2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

az once iboya dedim topikteki arkadaslarda merakla beklyordu bak hepimizi husran ettin falan
neee dedi oralaradım yazdın heryerden bir tanıdık çıkıyor tanıdgıın tanıdgı ne tesadufler oluyor hayatta ne yapıyorsun sen dedi hiç aklıma gelmemisti. olur burayı birçok insan okuyor yanda resmim var tabiki sizlerikastetmiyorum ama olur biri okur biryakını olur tanıdık çıkar vsvs. geri donup sileyim bari yazılarımı diyorum baska aklıma birsey gelmiyor

yazıları silince alıntı yapmıs olan kisilerde yazılarım hala cıkıyor ama degilmi bilen varmı ?

çokmu fazla sivilce var ..inşallah geçer aldığın işe yarar..

o kadar çok sayılmaz ama hamileyken yerleşti iyice ilaç falanda kullanamadım sadece sağ tarafta izler var biraz bide her adet dönemimde bi tane çıkıyo izi kalıyo.. bakalım inşallah işe yarar.. kullananlar memnunlar mış

ahhh bende heyecanla bekliyordum..

ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
hayırlı olsunnn .. çok heyecanlı dimi.. bayılıyorum yeni bişiy öğrendikçe bunlar..

nolcek şimdii.. yapmıcanızmı bi daha.. için rahat edecekse yapmayın barii yada sonra yapın hatun anlamış olabilir gibi geldi bana...

yok artıkk ..ne biliimm sanmıyorumm olmaz bence.. kadın burayamı gircekk.. yada tanıdığı biri ne bilsin sen olduğunuu yok yaa... alıntılrı düzeltemezsinkii... silimmi ben kendiminkilerii ???

bücür dedim diye kızma sakın haaa..büyüsünler daylan boylu olacaklar inşallah..yani umarım :uhm:
insallah:))
çekiliş sonuçları süpermiş
teoşşş teoşşşş sen benim kaderimsin belli oldu kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan

sen temelli bir dön tüm yalnızlığını unutturacağım senin bebemmm

tazem fındık faresimi canavarmı bilemedim
benim de mikaydirigubbakcemile2
canim gitmekten cekinme, cipralex diye bir ilac var hic bir yan etkisi yok ne bagimlilik ne de uyku yapiyor ama cok etkili, bende bir donem kullandim ki bir doktor olarak ilaclara karsi ve inanmazken, cidden cok etkili..buyuk ihtimal onu verebilir..veririse cekinmeden kullan derim.

nurdan iki taraftanda sıyırdın kargo parasını:)))))işyi oldu bana çıkman mecburen görüşücez demekki:))))çok sevindim

valla dimi gorusmek icin bahanede hazir)

nurdancım bende sabahtan beri araştırıyorum en uygun ilaç o gerçekten aynı grup ilacı verirse bende onu isteyeceğim. uyku sorunu yaşamayı istemiyorum çünkü. 2 yıl anafranil kullanmıştım cok yan etkisini gördüm o yüzden tereddütteyim bende. sağol desteğin için.

merhaba tatlı anneler
sabah gittik doktora. dün gece de acile gittik ama kadın pek anlamıyor gibi geldi. verdiği ilaçları almadık nasılsa sabaha randevumuz var kendi doktorumuza diye..
neyse gittik işte. detaylı muayene etti. kaka tahlili istedi. kakasında mikrop çıkmış yavrukuşumun iki tane ilaç verdi. şimdi onları vermeye başladık. inş düzelir..

herkes geçmişi okuyor sanırım.. niye kimse birşey yazmıyor.... off zaman geçmiyor saat takıldı kaldı sanki.....

geçmiş olsun canım... neyse farkedilmiş hemen tabiki ilaçlar hemen etki eder merak etme... bian önce iyileşir yiğit kuşun....

geçmişi atlamış olabilirsin canım dün akşam çekiliş yapıldı haberin olsun.... 3-5 sayfa önde liste var.....

diştir bence.. endişelenme... bol su içir yarına kadar... anam bi büyüselerdii dicem bu seferde başka dertleri çıkıcak... anne olmak zor...
evet ya her ayın her yaşın kendine göre zorluğu var canım..
geçmiş olsun...
kardeşinlede aran düzlemiş gözün aydın..
.
tşkler derya.

kolay gelsin. istanbulda 10 gün bounca ayaklarımıza kara sular inmişti. Kolaylıkla diliyorum, dikkatli olun.
tşkler burcu. inş kolay buluruz yaa hiç ümidim yok ama..
gizem bana, ben burcuya :) ay çok güzel oldu... yazım da şey gibi oldu hani diyor ya gorada uşak hizmetçiye, hizmetçi bahçıvana filan gibi bişidi töbee töbeee :)
ee fatmada bana hediye aliyor, cifte kavrulmus olmus:))))))))))))))
alırım nurdancım..
duzelttik fatma burcuya alıo:) ama isterse sanada alabili :)))
:)
Çaaaa-nak çöm-lek pat-la-dı :) bana alan yok???
ben varımmm :)
ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
biz hala öğretemedik paşama. ama hala umudum var bakalım..
geçmiş olsun fatma hava değişikliği de olabilir dişte olabilir sıvı tüketin bol bol kabız neyse de ishal beter ediyo cocukları.
.
tşkler gülizcim. gerçekten onlardan çokta biz çekiyoruz..
inş geçici bi durumdur canım y aa.. zaman zaman olabilir böyle şeyler. sebepsiz de olabilir yani.
aaa bana yiğit kuşu çıkmııışş!! pek güzel!!! fatmacıım bana boy kilo bilgisi verebilir misin??ya bi de taşınıyorsunuz nereye göndericemm???? gitmeden halletmek istiyorum, içim rahat olsun.
:) daha bugün ölçüçdü gizemcim. 80 cm. 10,700 gr.. biz daha yaz sonuna kadar burdayız nasipse. acele etme yani:)

evet gördüm de canım. zaman olarak ne belirlediniz? herkes aynı zamanda mı gönderecek filan?

evet gördüm de canım. zaman olarak ne belirlediniz? herkes aynı zamanda mı gönderecek filan?

onu bende bilmiyorum:sm_confused: ama herkes alacağı kişiye göre hareket edecek sanırım... mesela nurdana, özgüle, pervine alan onlar dönmeden gönderir..... bende gizeme alacağım sanırım oda tatile gidecek ona göre hareket edeceğim.. eğer tatile yazlığa gidiyorsa isterse:icecream: oraya göndereceğim yada gitmeden gönder derse öyle göndereceğim.... .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…