2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

fatma nasılsın adapazarıyla aranız nasıl? bişey lazım olursa annemleri muhakkak arayın canım cekinmeyin bi kapınız var orda canınız sıkılırsa gidin ev yakın biliosun.yiğit kusada cokk gecmiş olsun

banada doktorum somon verebilirsin demişti ton-orkinons vs verme dedi ama bizimki kıytırık bi doktormu bilemedim ben şincik diplomasını sorsammı nerden almış sempatiksalakcinni

bulamac kahvaltı derken yumurta peynir pekmez dısında meyveleri katıorum yani.. simdi sorular gelir sabahları meyvemi veriosun die peynir vermiomusun die:)

geçen ishal olduğumuzda bende kahvaltısına muz eklemiştim yumurta peynir tereyağı devam sütü eti cicibebe bu şekilde vermiştim..bu sabahta bebek ekmeğiyle ve normal sütle yaptım tatlıyı sevmiyor bizim sıpa..yaz geldiğindne beri pekmezi kestim..

ferfinimmm ecoşun doğumgünü fotolarına baktım faceten prenses gibi olmuşş pastasıda bir harika gözüküyordu o dötü kalkık bebek aynı ecoş :))

çok zor şartlarda yazıyorum size bilesinizzzzzzzzzzzzz
yahonun eline ne kadar zımbırtı verdiysem yere fırlattı varsa yoksa mause klavyeye saldırıyorrr

çok zor şartlarda yazıyorum size bilesinizzzzzzzzzzzzz
yahonun eline ne kadar zımbırtı verdiysem yere fırlattı varsa yoksa mause klavyeye saldırıyorrr
yok yok olmuyor aynısı bendede mevcut işi gücü mause saldırmak..şimdi uyuyorda rahatım..
deryammmm yazdım sana ama çıkmışsın bebüşümm

ok bebeğim..yerimseniben

akşama abimlere yemeğe davetliyiz..kociş ve oğliş uyuyor delikafaduldennaniknanikalkınca gideceğiz..bayanssulusmile

Son düzenleme:
Selam hepinize kaçırıyorum herşeyi
Özde düzeldi sayılır söndü kabarcıkları biraz.. Ama kendisi her zaman olduğu gibi huysuz ve iştahsız...
Doğum günümüzü kutlayan herkese çoook teşekkürler iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
Hamile sandınız demek beni ohaoldumsmile Allah korusun yeterli benim kızım dünyalara bedel sempatiksalakcinni
Dün annemlerin terasta doğum günü kutladık ben resmen öldüm bittim ya! Ne zormuş birde bu yeteneksizlikle herşeyi kendim yaptım güya çok yorucuydu...
Pastamızı amcamız yapacaktı temasını seçmeme de izin vermedi bana bırak dedi istediğim gibi değildi ama olsun yinede düşündü yaptı ellerine sağlık :))
Ayy her kafadan bir ses çıldıracaktım... Özde mızmız eteğime yapışmış annnneeee diye atlattık oh be!
Doğum günü sonrasıda İst. dan kuzenler gelmişti güya onları gezdirme amaçlı kopmaya gittik... Gece 3 te eve geldik güzeldi:))

bana da dr.umuz antibiyotik aldığı zaman verme dedi demiri...klima konusuna gelince..27 dereceye ayarlıyorum klimayı, üzerinde yarım kollu çıtçıtlı bodysi oluyor ve ince bir pike örtüyorum bacaklarına..genelde de açıyor örttürmüyor üzerini..yatağına direkt üfürmüyor zaten klima..çalıştırmasam buralarda yatılcak gibi değil çok sıcak oluyor

pervin bizimki dedi ki cocuk enfeksiyon geçiriyosa kesmelisin demiri. çünkü mikrobu besliyor demir demişti. hangisine inanacağımızı şaşırdık yahu.

aynı şeyi dedi bizimki de..

güzelim aynı hep aynı..o yüzden doğrudürüst giremiyorum topiğe

Esrako Esra bizim dr.da somon ver dedi, hamsi yada büyük derin deniz balıklarını asla verme dedi..Evrimin dr.u gibi de mevsiminde muhakkak sardalye ver dedi..ortaya karışık yaptı yani.:))
ama ben somon,kuzu,çipura, levrek bunların hepsinden veriyorum..çok fazla yemiyo zaten bu ara ama 3-5 lokma da olsa aldığı kardır diye tıkıyorum ağzına..

yemeklerini de pütürlü yiyor ama kahvaltıda özellikle bulamaç yapıyorum arada omlet yapıyorum çünkü tek tek lokma halinde beni çok yoruyor..bulamacı kaşık kaşık bi şekilde yedirmesi daha kolay oluyor..rüzgarın 6 dişi var henüz..mesela akşam çekirdeksiz üzüm yerken ona da yedirdik..tek lokma halinde yutar boğazına felan kaçar diye korktum, ısırdı ortasından kırt kırt diye yedi çok hoşuma gitti o kırt sesi.:))

ferfinimmm ecoşun doğumgünü fotolarına baktım faceten prenses gibi olmuşş pastasıda bir harika gözüküyordu o dötü kalkık bebek aynı ecoş :))

saol tatlımmmm sen ekledinmi yahonun fotolarını bakamadım ben

pervin niye kapsama alanı dışında olmuş niye niye?

arada mail adresime ulasamıolar nedense kapsama alını dısında yapıolar..

buarada sonunda regl oldum..ramazana borclu baslıos yıne su gecikme ramazana hic denk gelmediki tam tutalım pehh bide iftar burda 9da oluyo Allah yardımcımız olsun

şevvalimin canım gelinimin doğum günü kutlu olsun normalde mustiyle aynı gün doğmuşlardı dimii.....
Evet canim aslinda 13ünde ama ramazana denk geldigi icin geri aldik.erken kutldik :) öpüyorum damadimi
meyve suyu pakettekilerden iciriomusunuz bebiklere cappy vs??
Ben genelde kendim sikip veriyorum,geneldede meyve püresi.posadaki vitamini alsin die.hazir olana karsiyim accuk.ama arada bizim ictiklerimizden iciyor bi iki yudum
Bizim doktor birtek antibiyotik kullanirken kesmemizi sölemisti.ama zaten iciremiyorumki.ilacdan nefret ediyor
Saol Deryacim.Aslinda cok hasta olmadi bi hastaligimiz cok uzun sürdü buyaz.toplamda 4 antibiyotik kullandik 2kere bahar ayinda 2kere yazin+igne. Minadex fer verdı.bi ara icirdim kesmistim.uyarini dikkate alarak devam ediyorum ozaman :)
Ayni durumdayim.asla uyanikken acamiyorum pc yi.bazen sevvalde 1kez uyuyo ogün hic acamiyorum zaten
Okadar kasma bence.Sevval de sivi veya püreleri daha güzel yiyo ama eline cubuk kizarmis patates dilimi,kasar peyniri börek vs yiyo.ama ögürdügüde oluyo illaki.panik yapmiyorum bi sekilde cikariyo cünkü.

buarada sonunda regl oldum..ramazana borclu baslıos yıne su gecikme ramazana hic denk gelmediki tam tutalım pehh bide iftar burda 9da oluyo Allah yardımcımız olsun

9dami olcak iftar baya gecmis yavf. Bende düsünüyorum kara kara.Rabbim yardim etsin oruc tutan herkeze.ben günde rahat 3-4litre su iciyorum bu sicaklarda.arti Sevvalin pesinde kosturmaktan feci terliyorum.günde 4kere dus aliyorum banamisin demiyo.yardimcimiz olsun Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…