2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok az kaldı bol bol foto çek her ayrıntıyı istiyoruz kopya cekeceğiz :)) güle güle giysin elbisesini de.

guliz anlamadım simdi sendeki sorunu.
alperen dogunca lohusa depresyonumu yasadın ciddi boyutta ??

esine niye yukleniyorsun kaçırdıgım birseym ioldu bilmiyorum ama anlamadım

yok tatlım lohusa depresyonu yaşamadım, kaynanaya cok fazla maruz kaldım radyasyon gibi bişeydi benim için :)) alperen 6 günlük falandı evi terkettim annemlere döndüm kavga edince. eşimde evde yoktu cok bozuldu nasıl gidersin diye. 2 ay eve dönmedim sonra taşındık rahatladık ama bu arada bebek cok küçük eşim yanımda yok gelen giden herkese ayrı bi yalan falan hiç bişey yokmuş gibi davrandım isteyerek değil ama içimden öyle geldi. etrafımdaki insanlar şimdi şimdi söylüyorlar ben depresyondayım deyince cok tepkisizdin diye. eşime mi kızıyorum bilinçaltımda bilmiyorum ama adamı bir kaşık suda boğacağım sabırla dinliyor iyi davranmaya calışıyor üzülüyorum sonra da. böyle ufacık bi sorunda kollarım falan uyuşuyo bayılacak gibi oluyorum. ya da mesela oturuyorum evde birden bi huzursuzluk giriyo içime hemen kaçmak istiyorum bulunduğum yerden. çok halsizim hep uyumak istiyorum. sadece alperen'e cok iyi davranıyorum diğer insanlar sanki pek umurumda değil eski ben değilim yani herkesle ilgilenirdim şefkatliydim şimdi taş gibiyim sanki. böyle işte.

anladım gulizcim. var birseyler belliki en onemli gunlerini ayrı geçirdin belki ofken ondan
sen ayrı iken gelip seni almaya eve goturmeye iknaya ugarsmıstık mutlaka esin ama kabul etmedin heralde
kayınvald ile simdi kus musunuz gorusmuyormusunuz

canım geçmiş olsun alperenimize... malesef bu dişler yüzünden huyları değişiyor.. bi ara bizide oldu üst dişler çıkarken 3-5 gün yanımızda yattı selin başka yerde uyutamadık ne dizde nede beşiğinde ama şükür şimdilik geçti...

niye böyle depresyon falan demişsin canım... aslınad benzer durumda bizde var...eşime karşı bende kırıcıyım bilmiyorum ama bazen birşey soruyor sanki ben tersler gibi cevap veriyorum yada ne bilim bazenböyle yaptığımın farkına bile varmıyorum .... sanırım stresimi ondan çıkartıyorum işte herşeye tahammül ede ede eve birşey kalmıyor sanırım.... hadi bakalım belki bi yardımı dokunur dr. un..... ilaçlara bende sıcak bakmıyorum insanı uyuşturmaktan başka birşeye yaramıyor....

ay sibel 11 gun kaldı haaa selinimizin dogumgunune ne guzell

guliz basmadı ise sayet bosanma sebebi yani :)))))))

alkıs yapmıyor bu arada el sallayıp bay bay demeyi ogrendi alkısı yaptıramadık daha: )

evet canım şaka gibi ama evet 11 gün kaldı... geriye bakınca zaman ne çabuk geçiyor ama yeni doğduğu zamanlar hiç geçmeyecek gibi gelmişti.... daha bu sabah düşündüm geçen sene ben bu zamanlar hamileydim ve diyorum doğumuma 11 gün kalmış ama benim haberim yoktusırnaşık şey

de damlacım de yani topik sabah sabah doldu herkes merakla haliyle ama yok yani husran ve ne zaman olcagı belli degil bu oluyı nasıl yapcam bilmiyorum
ses kayıt cihazlarına bakıcam simdi :) ucuz birseyse almayı dusunuyorum sessiz sedasız tum gun cekerim belki sonuçta.

ibo diyor ece nin gardolap ustne koyarım ben sandalyeye çıksab ile goremez
orda birses olsa uyanık kadın çıkar bakar orda o an makinayi gorurse fiyasko olur asıl.
hani baska yerde masanın ustunde falan olsa hiç anlamazda .

simdi aklıma birsey geldi objektif acık olacak ya çekerken normalde kapanıyor . bazen pili bitince acık kalıyor objektifi kapatmaya bile pil yetmiyor o halde yapıp pili sokucem uç bes gun objektif acık olarak makina biryerde sabit hep durcak goz alıscak ondan sonra islemi yapıcam :)) ama kapanıcak cekim bitince offff

ESRAAA bu ne ya.. ibonun hatası bugünede mal oldu... kadın şüphelenmiş olabilir.. yada dikkatini çekti demekki yani kamerayı yada makineyi anlayacak kapasitede belkide farketti şüphelenmiş olabilir ağzınızı aramak istedi belkide yoksa niye o burdaydı bugün yine yok desinki..... aman allahım ne zor bu bakıcı olayı ya rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın......

ayy gaz çok kötü birşey bizdede hala ara ara oluyor gazını çıkartırken sanki adamın totodan barut çıkıyor o kadar çok ağlıyor ki bazen
geçmiş olsun diştendir muhtemelen kıvançta 3 gündür ishal bi baktım üstten diş patlatmış
bende meraklandım iyice haberleri heyecanla bekliyorum umarım sonuç iyi çıkar
ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
aaa ne güzell bende öğretiyorum ama kıvançın hiç yapmaya niyeti yok gibi ben bye bye dedikçe el salladıkça suratıma bakıp sırıtıyor sadece anne ne yapıyon sen der gibi..))
ayça da gelmiş erkenden bugün heyecanla esrakonun bakıcısını okumaya :)) ama hüsran tabi.

ayça ben camda bişey koymadım daha kapak olmayınca patlamıyo dimi derin donrucuda

durumun o kadar kötümü güliz tedavi görecek kadar yani bende kaçırmışım bazı şeyleri sanırım

şu sıralar bende pisikoloğa gitmek istiyorum kıvançın kaşı yarma olayından çok etkilendim en ufak bir seste tıkırtıda titremeye başlıyorum içim bi tuhaf oluyor ayy acaba çocuğa bişeymi oldu diye telaşlanıyorum

pervin gelmiş hoşgelmiş

esracım bence kameradan makineden ziyade bu ses kayıt cihazları çok daha mantıklı.. kadın bir kere huylanmış bence bi müddet makine muhabbeti yapma açık yada kapalı farketmez..... ses kayıt cihazındanda anlarsınız ses tonundan konuşmalarından görmesenizde az çok ne yaptığı tahmin edilebilir... bence orta halli bi ses kayıt cihazı temin edin derim.... bi kadının bu kadar değişmesi hayret birşey ya...... oda birşeylerden şüpheleniyor demekki.....

GÜLıZıM canım yaşadıkların kolay değil.. bi arkadaşım eşinin ailesiyle falan loğusalık döneminde çok zorun yaşadı ve o demişti ozaman yaşananlar bütün hayatı boyuncu unutamıyormuş insan falan diye anlatıyordu gerçekten de öyleymiş... şuan herşeyin üstü kapatılsada bazı şeyler unutulmuş gibi olsada inan loğusalıkken yaşadıklar unutulmuyor ve atlatılmıyor.... bence susmaktan ziyade şuan seni ne mutsuz ediyor o an neler düşündün hepsini paylaş herkesle rahatla.... belki bu bile sana iyi gelecek....

evet canım dönmedim inatcı değilim ben dönerdim de babam gitmeni istemiyorum bir süre demişti baba sözü dinledim iyi de etmişim aykut cok korktu boşanacağız diye ama şimdi annemle görüş diyemiyor. sadece 1 kez karşılaştık konuşmadım yokmuş gibi davrandım eşimin ananesinin evinde. görüşmüyoruz o özel günleri zehir ettiği için asla düşünmüyorum görüşmeyi.

tatlım geçmiş olsun hala gaz sancısı pes valla. seninki belki çok korktuğundandır dilek geçici bir durumdur. benim fiziksel vurmaya başladı. el kol uyuşuyo sürekli dişlerimi sıkıyorum gitmeden olmayacak.

bence de esra ses kayıt cihazı al netten hatta şu casus kalemler falan vardı :)) bak bakalım fiyatlarına kamereda olur hiç değilse. şüphelenmiş cin gibi kadın belli. bir daha kamera koyma bence de iyice soğumasın işten.

günaydın.oh bugün cuma çok mutluyum.2 gün boyunca çınarla geçireceğim inşallah
geçmiş olsun fatma inşallah diştir.
aycaya kim aliyor sanirim benim ismim onla karisti pervin..

aa super bende tuline elden veririm:))esrayi da gorucem istanbula gidince nasilsa, super ben cok sevindim bu ise:))
nurdan iki taraftanda sıyırdın kargo parasını:)))))işyi oldu bana çıkman mecburen görüşücez demekki:))))çok sevindim

ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
bravo eceye .maşşallah ya çok tatlı oluyorlar yeni bir şey öğrendiklerinde

offf şansa bak be.ne güzel heycanla bekliyorduk

aaa bana yiğit kuşu çıkmııışş!! pek güzel!!! fatmacıım bana boy kilo bilgisi verebilir misin??ya bi de taşınıyorsunuz nereye göndericemm???? gitmeden halletmek istiyorum, içim rahat olsun.

ersa ya, bence de kadın çakmış bişeyler.. ya bi de görürse filan daha kötü olmasın? çünkü iyi bakıyor ece'ye anladığım kadarıyla. böyle birini bi daha bulmak zor.. haa tabi senin düşüncelerin farklı ama olsun!! :))

arkadaşlar video eklicemde küçültüyormusunuz eklerken .bide nerden yüklüyorsunuz.ben imagesack tan yüklemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…