günaydın.. ben geldim... çekilişimiz olmuş sonuçlar çok güzel....
SELİN e dün akşam bi tane elbise aldık gelinlik tarzı tüllü müllü ama gelinlik değil.... hem düğüne hemde doğumgününe giyecek kıyafetini..... arada 3 gün var sonuçta......bugünde kargodan şekerler için teyzemiz sepet almıştı o geliyor... yavaştan başlıyoruz hazırlıklara 11 gün kaldı çünkü :))))))
guliz anlamadım simdi sendeki sorunu.
alperen dogunca lohusa depresyonumu yasadın ciddi boyutta ??
esine niye yukleniyorsun kaçırdıgım birseym ioldu bilmiyorum ama anlamadım
herkese günaydın,
şimdi ben ecoşuma alacağım dimi çok sevindim bebek mağazasına gidip kız kıyafeti alacağım yuppi..yada oyuncak neyse :)) burcu da alperene alacak doğru anlamışım değil mi :)
alperen 3 gecedir gözleri kapalı yana yakıla ağlıyor, üstten 3 diş göründü. kaldı 1 tane acaba onlar mı yapıyor. ilk kez yaşlar aktı çenesine kadar. akşam tam cıktık götürelim hastaneye diye dışarıda sustu arabada uyudu geri geldik bizde. 3 gecedir ağlayınca yanıma alıyorum daha rahat uyuyor sanki. ayaklarımda sallamak istiyorum ağlayınca bana sarılmak istiyor boynumu kokluyor bana sarılıp öyle uyumak istiyor acaba ayrılık kaygısı mı? bugün gece giydiğim t-shirt ü bıraktım anneme kokumu özlüyorsa diye. bir çıksa şu dişler rahatlayacağız.
alperen doğduğunda ciddi travmalar oluşturacak sorunlar yaşamıştım. ama nedense tepkisiz davranmıştım. şimdi herşey yolunda ama ben barut gibiyim. ciddi bir depresyon geçiriyorum sanırım. her geçen gün daha da büyüyor özellikle aykut'a karşı inanılmaz kırıcıyım. o da tam tersi inanılmaz derecede sakin davranmaya calışıyor. hayatta böyle birşey yapmazdı sanırım dışarıdan bakılınca da epey kötü durumdayım ki bu adam bana bu kadar iyi davranıyor :)) pazartesiye randevu aldım ama ilaç verecek kullanmak istemiyorum başkada çözüm yok gibi böyle de yaşanmaz.
ay sibel 11 gun kaldı haaa selinimizin dogumgunune ne guzell
guliz basmadı ise sayet bosanma sebebi yani :)))))))
alkıs yapmıyor bu arada el sallayıp bay bay demeyi ogrendi alkısı yaptıramadık daha: )
ayy gaz çok kötü birşey bizdede hala ara ara oluyor gazını çıkartırken sanki adamın totodan barut çıkıyor o kadar çok ağlıyor ki bazendün öğleden beri ateşimiz bir daha çıkmadı çok şükür ama gece kabus gibiydi resmen..gaz sancısından yıktık ortalığı ne çırpınma ne tepinme ..amanın büyüdüde kucaktada tutulmuyor üç kere kriz geçirdik neden oldu bilemedim..hasta olduğu için öyle aman aman da yemediki ne oldu neden oldu hala anlamadım..iyiki zinco damla vardı ..o bile kar etmedi ama son krizi en azından çırpınmadan atlattık..
geçmiş olsun diştendir muhtemelen kıvançta 3 gündür ishal bi baktım üstten diş patlatmışyiğit kuşum hasta olduateşi çıkmaya başladı. bikaç gündüz kabızdı. şimdi de ishal oldu. sabahtan beri 5 ya da 6 oldu yaptığı. hem de yemyeşil. sürekli mızlanıyor. yarın sabaha doktora randevu aldık ama bugüne almadığıma pişman oldum. inş önemli bişi değildir. diş mi çıkartacak acaba diyorum?
bende meraklandım iyice haberleri heyecanla bekliyorum umarım sonuç iyi çıkargunaydınlarrr
dun aksam heyecanla eve gittim baktım kadında hazırlanıms ece yi uyutmus kapıda zaten bekliyor aha dedim hemen bakayım oturduk laptopu actık ordan izliycez yaa aa baktım yokk. deli oldum dedim yarım saat gibi uzun bir sure çekti diye kayıtmı almadı buraya basmadınmı sen falan dedim iboya o kadarrr ustune basa basa anlatmama ragmen teknoloji ozurlu kocam gitmis baska duugmeye basmıs ne alaka iseee. ay delirdim soylendim iki saat ya dedim basacagın bir dugme bu kadarmı zorrr. heyecanla tum gunu geçirdim birkac arkadasımda aynen haber bekliyor hepimizi dedim bosa heyecanlandırdın :))
bugun yaptık ama aksam dısardayız geç donucez artık aksam donunce gece izleyeceğiz insallahh bugun basarmıssa o birtane dugmecige basmayıı..
aaa ne güzell bende öğretiyorum ama kıvançın hiç yapmaya niyeti yok gibi ben bye bye dedikçe el salladıkça suratıma bakıp sırıtıyor sadece anne ne yapıyon sen der gibi..))ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
ayça da gelmiş erkenden bugün heyecanla esrakonun bakıcısını okumaya :)) ama hüsran tabi.
ayça ben camda bişey koymadım daha kapak olmayınca patlamıyo dimi derin donrucuda
de damlacım de yani topik sabah sabah doldu herkes merakla haliyle ama yok yani husran ve ne zaman olcagı belli degil bu oluyı nasıl yapcam bilmiyorum
ses kayıt cihazlarına bakıcam simdi :) ucuz birseyse almayı dusunuyorum sessiz sedasız tum gun cekerim belki sonuçta.
ibo diyor ece nin gardolap ustne koyarım ben sandalyeye çıksab ile goremez
orda birses olsa uyanık kadın çıkar bakar orda o an makinayi gorurse fiyasko olur asıl.
hani baska yerde masanın ustunde falan olsa hiç anlamazda .
simdi aklıma birsey geldi objektif acık olacak ya çekerken normalde kapanıyor . bazen pili bitince acık kalıyor objektifi kapatmaya bile pil yetmiyor o halde yapıp pili sokucem uç bes gun objektif acık olarak makina biryerde sabit hep durcak goz alıscak ondan sonra islemi yapıcam :)) ama kapanıcak cekim bitince offff
anladım gulizcim. var birseyler belliki en onemli gunlerini ayrı geçirdin belki ofken ondan
sen ayrı iken gelip seni almaya eve goturmeye iknaya ugarsmıstık mutlaka esin ama kabul etmedin heralde
kayınvald ile simdi kus musunuz gorusmuyormusunuz
ayy gaz çok kötü birşey bizdede hala ara ara oluyor gazını çıkartırken sanki adamın totodan barut çıkıyor o kadar çok ağlıyor ki bazen
geçmiş olsun diştendir muhtemelen kıvançta 3 gündür ishal bi baktım üstten diş patlatmış
bende meraklandım iyice haberleri heyecanla bekliyorum umarım sonuç iyi çıkar
aaa ne güzell bende öğretiyorum ama kıvançın hiç yapmaya niyeti yok gibi ben bye bye dedikçe el salladıkça suratıma bakıp sırıtıyor sadece anne ne yapıyon sen der gibi..))
durumun o kadar kötümü güliz tedavi görecek kadar yani bende kaçırmışım bazı şeyleri sanırım
şu sıralar bende pisikoloğa gitmek istiyorum kıvançın kaşı yarma olayından çok etkilendim en ufak bir seste tıkırtıda titremeye başlıyorum içim bi tuhaf oluyor ayy acaba çocuğa bişeymi oldu diye telaşlanıyorum
pervin gelmiş hoşgelmiş
esracım bence kameradan makineden ziyade bu ses kayıt cihazları çok daha mantıklı.. kadın bir kere huylanmış bence bi müddet makine muhabbeti yapma açık yada kapalı farketmez..... ses kayıt cihazındanda anlarsınız ses tonundan konuşmalarından görmesenizde az çok ne yaptığı tahmin edilebilir... bence orta halli bi ses kayıt cihazı temin edin derim.... bi kadının bu kadar değişmesi hayret birşey ya...... oda birşeylerden şüpheleniyor demekki.....
geçmiş olsun fatma inşallah diştir.yiğit kuşum hasta olduateşi çıkmaya başladı. bikaç gündüz kabızdı. şimdi de ishal oldu. sabahtan beri 5 ya da 6 oldu yaptığı. hem de yemyeşil. sürekli mızlanıyor. yarın sabaha doktora randevu aldık ama bugüne almadığıma pişman oldum. inş önemli bişi değildir. diş mi çıkartacak acaba diyorum?
aycaya kim aliyor sanirim benim ismim onla karisti pervin..
nurdan iki taraftanda sıyırdın kargo parasını:)))))işyi oldu bana çıkman mecburen görüşücez demekki:))))çok sevindimaa super bende tuline elden veririm:))esrayi da gorucem istanbula gidince nasilsa, super ben cok sevindim bu ise:))
bravo eceye .maşşallah ya çok tatlı oluyorlar yeni bir şey öğrendiklerindeece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
ay sinirden deliricem yaa
ibo sankı bakıcının yandası:) simdi aradı beni sabah tam hazırlayacakmıs koyacakmıs makinayi kadın makinanın kılıfı masanın uzerindeydi dun anlamsızca bir soru sormus burda dun gri birsey vardı yok simdi gibi bir laf etmis tam ne dedigini ibodan alamıyorumki erkekler detaylardan sıkılıyor. he evet demis ibo onun yeride surası alayım ben falan. ya dedim eee ne oldu abla neyi sordun niye demedin yani
lafmı kadın soruyor burda dun gri birsey vardı masada diye bugun yok koydugumuz her esya dun vardı bugun yok onu niye soruyorki yani anlamadımmmm. kadın uyanıkk bu bir gercekk.
de aklına gelmez aslında guvendigimiz biliyor niye boyle birsoru sordu boyle olunca ibo yapamamıs tabiii sinir oldum dun yapılsa hiçbu muhabetyoktu halletmistik
arkadaşlar video eklicemde küçültüyormusunuz eklerken .bide nerden yüklüyorsunuz.ben imagesack tan yüklemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?