yeni bir gündem konum var St. Petersburg
eşime bir firmadan iş teklifi gelmiş yurt dışı tabii ki
güzel para verirlerse işi bırakıp gidermiyiz birkaç yıllığına diyor netten araştırdım güzel bir şehir resimlerden görünen yurtdışında gurbette yaşayan arkadaşlar ne dersiniz bana tamam git Meltem mi yoksa değmez kal Tr de mi işinde çalış mı?
Bugün doktora götüreceğim dün sağlık ocağından verilenler içime sinmedi acile götürürüm çünkü durdukça çoğalıyor yarında doğum günümüz ya :gitme:
yapmamısmı evrim.. bende o yaptı sandımdı
pervin ağız içindeki yara için kenacort adındaki merhemi sürüyosun anında geçiyor....
benim durum kötü haftaya ameliyat sahalarda bir süre yokum. hepinizi ve bebikleri öperim...
İyi geceler herkese...
Özdeyi bugün doktora acile götürdüm ve baktı alerji bilmem ne falan denize götürdün mü dedi ondan olabilir dedi... Bende dedim mayıstan beri giriyor e o zaman olmamıştırda şimdi lmuştur dedi ilaç verdi tatmin etmedi annem gitti konuştu domates yemişti ondan olabilir mi diye? (sonradan aklıma geldi bu domates olayı dolaptn almış çiğ çiğ elma yer gibi ısırmıştı kıyıp elinden almadım) Ondan da olabilir denizden de bilmem ne başından savdı bizi...
Sonra kendi doktorunu aradım... Baktı dedi kesinlikle alerji dedim bir doktor denizden olduğunu söyledi hayır dedi bu yediği bir şeyden... Sağlık ocağındaki verilen kreme kızdı kortizon içeriyor dedi... Acildekide antibiyotik vermişti bunları kesinlikle kullanma dedi şurup ve başka bir krem verdi bir doktorun dediği diğerini tutmuyor dedim çok iştahsız aşırı dedim normal bu sıcaklarda böyle olması ayrıca dişlerde çıkıyor... Kilosu boyu gayet iyi dedi kendini üzme onunda Özdenin yaşında bir çocuğu var içim rahatladı az da olsa inş. iyileşir... 81,5 cm 11 kilo kaburgaları sayılıyor ama... Kaşıntıdan da huysuz olabilir dedi.. Bana yapışık resmen ya başkası 2 dk alsa hemen annnneee diye ağlıyor...
Bugün bahçeden kopardığımız domatesleri balkonda pencere kenarına dizmiştim. Mutfakta bulaşık yıkarken balkondan cuk cuk cuk diye sesler geldiğini duydum bir de baktım ki, bizimki uzanmış domatesi almış, ağzını şapırdata şapırdata yemeye çalışıyor. Hemen atladım eline ama içim de gitti. Acaba izin verse miydim yemesine diye aklıma takılmıştı. Sağol yazdığın için, demek bir süre daha vermeyeceğiz. İnşallah Özde de bir an önce iyileşir.
ozlem ya korkunç olmus ozde nin kolları bacakları
su cicegine benzettim ben ama gitmissindir sen yanıtları yazdınmı onad abakmadım yanıt yaza yaza ilerliyorum bir bakayım hemen
ozlem kendi dr una resmini yolladın ozde nin heralde bize yolladgın gibi
ama cilt dokuntuleri birbirine çok benzeye n seyler ya ısık altında iyice incelemeden telde ilac verilmesi ne kadar dogru ki. off bir yere dahamı gotursen yenileri çikiyor diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?