2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay pervin, nazar değdi ecoşa yaa! aman allah korusun.. kötü bişey olsa halinden de belli olur heralde..

gecmıs olsun Pervıncım.aradan 5 saat sonra kusmuş.baya uzun zaman sonra.bişeyı yoktur inş.korkma.aklında bulunsun düştükten sonra göz kontagını takıp etmek önemlıymıs.yanı bı sorun varsa nesnelerı tam anlamıyla takıp edemezmıs.elıne bı oyuncak alıp dikkatlıce saga sola cevır takıp edıyomu bak.bırde bıse uzat,direk elınemı uzanıyo yoksa elı yanamı kayıyo bıde ona bak.bence bişeyı yoktur he yan düşmüş üzülme.kac saat gecmıs aradan

Üzüldüm Gizem, yaz olunca böyle oluyor doğal olarak. Keşke başka türlü olsaydı. Bu arada BULUŞMA FOTOLARI çok güzel, sıpalar birbirinden güzel. Tam birine yorum yapayım diyorum, bir diğerini görüyorum bayılıyorum.

Ada'nın dudaklara ve boğumlara,
Çağan'ın gözlere ve bakışlara,
Afik'in karizmaya,
Eylül'ün yanaklara ve gözlere,
Yahoo'nun dişlere saçlara hayran kaldım.

Geçmiş olsun Pervin. Bır şey yoktur korkma, dediğin gibi yediklerinden etkilenmiştir. Çok saat geçmiş, uyumuş uyanmış. ıçin rahat olsun.

GıZEM ben Myralon kullanırken dr demişti ki, 1 tane unutursan ertesi gün 2 tane al, bu koruyuculuğu etkilemez, ara kanama olmasını engeller. Öyle de yapıyordum ve olmuyordu. Myralon piyasadan kalkmış, yazz da daha düşük etken madde old için tercih ettim. 3. ay rahat gider inş.

Pervin çok geçmiş olsun canım Özde günde kesin 1 defa düşer çok hareketli yerinde duramıyor emekleme tırmanma yürüme çabaları içinde arkamı dönünce paaat bugünde koltuktan orta sehpaya geçti oyuncağıyla oynuyordu bezini çöpe ataym derken düştü
Yaaaa sabah Özde çok uyudu demiştim ya acısı çıktı 1 saattir sallıyorum üstelik denizde yok ne hayallerim vardı uyutunca keyif yapacaktım

Vay anasını...O fotoğraflarda biz de olabilirdik ama yine yine yine olmadı..Güliyi hiç görmedim, Gizem ve tombulkuşuyla tanışırdık Neyse fotolar süper...

17 temmuz'da Taze geleceksin ya Doruk da var mı?? Nerde buluşcaksınız?? Eğer annem o zaman burda olursa ben de gelirim...

Çekilişe ben de varım...

Nurdancım allah canyoldaşına kavuştursun en yakın zamanda...

Yusuf Paşa'ya geçmiş olsun..

Perviiin, yaaa kustuğunda korkmadın mı?? Doktora falan götürse miydin acaba?? Çok kötü mü düştü?? Dilim varmıyor ama hani bebikler düştükten sonra kusarsa dr.a götürün diyorlar ya...Nazar almıştır, çok geçmiş olsun...

aynen Şevvalde düşüyo durmadan ama artık düşmeyıde öğrendı yumusak düşüyor sıpa :)) bıde yuksekten düşmüyo Allahtan.bugun bıraz agladı cunku sehpayı ıttırıyo onla gıdecek nereye sürüklemeyı planlıyoduysa artık.gırccc sehpanın sesını duydum fırladım mutfaktan fakat olan oldu sehpayla cumburlop.ama dıomya kendını tutuyo düşerken yanı kütt dıe cıok sert vurmuyo ne kafası ne baska bıyere Allaha şükür

hep yazıcam unutuyorum,Nurdancım nedır 25 gun, hopp dıe gecıverır.Allah kavustursun.

he bıde fotolarda encok Yahoonun Adayı salladıgını sevdım.ama hepsı cokk guzel

arkadaslar bı burko Burcu vardı,Busemız vardı noldu.haberınız vardır izmirli hatunlar.nıye hıc ugramıyo Burcu buraya.facdede yok sankı uzunca bır zamandır.bişemi kacırdım ben yokkene

Allamm yaa asagıdakıler dedıkodumu yapıyosunuz.asagısı kynıyo 2 laf atan yok beaaa

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
minik_kelebek, aspirinn, telkirma+, tazefasulye+, dnzyildizi84, CEMRE M, Ebrar06, maviş83+

Aycacım sız nasıl gıdıyorsunuz uykuya.biz iyice cıgırdan cıktık.artık asla ayakta sallanarak uyumuyıor.emerek uyuycak illa.sevıyorum emerek uyumasını yatıyoruz< yanyana güzel oluyo ama bazen cıvıttıkca cıvıtıyor.5 dakkada uyuyunca güzel ama bazen 15 dakıkyı bıle gecıyo uyumuyo.

geçmişten geldimm ben..

hayırlı olsun...
teşekkür ederim...

eda başvurun hayırlı olsun
ne zamana kadar sürüyor başvurular??

2 temmuz sonmuş.. bu arada buluşma fotoları muhteşemm bayıldım kuzulara...

hayirli olsun cnm..

..
teşekkür ederimm..

perviin keşke bi doktora götürseydin canım yaa niye söylemedinki hem bilerek isteyerek yapmadınki sende çok korkmuşsun.. saklamasaydın bence.. neyse geçmiş olsun kocaman kocaman....

tamam tamam gıdıyorum,bı laf atmadız aşkolun yaneeee. halbüse nekadannda düşmüştü çenem

daha karpuz keseceğidik nireye ben denizi fırçalamakla meşguldum eve gelmemesini geçtim telefonunu aradım hep meşgul ısrarla aradım anasıyla konuşuyormuş abisi onlara gittide kuzeni gelmişti :sinifsinif:

geçmişolsun canım ya.. üzülme.. Düşe kalka büyüyorlar işte.b enim kız günde kaç kez düşüyor.. Yürüdüğü haldehemen kusmamaış merak etme.. Belkide yediği yağlı çorba ağır geldi.. Benim bıdıkda geçen hafta öyle oldu.. Sabahları yumrutayı bile hazmedemedi.. Sıcakalrda bazı şeyler ağır gelebiyor artık onlara.. Geçmiş olsun..

daha karpuz keseceğidik nireye ben denizi fırçalamakla meşguldum eve gelmemesini geçtim telefonunu aradım hep meşgul ısrarla aradım anasıyla konuşuyormuş abisi onlara gittide kuzeni gelmişti :sinifsinif:

:umursamaz: ne karpuz kesıyon ne şeftali(ne alakaysa) gıdıyom ben tutma benılülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…