meyve suyu pakettekilerden iciriomusunuz bebiklere cappy vs??
Pervin eceye geçmiş olsun..niye kustuki kendine gelemedi minik kuş..
şevval doğum günün kutlu olsun ..
Esrako incelme çalışmalarına başlamışsın hayırlı olsun :))
glz alpellayla güzle vakit geçirmişsiniz..
Nur kayınvaliden kendi işini kendi çözsün sana dedikelrinide ciddiye alma boşver..
Meltem ne karar verdin güzel hatunlu lüks şehirde yaşamaya?yurt dışı işiniz için iyi düşünülmesi gerek diye yazmıştım ilk yazdığında....
pervin bizimki dedi ki cocuk enfeksiyon geçiriyosa kesmelisin demiri. çünkü mikrobu besliyor demir demişti. hangisine inanacağımızı şaşırdık yahu.
canım başka bir firmadan teklif geldi eşimde siz vermeyi düşündüğünüz ücreti mail atın alt ve üst rakamı demiş çünkü evliyim eşim çalışıyor ve bebeğimiz var demiş tek başına gitmeyi düşünmem demiş eğer değecek bir teklifse yüzyüze görüşürüz cümlesiyle konuşma bitmiş şimdi biz rakamı bekliyoruz eğer benim çalışmamamı da kurtarırsa düşüneceğizPervin eceye geçmiş olsun..niye kustuki kendine gelemedi minik kuş..
şevval doğum günün kutlu olsun ..
Esrako incelme çalışmalarına başlamışsın hayırlı olsun :))
glz alpellayla güzle vakit geçirmişsiniz..
Nur kayınvaliden kendi işini kendi çözsün sana dedikelrinide ciddiye alma boşver..
Meltem ne karar verdin güzel hatunlu lüks şehirde yaşamaya?yurt dışı işiniz için iyi düşünülmesi gerek diye yazmıştım ilk yazdığında....
bu ay kan tahlili yaptırcağım pervin eminim yine 10 larda çıkacak bembeyaz hala çünkü. maltofer veriyorum bende yemekle beraber. birde zinco acd3 başka bişey vermedim ama vitamin isteyeceğim bişeyler versin bu kansızlık demir eksikliği çok canımı sıkıyor. her gün dana eti yiyiyor, bir aydır yumurta sarısı, mutlaka üzüm suyu pekmez artık ne vereceğimi şaşırdım ama dudaklardan falan belli hala kansız. kan tahlilini 3 ay sonra yaptırırım diye düşünüyodum ama baksınlar bi hal çaresine ne yapılması gerekiyosa yapılsın. yiyiyor çocuk maşallah iştahı olmasa anlayacağım ama vücut tutmuyor mu yediklerini anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?