2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offf.teşekkür ederim pervincim

tulin kemeraltinda kizlaragasina giden yolda bi tane magaza var bole parti malzemeleri falan satiyor balon susu, havai fisek benim kina gecesi icin falan susu havafisek almistik ordan..balonlar, yazilar falanda var ama ismini hatirliyamiorum..hani kizlar aragasi ve balikcilara cikan sokakta..

inşallahh her şey yolunda gider canını sıkacak bişey duymazsın.. bizede haber ver ...

çok geçmiş olsunn yaa bune herkeslere bişiyler olmuşş topiğe kurşunmu döktürsek napsak..
bugun evlılık yıldönümümüzz.4.yılımızı devırmıs bulunuyoruzz... Allahım ömür boyu eşimi ve kızımı yanımdan ayırmasın.

aminnn.. nice senelere.. huzurla sağlıkla el ele ailecek inşallahhh ....

ah bu çocuk arıyı yakaladı ha gülsemmi ağlasammı bilemedem... çok geçmiş olsunn.. inmiş neyseki şişi... yavrum yaa.. korkmuyoda bişiyden bu çocuk..

ne güzelll.. önemli bişey zatenn bende öyle heyecanlanıyorum.. ilkede nen anneenn gibi bişiyler söylüyo direk anne demedi ama yakındır heyecanlanıyo insan..

tebriklerrr çabucak gelsin devamı ağrısız inşallahh

evet doğru tahmin süpersin valla :)

kaydirigubbakcemile3

ece nin tipik oturusu :) surekli bu model oturuyor bacagıda agrımıyormu ne :)

ya bu kıza hasta oluyorum ben yaa bin kere maşallahh nasıl bi güzellik ...

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş.. hem hiç belli olmuyoo bufotoda özellikle hangi taraf diye baktımda ayırmadım.. hele büyüynce hiç belli olmazz..

evrimcimm sizede çok geçmiş olsuunn... artık hareketlendiler iyice peşlerinde olmak zorlaşacak.. hepimize kolaylık versin Allah..

ya ne çok geçmiş olsun yazdım sinirim bozuldu... serdara bahsettimde sus tamam anlatma dedi.. herkesin başında bi iş... topiğe nazar değdi..

emrahın halasında olcaz canım..maaile ordayız kpederimin tarafı antalyada bende hepsini cok seviyorum halasıda merkezde oturuyo yani konyaaltında takılırız gunduz aksam ailece biarada oluruz

benim annemlerde antalyadalar.. merkezde bizde gidince konyaaltı beach park takılıyoruz.. ama bu yıl sideye otele gidip dönüşte 4-5 gün uğrayacağız bizde bi aksilik olmazsa... çok özledim yaa antalyayı..

nasi razi ettin??

yoo razı etmedım,kendi dedi..

nacizane.. hediyen cok guzeldi,saolasın, yıne de dusunmussun etmıssın bu da cok guzel.

biliyorum oraları bi gidip bakayım ozaman bu ctesi.olmadı bizim işyerinin istanbulda şubesi var ordakilerden birine rica ederim.çok ucuzmuş orası.mesela 100 happy birtday bardağı 7,5 tl,50 tane baskılı tabak 6,5 tl bana çok uygun geldi.internette aynıları 25-30 tl.belki izmirde daha ucuzdur
tulin cinari resmini de koysana biara uzun zaman oldu..

yarın hem video hem foto eklicem nurdancım

dün öğleden beri ateşimiz bir daha çıkmadı çok şükür ama gece kabus gibiydi resmen..gaz sancısından yıktık ortalığı ne çırpınma ne tepinme ..amanın büyüdüde kucaktada tutulmuyor üç kere kriz geçirdik neden oldu bilemedim..hasta olduğu için öyle aman aman da yemediki ne oldu neden oldu hala anlamadım..iyiki zinco damla vardı ..o bile kar etmedi ama son krizi en azından çırpınmadan atlattık..

ÖZLEM acai ve x-tra jel hakkında bilgi istemişsin..Benim içtiğim acai santevit acai berry di..x-tra jelide günde 1 kere kullandım..bazen sabah kalkar kalkmaz bazen gece yatmadan önce...

bugün ev temizliğiyle uğraştım..cam perde sil süpür ..halada işim bitmedi ama ben bittim ..bıraktım.yarın devam..

geçmişe göz attım geldim....yürüyenlere by by yapanlara kısaca Ağustosun sıparta evlatlarına maşallah..
ESRA geçmiş olsun bukadar olur yaniiiii..
Listeniz saat 17 de kapanmış...e nediyelim ozaman hayırlı olsun...
PERVİN hoş geldin maşallah gez gez..
MARİGOLD dün plaka ile ilgili birşey sormuşsun bilgi vermek için geç kaldım bugün halletmisindir eminim..
ESRAKO bakıcı neden huzursuz ettiki..akşama için ferahlar da rahat rahat işine gidersin... eminimki tatil öncesi ayrılık sendromudur..
ÖZDE de düşmüş sizede geçmiş olsun..

yiğit kuşum hasta oldu ateşi çıkmaya başladı. bikaç gündüz kabızdı. şimdi de ishal oldu. sabahtan beri 5 ya da 6 oldu yaptığı. hem de yemyeşil. sürekli mızlanıyor. yarın sabaha doktora randevu aldık ama bugüne almadığıma pişman oldum. inş önemli bişi değildir. diş mi çıkartacak acaba diyorum?

diştir bence.. endişelenme... bol su içir yarına kadar... anam bi büyüselerdii dicem bu seferde başka dertleri çıkıcak... anne olmak zor...

geçmiş olsunn.. inşallah tekrarlamazz...

bende gümüşsuyu dalgasından sipariş etmiştim geldi bugün peçeteyi onunla ıslatıp suratıma yapıştırdım hayalet gibiyim ...inşallah geçicek bu sivilceler..

geçmiş olsun...
kardeşinlede aran düzlemiş gözün aydın..
diştir bence.. endişelenme... bol su içir yarına kadar... anam bi büyüselerdii dicem bu seferde başka dertleri çıkıcak... anne olmak zor...
a.s
geçmiş olsunn.. inşallah tekrarlamazz...
amin...kızımın başbelasıydı bu hastalık benimde korkulu rüyam...
bende gümüşsuyu dalgasından sipariş etmiştim geldi bugün peçeteyi onunla ıslatıp suratıma yapıştırdım hayalet gibiyim ...inşallah geçicek bu sivilceler..

çokmu fazla sivilce var ..inşallah geçer aldığın işe yarar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…