2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seçilim bizde de daha sadece davetiye var ortada diğerlerine geçemedik hala. bakalım inşallah istediğim gibi olur. seneye sende yaptırırsın.

günaydın herkese
biraz geçmişe baktımda sanırım herkeste aynı durum mevcut sık sık giremiyorum bende okuyup çıkıyorum sadece kıvançta pcye saldırıyor devamlı ancak o uyuyunca bakabiliyorum uyanık olduğu zamanlarda hep onun peşindeyim yatakların üstüne tırmanıyor düşücek diye korkuyorum topiğe giremediğimden doğum günlerini kaçırdığım bebekler oluyor hepsini öpüyorum

güliz davetiyeniz çok hoş olmuş
meltem pastanız çok güzel görünüyor nerede yaptırdın eceye nice mutlu yaşlar dilerim çok tatlı olmuş zeytin gözlüm

esrako nerde ki acaba? slayt gösterisi için yardıma ihtiyacım var nasıl yapılacak ki o yapmıştı sanırım.
pervin maviş teşekkür ederim benimde içime sindi. sırf anı olsun diye yaptırdım aslında.

sahur menusu diyetisyen verdi yazabildiklerimi yazdım

1haslanmıs yumurta 2 dilim tam bugday ekmegi
1kase yogurt+toz tarcın
2dilim peynir
10fındık
1ortaboy muz

evet canım iki rüzgar alpella birde cananın ece vardı sanırım aynı gün doğan. sende aynı gün mü yapacaksın doğum gününü seçil?

evet canım iki rüzgar alpella birde cananın ece vardı sanırım aynı gün doğan. sende aynı gün mü yapacaksın doğum gününü seçil?

evet canım..akşama annemleri ablamları iftara alayım diyorum arkasından da pastasını keseriz..evi de süslerim diyorum..bu sene böyle..gerçi seneye de ramazana denk geliyor ama en azından rüzgar daha bilinçli olur diye düşünüyorum..

secil sizinn alpellanın vede ecnin dgunu kutlu olsunnn

saol canım..doğum günleri cmt.günü ama şimdiden tebriğini kabul ettim canım

karizma saçlım doğuşunda bile bi saçların tarzdı.....esmer yakışıklım DORUK'um doğum günün kutlu olsun..... sağlıklı mutlu annenle ve babanla uzun bi ömrün olsun..... iyiki doğdun......

İyikiii doğdun DOODOOOO iyikiii doğdun DOOODOOOOO iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllaaaar saaaanaaaaaa....:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…