2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese

eskisi kadar sık giremiyorum artık kıvanç çok zıpır oldu durduğu yerde durmuyor herşeye saldırıyor hep merak içinde hep kurcalamak öğrenmek istiyor ancak yürüteçin içine koyup rahat ediyordum fakat yürüme çabası içinde olduğu için yürüteçte durmuyor kendisini aşağıya sarkıtıp iniyor bi bakmıisın pıtır pıtır gidiyor

başıma kötü şeyler geldi kıvanç kaşını yardı 5 dikiş atıldı ömrümden ömür gitti annelik çok zor zanaatmiş bunu bir kez daha anladım nasıl oldu hala aklım almıyor biryere bi sehpaya taşa vs. ne bileyim yürürken yada hareket halindeyken olsaydı bu kadar çok takılmazdım belki ama beşiğinin içinde olmuş bu karyola tarzı yataklar varya onun baş kısmında oyma şeklinde ördek resimleri var oraya çarpmış yavrum kaşını ben uyandı da ağlıyor diye yanına gittim ayyy benim kuzum uyanmış diye söylene söylene yanına geldim yüzüstü yatmış ağlıyordu genelde de hep yüzüstü yatar çocuğu bir çevirdim her yer kan içindeydi o anı unutamıyorum sonra hastaneye götürdük falan dikiiş atıldı çok şükür dikiş izi falan kalmadı sadece yarılan yerde bir çizgi izi var daha yara olduğu için kızarık doktor iz falan kalmaz çok hafif belli belirsiz bir iz olur dedi daha bebek olduğundan ve beyaz tenli olduğundan avantajlı dedi ama ben bittim hala kendime gelemiyorum nsl oldu nsl yaptı ya gözüne gelseydi ben ölürdüm

geçmişe baktım biraz dünden beri buluşma olmuş ne güzel orda olmak isterdim
birde şu gün işine aklım yattı katılmak isterim bende

1- GÜLıSTAN
2- GÜLıZ
3- TUĞBA
4-GıZEM
5-SıBEL
6-ÖZLEM
7-BURCU
8- NURDAN
9- FATMA
10-AYÇA
11-PERVıN
şimdilik katılanlar bu kadar daha haberi olmayanlar vardır yada kararsız olanlar.... bu hafta netleşir herhalde...

DıLEK kıvança geçmiş olsun canım..... ayy kim olsa kötü olur öyle kanlar içinde görünce allah allah olacak olduktan sonra işte hiç olmayacak yerde başına ne geliyor insanın.... rabbim daha beterinden korusun...... dikiş yerleri iz kalmaz daha çok küçükler.....

bende bi çarşıya gidip geleyim..... elbise bakıyorum kendime..... düğün için almıştım ama dün gece karar değiştirdim selinin doğum günü içinde yeni bi elbise almak istiyorum bilecik şartlarında bulabilirsem eğer....... hadi gelirim 30 dk. görüşürüz......

dilekcim çok geçmis olsun ya o anı seninle birlikte yasadım okurken varya
omrunden omur gidiyor insanın. ama izi falan kalmaz çok kuçukler surekli deri yenilenyormu ne hiç biriz kalmıyor

inş. esra iz kalmaz dedi doktor ama zaten dikiş izi hiç belli değil fakat o yarılan yer şimdilik kırmızı daha yarası iyileşmedi bugün 10 gün oldu cuma günü dikişleri aldırdık birazdan resim yükleyeceğim az önce uyurken çektim birde siz görün doktor bebek olduğundan ve beyaz tenli olduğundan iz plmaz dedi çok hafif bir şey kalır belki diyor daha onlar büyüyecek derileri gerilecek kalınlaşacak dedi ama ne bileyim oraya baktıkça içim parçalanıyor hala( krem verdi dokusunu güçlendirmek ve yarayı toparlaması içinmiş

biz true blood izleyeceğiz, muhabbetinize doyum olmuyor hanımlar!
nası yaa,o saatten sonra fılmmı ızledınız.maşşalah yanı,sabah Doruk uyanmıyor heralde 11e kadar falansempatiksalakcinni

canlarım cok saolun gece yanında yattım sukur anormallik olmadı şimdide iyi oynuo..ama omrumden 10 sene gitti
ohh cok sükür.Allah ım korusun bebişlerimizi.nekadar düşe kalka büyüycekler desekte annelık işte ya bişe olursa fıkrı insanın içi içini yediriyor
günaydın..Yusuf'un ateşi düşmüyor doktora gideceğiz babamızı bekliyoruz ..ilaç veriyorum azalıyor geri yükseliyor..
gecmıs olsun önemsız bı enfeksıyondur inş.
cok büyük gecmiş olsun Dilekcım okurken o anı gördüm sankı.nasıl şok olmussundur korkmussu ondur tahmın edebılıyorum.neysekı gözünü korumuş Rabbım.Allahım hayırlısıyla buyusünler hepsi inş.

doğum günü içinde süs bulamadım.. kutu içinde böyle sünnet süsü gibi süsler var üzerinde maşallah falan yazıyor onun haricende yok...... sayılı 1 şeklinde mum baktım ondanda yok.... birtek happy birthday yazan mumlar varmış onlardan aldım geldim.....

pervin ecoşa cook geçmiş olsun Allah korumuş yavruyu.

kıvanç'a da cok geçmiş olsun, nasıl bir şok yaşamışsındır tahmin edebiliyorum.

sibel kuzu :)) gel bursa ya hafta sonu sana kıyafet bakalım bulalım bilecik'te ne süsleme ne kıyafet bişey bulamazsın atla gel terminalden alırım cumartesi seni. ben gündüz erkekler olmayacağı için mini bi elbise aldım ama gece ve fotoğraf çekimi için uygun değil bende bakıcam beraber gezeriz.

güliyi cok farklı hayal etmişim kafamda bıcır bıcır açık biri gibi düşünmüştüm. ne kadan hanım gözüküyosun şaşırdım cok görünce :))

evde yalnızdım şok geçirdim minişim ne yapacağımı şaşırdım neresine ne olduğunuda anlayamadım çünkü heryeri kandı kendi kendime o an diyorumki bu çocuk yeremi düştü acaba ama onu yatağa kim kaldırdı diye düşünüyorum hiç aklıma gelmiyor beşiğe çarpacağı

deli oldum hemen lavoboya koştum o telaşla çocuğun yüzünü yıkamaya daha beter oldu kan heryere bulaştı hemen tele sarıldım eşimin amcası var yan binada geldiler ben yere yığılmıştım hemen pamuk ve suyla yüzünü sildiler silince anlaşıldı çocuğun kaşının yarıldığı ama kıvanç çok ağlamadı onları görünce gülmeye falan başladı doktora bile güle oynaya gitti ama o dikiş atılma anı çok kötüydü çocuğu tutamadıkları için çarşafa sardılar boynundan aşağısını sanki kefene sarar gibi ben o an koptum zaten başınıda bir doktor tuttu beni dışarı çıkardılar hemen kıvançın sesinden resmen hastane inledi hastanenin dışına çıkmama rağmen onun sesini duydum dikişten sonra dışarı çıktı nsl titriyor içini çekiyordu satlerce çocuk iç çektii hııık hıııık diye

ahhhh canım benim keşke gelebilsem ne kadar çok isterim biliyormusun altına üstüne getirirdik bursanın ne kaddan süper olurduboshayallersmile... bu cumartesi temizlik var kayınvalidem köklü temizliğe kalkııyor düğün için...seline bakamaz bende selinle gelemem toplu taşıtlarda durmuyor canıma okur birde çocuklar olunca rahat rahat alışveriş yapılmıyor vs.. pazar günü de yine bi düğün var sempatiksalakcinni çok doğrusun söylediğinde anam ne süs ne kıyafet hiçbirşey yok herşeyi geçtim 1 şeklinde mum bile yok:bbo:akannehir ya aslında ayın 10 unda düğün var onun için eskişehirden siyah saten bi elbise aldım ama onu giymeyeyim dedim doğum günü için ama buralardan yeni birşey bulamaycağım doğum günü için sanırım bu gidişle onu giymek zorunda kalacağımCADIARZU

dilecim çok çok geçmiş olsun ya.
melek söylemişti buluşmada
gerçekden çok çok geçmiş olsun.
iz konusunda hiç şüphe etme artık estetik açıdan çok titiz doktorlar.

resmen gözümde canlandı ya içime birşey oturdu çok kötü oldum.... kıyamam ikinize de büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınsenağlamasenağlamasenağlama

dilecim çok çok geçmiş olsun ya.
melek söylemişti buluşmada
gerçekden çok çok geçmiş olsun.
iz konusunda hiç şüphe etme artık estetik açıdan çok titiz doktorlar.

gülicim ilk defa bi yazını çok net anladım teşekkür ederim türkçemizi güzel kullandğın içinolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

dilekcim cok gecmis olsun ben burda mahvoldum seni dusunemiyorum, ama uzulme iz kalmaz, cidden cok cabuk yenileniyor derileri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…