kargom geldi az önce burcu harika bir mont yollamış oğluma
kesene bereket bucru teyzesi bayıldık özellikle rengi harika
bilmiyorumkismile Ben de Evrim yaptı sandım ve hatta fotoğrafı gördüğüm an, "ne becerikli hatunlar var" diye bir düşünce de şööyle aklımdan esip geçti.
:roflol: EVRİM huuu nasıl kekledin hepimizi ama sırnaşık şey.
ozlem mesajın basını okuyunca fena korktum haaa :))
ya arkadaslar sizin disler çok mu fazla bizdemi bir eksiklik var bilmiyorum ama ece hala bebek yiyecekleri yiyor
menemen omlet falan diyorsunuz sasırarak okuyorum sizler boyle doyurucu porsiyonlarda omlet falanmı yediriyorsunuz nasıl cigniyorlar dis sayıları nedir vs yazarmısınız ?
bizim kız hala daha her gun bulamac seklinde kahvaltı sonra meyva puresi sonra sebze çorbsı yiyor
bir kere dolma vardı evde kabak dolması normal olarak yapılmıs tuzu vs olan blender dan geçirip verdik sonuna dogru kustu ha arada çorbayıda kusuyor ama yani çok severek yedi diyemem
dr umuz yiyorsa kofte dolma vs ver tabi ama yemezse doyacak vitamini alacak kadar dedi yine sebze çorbasına devam dedi ama sizleri okudukca biz sonra zorlanırmıyız normal yemeklere geçince diye endise etmeye basladım.
hala ozel olarak sebze çorbası yapan yokmu mesela aramızda ??
guliz ben balıga yeni yeni basladım dr aylardır diyor ama bende balık pek sevmem berkede çok sevmez ibo bayılır ama pek yapmayız hele kızartma hayatta yapmam o koku evden gunlerce çıkmıyor gidip disarda yeriz yada firinda yaparız. neyse. ece ye dehep tedirgindim vermiyoruz çok onemli balık faland iye dr somon verin vs dedi onu akıl etmemistim hani illa levrek falan verilmeli gib dusundum iki kez somon lu çorba yaptım çokda basıt ece kıymalı çorba ya gore farklı bir tepki vermedi yiyor yani içim çok rahatladı ona o çorbayı yedirince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?