2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yazın sıcakta meyve ve meyve suları iyi bir serinletici oluyor..

biz de cumartesi kan tahlili yaptırdık Ece nin demir 11.2 çıktı bu sever zayıf bulunca kan tahlili istedi
ayrıca 10 kg nun üstünde olsaydı bal da verebiirdiniz dedi
henüz bala başlamadım ben

yerimsenibena.s

omlet yemio benim sıpam ... kackere denedim 2-3 lokma gerisi yok

ŞEVVAL bu yaz sık sık hastalandı değilmi eğer her hastalığında antibiyotik kullanmak durumunda kalındıysa mutlka destekeleyici vitamin kullanmanı öneririm yoksa hastalık +antibiyotk kısır döngüye dönüşüyor..bağışıklığı çok bozuyor..

ece nin doktor pedia-kid multivitamin şurup verdi
bu iştahsızlığa demir düzeyi sınırlar dahilinde çıktığına göre

meletem size ne diyor doktor kilo konusunda..

canım ece 9 kilo
son 1,5 aydır kilo almamış
ya da yanlış tartılmıştır belki geçen ay çünkü annemler götürmüşlerdi dr a

neyse demekki zayıf büyüyecek dedi boyu normalden uzun dedi 81 cm
10 kilo olsaydı bal verin derdim dedi vitamin yazdı
kan ve idrar tahlili istedi idrar sonraya kaldı

ama aman Allahım diye de panik yaptırmadı bize

Panik yapacak kadar zayıf değil kilo olarak %25 presentil da boyda %90 en üst sınırda yani..iştah sorunu zor birde beslenme düzeninde değişiklik yapsanız..vitaminle filan iyi olur ..

Panik yapacak kadar zayıf değil kilo olarak %25 presentil da boyda %90 en üst sınırda yani..iştah sorunu zor birde beslenme düzeninde değişiklik yapsanız..vitaminle filan iyi olur ..

evet bende şimdi tam ona baktım sağol canım panik durumda değilim zaten
emdiği için sürekli meme istiyor
dr önce yemek ver sonra süt dedi yemek yemezse meme verme dedi

meyve suyu pakettekilerden iciriomusunuz bebiklere cappy vs??

bir yararı olacagını sanmıyorum ysadece agız tadı olarak verilebilir heralde. ama sonuçta hazır olana herseye karsıyım berke de bile çok istemiyorum oyle seyler içirmek.
ece zaten meyva suyusevmiyor biberonla kadından içiyordu bizden içmiyor hergun pure olarak veriyorum ben karıstırıyorum birkaç meyvayı rondadan geçiriyorum kasıkla ancak yiyor

biz de cumartesi kan tahlili yaptırdık Ece nin demir 11.2 çıktı bu sever zayıf bulunca kan tahlili istedi
ayrıca 10 kg nun üstünde olsaydı bal da verebiirdiniz dedi

allah allah bal ın kilo ile ilgisi mi varmıskı heryerde yasdan bahsediliyor ben yinede 2 yasındanonce asla vermeyi dusunmuyorum

slmlarr
ay koptum resmen topikten kaç gündür yaa
ev hanımı oluppp sık sık topiğe girebilenleri ayakta alkışlıyorummm
ben pcyi açtığım an yahya saldırıyor siz nasıl takılabiliyosunuz
uyku deseniz günde 1 kereye düştü artık maalesef ( oda 1 saat anca uyuyor bende o arada ev topla yemek yap falan
eskiden gece yarılarına kadar takılırdım şimdi yahoyu uyutuyorum bir uyku bastırıyorr hemen yamulup uyuyorum sıcaklardanmıdır nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…