çokmu fazla sivilce var ..inşallah geçer aldığın işe yarar..
gunaydınlarrr
dun aksam heyecanla eve gittim baktım kadında hazırlanıms ece yi uyutmus kapıda zaten bekliyor aha dedim hemen bakayım oturduk laptopu actık ordan izliycez yaa aa baktım yokk. deli oldum dedim yarım saat gibi uzun bir sure çekti diye kayıtmı almadı buraya basmadınmı sen falan dedim iboya o kadarrr ustune basa basa anlatmama ragmen teknoloji ozurlu kocam gitmis baska duugmeye basmıs ne alaka iseee. ay delirdim soylendim iki saat ya dedim basacagın bir dugme bu kadarmı zorrr. heyecanla tum gunu geçirdim birkac arkadasımda aynen haber bekliyor hepimizi dedim bosa heyecanlandırdın :))
bugun yaptık ama aksam dısardayız geç donucez artık aksam donunce gece izleyeceğiz insallahh bugun basarmıssa o birtane dugmecige basmayıı..
hayırlı olsunnn .. çok heyecanlı dimi.. bayılıyorum yeni bişiy öğrendikçe bunlar..ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
ay sinirden deliricem yaa
ibo sankı bakıcının yandası:) simdi aradı beni sabah tam hazırlayacakmıs koyacakmıs makinayi kadın makinanın kılıfı masanın uzerindeydi dun anlamsızca bir soru sormus burda dun gri birsey vardı yok simdi gibi bir laf etmis tam ne dedigini ibodan alamıyorumki erkekler detaylardan sıkılıyor. he evet demis ibo onun yeride surası alayım ben falan. ya dedim eee ne oldu abla neyi sordun niye demedin yani
lafmı kadın soruyor burda dun gri birsey vardı masada diye bugun yok koydugumuz her esya dun vardı bugun yok onu niye soruyorki yani anlamadımmmm. kadın uyanıkk bu bir gercekk.
de aklına gelmez aslında guvendigimiz biliyor niye boyle birsoru sordu boyle olunca ibo yapamamıs tabiii sinir oldum dun yapılsa hiçbu muhabetyoktu halletmistik
yazıları silince alıntı yapmıs olan kisilerde yazılarım hala cıkıyor ama degilmi bilen varmı ?
az once iboya dedim topikteki arkadaslarda merakla beklyordu bak hepimizi husran ettin falan
neee dedi oralaradım yazdın heryerden bir tanıdık çıkıyor tanıdgıın tanıdgı ne tesadufler oluyor hayatta ne yapıyorsun sen dedi hiç aklıma gelmemisti. olur burayı birçok insan okuyor yanda resmim var tabiki sizlerikastetmiyorum ama olur biri okur biryakını olur tanıdık çıkar vsvs. geri donup sileyim bari yazılarımı diyorum baska aklıma birsey gelmiyor
http://img43.imageshack.us/img43/944/tatillll095.mp4
işte oğlumun merdiven çıkışı:))))
insallah:))bücür dedim diye kızma sakın haaa..büyüsünler daylan boylu olacaklar inşallah..yani umarım :uhm:
opuyorumnanaktançekiliş sonuçları süpermiş
teoşşş teoşşşş sen benim kaderimsin belli oldu kaydirigubbakcemile3
benim de mikaydirigubbakcemile2sen temelli bir dön tüm yalnızlığını unutturacağım senin bebemmm
tazem fındık faresimi canavarmı bilemedim
canim gitmekten cekinme, cipralex diye bir ilac var hic bir yan etkisi yok ne bagimlilik ne de uyku yapiyor ama cok etkili, bende bir donem kullandim ki bir doktor olarak ilaclara karsi ve inanmazken, cidden cok etkili..buyuk ihtimal onu verebilir..veririse cekinmeden kullan derim.herkese günaydın,
şimdi ben ecoşuma alacağım dimi çok sevindim bebek mağazasına gidip kız kıyafeti alacağım yuppi..yada oyuncak neyse :)) burcu da alperene alacak doğru anlamışım değil mi :)
alperen 3 gecedir gözleri kapalı yana yakıla ağlıyor, üstten 3 diş göründü. kaldı 1 tane acaba onlar mı yapıyor. ilk kez yaşlar aktı çenesine kadar. akşam tam cıktık götürelim hastaneye diye dışarıda sustu arabada uyudu geri geldik bizde. 3 gecedir ağlayınca yanıma alıyorum daha rahat uyuyor sanki. ayaklarımda sallamak istiyorum ağlayınca bana sarılmak istiyor boynumu kokluyor bana sarılıp öyle uyumak istiyor acaba ayrılık kaygısı mı? bugün gece giydiğim t-shirt ü bıraktım anneme kokumu özlüyorsa diye. bir çıksa şu dişler rahatlayacağız.
alperen doğduğunda ciddi travmalar oluşturacak sorunlar yaşamıştım. ama nedense tepkisiz davranmıştım. şimdi herşey yolunda ama ben barut gibiyim. ciddi bir depresyon geçiriyorum sanırım. her geçen gün daha da büyüyor özellikle aykut'a karşı inanılmaz kırıcıyım. o da tam tersi inanılmaz derecede sakin davranmaya calışıyor. hayatta böyle birşey yapmazdı sanırım dışarıdan bakılınca da epey kötü durumdayım ki bu adam bana bu kadar iyi davranıyor :)) pazartesiye randevu aldım ama ilaç verecek kullanmak istemiyorum başkada çözüm yok gibi böyle de yaşanmaz.
nurdan iki taraftanda sıyırdın kargo parasını:)))))işyi oldu bana çıkman mecburen görüşücez demekki:))))çok sevindim
merhaba tatlı anneler
sabah gittik doktora. dün gece de acile gittik ama kadın pek anlamıyor gibi geldi. verdiği ilaçları almadık nasılsa sabaha randevumuz var kendi doktorumuza diye..
neyse gittik işte. detaylı muayene etti. kaka tahlili istedi. kakasında mikrop çıkmış yavrukuşumuniki tane ilaç verdi. şimdi onları vermeye başladık. inş düzelir..
evet ya her ayın her yaşın kendine göre zorluğu var canım..diştir bence.. endişelenme... bol su içir yarına kadar... anam bi büyüselerdii dicem bu seferde başka dertleri çıkıcak... anne olmak zor...
tşkler derya.geçmiş olsun...
kardeşinlede aran düzlemiş gözün aydın..
.
tşkler burcu. inş kolay buluruz yaa hiç ümidim yok ama..kolay gelsin. istanbulda 10 gün bounca ayaklarımıza kara sular inmişti. Kolaylıkla diliyorum, dikkatli olun.
gizem bana, ben burcuya :) ay çok güzel oldu... yazım da şey gibi oldu hani diyor ya gorada uşak hizmetçiye, hizmetçi bahçıvana filan gibi bişidi töbee töbeee :)superotesi cekiliş sonuclarımız:) ayca aycaya cıktıydı degiştik :)))
1- ÖZGÜL-ozlem
2- GÜLİZ-pervin
3- TUĞBA-ozgul
4-GİZEM-fatma
5-SİBEL-gizem
6-ÖZLEM-esra
7-BURCU-guliz
8- NURDAN-tulin
9- FATMA-burcu
10-AYÇA-evrim
11-PERVİN-derya
12-EVRİM-sibel
13-ESRA-nurdan
14-TÜLİN-tugba
15-derya-ayca
alırım nurdancım..ee fatmada bana hediye aliyor, cifte kavrulmus olmus:))))))))))))))
:)duzelttik fatma burcuya alıo:) ama isterse sanada alabili :)))
ben varımmm :)Çaaaa-nak çöm-lek pat-la-dı :) bana alan yok???
biz hala öğretemedik paşama. ama hala umudum var bakalım..ece sonunda bbye bye yapmayı el sallamayı ogrendi inanamıyorum :) hiç ogrenemiycek sanmıstım.
birde bayy bayy diye tiz bir sesle bagırıyor el tam sallama degil biraz asagı yukarı el hareketi yapar gibi ama olsun :)))
tşkler gülizcim. gerçekten onlardan çokta biz çekiyoruz..geçmiş olsun fatma hava değişikliği de olabilir dişte olabilir sıvı tüketin bol bol kabız neyse de ishal beter ediyo cocukları.
.
inş geçici bi durumdur canım y aa.. zaman zaman olabilir böyle şeyler. sebepsiz de olabilir yani.herkese günaydın,
şimdi ben ecoşuma alacağım dimi çok sevindim bebek mağazasına gidip kız kıyafeti alacağım yuppi..yada oyuncak neyse :)) burcu da alperene alacak doğru anlamışım değil mi :)
alperen 3 gecedir gözleri kapalı yana yakıla ağlıyor, üstten 3 diş göründü. kaldı 1 tane acaba onlar mı yapıyor. ilk kez yaşlar aktı çenesine kadar. akşam tam cıktık götürelim hastaneye diye dışarıda sustu arabada uyudu geri geldik bizde. 3 gecedir ağlayınca yanıma alıyorum daha rahat uyuyor sanki. ayaklarımda sallamak istiyorum ağlayınca bana sarılmak istiyor boynumu kokluyor bana sarılıp öyle uyumak istiyor acaba ayrılık kaygısı mı? bugün gece giydiğim t-shirt ü bıraktım anneme kokumu özlüyorsa diye. bir çıksa şu dişler rahatlayacağız.
alperen doğduğunda ciddi travmalar oluşturacak sorunlar yaşamıştım. ama nedense tepkisiz davranmıştım. şimdi herşey yolunda ama ben barut gibiyim. ciddi bir depresyon geçiriyorum sanırım. her geçen gün daha da büyüyor özellikle aykut'a karşı inanılmaz kırıcıyım. o da tam tersi inanılmaz derecede sakin davranmaya calışıyor. hayatta böyle birşey yapmazdı sanırım dışarıdan bakılınca da epey kötü durumdayım ki bu adam bana bu kadar iyi davranıyor :)) pazartesiye randevu aldım ama ilaç verecek kullanmak istemiyorum başkada çözüm yok gibi böyle de yaşanmaz.
:) daha bugün ölçüçdü gizemcim. 80 cm. 10,700 gr.. biz daha yaz sonuna kadar burdayız nasipse. acele etme yani:)aaa bana yiğit kuşu çıkmııışş!! pek güzel!!! fatmacıım bana boy kilo bilgisi verebilir misin??ya bi de taşınıyorsunuz nereye göndericemm???? gitmeden halletmek istiyorum, içim rahat olsun.
geçmiş olsun canım... neyse farkedilmiş hemen tabiki ilaçlar hemen etki eder merak etme... bian önce iyileşir yiğit kuşun....
geçmişi atlamış olabilirsin canım dün akşam çekiliş yapıldı haberin olsun.... 3-5 sayfa önde liste var.....
evet gördüm de canım. zaman olarak ne belirlediniz? herkes aynı zamanda mı gönderecek filan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?