2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nurdan, 5 tane egzersiz. her gün 3 er tane ile başlayarak her hafta 2 şer arttırıyorsun. 21 e gelince arttırmıyorsun. Şakraları açıyor, enerji akşı sağlıyor vücutta, ne hastalığa yakalanyırsun, saçlar bile beyazdan siyaha dönüyor. Yapana ne ala, ben de böyle her moku bilip, her moku yemeyenlerden...

Ne sanıyorsam kendimi =))

Herkesler iyi keyifler yerinde tatiller eğlenceler ohhh hep mutlu olalım :lepi: Ben şimdi yatmaya gidiyorum kimse yok diye 2010 annelerindydim 1 saattir ama baya yazmışsınız muhabbeti kaçırdım...
Şimdi yatmam lazım dennis geldi işi ancak bitmiş beyefendinin :mymeka:
Derya sağol bilgilendirdiğin için opuyorumnanaktan

ne işin var oğlum senin arıyla doktora diyorum arı bunu gelip sokmadı kendi kendini zorla sokturdu adam gülüyor arıyıda inceledi bal arısı dedi yaptığımız iğne korur dedi
ay hem çok üzüldüm hem de ne yalan söyleyeyim çok güldüm..Yani bi an hayal ettim de...Zıpır yaho..Geçti mi şişler peki..Arı sokması çok acı verir, kıyamam...

Özde de memeden tamamen kesildi veriyorum

hadiii...Özde uzun süre emer diye düşünmüştüm niyeyse..Bide Esrako Ecoş için de öyle düşünmüştüm..Emeceğini emmiş zaten, bıraktırmak da büyük dert zaten, kendi bırakmış ohh sefan olsun...

Amaaan...

İşte cnm Özde o aralarda çorba yemek meyve falan yemez ki bu sütü içince iştahsız ikisinden birinden vazgeçmeliyim :bbo: 3 saat aralıklarla bile arıza çıkarıyor kafamçokkarıştı

Ya çok ütopik gelecek ama İlk 1 yıl, (hatta Sabiha paktuna 1 buçuk yaş diyor), süt çocukluğu dönemi..Yani ana besinleri süt..Yani hiç yemeden sadece süt içseler bile olurmuş..Öyle yapılmalı anlamında söylemiyor otoriteler ama öyle olsa bile normalmiş..Biz beslenme alışkanlığı kazandırmak adına, tad duyguları gelişsin diye yediriyormuşuz..

Diyeceğim o ki..Çorbadan daha önemlisi sütünü içmesi, yani sütü mutlaka bi yere sıkıştır...Gerekirse yemeğini azalt sütünü içsin özde fıstığı derim ben...
bugun içim acayip bir sekilde pir pir.

son gunlerde bakcıya takmıs durumdayım.

merakla bekliyorum sonucunu..hemen yaz sabah olmaz mı Esra ilk iş, ben cepten okurum..

Bana iyi niyetinizi kullanmaya başladı gibi geldi..amaaaaa iyi bakıcı bulmak öyle zorki..sen yakalamışsın ..bence bazı kusurları görmezden gelmekten başka çare yok...Gerçi Eceyi başka birine bırakması bence affedilir bi hata değil , sert bir dille söyle bence...Sen kimden aldın kime emanet ediyosun en kıymetlilerimiz onlar...

ayca avatardaki bakis ayni bakis teoyla ya bizdede var bundan bidene..

Çınara afferin o da yürümüş, ama sakız çiğnemesini ben de anlayamadım..nasıl olar ki??

Güliz cam kavanozda saklayabilirsin..Ben öyle yapıyorum..

Yok yok daha alıntılara devam edemeyeceğim saat geç olmuş...Öperim herkesi...

ayca avatardaki bakis ayni bakis teoyla ya bizdede var bundan bidene..

koysana sen de bi bakem...Anam bunlar birbirlerine pek benziyolar..İkisi de ters doğdu, ikisi de haşarı, ikisi de bücür:))) başka???? bizim gamzemiz yok ama((

bücür dedim diye kızma sakın haaa..büyüsünler daylan boylu olacaklar inşallah..yani umarım :uhm:

Herkesler iyi keyifler yerinde tatiller eğlenceler ohhh hep mutlu olalım :lepi: Ben şimdi yatmaya gidiyorum kimse yok diye 2010 annelerindydim n opuyorumnanaktan

benim de o annelere anlatacağım çok şey var..geçen yarım sayfa yazmışım pat bilgisayar kapandı..yazamadım tekrar..aklımda ama...

fatoştasın da mesanede neden yoksun? hadi git uyu, bi regl olan sen varsın sanki nalt.......

4gundur fosur fosuruz hiç sesimiz cıkmıo..cuma oldu 5 olduk :))

ay pervin sen bunu yazinca hep gulesim geliyor one tam olarak yavru pilatesmi??

tazem acıklamıs.. goggle a yaz tibet genclik atesi kk die.. atesine ates kat bebeemm.. benimde aklıma sen geliosun gulesim gelio walla:)

aynen bayılıorum sana

çekiliş sonuçları süpermiş
teoşşş teoşşşş sen benim kaderimsin belli oldu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…