2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahtan beri ilk defa oturuyorum desem? 5 km yol yürüdüm bugün koşu bandında (40 dk). Tam eve dönmeye hazırlanıyordum, Onur aradı, "ben Doruk'u yeni uyuttum, takılacaksan rahat rahat takıl" dedi. Biraz daha çalıştım kol, sırt falan... Eve geldim yemek yap[tım, yedik. Dodo uyandı ve dolaşmaya çıktık. Öncesinde de gene ev işleri... Annemin migreni tutmuş, ona yardım ettim gittim de... Yamuldum. 1 bardak bira yuvarlıyorum, hakkımdır :)

Deryam resimlerden de anladigima göre ben son günlerde coookkk sey kacirmisim..fistik gibisin masallah!!! bravo sana..buyrunnnnnnnnn:lepi:

Burcu sabahtan beri bende aynen öyleyim..helede su camasir isi beni mahvediyor..bugün 2 makine yikadim..inanin hergün 2 makine yikasam ancak yetiyor..ogluma giysi hic dayanmiyor..dün 2 sele camasir ütüledim bugün yine 2 sepet cikti ütülenecek.tabi evin temizligide ayri..birde izin temizligi var..kafamçokkarıştı kafayi yiyecegim artik..spora bile gidecek gücüm kalmadi...:1no2:

Derya bacım,nıe gulundu kı senın fotolarına,seçim senin.. kafanı koy,ıster totonu koy, ne var bunda.. herkes ıstedıgı herseyı koyuyor baba.. herkes kendi şeyine gülsün,onda da kafayı egmek gerekıoo yaa.. bak gene kafa yok ortada her yol dö pari :)

Fatoş tayım.. evın ust katında tadılat var,Kuzy uyuyamadıgından bı sure buradayım.. bılgınıse harss holunur..

of sozde bisikleti salona getirdim yinee tepisemedik(
2 gundur bizde tum stoprlari ve perdeleri indirip yikadik kadin geldi camlari sildi halilarla, yikadik ben astim hepsini, ama artik perde gormek istemiyorum iyi kol kasi yaptim..sonrada spora halim kalmiyor..

Özgül valla çok takdir ediyorum seni ve DERYA'yı. Aslında ESRAKO'yu da! 2 çocukla çok zor olmalı yaa... Gİt gide vazgeçiyorum 2. çocuktan. Tabii insan balık hafızalıdır, yaşadıklarını çabuk unutur ya! Büyük konuşmamalı.

Çok güzel kilo da veriyorsun, bravo sana...

Ütüye hiç gelmeyelim lütfen. Lütfen ((((((

ıtiraf edeyim, Çorlu'ya gitmeden önce güsseeeelce zayıflamak istiyorum. Tek derdim Onur'un halası. 13 Temmuzda uçuyoruz.....

superotesi cekiliş sonuclarımız:) ayca aycaya cıktıydı degiştik :)))
1- ÖZGÜL-ozlem
2- GÜLıZ-pervin
3- TUĞBA-ozgul
4-GıZEM-fatma
5-SıBEL-gizem
6-ÖZLEM-esra
7-BURCU-guliz
8- NURDAN-tulin
9- FATMA-burcu
10-AYÇA-evrim
11-PERVıN-derya
12-EVRıM-sibel
13-ESRA-nurdan
14-TÜLıN-tugba
15-derya-ayca

Son düzenleme:
ee fatmada bana hediye aliyor, cifte kavrulmus olmus:))))))))))))))

sagol canim..hani derlerya allah herseyin kolayligini veriyor diye gercektende öyle..benim tek dezavantajim burada hic yardimci olacak kimsem olamamasi..arada kizimi birakabilecegim birileri olsa degme keyfime ama nerdeee!!!
birde izin heyecaniyla ve hevesiyle daha kolay yapiyorum..yoksa sallayacagimda!!!!kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…