2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sevvalin ve ecenin dgunu kutlu olsun....

gulizim saol tatlım tam gecmemekle beraber yanması durdu..

halaadet olmadım onun sıkıntısı ve siniride var bende...10gunu gecti ilaçlar etkilermiki ya

şevvalimin canım gelinimin doğum günü kutlu olsun normalde mustiyle aynı gün doğmuşlardı dimii.....

canım cok sıkkın kimse anne gibi düşünmüyor birde benden bişiler bekliyorlarya sinir oluyorum bana temizliğe gelen kadını aradım oruçtan önce temizliyelim die dedi kayınvaliden ütüye çağırdı dedi ben arar sölerim dedim aradım giysiler iice kurudu yarını bekliyemez dedi ne var sanki yarın gelsee alla alla bende annemi çağırırm dedim
dünde yine telde konuştuk yine aynı mevzular ne yapmam gerekio anlamadım en son çarek gökhanlamı konuşsam acaba bana dioki gökhana söle bak benimle ilgilensin dio ya banane ben annemle aramıza hiç kimseyi girdirmem sizde kendiniz çözüm bende dedimki valla ben bişi sölemem ben karışmam dedim oda sizde çokcuk büyütüosunuz dedi iice taktı şu son aylarda kafayı yaa çatlıyacağım her telde aynı şeleri konuşuyoruz yaa

Taçsız Kralicem Özde'min

Vak vak öydek Teo mun.. ve de

Şevvalim doğum gününü kutlarım..

Ailelerinizle nice güzel günlerinizi daha görürüz inşalllah... canlarım benim, iyi ki varsınız tatlılar.. ıyı kı hayatmızdasınız..

hiç meyve suyu vermedim hazırlardan bende canım. ecoş nasıl oldu iştahı ne durumda

guliz hani sen demiştin ya demir damlası atesi artırıomus hastalıgın iileşme surecini azaltıomus die işte o haber yanlısmıs dr a sordum cok sasırdı oda nerden cıkmıs dedi bende bi arkadasın dru demiş dedimm cok sasırdı anlam veremedi...

birde bu aksam klima acık yatırcam eceyi..geceleri bebegini klima acık yatıranlar nası giydiriosunuz ustunu ortuyomusunuz?serinlik istio cocuk belli

Pervin eceye geçmiş olsun..niye kustuki kendine gelemedi minik kuş..
şevval doğum günün kutlu olsun ..
Esrako incelme çalışmalarına başlamışsın hayırlı olsun :))
glz alpellayla güzle vakit geçirmişsiniz..
Nur kayınvaliden kendi işini kendi çözsün sana dedikelrinide ciddiye alma boşver..
Meltem ne karar verdin güzel hatunlu lüks şehirde yaşamaya?yurt dışı işiniz için iyi düşünülmesi gerek diye yazmıştım ilk yazdığında....

iştah durumu fena deil sevidig seyler olunca azda olsa yıyo , sut iciriorum uyumadan geceleri..burda milupanın organik yok kendi sıktıgımıda icmeyecek herzamanki hali cunku dun ben icerken bardagıma saldırdı vereim azcık dedim yarım bardak icti sevdi yani versemmi acaba die dusunuyorum cappynin multimeyvesiydi hepsi vardı icinde

pervin bizimki dedi ki cocuk enfeksiyon geçiriyosa kesmelisin demiri. çünkü mikrobu besliyor demir demişti. hangisine inanacağımızı şaşırdık yahu.

saol canım hala toparlayamadı ufak oksurugu vardı burnu tıkalıydı..sabah oksuruk surubu verdik trde dr yazmıstı cok acı geldi içemedi sonra calpol verdim 7den 9a uyuduk..tum geceki kesintisiz uykumuz oydu yani sabah uyuduk diebilirim...ama surup icirmeden once kustu gece içtigini eksi eksi kokuyodu usuttu mideyi herhalde

pervin alperende meyve suyunu biberonla içmiyor ben omletinin yanında üzüm suyu veriyorum mesela kaşıkla yada çay bardağı ile içiyor ama biberonla istemiyor. diğer öğünlerde püre veriyorum posasınıda alsın diye.

pervin bizimki dedi ki cocuk enfeksiyon geçiriyosa kesmelisin demiri. çünkü mikrobu besliyor demir demişti. hangisine inanacağımızı şaşırdık yahu.

herkafadan bi ses cıkıo yahu salla bosver.. ben ferrum surup veriorum sabah aksam ac karnına..bide zinco ve supravit.. kahvaltısına pekmez aklıma gelincede kasıkla uzum pekmezi veriorum kahvaltısına ayrıcasa siyah uzum atıorum

PERVİN canım ben hazır meyve suyu vermiyorum kendım sıkıyorum... birde klima olayını sormuşsun bilmiyorum hiç kullanmadım ama beni bile çarpıyor kocamanken çocuklar daha çok etkilenir gibime geliyor.. birde zaten burnu falan akıyor gece açılırsa dahada hasta olmasın allah korusun..... ama tazem kullanıyordu sanırım o sana ne bilgiyi verir......

bu ay kan tahlili yaptırcağım pervin eminim yine 10 larda çıkacak bembeyaz hala çünkü. maltofer veriyorum bende yemekle beraber. birde zinco acd3 başka bişey vermedim ama vitamin isteyeceğim bişeyler versin bu kansızlık demir eksikliği çok canımı sıkıyor. her gün dana eti yiyiyor, bir aydır yumurta sarısı, mutlaka üzüm suyu pekmez artık ne vereceğimi şaşırdım ama dudaklardan falan belli hala kansız. kan tahlilini 3 ay sonra yaptırırım diye düşünüyodum ama baksınlar bi hal çaresine ne yapılması gerekiyosa yapılsın. yiyiyor çocuk maşallah iştahı olmasa anlayacağım ama vücut tutmuyor mu yediklerini anlamadım

canım başka bir firmadan teklif geldi eşimde siz vermeyi düşündüğünüz ücreti mail atın alt ve üst rakamı demiş çünkü evliyim eşim çalışıyor ve bebeğimiz var demiş tek başına gitmeyi düşünmem demiş eğer değecek bir teklifse yüzyüze görüşürüz cümlesiyle konuşma bitmiş şimdi biz rakamı bekliyoruz eğer benim çalışmamamı da kurtarırsa düşüneceğiz
şimdilik askıda bir konu yani
ama senin yazdığığını gördüm hıımmmmm dedim temkinli davranacağım
sağolasın

biz de cumartesi kan tahlili yaptırdık Ece nin demir 11.2 çıktı bu sever zayıf bulunca kan tahlili istedi
ayrıca 10 kg nun üstünde olsaydı bal da verebiirdiniz dedi

gülizim canım düzelmiştir azda olsa merak etme.. tabiki birden kan dolmaz her yanı kızarmaz ama eskiye göre bunca ilaç ve senin özeninle mutlaka bi etki olmuştur.... dr.un 3 ay dediyse bir bildiği vardır demekki 3 ay içinde düzelmesi gerekiyor.... bi ayda bu kadar gelişme olur bir dahaki ay dahada etki eder hemen kötüsünü düşünme:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…