2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyiki doğdun doruk paşa nice senelere sağlıkla mutlulukla ve huzurla dolu nice yaşlar dilerim...

e evrim peki kac yasına kadar verme dedi senin prof ? iki yas falandır insallah
simdi ben kendi dr umada çok guveniyorum beslenme konusunda mesela hastalık konusunda celiskilerim var çok illacsever biri ama beslenme de çok yenilikci yurtdisi kongrelere falan sıkca giden bir adam. ikiside insanoglu neticede ben orta karar hareket edeyim diyorum bol bol her firsatta vermiyimde arada bir vereyim diye kendimce karar verdim. ikisinede tam inanamayarak: )
ama yas olarak kac dedi ise on dan sonra bol vereyim mesela ?

ah ben hamile iken çikolata dondurma nerdeee sekerim oldugundan hiç birini yiymedim adam gibi ondanmı sevmiyor ece acaba ..
ay pervin elinde domatesle gezinmesini dusunemiyorum etraf ne hale geliyor elleri heryere surmuyormu amanınn :))

banada doktorum somon verebilirsin demişti ton-orkinons vs verme dedi ama bizimki kıytırık bi doktormu bilemedim ben şincik diplomasını sorsammı nerden almış sempatiksalakcinni

hah bizimkide ton orkinos verme dedi hamsi verme dedi
enteresanlar yaa

oohhh gece dagıtma kopma kısmı çok hos geldi kulagıma sefanız olsun :)
resimlere henuz bakmadam az sonra bakacagım

ya bizde bir gariplik yokmus yani sizler veriyorum dedikce ben doyumluk ogun olarak verebiliyorsunuz sandım oyle iki uç lokma bizimkide yiyor canım ama tek tek onu yedirmek ohoo saatler alır

aaa esraa profesyonel olcan yani super yaaa para kazancan bu isten oylemi vala harika. hevesin istegin var çunku
mesela bana tanesi 250 tl ye yapacaksın deseler yazdıgın tarifleri atlaya zıplaya okudum hayatta isim olmaz :)))

kimse gelemez ama ben davetiyemizi eklemek istedim.

ayy çok cici olmus davetiyenizz

yok anacım pc konusuna pek çok seyi biliyorum bir eksikligini hissettigim ve hep beni dusundukce sinir eden sen slayt hazırlamayı hiçç kenardan koseden bilmiyorum. nerdeyse format atma boyutuna geldim gelicem pc konusunda slaty gibi basit birseyi bilmiyorum hiç isim olmadı keyifi yapmak istiyorum ece için su ara bilen bir arkadasa sormam gerek ogrenmem gerek iyih atırlattın

ÇİNGENE ESRAM not aldım canım tarifini ellerine sağlık.. birgün bi pasta yaparsam senin kremanı kullanacağım....... ayrıca pasta işini gidip birde orada görmen süper birşey çok sevinrim senin adına....

ben de ikoncan olup moda edıtörlüğü yapmak ıstıyorum olma mı?? var mı tanıdıık??

Anne Bunu Yaptıçok güzel bir site bu kış ihtiyacımız olacak sanırım çeşitli etkinlikler var incelemenizi tavsiye ederimm

bende yatayım bariii

e surda gunesın doguusuna ıkı saat kalmıs.. yatmasaydın..

kimse gelemez ama ben davetiyemizi eklemek istedim.

bayıldım.. cok guzel olmus, ellerine saglık.

Rüzgar'ı alıp markete indik aşağıya 2 dk.da su içinde kaldık..çocuğum yapış yapış oldu

Tusi aşısını oldu sabah.. arabaya bin, arabadan in yapış yapış olduk... yıne duşa.. ınsanlık dışı bır sıcak var..

Hepinize hayırlı Ramazanlar.. oldum olası çok severim Ramazan'ı.. içim kıpır kıpır olur.. ama yaza denk gelmesıne hala alışamadım.. kışa daha bir yakışıyor sanki Ramazan.. ya da ben yıllarca o yönüyle tanıştığım ıcın hala garipsiyorum.. Ramazan'ın bereketi evinize dolsun inşallah..

SU ÇİÇEĞİ aşısı hakkında sorum var :))))

bu aşıyınezaman vurdurmayı düşünüyorsunuz.... kimi diyor 13. ayda falan diye ama ben iki aşı arasını çok yakın istemiyorum zaten 12. ayda vurundular 15. ayda falan vurunsalar oluyormu.... bazı yerlerde 15. ayda diyor ama ne bilim genelde herkes 13. ayda yaptırıyor....... dr. unuza sordunuzmu bu konuyu...

Balık konusu konuşulmuş ben balık sadece 1-2 kez vermişimdir balık kültürü yok bizde Denize birkaç kez al dedim yok iyi balık yok bilmem ne sonra daha istemedim...
Kırmızı etten gidiyoruz biz... Aslında vermem gerekli yavaştan başlasam fena olmayacak...
Khavaltı bende bulamaç veriyorum diğer türlü tükürüyor.. Ama mesela meyveleri elinde kemirerek yeri yada salatalık... Çorbayıda çatalla ezip veriyorum.. Dün annem dolma yapmış yoğurtla dolma içi verdim tükürdü öğürdü.. Zorlamadım kızıyoum yoksa yemeyince... Annem aldı ağlama numarasıyla yedirdi.. Belki doğru değil ama yeterki boğazına 2 lokma sokalım diye yapmadığımız kalmadı...
Bugün aşımız var ya ( Evrim siz kurtulmuşsunuz ne güzel geçmiş olsun...
Güliz davetiye süper çok beğendim...
Meltem sizinde doğum günü güzel geçmiş anlaşılan nice mutlu yıllara...
Dilek Kıvança ne yaptınız öyle saçlara ne olmuş altın sarısı saçlar gitmiş
Esra profesyonel pastacılık demek senden beklenir hangi işin altından kalkamazsın ki!

ramazanlara bende bayılırım çocuklugumdan beri firinda pide kuyrugu beklemeyi ozledim. ama bu senelerde oruc tutmaya cesaretim yok . hafta içi denesemmi diyodum sirkette iken belki tutabilirim burası soguk çunku ama bu zayıflama programı aklım geldi 2,5 litre su içmem gerek gun içinde dagıtarak kotu zamanlama oldu hiç aklıma gelmediydi ramazan olayı hos tutabileceimi de pek sanmıyorum ama.. çok huzursuz oluyorum tutmayıncada off kac sene daha yazda kalacak ramazan

ve aynı zamanda benim için ramazan demek pide demektir kilo almak demektir. abartısız 2 kilo alırım pideleri bos bos içine birsey koymadan surmeden yiyip bitiririm ikilik pideyi bile yiyebilirim yani bir oturusta hatta firindan eve gelene kadar :) hamur hamur seylere bayılırımm ekmek içi de dahil :))

hep aynı çumleyi kurarak baslıyorum ama oyle yani :) berke zamanında yani 10 yıl kadar once su çiçegi asısı 12. ayda vuruluyordu berke 8 aylıkken su ciceği geçirdigi için bu asıyı olmamıstık

simdi ne zaman yapılıyor bilmiyorum bu cumartesi dr kontrolumuz var ası var demisti ama ne asısı var sormadımdı cumartesi ogrenip sizlere yazarım.

özlem canım hiç sorma bu haline ben hala alışamadım
ama iyiki kestirmişiz çocuğun kafası saçlardan ve sıcaktan isilik olmuş haberimiz yok kıpkırmızıydı çocuğun kafası eli devamlı kafasındaydı hep kaşıyordu şimdi rahatladı yavrum hem banyo yaptırmasıda çok rahat oluyor sanki uykusu bile düzene girdi çünkü uyurken hep eliyle kafasını kaşıyıp kendini uyandırıyordu şimdi öyle bir sorun yok

ESRAKO teşekür ederim.... sor bakalım dr. unua ne diyecek ben bu ay gidemedim çok sıcak zaten gözümde yemiyor yollarda artı bizim dr. un pek anladığı yok çok rahat bi adam.. oyüzden sizinkiler ne diyecek bakalım....

KUZY aşını olmuş inşallah sorunsuz şekilde atlatır ateş falan olmaz....

ÖZDE de olacakmış oda inşallah sorunsuz atlatır.....

EVRİM sağol canım duan için hakikaten ramazan bereket ayı.... ama dediğin gibi hep kışın alışınca ramazanlara yazın çok zor oluyor..... çocukken az beklemezdim pide kuyruklarında......önceden herkes birbirini iftara alırı her akşam ya bi yere gidilirdi ya da biri gelirdi ama artık nerde kalmadı eskisi gibi kimse bana yokunmasın modunda anca yakın akraba dışında hata onlar bile iftara çağrılmıyor nerdeyse...asıl iftarın ve o sofranın bereketi ozaman çıkıyordu topluca bi masada toplanıp topluca sofra duası yaparak..... heyy gidi günler heyyyy eskiyi özledim ben.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…