meltem yazdığın yöntemler ben de işe yaramıştı inşallah geçer
evet canım maşallah3 aylık olduk allahın izniyle.... foto yüklemeyi tam olarak beceremiyorum tarif etsene tatlım akşam eve gittiğimde yükleyeyim:hulya:
canım sagol önerilerin için... ortada mümük yok..... ama tıkalı hort hort çekiyor arada... gece çok tıkandı yavrum.... bakalım olmazsa dr. unu ararım şimdi önereceği birşey varmı diye.... tonimer baby yi herkesten duydum tavsiye ediyorlar... sprey şeklinden çekiniyorum biraz ama onunda damla şeklinde olanı varmış bakalım sorayım dr. uma ne diyecek.....
FASULYEKO, babasını görmedim ama senin kız sanki sana benziyor.
.
PİNKY, neden ağlatıyorsun kız oğlunu? boş bıraksam benimki de ağlar valla ama ben fırsat vermiyorum, kucağımdan indirmiyorum. şımartacağım galiba.
weenin pompasını almıştım (hiç kullanışlı değil maalesef sonra lansinoh aldım çok memnunum) onu biberonla verdikleri için bi sakınca görmemiştim biberona sağmakta, lansinohuda netten aldım yanında 2 saklama kabı var , 3 tanede biberon var ona sağıyodum gündüzleri bunu öğrendiğim iyi oldu hemen akşam eczaneden alıyım 3 kap daha.Ama bu biberonların kapaklarıda var çevirmeli değilde ağızlarını çevirip kapatıyosdun kapaklarıda onların üstüne. Anlatabildimmi
Nasıl huzurlu, banyo fotosundada gözlerini gördüm maşallah çok güsel.
Bugün 14:30 da sağdım dolaba koymadan bide üstüne 15:30 da sağdım inşallah bi şey olmaz hep ayrı kaplara sağıyodum zaten ama bugün biberona başladık kaşıkla doymadığından fazladan 1 kap var yanımda onuda 17:30 a saklıyorum . Mecburiyetten üst üste oldu yani.
bizimkilerden boğulan olmamışta tehlike atlatan olmuş demekki normalde hiç korkmuyo bazen ağzına su kaçıyo o zaman basıyo çığlığı kuzum. Küçücük halleriyle nasılda biliyolar canlarının kıymeti kuzular.
Bu da sevişme anlarımızdan...
maşallah maşallah
Birkaç enstantane daha...
29 ekİm İÇİn tatİl planlıyorum arkadaslar Çok mu Çurrettakar olur bİlmİyorum ama hersey dahİl Çokguzel bİr tatİl koyu voyage sorgun 85 lİraya İnmmİs dah a onhce gİttİm yesİllİk bebekle harİka olabİlcek bİr tatİl koyuburası dusunenİnİ varmı kacak kedİden baska valla super olur soyle bİrkaÇ grup gİtsekk
nurdan tibet ne diyor bu duruma? o müdahale etse etkili olmaz mı?
gypsyesra, jenny_sh+, norraa, sakaleynmaster, tuana3434
Kızlar selam hepinizi çok özledim. Şu an açık görünüyorsunuz şarjım bitene kadar sizlerleyim inşallah, tabii bebiş bırakırsa...
Esra görümcen nasıl oldu canım, umarım iyileşme yolunda ilerliyordur.
canan, nurdan, derya , tuana sizleri de çok özledim. Herşeyleriniz yolunda gidiyordur inşallah...
kadriye niye asidan sonra yikamayin dediler ki?
Kızlar selam hepinizi çok özledim. Şu an açık görünüyorsunuz şarjım bitene kadar sizlerleyim inşallah, tabii bebiş bırakırsa...
canan, nurdan, derya , tuana sizleri de çok özledim. Herşeyleriniz yolunda gidiyordur inşallah...
oldu ama ufak oldu üzerini tıklayıverirsiniz artıkın :))
Ben de online ım ama bana hiç laf atmamışsın. mafoldumben Aşkolsun.
Esracım oğluşun çok tatlı. Resimlerini gördükçe bayılıyorum ona maşallah.Kucakta alıştırmaman çok iyi olmuş. Biz hep kucakta gezdiriyoruz. Fazla alışmadan benim de ana kucağına geçirmem gerek artık yoksa çok zorlanacağız. Hep omuzlarda gezmek istiyor hanımefendi.
belmacım sağol tatlım bizimki kucağı pek sevmiyo sere serpe yatmak istiyo
mesela çoğunuz bebişler döşünüzde uyumayı seviyo benimki sevmez öyle sıkılır kolunu bacağını yayacak illa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?