2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben katılmak istememe nedenimi yazayım
hediye secmekte herzaman çok zorlanırım. hep ozel farklı birseyler olsun isterim ugrasırım ederim ama sonra o da tam içime sinmez oylesine birsey alırım ve o hiç hiç içime sinmez. boyle degisik birsey gorup aldıgımda çok rahat eder içim.
mesela yılbası çekilisinde evrime kuzy ile resminin oldugu bir bardak bluz vs birseyle yapmayı çok planladım face den resimlerini kopy ledim falan ama resim az vardı o ara eski mesajları tarattım bilmemne epey zaman harcadım sonra içime sinmedi vazgectim . e sıradan birsey alıncada anlamı olmuyor gibime geliyor bu benim takıntım. en yakınlarıma hediye almaktada zorlanırım yani o yuzden bana kulfet geliyor. ben gorucem alısveris yaparkan aa bu tam su arkadasa gore diye dusuncem alcam yakınlarda varsa dogumgunu vs bayram seyran vericem tarzım bu

1- ÖZGÜL
2- GÜLıZ
3- TUĞBA
4-GıZEM
5-SıBEL
6-ÖZLEM
7-BURCU
8- NURDAN
9- FATMA
10-AYÇA
11-PERVıN
12-EVRıM
13-ESRA
14-TÜLıN

arkadaşlar listenin son hadi budur..... sanırım artık kapanışı yapıyoruz.... girmek isteyenler girdi..

Son düzenleme:
istanbuldasin esrayla konustun:))

duzelmesine sevindim cnm..

Hoşgeldın kuzum.. Esra ıle kaynata kaynata geldın demek :)) Agız tadıyla bır tatıl gecıresın ınsallah.

Pervinim istanbuldayim deme!!!:1shok:

pervin istanbula mı geldinn sen bu kadar erkenmi glecektinnn

evettt dogru tahmin.. istanbuldayım yarın nasipse adapazarı..16sı nasipse antalya 25i nasipse istanbul 1i nasise baku:)) anlayana ask olsun :)))

saat 17de kapansın kacgundur soyluyoruz isteyenler girerdi.. ben aksama cekilişi yaparım

PERVıNıM hoşgeldin canım.. evliya çelebi gibi olmuşsun valla ha leyleği tam havada gördün sanırım.....

pervin hoşgeldin canım leylek havada senin bu ay iyi gezmeler

hb canım aynen oyle..ins guzel gecer tatilim..

pervinn antalyada nereye gidiyorsunuz yer falan bakıyordun karar verdinizmi

emrahın halasında olcaz canım..maaile ordayız kpederimin tarafı antalyada bende hepsini cok seviyorum halasıda merkezde oturuyo yani konyaaltında takılırız gunduz aksam ailece biarada oluruz

esrako basbasa tatil icin bayramı dusunduk sen simdi merak edersin:) bayram tatilinde turkiye deilde baska tarafa gideriz die dusunduk ama kısmet..

pervin belki sen istanbuldeyken bizde gelebiliriz tibetle, gorusursek ne super olar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…