2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

GÜZELLER GÜZELİ ÖZDE Doğum Günün Kutlu Olsun..
Özlem aynı görüntü benim eltimin kızındada olmuştu hemde denize girdikleri günden bir kaç gün sonra aynısıydı denizden alerji olabilyor..mayısta hava bukadar sıcak değildi mikrop oranı şu anda daha fazla...

güli hoş geldin..tek tek dökülüyorsunuz hatunlar..
ÖZLEM 11 kiloda kemikleri nasıl sayılıyor bi deyiversene..1 yaşında bir kız çocuğu ortalama kilosu 9.5 olmalıymış ..yani sizin hem boy hemde kilo çok güzel maşallah..

üfff akşam olsada az çıksak dışarııı gökhanı arayım diorum ama sıcaktan cesaret edemiyorum...........

hoşbuldum canlarım ya.
valla ev falan hikaye ben biricik eşimi çoook özlemişim.dahada doyamam bi kaç ay..Şeniz

gelmemize 2 gun kala akifim hastalandı onun dışında çok usluydu hatta konyada herkes ne kadar mulayim bir bebeğin var dedi bana.yolculuklarda falan hiç sorun yaşamadık elhamdülişllah ama bogaz enfeksiyonu başlangıcı ile yuksek ateş yaşdık hemen doktora gittik antibiyotik ver falan bissürü ilç verdi bende istanbuldaki doktoru arayıp onay aldıkdan sonra ilaçlara başladım çok şükür dünden beri çok iyi.:)

hoşgeldin gülii

bugün mustiyi ikinci uykusuna yatırmadım akşam erken uyuyacakmı bakalım şimdi dolanıoyor ortalıkta ama keyifsiz uyku iice geldi bugün ii sonuç alırsam bölece gitsin diorum bakıyım çünkü öğlen 11 de yatırıyorum 2 bucukta uyanıo yavrum güsel uyduğu için 5 te yatıırmadım 5 te uyutunca 6 buçukta uyanıyor akşam 11de uyuyor sabahta en geç 8 buçukta uyanıor

allam yaaaa şu 118 80 reklamları neden bukadar iğrenç yaaaaaaaaaaaaaa

neysem ben kaçar kimsede yok zatiiiiiiii hazırlanıp bi gökhanı arayım bakalım azda olsa güneş gitti

gidemeden tekrar geldimmkaydirigubbakcemile3
musti mız mızlandı karnını doyurdum banyo yaptı yarım saat oldu uyuyalı erken uyudu ama yavrum uykulu uykulu gezdi yarın tekrar eski düzen devam edeceğim 11 de yatıo ama 2 posta uyuyor mutlu gezio böle sevmedim..:hulya:

güli geçmiş olsun afikime..çoğu bebik atlattı aynı rahatsızlığı..biz de atlattık..salgın varmış bu ara

nur bozma cocugun duzenini..nası mutluysa oyle gitsin varsın 11de uyusun seni yormasın..obur turlu mızık mızık seni yorcak bosver onlar kendi dengelerini kuruyolar bisekilde..

gulim cok gecmiş olsun canım ii olmanıza sevindim

nur bozma cocugun duzenini..nası mutluysa oyle gitsin varsın 11de uyusun seni yormasın..obur turlu mızık mızık seni yorcak bosver onlar kendi dengelerini kuruyolar bisekilde..
aynen öle pervincim böle uykulu uykulu gezdi yavrum mustsuz bi şekilde neysee yarın tekrar eski düzen aslında iidi sanırım eski düzenimizz musti geçte yatsa erkende yatsa beni üzen yoran bi bebek olmadı şimdi hep dua ediyorum 2 mustinin yarısı kadar olsa yeter bana şimdi bizz
sabah 08:30 uyanıyoruz
öğle 11:00 uyuyoruz
öğle14:15 uyanıyoruz
akşam üzeri 17:00 uyuyoruz
akşam en geç 19:00 yanıyoruz
gece 23:30 uyuyoruz
sabah 6 uyanır bazen emziğini alır tekrar uyur yasa su içer
ama bazıları daha küçük bu yaşta 11 de uyutulurmu dediler kafam karıştı mesela teyzemin kızı var gerçi gün içinde uyumuyormuş artık 4 yaşında akşam 8de yatıo sabah 8 kalkıo bende erken yatsın dedim ama olmadı yavrum sevmedi bu durumu

bugün topikimizi ii bekledim sıkıldım artık çıkıyımda çamaşırları atıyım makinaya son posta kaldı ii geceler hirkesee:a015:

afike geçmiş olsun..
Nur düzeni bozma uyku büyütür çocuğu...az daha büyünce büraz daha erkene alabilrisen almaya çalış yoksa bir düzen kurmuş musti paşa ..
Bu arada saat 22:00'la gece 1 arası büyüme hormanları salgılanıyor bu saatler arasında sorun olmadıkça uyukuda olamaları çok önemli..

gunaydınn

yıne kotu bi gece sabaha kadar mızır mızır 20dk bi uyanır saga sola doner sallarım dalar bırakırım uyanır tahammulsuzluk hat safhada..sut içmez ustune ustluk kustu sabaha karsı..burnu filan akıdu oksuruodu..sineklerde yemiş heryerinde koca koca kızrıklıklar ozdenin gibi..kahvaltısını az yapıo yani kızdırıo ve cok uzuo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…