iştah durumu fena deil sevidig seyler olunca azda olsa yıyo , sut iciriorum uyumadan geceleri..burda milupanın organik yok kendi sıktıgımıda icmeyecek herzamanki hali cunku dun ben icerken bardagıma saldırdı vereim azcık dedim yarım bardak icti sevdi yani versemmi acaba die dusunuyorum cappynin multimeyvesiydi hepsi vardı icinde
henüz bala başlamadım benbiz de cumartesi kan tahlili yaptırdık Ece nin demir 11.2 çıktı bu sever zayıf bulunca kan tahlili istedi
ayrıca 10 kg nun üstünde olsaydı bal da verebiirdiniz dedi
canım başka bir firmadan teklif geldi eşimde siz vermeyi düşündüğünüz ücreti mail atın alt ve üst rakamı demiş çünkü evliyim eşim çalışıyor ve bebeğimiz var demiş tek başına gitmeyi düşünmem demiş eğer değecek bir teklifse yüzyüze görüşürüz cümlesiyle konuşma bitmiş şimdi biz rakamı bekliyoruz eğer benim çalışmamamı da kurtarırsa düşüneceğiz
şimdilik askıda bir konu yani
ama senin yazdığığını gördüm hıımmmmm dedim temkinli davranacağım
sağolasın
pervin alperende meyve suyunu biberonla içmiyor ben omletinin yanında üzüm suyu veriyorum mesela kaşıkla yada çay bardağı ile içiyor ama biberonla istemiyor. diğer öğünlerde püre veriyorum posasınıda alsın diye.
güliz kansılıkta tedavi süreci üç ay ..ilk aylarda depo doluyor son ayda destekleniyor..
omlet yemio benim sıpam ... kackere denedim 2-3 lokma gerisi yok
bekliyeyim o zaman derya dimi :)
bekliyeyim o zaman derya dimi :)
meletem size ne diyor doktor kilo konusunda..
canım ece 9 kilo
son 1,5 aydır kilo almamış
ya da yanlış tartılmıştır belki geçen ay çünkü annemler götürmüşlerdi dr a
neyse demekki zayıf büyüyecek dedi boyu normalden uzun dedi 81 cm
10 kilo olsaydı bal verin derdim dedi vitamin yazdı
kan ve idrar tahlili istedi idrar sonraya kaldı
ama aman Allahım diye de panik yaptırmadı bize
Panik yapacak kadar zayıf değil kilo olarak %25 presentil da boyda %90 en üst sınırda yani..iştah sorunu zor birde beslenme düzeninde değişiklik yapsanız..vitaminle filan iyi olur ..
evet bende şimdi tam ona baktım sağol canım panik durumda değilim zaten
emdiği için sürekli meme istiyor
dr önce yemek ver sonra süt dedi yemek yemezse meme verme dedi
meyve suyu pakettekilerden iciriomusunuz bebiklere cappy vs??
biz de cumartesi kan tahlili yaptırdık Ece nin demir 11.2 çıktı bu sever zayıf bulunca kan tahlili istedi
ayrıca 10 kg nun üstünde olsaydı bal da verebiirdiniz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?