superde lafmı..mis miss olar
offf.teşekkür ederim pervincim
inşallahh her şey yolunda gider canını sıkacak bişey duymazsın.. bizede haber ver ...bugun içim acayip bir sekilde pir pir.
son gunlerde bakcıya takmıs durumdayım. tatil sonrası ece ye oturup kendim baksam modundayım ise dondugum için pismanım vs.
bunlardan dolayı bakıcı basladıgından beri yapmayı planladıgım islemi bu sabah itibari ile yaptım.
foto mak nin kamerasını ayarlayıp çıktı ibo sabah benden sonra o çıkıyor
yarım saat kadar video çekip pil bitmeye yakın bir iki bip sesinden sonra goruntuyu kayıt edip kapanıyor
kadın bunu anlamaz umarım anlayamaz ama heralde.
goruntu degil derdim sesleri duymak. dikkat cekmesin diye gorutun olabilcek bir sekilde koymadık.
aksam neler duycam çok merak ediyorum çok tedirginim ya olumsuz birseyler duyarsam diye. aklıma geldikce biri midemi buruyor cevirip bukuyor sankı oyle kotu oluyorum. hatta bagırsaklarım bozuldu heyecandan diyim tam anlayın halimi:)
Biri sinerji mi dedi? Özdeyi dün anneme bıraktım koltukta uyuyormuş sandalyeleride destek koymuş yanında itmiş sandalyeleri uyrken düşmüş.. Nasıl oldu anlamadım ama kaşla göz arası düşmüş...:sinifsinif: Kaşlarının ortasında bir çizik var
bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.
ah bu çocuk arıyı yakaladı ha gülsemmi ağlasammı bilemedem... çok geçmiş olsunn.. inmiş neyseki şişi... yavrum yaa.. korkmuyoda bişiyden bu çocuk..biri sinerjimi dedi beni duyamadımmm akannehir
bugün sıra bizdeydi sanırım ve sıramızı savmadık kimselere
odada oturuyorum elif yanımda yahya yerde oynuyor bir anda içeriye arı girdi ay arı diye fırladık biz kovalıyoruz gitsin diye yahoda takip ediyor arıyı bir anda alçaldı ve bizimki bir yakaladı arıyı yakalaması ile feryat figan ağlaması bir oldu arı yere düştü elini bir açtım iğnesi elinde batmış vaziyette
ama nasıl ağlamak çıldıracak gibi ben sıyırdım resmen hemen çektim çıkardım buz tuttum arıyıda bir peçeteye attığım gibi hastaneye
orta parmak bildiğin davul 3 parmağını birleştirsen o kadar etmez ben gördükçe delirdim hemen iğne yaptılar bacaktan yahoya birde orda feryat figan yarım saat gözlem altında tuttular
neyseki eve geldik şişlik indi falan rahatladık ama çok huzursuzdu bütün gün iğnenin etkisimi bilemedim çok yakarmış o iğne nurdan sen bilirsin avilmidir nedir(
Rüzgar Bey saat 21:00 sularında Bye Bye yaptı.. Gerçekten yaptı.. Bikaç kez...Uyumadan önce de yaptı..Yaptı diyorum işte..
Duyan da önemli bişey sancak..Yahu bir bye bye'a bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi...
Ayaklarını ye oğlum deyince yiyor, kuşları sorunca gökyüzüne bakıyor, en komiği de aynada kendinden utanıyor, baba nerde deyince babaya bakıyor, su vereyim mi sana deyince çıldırıyor..Bizde atraksiyonlar bu kadarcık...
bir kaç gündür nette sorun vardı giremiyordum sizlere cevapta veremedim, birde eylülümün dişi yeni çıktı ve çok zordu ateşli olmadı ama huysuzdu biz 10 aylıkken çıkardık biraz tembeliz sanırım :)
evet doğru tahmin süpersin valla :)
şimdi uyandı hemen çektim tazecik ekliyorum
desteğiniz için teşekkür ederim umarım belli olmaz eğer iz kalırsa ben her gördükçe kahrolurum uzaktan çok belli olmuyor ama yakından belli belki kırmızılık kaybolur zamanla
Evet, sınerjı ıs basında anlasılan.. Allah yardımcın olsun, ınsallah bı tatsızlık yoktur.
Kuzey ın ıkı gozunun de altında yara var.. gecen dustu,duserken de Ozgur un aksam dan sehpanın uzerınde unuttugu kalemı cekerek dustu, kalem de cok kotu cızdı gozunun alt kapak kısmını, verılmıs sadakamız varmıs.. dun de dıger gozunun alt kapak kısmını ayagı kaydı bırden gozunu carptı.. onda da kıl payı atlattık.. Kuzey ın yuzu haşat şu an..
hepımız de ayrı hıkaye.. sanırım sımdı baslıyor meseleler.. onceden yasadıklarımız bısı deılmıs.
emrahın halasında olcaz canım..maaile ordayız kpederimin tarafı antalyada bende hepsini cok seviyorum halasıda merkezde oturuyo yani konyaaltında takılırız gunduz aksam ailece biarada oluruz
nasi razi ettin??
ben katılmak istememe nedenimi yazayım
hediye secmekte herzaman çok zorlanırım. hep ozel farklı birseyler olsun isterim ugrasırım ederim ama sonra o da tam içime sinmez oylesine birsey alırım ve o hiç hiç içime sinmez. boyle degisik birsey gorup aldıgımda çok rahat eder içim.
mesela yılbası çekilisinde evrime kuzy ile resminin oldugu bir bardak bluz vs birseyle yapmayı çok planladım face den resimlerini kopy ledim falan ama resim az vardı o ara eski mesajları tarattım bilmemne epey zaman harcadım sonra içime sinmedi vazgectim . e sıradan birsey alıncada anlamı olmuyor gibime geliyor bu benim takıntım. en yakınlarıma hediye almaktada zorlanırım yani o yuzden bana kulfet geliyor. ben gorucem alısveris yaparkan aa bu tam su arkadasa gore diye dusuncem alcam yakınlarda varsa dogumgunu vs bayram seyran vericem tarzım bu
tulin kemeraltinda kizlaragasina giden yolda bi tane magaza var bole parti malzemeleri falan satiyor balon susu, havai fisek benim kina gecesi icin falan susu havafisek almistik ordan..balonlar, yazilar falanda var ama ismini hatirliyamiorum..hani kizlar aragasi ve balikcilara cikan sokakta..
tulin cinari resmini de koysana biara uzun zaman oldu..
yiğit kuşum hasta olduateşi çıkmaya başladı. bikaç gündüz kabızdı. şimdi de ishal oldu. sabahtan beri 5 ya da 6 oldu yaptığı. hem de yemyeşil. sürekli mızlanıyor. yarın sabaha doktora randevu aldık ama bugüne almadığıma pişman oldum. inş önemli bişi değildir. diş mi çıkartacak acaba diyorum?
dün öğleden beri ateşimiz bir daha çıkmadı çok şükür ama gece kabus gibiydi resmen..gaz sancısından yıktık ortalığı ne çırpınma ne tepinme ..amanın büyüdüde kucaktada tutulmuyor üç kere kriz geçirdik neden oldu bilemedim..hasta olduğu için öyle aman aman da yemediki ne oldu neden oldu hala anlamadım..iyiki zinco damla vardı ..o bile kar etmedi ama son krizi en azından çırpınmadan atlattık..
geçmiş olsun...yiğit kuşum hasta olduateşi çıkmaya başladı. bikaç gündüz kabızdı. şimdi de ishal oldu. sabahtan beri 5 ya da 6 oldu yaptığı. hem de yemyeşil. sürekli mızlanıyor. yarın sabaha doktora randevu aldık ama bugüne almadığıma pişman oldum. inş önemli bişi değildir. diş mi çıkartacak acaba diyorum?
a.sdiştir bence.. endişelenme... bol su içir yarına kadar... anam bi büyüselerdii dicem bu seferde başka dertleri çıkıcak... anne olmak zor...
amin...kızımın başbelasıydı bu hastalık benimde korkulu rüyam...geçmiş olsunn.. inşallah tekrarlamazz...
bende gümüşsuyu dalgasından sipariş etmiştim geldi bugün peçeteyi onunla ıslatıp suratıma yapıştırdım hayalet gibiyim ...inşallah geçicek bu sivilceler..
Derya tickerina ne oldu??? yoksa 56 yi buldun mu??? :1shok:aşkı memnuda az ağlayanlara tekrarını koymuşlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?