anam adam koskoca 9 eylul unıversıtesının en onemlı cocuk profesoru.. hanı bunu soyleyen dandik bısı olsa dıyecegım neahhh s..... et!!
o dıyene kadar bı sekıl corbasına falan katıp ıcırıyordum.. adam sıkı sıkı tembıhleyınce bı daha da vermedım, ki ben somonu cok sevdıgım ıcın sık yerim.. dedım tühhh.. ozellıkle foruma falan gıttıgımde muhakkak gıdıp ıkeada buharda pişmişini yerım.. o aralar Kuzey de benden baya baya yıyordu..
ben de bı hevesle ya somonu guzel yıyor ıcım rahat dedım adama.. adam da bole demıstı bana..
aman ne bıleyımm.. herkes ayrı telden.. buyur buradan yak sımdı..
dısarıdan gelen bı balık oldugu ıcın.. bızım sularımızdan da olmadıgı ıcın.. derın denız balıgı oldugu ıcın verme dedı.
ben sabahları bulamac kahvaltı icine yarım muz 2-3 kiraz biraz uzum atıyorum ve rondodan geciriyorum..oglen tarhana-mercimek-yayla-sebze donusumlu ama bizim yediklerimizdende ona uygun varsa rondodan gecirip veriyorum iicine 1 dilim eti bebek ekmegi ufalıorum- gun icinde eline kraker domates salatalık seftali vs veriorum doke saca dolana dolana yıyo ..oyle gecio gunlerimiz.. cigneyebilio ama on saate cigne yut zaten zarzor yıyo o yuzden ısıme gelmio acıkcası cunku cignemekten sıkılıp yemeyi bırakıo..
menemen omlet vs 2 lokma tadımlık yıyo devamı yok.. etini rondodan gecirip crbaya katıorum .. yayla yada sehriye corbası verirsem rondodan gecirmiorum onları yıyo
dondurmaya bayılıo zaten ben hamileyken cok yedim mesela cikolata cok sevio dondurmanında cikolatalısın sevio vanilyalısını deil elimden bile cekio cogu zaman
banada doktorum somon verebilirsin demişti ton-orkinons vs verme dedi ama bizimki kıytırık bi doktormu bilemedim ben şincik diplomasını sorsammı nerden almış sempatiksalakcinni
Selam hepinize kaçırıyorum herşeyi
Özde düzeldi sayılır söndü kabarcıkları biraz.. Ama kendisi her zaman olduğu gibi huysuz ve iştahsız...
Doğum günümüzü kutlayan herkese çoook teşekkürler iyi ki varsınız opuyorumnanaktan
Hamile sandınız demek beni ohaoldumsmile Allah korusun yeterli benim kızım dünyalara bedel sempatiksalakcinni
Dün annemlerin terasta doğum günü kutladık ben resmen öldüm bittim ya! Ne zormuş birde bu yeteneksizlikle herşeyi kendim yaptım güya çok yorucuydu...
Pastamızı amcamız yapacaktı temasını seçmeme de izin vermedi bana bırak dedi istediğim gibi değildi ama olsun yinede düşündü yaptı ellerine sağlık :))
Ayy her kafadan bir ses çıldıracaktım... Özde mızmız eteğime yapışmış annnneeee diye atlattık oh be!
Doğum günü sonrasıda İst. dan kuzenler gelmişti güya onları gezdirme amaçlı kopmaya gittik... Gece 3 te eve geldik güzeldi:))
Esrako Esra bizim dr.da somon ver dedi, hamsi yada büyük derin deniz balıklarını asla verme dedi..Evrimin dr.u gibi de mevsiminde muhakkak sardalye ver dedi..ortaya karışık yaptı yani.:))
ama ben somon,kuzu,çipura, levrek bunların hepsinden veriyorum..çok fazla yemiyo zaten bu ara ama 3-5 lokma da olsa aldığı kardır diye tıkıyorum ağzına..
yemeklerini de pütürlü yiyor ama kahvaltıda özellikle bulamaç yapıyorum arada omlet yapıyorum çünkü tek tek lokma halinde beni çok yoruyor..bulamacı kaşık kaşık bi şekilde yedirmesi daha kolay oluyor..rüzgarın 6 dişi var henüz..mesela akşam çekirdeksiz üzüm yerken ona da yedirdik..tek lokma halinde yutar boğazına felan kaçar diye korktum, ısırdı ortasından kırt kırt diye yedi çok hoşuma gitti o kırt sesi.:))
mamilerin çok eski bir komşusu var samimi oldukları pastaneleri var adamların hatta zincir halinde büyük bir pastane istinyede imalathaneside bizim sokakta hemen
maminin kafasını yedim adamla konuştu imalathaneye gidip prof bir şekilde pasta yapımını öğreneceğim özellikle şeker hamurlu pasta siparişlerinde haber verecekler kafaya koydum bu işi
mamide diyorki yahonun pastadan sonra sende cevher var galibaa
günaydınnn dedim ressilll adammmm nolcekk
25 kgyu anası aldırdı sanki yaptığım yemekleri yiye yiye şişti cevher olduğunu yeni anladıı bayanssulusmile
kimse gelemez ama ben davetiyemizi eklemek istedim.
esrako nerde ki acaba? slayt gösterisi için yardıma ihtiyacım var nasıl yapılacak ki o yapmıştı sanırım.
pervin maviş teşekkür ederim benimde içime sindi. sırf anı olsun diye yaptırdım aslında.
mamilerin çok eski bir komşusu var samimi oldukları pastaneleri var adamların hatta zincir halinde büyük bir pastane istinyede imalathaneside bizim sokakta hemen
maminin kafasını yedim adamla konuştu imalathaneye gidip prof bir şekilde pasta yapımını öğreneceğim özellikle şeker hamurlu pasta siparişlerinde haber verecekler kafaya koydum bu işi
mamide diyorki yahonun pastadan sonra sende cevher var galibaa
günaydınnn dedim ressilll adammmm nolcekk
25 kgyu anası aldırdı sanki yaptığım yemekleri yiye yiye şişti cevher olduğunu yeni anladıı bayanssulusmile
Anne Bunu Yaptıçok güzel bir site bu kış ihtiyacımız olacak sanırım çeşitli etkinlikler var incelemenizi tavsiye ederimm
bende yatayım bariii
kimse gelemez ama ben davetiyemizi eklemek istedim.
Rüzgar'ı alıp markete indik aşağıya 2 dk.da su içinde kaldık..çocuğum yapış yapış oldu
esrako heryer domates ama onun bogazına gircek her lokma paha bicilemez benim icin ondan sorun deil
bende takmıyorum koltuklara sürüyor elinde ne varsa yerlerde ama yeter ki yesin... yerlere şeftali sularını akıtıyor falan durum kötü ama ben silerim yeter ki yesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?