2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mutfkata birileri çalıyor, birileri oynuyor... yarın toplayacağım valla, geberdim, gideyim de accık kitap okuyayım. iyi çene çaldım.

esra ya ne ii geldi sesini duymak.. sanki dun gorusmusuzde kaldıgımız yerden devammısız.. ayrıcada evriminde sesini dymak rahatlattı beni .. meger ne yanlızmısım uggg aglıycam simdi :))

sen temelli bir dön tüm yalnızlığını unutturacağım senin bebemmm

tazem fındık faresimi canavarmı bilemedim

ay hala daha ne gaz sancısı yahu yasına geldiler insallah dogumgununden sonra tamamen kesilir

aşkı memnuda az ağlayanlara tekrarını koymuşlarrrrrrrrrr

aynen aynı sahnelere tekrar aglamamak için kendimi zor tuttum zorla iboyada seyrettirdim :))

deryam geçmiş olsun tatlım
yahoda bütün gün çok huysuzdu illallah dedirtti ilk kez dedimki nerden doğurdum seni off off
nerden doğurdum ben bu veleti yaaaaaaa akannehir

ay ne sacmalıyorsun sennn çok ayıpppp

simdi burda ki ASLINDA kelimesini biraz acsak burcuu:)) ne demekk ASLINDAAA benim neyim eksikkk obur iki çocuklu hatunlardan bolca fazlam var oysaki :))))

hahhahaaaa esra yine bana aliyor:)))))))))))))))))))))))))))

ben yazacaktım simdi kismet iste :)

bu tibet hareketlerinin bazıları sevişme pozisyonlarına benziyor
dervisin fikri neyse zikri odur derler ya :)) zemuszemus

ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))

ulen ibooo...alsanaalsanasmile

günaydın.. ben geldim... çekilişimiz olmuş sonuçlar çok güzel....

SELıN e dün akşam bi tane elbise aldık gelinlik tarzı tüllü müllü ama gelinlik değil.... hem düğüne hemde doğumgününe giyecek kıyafetini..... arada 3 gün var sonuçta......bugünde kargodan şekerler için teyzemiz sepet almıştı o geliyor... yavaştan başlıyoruz hazırlıklara 11 gün kaldı çünkü :))))))

ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))

gözün aydın canım maşallah eceyeopuyorumnanaktan

nasıl bir enerji bu canım ya benim kolum kanadım hiç kalkmıyo bu aralar.

hey maşşallah

geçmiş olsun fatma hava değişikliği de olabilir dişte olabilir sıvı tüketin bol bol kabız neyse de ishal beter ediyo cocukları.

bende gümüşsuyu dalgasından sipariş etmiştim geldi bugün peçeteyi onunla ıslatıp suratıma yapıştırdım hayalet gibiyim ...inşallah geçicek bu sivilceler..

umarım iyi gelir eda cım.

esra sence bugün basabilmiş midir? benimde aklıma geldi hep gece sabah okurum dedim merakla ama ibo nun hışmına uğradık.

yirim o eli ben alkış yapmaya başladı mı? doktoru takmıştı ya kafaya.

herkese günaydın,

şimdi ben ecoşuma alacağım dimi çok sevindim bebek mağazasına gidip kız kıyafeti alacağım yuppi..yada oyuncak neyse :)) burcu da alperene alacak doğru anlamışım değil mi :)

alperen 3 gecedir gözleri kapalı yana yakıla ağlıyor, üstten 3 diş göründü. kaldı 1 tane acaba onlar mı yapıyor. ilk kez yaşlar aktı çenesine kadar. akşam tam cıktık götürelim hastaneye diye dışarıda sustu arabada uyudu geri geldik bizde. 3 gecedir ağlayınca yanıma alıyorum daha rahat uyuyor sanki. ayaklarımda sallamak istiyorum ağlayınca bana sarılmak istiyor boynumu kokluyor bana sarılıp öyle uyumak istiyor acaba ayrılık kaygısı mı? bugün gece giydiğim t-shirt ü bıraktım anneme kokumu özlüyorsa diye. bir çıksa şu dişler rahatlayacağız.

alperen doğduğunda ciddi travmalar oluşturacak sorunlar yaşamıştım. ama nedense tepkisiz davranmıştım. şimdi herşey yolunda ama ben barut gibiyim. ciddi bir depresyon geçiriyorum sanırım. her geçen gün daha da büyüyor özellikle aykut'a karşı inanılmaz kırıcıyım. o da tam tersi inanılmaz derecede sakin davranmaya calışıyor. hayatta böyle birşey yapmazdı sanırım dışarıdan bakılınca da epey kötü durumdayım ki bu adam bana bu kadar iyi davranıyor :)) pazartesiye randevu aldım ama ilaç verecek kullanmak istemiyorum başkada çözüm yok gibi böyle de yaşanmaz.

ay sibel 11 gun kaldı haaa selinimizin dogumgunune ne guzell

guliz basmadı ise sayet bosanma sebebi yani :)))))))

alkıs yapmıyor bu arada el sallayıp bay bay demeyi ogrendi alkısı yaptıramadık daha: )

guliz anlamadım simdi sendeki sorunu.
alperen dogunca lohusa depresyonumu yasadın ciddi boyutta ??

esine niye yukleniyorsun kaçırdıgım birseym ioldu bilmiyorum ama anlamadım

ayça da gelmiş erkenden bugün heyecanla esrakonun bakıcısını okumaya :)) ama hüsran tabi.

ayça ben camda bişey koymadım daha kapak olmayınca patlamıyo dimi derin donrucuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…