2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nur ecenin duzende aynı tek fark artık geceleri kesintisiz uyumuyo uyanma ve uyuma saatleri hemen hemen aynı canım.. hic bozmaya niyetim yok varsın gitsin oyle

günaydin herkeze.
Güzelim Özdemin dogum günü kutlu olsun,cok güzel günler cok güzel yillar senin olsun ins.

Gamzeli bebik Teos iyiki dogdun, iyiki annenlere süpriz yapip geldın.cok güzel yillar senin olsun ins.

hosgeldin guli ya ozledik valla bir an evel aktif olarak don sahalara:)

valla bende anlamadım derya yapısal bir durum olsa gerek kemikleri agır olacak heralde

allam yaaaa şu 118 80 reklamları neden bukadar iğrenç yaaaaaaaaaaaaaa

aynennn

valla yaz gelsin deyip durduk sanırım yaz bitince daha rahat buyuteceğiz çok zorladı bu yaz hepimizi

dun su kavitasyon denen olaya basladım ilk seanstı gayet rahat bir durum ama tabi birsey anlamadım
uygulamadan sonra sisersin bir iki gune iner dediler aynen oyle oldu adet olacakmısım gibi karnımın içi gerildi yaglar acıga çıkıyormus vs.

bir krem suruyorlar lipozomlu imis yakıyor acayip kas gevsetici kremler gibi. sonra metal uclu bir alet iste ultrason aletinin biraz buyuk bir baslıgı var biraz ısı var ve bastıra bastıra utu yapar gibi karnımda çalıstı kadın ısı çok degildi ama krem yaktıgından arada epey yanma hissi duydum ama birsey yok tabiki elimi surunce ılık yani .

birde biraz acıyor su an yoguruldugu için masaj sonrası gibi oldu. boyle bakalım 3 seansdan sonra neler olacak

mide den 2 cm belden 1 alt karından 1 cm incelme oldu toplayıp oyle telafuz ediyorlar tek seansata 4 cm toplamda inceldim yani:9 hile falan yok gozumle baktım kendimi rahat bıraktım olcumler cidden boyle

Ben hala adet olmadım inceden ağrılar var ama off göbeğimde kocaman oldu ya kaç ay oldu yeter artık

doktora git artık Özlem ihmal etme

pervin ağız içindeki yara için kenacort adındaki merhemi sürüyosun anında geçiyor....

benim durum kötü haftaya ameliyat sahalarda bir süre yokum. hepinizi ve bebikleri öperim...

çok geçmiş olsun hocam

evet hatunlar afetmiş
koca nasıl yalnız gönderilir oraya

valla hiç zayıf değil Özde gözlerimle gördüm
geçmiş olsun kendi dr na götürmen iyi olmuş

ece de yiyor birşey olmuyor
özdeninki belki denizden dir.
çünkü çok kalabalıklaşmıştır Altınoluk

Ece de geçç yatıyor ne olacak halim bilmiyorum

çok büyük bir zevkle okudum
iyi ki doğdun Özde

gamzeli Teo iyi ki doğdun

hoşgeldin

Ece yi kontrole ve aşıya götürdük 1 yaş
ece son 1,5 ayda hiç kilo almamaış boy 81 cm kilo 9

geçmiş olsun

süpermiş ya yattığın yerde kilo kaybı

Günaydın

ya ozlem aynen acayip keyifle okudum dogum hikayeni ozdeye kavusma maceranı yani bastan sona. demin yazmayı unuttum. bu alıntıları saklıyorsun eheralde ilerde kızına super bir anı olur ben bu yazılarımı saklamıyorum aslında bir ara toplasam bulsam da gunlugune eklesem ece nin

nur ecenin duzende aynı tek fark artık geceleri kesintisiz uyumuyo uyanma ve uyuma saatleri hemen hemen aynı canım.. hic bozmaya niyetim yok varsın gitsin oyle
pervin cnm bencede bozma ben dün rezil oldum musti saat 11de uyandı 2 ye kadar oturdu eski düzen çok iidir valla dediğin oldu böle daha çok yoruldum

günaydın....

AYÇA selinin uyku düzenini sormuşsun..... canım gündüzleri uyuyor ama 10-15 dk. uyuyor... ne yaparsak yapalım bu uyku saatini uzatamadık..... kurulmuş gibi açıyor gözlerini birden.... geceoe 3 saatte falan uyanıyor ama beşiğinde yeniden sallıyoruz 5 dk. falan dalıyor uykusuna yeniden... zaten sabahta kaçta yatarsa yattın 6-7 arası uyanıyor güne çok çok erken başlıyoruz..... mesela dün bütün akrabalar köyde toplandık bi akrabamızın 22 aylık kızı var beraber uyutuyoruz çocukları sallamaya flaan aynı anda başladık onun kızı uyudu 30 dk. falan geçti ben hala selini sallıyorum dizlerim yapış yapış oldu neyse selinde nihayetinde uyudu sonra hemen salladığım yere yatırdım usulca aradan 15 dk. geçmedi selin uyandı o akrabamızın kızı hala uyuyordu :)))) yani normalini akrabımızın kızı yapıyor normali en az 1 saat uyuması anormal olan selin:)) sağlıklı olsun ne yapayım uyumasın uykusu olsa uyur diye düşünüyorum artık bende.....

MİNİKİM geçmiş olsun ŞEVVALE....

ÖZLEM nolmuş öyle ÖZDE ya kıyamam çok çok geçmiş olsun cidden böyle kabardıysa kaşınıyordur ya inşalah geçer biran önce......

ÖZDE' güzel kızım benim doğum günün kutlu olsun.... sağlıklı uzun bi ömrün olsun.....

GAMZELİ ÖRDEK TEO seninde doğum günün kutlu olsun o gamzeli yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın.... sağlıklı uzun bi ömrün olsun.....

GÜLİ hoşgeldin evine....

ESRAKO 4 cm çok güzel bi incelme hayırlı olsun....

BABYBİM sizede geçmiş olsun.... az kaldı bir kaç haftaya kalmadan düzene girecek herşey.....

cok sükür dogum günü faslimizi atlattik.hoş tam dogum günü tarihinde yapamadik,ramazana denk geldigi icin.
sicaklar yüzünden,hazirliklar cok yorucu gecti arti o cok vaktimi alan şeker hamuru sicakta mayişti.neyse yinede güzel gecti.
Pastamizi ve kurabiyelerimizi seker hamurlu yaptim ama biraz kolaya kactim

ŞEVVALİN' de doğum günü olmuş doğum günün kutlu olsun.... sağlıklı ve mutlu uzun bi ömrün olsun....

NURDAN'ı çok merak ediyorum haberi olan varmı... en son yazalı epey oluyor ailevi sorunlarından bahsetmişti bir daha ses seda yok..... inşallah herşey yolundadır.....

Gülicim hos geldin canim.gecmis olsun Afike.neyse simdi iyiymis.öperim yavrumu

Sibelcım saol canim ama hasta olmadik cok sükür,bi o güo 38.5 oldu atesi bidaha cikmadi

miniişim gecmiş olsun... aft cıktı agzımda canım iilescek sanırım.. hastalıklardan sonra vucudumun bana armaganı bir adet gecikmesi 2 aftlar

Gecmis olsun tekrar canim.agiz yarasida cok baska oluyo.

Arkadaslar gecmis olsun dileklerinize cok tesekkurler,neyseki bi o gün cikti atesi sonra cikmadi.neydi bilmem

Aycacim evet bu yaz ates cok cektik ama dis bizi mahvetti kulakla birlesince.köpek disleri hafiften kizarmaya basladi,ins. Atesli günler beklemiyordur bizi

suan tlf giriyorum buyüzden eklenen dogum günü fotolari acilmiyor.Evrim keklemis galiba hepinizi.aksama bakarim bende fotolara.simdi annem tarhana yapti salona seriyor kurusun die.yardim edewim ugrarim sonra

ben de dün Ece nin doğum gününü yaptık pasta mado dandı
annem kayınvalidem ve ben herkes evde 2-3 çeşit mama hazırladı evi süsledik vb. yorucu ama güzel bir gündü
fotolar yarın

hoşgeldin, ev toplama işin bitsin katılırsın hasret gider kocacığınla önce. akife cok geçmiş olsun.

tatlım ben alıntı yapıp cevap yazana kadar geldi hediyeniz çok teşekkür ederiz. kesenize bereket. bornoz almak istiyordum yerinde bir hediye oldu cokta beğendim. resim eklerim banyodan sonra giyince. çok teşekkürler.

şevval'e hiç yaramadı yaz çok ateşlend, kuzucuk. umarım kolay geçer doğum gününü keyifle kutlarsınız.

miniişim gecmiş olsun... aft cıktı agzımda canım iilescek sanırım.. hastalıklardan sonra vucudumun bana armaganı bir adet gecikmesi 2 aftlar

evine hoşgeldin pervinim. geçmiş olsun. hastalıklar bırakmadı seni böbreklere kullandığın antibiyotik vücudun direncini azaltmış olabilir o yüzden cıkmıştır aftlar bence. umarım ben yazana kadar geçmiştir :) geçmiş olsun

hiç kaşımıyor ama huysuzluğu var bu ara gece hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyanıyor çoğu kez mafoldumben

aaa çok üzüldüm özdeciği görünce özlem. nasıl bir alerji ki bu. eşimde de var 2 senedir kaç doktora gittik alerji dediler. havuza girince arttı bugün gitti doktora vucüt mantarı imiş üstelik bulaşıcı imiş alperen bütün gün kucağındaydı eşimin kaç gündür ya ona bulaştıysa kollarında vardı çünkü gözlemleyeceğim bakalım. umarım özde ninkiler geçmiştir canım.

+111111111111111 bence de pervin cok ama cok şükür. beni de her gören aynı şeyi söylü
yor. böyle cocuk mu yetiştirilmiş ben böyle yetiştiriyorum deyip geçiyorum. çok şımarık olacakmış yok bilmem ne imiş içimden böyle yapmak geliyor demek ki doğrusu bu.

uğurlu gelsin umarım içine sinmiştir fatma cım.

çok geçmiş olsun iyi ki zehirli değilmiş.

iyi haftalar herkese

çok keyifli bir 4 gün geçirdik. bu kadar uzun süre üçümüz hiç baş başa kalmamıştık. gezdik tozduk eğlendik hiç ayrılmadık. havuz lunapark alışveriş merkezleri bizde çocuk olduk alpellayla. tatile gitsek bu kadar keyif alamazdık. tatil parasını lunaparkta jetonlara harcadık zaten. kırmızı bir arabaya tam 5 kez bindi kaldıramadık. araba duruyor bağırmaya başlıyor. feryat figan kaçtık her seferinde ama cok keyif aldı.

kuzey özde teo atladığım varsa çok özür dilerim. nice nice güzel yaşlara bahtları açık olsun sevdikleriyle mutlu mesut yaşasınlar. hep gülsünler hayat hiç acımasız olmasın yavrularımıza şan hep onların yanında olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…