ben yatıorum.. sısınle daa fasla mıyavlayamacagımm, çok ıstıyordum ama.. amma ditmem lasım.. o saman ben didiyimmm.. gelen far mı??? :)) hem regl agrısı.. hem yorgunluk..
muckkk yavrular..
tibet 9ludayım bugun yapamadım yapim gelimm ..
tibet 9ludayım bugun yapamadım yapim gelimm ..
ay hem çok üzüldüm hem de ne yalan söyleyeyim çok güldüm..Yani bi an hayal ettim de...Zıpır yaho..Geçti mi şişler peki..Arı sokması çok acı verir, kıyamam...ne işin var oğlum senin arıyla doktora diyorum arı bunu gelip sokmadı kendi kendini zorla sokturdu adam gülüyor arıyıda inceledi bal arısı dedi yaptığımız iğne korur dedi
Özde de memeden tamamen kesildi veriyorum
Biri sinerji mi dedi? Özdeyi dün anneme bıraktım koltukta uyuyormuş sandalyeleride destek koymuş yanında itmiş sandalyeleri uyrken düşmüş.. Nasıl oldu anlamadım ama kaşla göz arası düşmüş...:sinifsinif: Kaşlarının ortasında bir çizik var
İşte cnm Özde o aralarda çorba yemek meyve falan yemez ki bu sütü içince iştahsız ikisinden birinden vazgeçmeliyim :bbo: 3 saat aralıklarla bile arıza çıkarıyor kafamçokkarıştı
bugun içim acayip bir sekilde pir pir.
son gunlerde bakcıya takmıs durumdayım.
dun tum gun evi aramamısım mesela aksam aradı
merhaba dedim yanıt merhaba ( hani noldu der gibi birses tonu ama)
napıyorsunuz dedim hiçbirsey yapmıyoruz.. sesizlik ben ee seklinde oldum iste anlatmaya basladı ece yi uyuttum vsv s ama ilk yanıt hiçbirsey yapmıyoruz. ee ne vardı falan der gibi yaa......,
ayca avatardaki bakis ayni bakis teoyla ya bizdede var bundan bidene..
Herkesler iyi keyifler yerinde tatiller eğlenceler ohhh hep mutlu olalım :lepi: Ben şimdi yatmaya gidiyorum kimse yok diye 2010 annelerindydim n opuyorumnanaktan
fatoştasın da mesanede neden yoksun? hadi git uyu, bi regl olan sen varsın sanki nalt.......
ay pervin sen bunu yazinca hep gulesim geliyor one tam olarak yavru pilatesmi??
Nurdan, 5 tane egzersiz. her gün 3 er tane ile başlayarak her hafta 2 şer arttırıyorsun. 21 e gelince arttırmıyorsun. Şakraları açıyor, enerji akşı sağlıyor vücutta, ne hastalığa yakalanyırsun, saçlar bile beyazdan siyaha dönüyor. Yapana ne ala, ben de böyle her moku bilip, her moku yemeyenlerden...
Ne sanıyorsam kendimi =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?