slmlarr
ay koptum resmen topikten kaç gündür yaa
ev hanımı oluppp sık sık topiğe girebilenleri ayakta alkışlıyorummm
ben pcyi açtığım an yahya saldırıyor siz nasıl takılabiliyosunuz
uyku deseniz günde 1 kereye düştü artık maalesef( oda 1 saat anca uyuyor bende o arada ev topla yemek yap falan
eskiden gece yarılarına kadar takılırdım şimdi yahoyu uyutuyorum bir uyku bastırıyorr hemen yamulup uyuyorum sıcaklardanmıdır nedir
ya arkadaslar sizin disler çok mu fazla bizdemi bir eksiklik var bilmiyorum ama ece hala bebek yiyecekleri yiyor
menemen omlet falan diyorsunuz sasırarak okuyorum sizler boyle doyurucu porsiyonlarda omlet falanmı yediriyorsunuz nasıl cigniyorlar dis sayıları nedir vs yazarmısınız ?
bizim kız hala daha her gun bulamac seklinde kahvaltı sonra meyva puresi sonra sebze çorbsı yiyor
bir kere dolma vardı evde kabak dolması normal olarak yapılmıs tuzu vs olan blender dan geçirip verdik sonuna dogru kustu ha arada çorbayıda kusuyor ama yani çok severek yedi diyemem
dr umuz yiyorsa kofte dolma vs ver tabi ama yemezse doyacak vitamini alacak kadar dedi yine sebze çorbasına devam dedi ama sizleri okudukca biz sonra zorlanırmıyız normal yemeklere geçince diye endise etmeye basladım.
hala ozel olarak sebze çorbası yapan yokmu mesela aramızda ??
bizim kiz kesinlikle tatlı sevmiyor
cumartesi gunu havuza gittik ortam musait diye minik sisme havuzunuda aldık onda oynar diye oturttuk yemegini falan onun içinde yedirdik bir ara çornetto aldım ona verdim onlar hem çok soguk dgil hemde severse elinde yesin diye hiç oralı olmadı bir iki kere agzını uzatı ama okadar yani sevmedi enteresan dondurma sevmeyen çocuk :) simdilik yada
ya arkadaslar sizin disler çok mu fazla bizdemi bir eksiklik var bilmiyorum ama ece hala bebek yiyecekleri yiyor
menemen omlet falan diyorsunuz sasırarak okuyorum sizler boyle doyurucu porsiyonlarda omlet falanmı yediriyorsunuz nasıl cigniyorlar dis sayıları nedir vs yazarmısınız ?
bizim kız hala daha her gun bulamac seklinde kahvaltı sonra meyva puresi sonra sebze çorbsı yiyor
bir kere dolma vardı evde kabak dolması normal olarak yapılmıs tuzu vs olan blender dan geçirip verdik sonuna dogru kustu ha arada çorbayıda kusuyor ama yani çok severek yedi diyemem
dr umuz yiyorsa kofte dolma vs ver tabi ama yemezse doyacak vitamini alacak kadar dedi yine sebze çorbasına devam dedi ama sizleri okudukca biz sonra zorlanırmıyız normal yemeklere geçince diye endise etmeye basladım.
hala ozel olarak sebze çorbası yapan yokmu mesela aramızda ??
ya haklısın sibel yumusak menemen falan ama ne bilim yani lokma lokma nasıl yer kestiremedim kafamda bizimik kasıkla hala beslendigi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?