bulamac kahvaltı derken yumurta peynir pekmez dısında meyveleri katıorum yani.. simdi sorular gelir sabahları meyvemi veriosun die peynir vermiomusun die:)
banada doktorum somon verebilirsin demişti ton-orkinons vs verme dedi ama bizimki kıytırık bi doktormu bilemedim ben şincik diplomasını sorsammı nerden almış sempatiksalakcinni
yok yok olmuyor aynısı bendede mevcut işi gücü mause saldırmak..şimdi uyuyorda rahatım..çok zor şartlarda yazıyorum size bilesinizzzzzzzzzzzzz
yahonun eline ne kadar zımbırtı verdiysem yere fırlattı varsa yoksa mause klavyeye saldırıyorrr
deryammmm yazdım sana ama çıkmışsın bebüşümm
kargom geldi az önce burcu harika bir mont yollamış oğluma
kesene bereket bucru teyzesi bayıldık özellikle rengi harika
guliz hani sen demiştin ya demir damlası atesi artırıomus hastalıgın iileşme surecini azaltıomus die işte o haber yanlısmıs dr a sordum cok sasırdı oda nerden cıkmıs dedi bende bi arkadasın dru demiş dedimm cok sasırdı anlam veremedi...
birde bu aksam klima acık yatırcam eceyi..geceleri bebegini klima acık yatıranlar nası giydiriosunuz ustunu ortuyomusunuz?serinlik istio cocuk belli
pervin bizimki dedi ki cocuk enfeksiyon geçiriyosa kesmelisin demiri. çünkü mikrobu besliyor demir demişti. hangisine inanacağımızı şaşırdık yahu.
slmlarr
ay koptum resmen topikten kaç gündür yaa
ev hanımı oluppp sık sık topiğe girebilenleri ayakta alkışlıyorummm
ben pcyi açtığım an yahya saldırıyor siz nasıl takılabiliyosunuz
uyku deseniz günde 1 kereye düştü artık maalesef( oda 1 saat anca uyuyor bende o arada ev topla yemek yap falan
eskiden gece yarılarına kadar takılırdım şimdi yahoyu uyutuyorum bir uyku bastırıyorr hemen yamulup uyuyorum sıcaklardanmıdır nedir
ferfinimmm ecoşun doğumgünü fotolarına baktım faceten prenses gibi olmuşş pastasıda bir harika gözüküyordu o dötü kalkık bebek aynı ecoş :))
pervin niye kapsama alanı dışında olmuş niye niye?
Evet canim aslinda 13ünde ama ramazana denk geldigi icin geri aldik.erken kutldik :) öpüyorum damadimişevvalimin canım gelinimin doğum günü kutlu olsun normalde mustiyle aynı gün doğmuşlardı dimii.....
Ben genelde kendim sikip veriyorum,geneldede meyve püresi.posadaki vitamini alsin die.hazir olana karsiyim accuk.ama arada bizim ictiklerimizden iciyor bi iki yudummeyve suyu pakettekilerden iciriomusunuz bebiklere cappy vs??
Bizim doktor birtek antibiyotik kullanirken kesmemizi sölemisti.ama zaten iciremiyorumki.ilacdan nefret ediyorherkafadan bi ses cıkıo yahu salla bosver.. ben ferrum surup veriorum sabah aksam ac karnına..bide zinco ve supravit.. kahvaltısına pekmez aklıma gelincede kasıkla uzum pekmezi veriorum kahvaltısına ayrıcasa siyah uzum atıorum
Saol Deryacim.Aslinda cok hasta olmadi bi hastaligimiz cok uzun sürdü buyaz.toplamda 4 antibiyotik kullandik 2kere bahar ayinda 2kere yazin+igne. Minadex fer verdı.bi ara icirdim kesmistim.uyarini dikkate alarak devam ediyorum ozaman :)ŞEVVAL bu yaz sık sık hastalandı değilmi eğer her hastalığında antibiyotik kullanmak durumunda kalındıysa mutlka destekeleyici vitamin kullanmanı öneririm yoksa hastalık +antibiyotk kısır döngüye dönüşüyor..bağışıklığı çok bozuyor..
Ayni durumdayim.asla uyanikken acamiyorum pc yi.bazen sevvalde 1kez uyuyo ogün hic acamiyorum zatenslmlarr
ay koptum resmen topikten kaç gündür yaa
ev hanımı oluppp sık sık topiğe girebilenleri ayakta alkışlıyorummm
ben pcyi açtığım an yahya saldırıyor siz nasıl takılabiliyosunuz
uyku deseniz günde 1 kereye düştü artık maalesef( oda 1 saat anca uyuyor bende o arada ev topla yemek yap falan
eskiden gece yarılarına kadar takılırdım şimdi yahoyu uyutuyorum bir uyku bastırıyorr hemen yamulup uyuyorum sıcaklardanmıdır nedir
Okadar kasma bence.Sevval de sivi veya püreleri daha güzel yiyo ama eline cubuk kizarmis patates dilimi,kasar peyniri börek vs yiyo.ama ögürdügüde oluyo illaki.panik yapmiyorum bi sekilde cikariyo cünkü.ya arkadaslar sizin disler çok mu fazla bizdemi bir eksiklik var bilmiyorum ama ece hala bebek yiyecekleri yiyor
menemen omlet falan diyorsunuz sasırarak okuyorum sizler boyle doyurucu porsiyonlarda omlet falanmı yediriyorsunuz nasıl cigniyorlar dis sayıları nedir vs yazarmısınız ?
bizim kız hala daha her gun bulamac seklinde kahvaltı sonra meyva puresi sonra sebze çorbsı yiyor
bir kere dolma vardı evde kabak dolması normal olarak yapılmıs tuzu vs olan blender dan geçirip verdik sonuna dogru kustu ha arada çorbayıda kusuyor ama yani çok severek yedi diyemem
dr umuz yiyorsa kofte dolma vs ver tabi ama yemezse doyacak vitamini alacak kadar dedi yine sebze çorbasına devam dedi ama sizleri okudukca biz sonra zorlanırmıyız normal yemeklere geçince diye endise etmeye basladım.
hala ozel olarak sebze çorbası yapan yokmu mesela aramızda ??
buarada sonunda regl oldum..ramazana borclu baslıos yıne su gecikme ramazana hic denk gelmediki tam tutalım pehh bide iftar burda 9da oluyo Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?