaaa sabah Özde çok uyudu demiştim ya acısı çıktı 1 saattir sallıyorum üstelik denizde yok ne hayallerim vardı uyutunca keyif yapacaktım
teşekkür ederim...hayırlı olsun...
eda başvurun hayırlı olsun
ne zamana kadar sürüyor başvurular??
teşekkür ederimm..hayirli olsun cnm..
..
tamam tamam gıdıyorum,bı laf atmadız aşkolun yaneeee. halbüse nekadannda düşmüştü çenem
moralim cok bozuk..bugun gezmeye gittik ve ece koltuktan dustu.yan kafa ustu agladı hemen et koyduk şişmesin die..saat 3 gibi dustu 4 gibi uyuttum 5bucukta uyandı..biseyi yoktu sabahtan beri oksurugu vs si var aksam 8dede uyudu yarım saat sonra uyandı kustu ondan 1 saat sonrada kustu..cok korktum..emraha bile soylemedim dustugunu..eve geldik evde mama yedirdim uyuttum fitilde koydum..ordada cok terledi cok sıcaktı bide corba filan asırı tereyaglıydı omu dokunduda kustu bilemedim..ama içim içimi yiyo
daha karpuz keseceğidik nireyeben denizi fırçalamakla meşguldum eve gelmemesini geçtim telefonunu aradım hep meşgul ısrarla aradım anasıyla konuşuyormuş abisi onlara gittide kuzeni gelmişti :sinifsinif:
:umursamaz: ne karpuz kesıyon ne şeftali(ne alakaysa) gıdıyom ben tutma benılülülülülülü
kaydirigubbakcemile gel buraya gidemezsin guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?