2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kadar işin gücün sonunda yorgun argın saçıma bakım yaptım...epeydir yapmıyordum iyi geldi...
simbo baskül aldım hepsiburadadan yarın gelir bakalım gr ları saymaya başlaylım..
Birde yusubeye sevi bebeydi sanrırm kumaş mama sandalyesi aldık...bugün geldi oda denmelerimiz başarılı çokda iyi oldu..

deryam geçmiş olsun tatlım
yahoda bütün gün çok huysuzdu illallah dedirtti ilk kez dedimki nerden doğurdum seni off off
nerden doğurdum ben bu veleti yaaaaaaa akannehir

evet yapacağım inşallah ama bilmiyorum nası yapcemi
bugün detoks yaptım ilk günüm gebereceğim az kaldı
emzirirken çok zor oluyormuş mafoldumben

ay ne güzel doğumgünü fikirleri var
ama benim kafa basmıyor bu aralar okuyorum sadece okuduklarım hoşumada gidiyor ama hiiç uygulamaya niyetim yok
neden böyle oldum bilmiyorum
burda süer bir yer var leventte parti time diye esrako bilir oraya bi ara uğrayacağım
ama ne şekilde yapsam bilemedim gündüz yapsammı arkadaşlar arasında yoksa sadece akşam aile içindemi yapsam bilemedim

deryam geçmiş olsun tatlım
yahoda bütün gün çok huysuzdu illallah dedirtti ilk kez dedimki nerden doğurdum seni off off
nerden doğurdum ben bu veleti yaaaaaaa akannehir
sağol canım sizede geçmiş olsun..
madem böyle dedin bak sana bir örnek..
büyüyüncede aynı olucak değişecek de rahatlayacağım diye sevinme..
Tubada arı tutmuştu ve aynı sonuç olmuştu 1.5 yaşında filandı camda arı yakalamaya çalışıyormuş gördüm ama geç kalmıştım..
büyüdü ve hala ne bulsa yakalıyor hatta bir keresinde izin dönüşü dinlenme tesisinde kocaman çekkirgeyi yakalamış bak anne diye pat masaya koydu amanın annesi ağlar geri götür dedik tek hamlede yakaldı götürdü ..
aaa cık cık sen o geyiği bilmiyünmü deryaaaa

ııhhıhhh bilmiyüm:çok üzgünüm::1no2:

e yakalamışım işte..Volkan amcayı...
detoks derken şu ayranlıyımı..iyidir o bea yazın daha iyi gider..
nasıl yani sen tickeri beceremedim dersen inanmam..

ESRA beni döveceksin şimdi nasılda moral vermişim yaho için ama gerçekler acıdır ve dost acı söyler bajımmmmmmm..

evet ya ne güzel planlar fikirler var ..
bizim belli değil henüz bişey düşünmedim..ama %99 evde ailecek olur...

..hani ne oldu kimse yazmıyor...Evrim torununu izliyor ..
eee Esra ticker yapmaya çalışıyor....

TAZE ne yaptın adet işini geriden geldim ama göremedim ..bazen okadar çok oturup kalkıyorumki atladığım şeyler oluyor..

kimse yazmaycak anlaşıldı .bende yatarım ozaman ..zaten 3 gecedir ayaktaydık..başımda ağrıyor inceden..yusf paşa uyuyorken yatayım..bu geceki supriz ne bakalım..

kolay gelsin. istanbulda 10 gün bounca ayaklarımıza kara sular inmişti. Kolaylıkla diliyorum, dikkatli olun.

hadi biz elifle beyogluna cıkıos :) gelince cekilisi yaparım

vay vay vayyyyy.... naaaaa... seni :)

TAZE ne yaptın adet işini geriden geldim ama göremedim ..bazen okadar çok oturup kalkıyorumki atladığım şeyler oluyor..

oldum canım, kıpkırmızıyım :) tşk ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…