ben de sna bayılıyorum pervin. 16 sı saat kaçta gidiyorsunuz :))
dün öğleden beri ateşimiz bir daha çıkmadı çok şükür ama gece kabus gibiydi resmen..gaz sancısından yıktık ortalığı ne çırpınma ne tepinme ..amanın büyüdüde kucaktada tutulmuyor üç kere kriz geçirdik neden oldu bilemedim..hasta olduğu için öyle aman aman da yemediki ne oldu neden oldu hala anlamadım..iyiki zinco damla vardı ..o bile kar etmedi ama son krizi en azından çırpınmadan atlattık..
aşkı memnuda az ağlayanlara tekrarını koymuşlarrrrrrrrrr
deryam geçmiş olsun tatlım
yahoda bütün gün çok huysuzdu illallah dedirtti ilk kez dedimki nerden doğurdum seni off off
nerden doğurdum ben bu veleti yaaaaaaa akannehir
Özgül valla çok takdir ediyorum seni ve DERYA'yı. Aslında ESRAKO'yu da! 2 çocukla çok zor olmalı yaa... Gİt gide vazgeçiyorum 2. çocuktan. Tabii insan balık hafızalıdır, yaşadıklarını çabuk unutur ya! Büyük konuşmamalı.
Çok güzel kilo da veriyorsun, bravo sana...
Ütüye hiç gelmeyelim lütfen. Lütfen((((((
hahhahaaaa esra yine bana aliyor:)))))))))))))))))))))))))))
dervisin fikri neyse zikri odur derler ya :)) zemuszemusbu tibet hareketlerinin bazıları sevişme pozisyonlarına benziyor
gunaydınlarrr
dun aksam heyecanla eve gittim baktım kadında hazırlanıms ece yi uyutmus kapıda zaten bekliyor aha dedim hemen bakayım oturduk laptopu actık ordan izliycez yaa aa baktım yokk. deli oldum dedim yarım saat gibi uzun bir sure çekti diye kayıtmı almadı buraya basmadınmı sen falan dedim iboya o kadarrr ustune basa basa anlatmama ragmen teknoloji ozurlu kocam gitmis baska duugmeye basmıs ne alaka iseee. ay delirdim soylendim iki saat ya dedim basacagın bir dugme bu kadarmı zorrr. heyecanla tum gunu geçirdim birkac arkadasımda aynen haber bekliyor hepimizi dedim bosa heyecanlandırdın :))
bugun yaptık ama aksam dısardayız geç donucez artık aksam donunce gece izleyeceğiz insallahh bugun basarmıssa o birtane dugmecige basmayıı..
ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
Sabahtan beri ilk defa oturuyorum desem? 5 km yol yürüdüm bugün koşu bandında (40 dk). Tam eve dönmeye hazırlanıyordum, Onur aradı, "ben Doruk'u yeni uyuttum, takılacaksan rahat rahat takıl" dedi. Biraz daha çalıştım kol, sırt falan... Eve geldim yemek yap[tım, yedik. Dodo uyandı ve dolaşmaya çıktık. Öncesinde de gene ev işleri... Annemin migreni tutmuş, ona yardım ettim gittim de... Yamuldum. 1 bardak bira yuvarlıyorum, hakkımdır :)
Burcu sabahtan beri bende aynen öyleyim..helede su camasir isi beni mahvediyor..bugün 2 makine yikadim..inanin hergün 2 makine yikasam ancak yetiyor..ogluma giysi hic dayanmiyor..dün 2 sele camasir ütüledim bugün yine 2 sepet cikti ütülenecek.tabi evin temizligide ayri..birde izin temizligi var..kafamçokkarıştı kafayi yiyecegim artik..spora bile gidecek gücüm kalmadi...:1no2:
yiğit kuşum hasta olduateşi çıkmaya başladı. bikaç gündüz kabızdı. şimdi de ishal oldu. sabahtan beri 5 ya da 6 oldu yaptığı. hem de yemyeşil. sürekli mızlanıyor. yarın sabaha doktora randevu aldık ama bugüne almadığıma pişman oldum. inş önemli bişi değildir. diş mi çıkartacak acaba diyorum?
bende gümüşsuyu dalgasından sipariş etmiştim geldi bugün peçeteyi onunla ıslatıp suratıma yapıştırdım hayalet gibiyim ...inşallah geçicek bu sivilceler..
gunaydınlarrr
dun aksam heyecanla eve gittim baktım kadında hazırlanıms ece yi uyutmus kapıda zaten bekliyor aha dedim hemen bakayım oturduk laptopu actık ordan izliycez yaa aa baktım yokk. deli oldum dedim yarım saat gibi uzun bir sure çekti diye kayıtmı almadı buraya basmadınmı sen falan dedim iboya o kadarrr ustune basa basa anlatmama ragmen teknoloji ozurlu kocam gitmis baska duugmeye basmıs ne alaka iseee. ay delirdim soylendim iki saat ya dedim basacagın bir dugme bu kadarmı zorrr. heyecanla tum gunu geçirdim birkac arkadasımda aynen haber bekliyor hepimizi dedim bosa heyecanlandırdın :))
bugun yaptık ama aksam dısardayız geç donucez artık aksam donunce gece izleyeceğiz insallahh bugun basarmıssa o birtane dugmecige basmayıı..
ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?