2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizimin dogum günü hazirliklariyla ugrasirken, atesi cikti Sevvalin.dün 38.5 oluca yarim dolven verdim.simdi 37-38 arasi gidip geliyo.iptal edicem atesi yükselirse.ins. Dis cikariyordur sadece hasta olmaz ins.
Simdi alintilardan gördüm Özde kusuma ne olmus öyle.gecmis olsun Özlem.bencede isilik degil allerji gibi ayni.mutlaka cocuk doktoru görmeli bencede.
Pervincim hayırdır ne yaran var.gecmis olsun.herseyi kaçirdim haberim yok hicbiseden.
Neyse ben kactim kuzumu uyutayim

miniişim gecmiş olsun... aft cıktı agzımda canım iilescek sanırım.. hastalıklardan sonra vucudumun bana armaganı bir adet gecikmesi 2 aftlar

özlem isilik değil grçekten nasıl kaşınıyordur.alerjik mi acaba? geçmiş olsun.kıyamam ben yavruya.

gece Yağız gayet iyi uyudu hemen hemen belli bir düzenimiz var ve seviyorum bu düzeni.ancak son zamanlarda malum iştahsızlık var canım ona sıkılıyordu ne olursa olsun kahvaltımızı yapardık herşeye rağmen sonrası malum.bu sabah kahvaltıda yapmadı sofrada başladı ağlamaya ama nasıl anlatamam dedim birşey oldu kulağını kaşıdım hafifce sakınleşti kucağımdan indirdiğim anda kendini yerlere atttı hiç durmadan ağladı ağladı.eşimi aradım gel dedim durmuyor dr ye gidelim hem ertelediğimiz 1 yaş kontrolunude yaptırırız dedim.gittik drmiz başka hastaneye göç etmiş 1 hafta önce haberimiz yok.dedim uzak herşeyde bir hayır vardır başka hastanede başka bir dr ye gittik.çok memnun kaldım.herşeyi iyi dedi.tahlıl yaptırdık çok şükür normal çıktı kan ilacını verememiştim korkuyordum doğrusu.vucudumuzda enfeksiyondan eser yok dedi çok güzel dedi.hergün yıkasan olur dedi rahatlar dedi.6. diş çıkacak dedi geliyor ondanda olur sıcaklardan da olur huysuzluğu dedi.iştahsızlığına gelince normal üsteleme dedi bu aralar herkes aynı şeyden şikayet ediyor zaten çelimsiz bakımsız değil dedi merak etme dedi.

ha ben neyle besleyec3ğim bilmiyorum.suyumuzu düzenli içiyoruz.meyveyı de güzel yiyoruz ama yemeğe sıra gelince çıldırıyor.dün akşam kaşık maması yaptım onu yedi.dayısı gezdirmeye çıkardı gelsin yıne ondan yedirmeyi deneyeceğim.tabi nereye kadar bu böyle devam ede bilmiyorum sadece karnını doyuracak bu mama.zaten sıcak ne yapsam diye düşünmekten aklımı kaçıracağım.deryayı daha iyi anlıyorum şimdi.

oyyy misafirler gitti hiç birşeye elimi vurmadım saolsun gökhanın amcasının kızı var benden 3 yaş büyük ama inanılmaz iidir amaa tek sorunumuz 3 bucuk yaşında oğlu var aman allahım nasıl bir çocuk anlamadım düşünün annesinin burnunu kırdı kız 2 ameliyatını olacak o derece yani şımarık mustininde tam döşüne tekma atıtı sırt üstü yere düşürdü yavrumu nasıl sinir oldum ayy hiç bişi yapmasamda onun adıda mustafa mustafayı izlemek beni yoruyor acaba bizim mustiye zarar verecekmi die neyse girdiğimle çıktığım bir oldu gökhan yarım saate kadar gelecekmiş yemek hazırlayım

Son düzenleme:

ne diyosuuuuuuun. İnsanların hayallerini süsleyen bir şehir orası, belki de dünyanın en güzel yerlerinden biri. Ultra ultra lüks. (Sanki gittim de, pehhh) Geçinmek için aylık en az 5000 doların olmalı derdi bizim orayı çok iyi bilen Azeri çalışanlar. Bide hatunları felaket güzelmiş.

Orda layığıyla yaşamak hatta biraz da birikim yapmaya değecek bir para verirlerse bi sn. bile düşünme derim ama öyle olmazsa değmez tabi.. Ama oranın havasını bile solumak şahane olurdu herhalde...Heyecanlandım bak:)) Öperim

Pervin Çelebi geçmiş olsun.. Tuzlu su iyi gelir

Gelgit seni bebeği ilk kez gördüm niye bunca zaman koymamıştın ki.. Maşallah keltoşa

Miniş nedir Şevvalin bu yaz hastalıklardan, ateşten çektiği. Bir an önce kurtulsun kuzu

Özlem , yaa çok fena olmuş Özde. Çok kaşındırıyordur, off kıyamam dili de yok anlatsın..Hergün yumurta falan veriyorsan azalt istersen, yazın ağır gelebiliyor. Değişik bişey yemedi diyosun ya o yüzden dedim.

Bizim de isilikler çok fena..Dün denize gittik akşam sönmüş gibiydi ama bugün yine berbat..

Sibel, Selin gündüz uyumuyor ya gece nasıl peki. Toplamda kaç saat uyuyor. Gündüz mutlaka uyuması gerekir ya nasıl dayanıyor yavrum yaa. Bak uyumadığından o kadar enerjik oluyor olabilir. Rüzgar nadiren uyumadığı günlerde inanılmaz enerjik ve mızmız oluyor. Düz duvara tırmanıyor resmen.. Nasıl uyuyor gündüz. Ayakta sallanıyorsa ne biliyim 1 saat falan sallasanız, hiç beşiğine koymasanız. Eminimki her formül denenmiştir ama aklım almıyor gündüz hiç uyumamasını.

Bugün doktora götüreceğim dün sağlık ocağından verilenler içime sinmedi acile götürürüm çünkü durdukça çoğalıyor yarında doğum günümüz ya :gitme:

Çok geçmiş olsun canım benim nolmuş böyle ya.. Doktora gittiniz mi? isilik çok minik kırmızı noktalar halinde olur, bu başka bişey. Tekrar geçmiş olsun üzüldüm.

İyi geceler herkese...
Özdeyi bugün doktora acile götürdüm ve baktı alerji bilmem ne falan denize götürdün mü dedi ondan olabilir dedi... Bende dedim mayıstan beri giriyor e o zaman olmamıştırda şimdi lmuştur dedi ilaç verdi tatmin etmedi annem gitti konuştu domates yemişti ondan olabilir mi diye? (sonradan aklıma geldi bu domates olayı dolaptn almış çiğ çiğ elma yer gibi ısırmıştı kıyıp elinden almadım) Ondan da olabilir denizden de bilmem ne başından savdı bizi...
Sonra kendi doktorunu aradım... Baktı dedi kesinlikle alerji dedim bir doktor denizden olduğunu söyledi hayır dedi bu yediği bir şeyden... Sağlık ocağındaki verilen kreme kızdı kortizon içeriyor dedi... Acildekide antibiyotik vermişti bunları kesinlikle kullanma dedi şurup ve başka bir krem verdi bir doktorun dediği diğerini tutmuyor dedim çok iştahsız aşırı dedim normal bu sıcaklarda böyle olması ayrıca dişlerde çıkıyor... Kilosu boyu gayet iyi dedi kendini üzme onunda Özdenin yaşında bir çocuğu var içim rahatladı az da olsa inş. iyileşir... 81,5 cm 11 kilo kaburgaları sayılıyor ama... Kaşıntıdan da huysuz olabilir dedi.. Bana yapışık resmen ya başkası 2 dk alsa hemen annnneee diye ağlıyor...

Bugün bahçeden kopardığımız domatesleri balkonda pencere kenarına dizmiştim. Mutfakta bulaşık yıkarken balkondan cuk cuk cuk diye sesler geldiğini duydum bir de baktım ki, bizimki uzanmış domatesi almış, ağzını şapırdata şapırdata yemeye çalışıyor. Hemen atladım eline ama içim de gitti. Acaba izin verse miydim yemesine diye aklıma takılmıştı. Sağol yazdığın için, demek bir süre daha vermeyeceğiz. İnşallah Özde de bir an önce iyileşir.

ozlem ya korkunç olmus ozde nin kolları bacakları
su cicegine benzettim ben ama gitmissindir sen yanıtları yazdınmı onad abakmadım yanıt yaza yaza ilerliyorum bir bakayım hemen

Aman cnm iyi ki vermemişsin ya her saat başı bakıyordum bir yerde daha çıkmış...

ozlem 11 kilo ya nasıl kaburgaları sayılıyor yahu
bizim ece de 1100 gr idi 11 ay kontrolunde gayet etli butlu gorunuyor boyuda 78 idi 2 cm bu kadar fark yapmaz senin kizın kemikleri agır olsa gerek bizimkide lop etli olcak bu durumda :)

ozlem kendi dr una resmini yolladın ozde nin heralde bize yolladgın gibi
ama cilt dokuntuleri birbirine çok benzeye n seyler ya ısık altında iyice incelemeden telde ilac verilmesi ne kadar dogru ki. off bir yere dahamı gotursen yenileri çikiyor diyorsun

yok canım kendi doktoruna götürdüm... Baktı detaylı inceledi...
Valla bizim kızın cidden kemikleri sayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…